Heldervue Accommodation at Bay View | TravelGround
+47

Bay View

54 reviews
Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 54 reviews for Bay View
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Marle T - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marle T
With spouse/partner

Heerlik.

Was baie nice en rustig.

Annelize D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annelize D
Family with teenagers

Ons sal weer van hulle gebruik maak in die toekoms.

Ons sal weer van hulle gebruik maak.

Bay View's response

Hi Annelize
Baie dankie, ons sien uit om julle weer te sien.
Mark

Bay View
Denver L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Denver L
With spouse/partner

It was the best place we could have chosen to break away for a few days of rest and peace.

We would definitely recommend it to anyone and we will definitely make use of the guest house again. It felt like it was our own place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was die beste plek wat ons nog kon gekies het om 'n bietjie weg te breek vir 'n paar dae van rus en vrede.

Ons sal dit definitief vir enige persoon aanbeveel en ons sal definitief weer van die gaste huis gebruik maak. Dit het gevoel asof dit ons eie plekkie is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bay View's response

Hi Denver
Ek is bly julle het julle tyd weg geniet, en sien uit om julle weer te sien. Ons gaste hou van die privaatheid soos wat julle genoem het.
Sien binnekort weer.
Mark

Bay View
Johan R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan R
On business

Kan dit aanbeveel.

Baie netjiese kamers. Goed geleë. Naby strand. Pragtige uitsig oor die dorp in die aand.

Bay View's response

Hi Johan
Baie dankie vir die aanbeveling, ons hoop om jou weer in die nabye toekoms te sien.
Mark

Bay View
Wesley B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wesley B
Family with young children

The perfect stay!

I'm actually a little emotional just writing this review, because the accommodation was amazing, but Mark's hosting was simply out of this world. I had some really over the top requests prior to arriving and while we stayed there, and Mark was so accommodating with everything. The level of privacy that you get is something special, you don't often get this at guest houses, we felt so welcomed as he kept sending me WhatsApp texts to ask if everyone was comfortable. The honesty bar is a fantastic touch. Really can't wait to get back out there again! Thanks Mark for being a great host.

Bay View's response

Hi Wesley,
Thank you so much for taking the time to post this review, it was such a pleasure accommodating you and your extended family. Congratulations once again on your marriage, the entire Bay View staff and I wish you the very best with your future. We are looking forward to welcoming you back in the near future. All the best and be safe over the festive season.
Best regards,
Mark

Bay View
Marlene C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene C
With spouse/partner

Baie goed ingerig en Mark en Eugene is baie behulpsaam. Baie dankie aan hulle.

Baie netjies en behulpsaam. Gerieflik.

Eugene M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene M
Family with teenagers

Awesome and peaceful place.

Will definitely go back. Very professional and very relaxing place.

Simphiwe N - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Simphiwe N
With friends

Great experience, lovely place and we have enjoyed our stay.

Mark was really friendly and accommodating, we had our privacy and Mavis was very helpful. My recommendation will be a braai area for guests.

Bay View's response

Dear Simphiwe
Thank you for taking the time to review your stay with us, it was a pleasure having you and we are pleased you enjoyed your stay.
We tried the braai area in the past but when dealing with different guests on the property at once, smoke, noise, as well as the state in which quests left the facility was unfortunate that we had to stop the provision of this facility and no longer provide this as it was making the other guests stay unpleasurable.
Looking forward to your next stay.
Best Regards,
Mark

Bay View
Joey P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joey P
With spouse/partner

Beautiful, well equipped rooms. Neat.

Good location. The ocean view is a bonus!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige, goed-toegeruste kamers. Netjies. Goed geleë. As bonus nog see-uitsig.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bebbie L - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bebbie L
With spouse/partner

Lovely, neat accommodation with a beautiful view.

Bay View is value for money. Beautiful and neat rooms with everything to make your stay convenient. The host was friendly and helpful. Will recommend it to anyone to stay there. Located very centrally.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike, netjiese verblyf met 'n pragtige uitsig.

Bay View is regtig waarde vir geld. Pragtige, netjiese kamers met alles in om jou verblyf gerieflik te maak. Die gasheer was vriendelik en behulpsaam. Sal enige iemand aanbeveel om daar te gaan bly. Baie sentraal geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jaco P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco P
Family with teenagers

Baie lekker gebly, kamers was skoon, netjies en baie gerieflik.

Sien sterre.

Henk B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henk B
With spouse/partner

Sien die telbord!

Vriendelik, baie netjies en sal beslils weer kom kuier.

Drienie O - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Drienie O
With spouse/partner

Beautiful luxury.

Beauty and luxury combined! We enjoyed a wonderful evening in a beautiful room with a lot of extra details and comfort. The view was really special, and our host friendly and supportive. Great experience!

Martin A - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin A
Individual traveler

Refreshing!

The accommodation was fantastic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verfrissend!

Die akkommodasie was fantasties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bay View's response

Dear Martin,
Thank you for taking the time to review your stay with us, we appreciate your kind words and we hope to see you again when you are in the area.
Many thanks and best regards.
Mark

Bay View
Juanita B - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita B
With spouse/partner

Great accommodation.

Very happy with the accommodation, beautiful scenery.

Malcolm C - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Malcolm C
With spouse/partner

Your place was inviting, comfortable and clean.

We thoroughly enjoyed our stay even though it was only one night. As we do have family in Cape Town we rarely hire other accommodation, but once a year we attend the Starlight Classic and prefer to stay close to the venue. Thank you for your hospitality.

Lynette M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lynette M
Individual traveler

Nice stay.

Friendly staff. Neat and clean room and bathroom. Quality accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly!

Vriendelike personeel. Baie netjiese en skoon kamer en badkamer. Goeie kwaliteit verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ben K - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben K
With spouse/partner

Slegs oornag om nader aan lughawe te wees, maar aangename verblyf.

Puik verblyf en definitief aan te beveel.

Willie B - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie B
Individual traveler

Baie goeie waarde vir geld.

Baie lekker en veilige verblyf. Pragtige berge en baai wat jou elke oggend begroet.

Ansie S - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ansie S
With spouse/partner

Goed ingerig!

Baie goed ingerig, eienaar het aan alles gedink.

Marlene G - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene G
Family with teenagers

Fantasties.

Pragtige verblyf en fantastiese uitsig, baie netjies en vriendelike diens.

Marinda F - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda F

Aangenaam en heerlik!

Baie dankie vir aangename en heerlike oorslaapplek. Kamers was goed ingerig en alles mooi skoon. Als net fantasties! Baie dankie, sal verseker weer van julle gebruik maak en by al ons vriende aanbeveel.

Marga B - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marga B
With friends

Heerlik!

Bayview is skoon, vriendelik en bied baie goeie waarde vir geld!

Tiffany P - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tiffany P
With spouse/partner

Stunning venue, great service, beautiful view!

See the stars.

Neville S - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Neville S
With spouse/partner

Relaxing location convenient for wines, Cape Town and False Bay.

Sien die sterre hieronder.

Rachel G - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rachel G
With spouse/partner

Uitstekende geriewe en persoonlike diens.

Verblyf was aangenaam! Netjiese geriewe. Vriendelike personeel. Baie dankie vir gasvryheid! Sal dit definitief aanbeveel.

Danie D - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie D
Family with young children

Goeie ervaring.

Baie netjies; sal beslis weer van hulle gebruik maak.

Daniel B - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Daniel B
With friends

Het gehou van die swembad!

Dit was lekker. Rustige atmosfeer.

Zelda D - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda D
Family with teenagers

Ongelooflike vriendelike, professionele en uitstekende diens en definitief aan te beveel vir enigeen.

Vriendelik en professioneel ontvang. Diens was uitstekend en die geriewe van die hoogste gehalte. Die toewyding van die eienaars en personeel kan gesien word in die pragtige versorgde tuine en eenheid waarin ons was. Dit was 'n plesier om daar te bly en ons sal dit beslis aanbeveel.

Janna T - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janna T
With friends

Pragtig!

So gerieflik, skoon en netjies! Asemrowende view! Ons verblyf was regtig ongelooflik! Die uitsig van die balkon het ons asem weggeslaan! Billike prys vir ongelooflike waarde! Behulpsame en super vriendelike personeel! Die kamer was skoon en netjies, interieur was baie mooi! Honesty bar was vreeslik oulik! Kan dit vir enige een aanbeveel!

Ursula J - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ursula J
With spouse/partner

Fantastiese tyd. Baie privaat. Netheid opvallend. Mooi uitsig en vriendelike diens.

Bayview is 'n baie netjiese en private bestemming en geskik geleë met 'n pragtige uitsig. Internet en moderne tegnologie dra by tot aangename verblyf.

Francois M - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois M
With spouse/partner

Pragtig toegerus.

Die uitsig is wonderlik. Alles wat nodig is is daar, asook die ekstra in die "Honesty Bar". Die ontvangs was vriendelik. Indien ek weer in daardie omgewing reis, sal ek beslis daar gaan oorslaap.

Ruth D - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ruth D
With spouse/partner

Luukse akkomodasie teen 'n baie billike prys.

Mark se ontvangs baie vriendelik en gasvry.

Suna O - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Suna O
On business

Diens was uit die boonste rakke.

Baie mooi uitsig met baie vriendelik diens. Ons sal verseker weer van julle diens gebruik maak.

Colleen D - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Colleen D
Family with teenagers

Baie vriendelik!

Baie vriendelike ontvangs gehad. Die uitsig vanaf die kamer was asemrowend aan die voor- en agterkant. Die kamers is modern ingerig en baie netjies. Die personeel is baie vriendelik. DStv het ons verblyf ekstra spesiaal gemaak. Baie rustige omgewing. Ook veilig gevoel want daar is CCTV buite en motor veilig geparkeer. Baie dankie aan Mark en sy skoonmakers. Sal enige tyd weer gaan kuier en die verblyf definitief aanbeveel.

Theo V - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theo V
With spouse/partner

Netjies, vriendelik en uitstekende ligging!

Dit is 'n heerlike plek om te oornag. Dit is netjies en die uitsig is fantasties.

Henry G - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henry G
On business

Beste waarde vir geld !

Netjies, skoon en sal dit verseker aanbeveel!

Ruan W - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan W

Baie vriendelike en behulpsame eienaar. Akkommodasie uitstekend!

Baie gelukkig en sal elke jaar wanneer ek terug keer na Kaapstad, by Bay View bly!

Bettie B - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bettie B
On business

Stil, rustig en veilig.

Ek sal Bay View aanbeveel vir enige persoon en van enige ouderdom, dit was leker stil, rustig en netjies, gaan gerus en kyk vir uself.

Francois B - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois B
On business

'n Puik gastehuis!

Die gastehuis is goed geleë en maklik om te vind. Goeie diens. Baie netjies en gerieflik. Puik waarde vir geld.

Ben N - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben N
On business

Exceptional value for money

A perfect stay, and I will always return.

Mpati T - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Mpati T
On business

'n Baie oulike plek!

Skoon en netjies. Ons het lekker gebly, en sal weer daar bespreek.

Hannes B - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes B
Family with teenagers

Heerlik!

Baie vriendelik en goeie diens. Goed geleë! Beveel dit sterk aan!

Lionel S - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lionel S
On business

Fantasties! Baie lekker gebly!

Sal dit beslis weer gebruik as ek moet. Sal dit ook aanbeveel aan almal!

Cecil V - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecil V
With spouse/partner

Great getaway. So neat. Nice welcome.

It was really nice to stay at Bay View. The hospitality was so great and it made our stay comfortable. I will definitely tell friends and family about you, and refer them to your place if in need of a break away. 10/10.

Chris M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris M
With spouse/partner

It was fantastic,

Very friendly and professional owner - it was a please staying there. Will definitely make use of Bay View again. Stunning place!! Very clean, beautiful and close to all shops and requirements we needed.

Marie-mari M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie-mari M
On business

Puik! Vriendelike mense en waarde vir geld!

Sal beslis weer hier bespreek!

Jenny W - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jenny W
With friends

Fabulous!!!

The warmwar welcome ever. Neat, clean, pretty, etc. Best value for money.nThank you TravelGround for having Bayview on your books. I will be back for a longer stay. Hosts and staff spoilt me to bits!!!

Brian R - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brian R
With spouse/partner

Comfortable

We found the Bayview very comfortable, clean & quiet.

Eugene P - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene P
With spouse/partner

Gerieflike en uitstekende diens met baie mooi uitsig.

Gerieflike, skoon kamer met lieflike uitsig en puik diens. Sal die verblyf regtig aanbeveel.

Ds Deon B - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ds Deon B
Family with teenagers

Heerlik!

Skoon, vriendelik, volledig toegerus en 'n besliste plek om na terug te keer.

Helena B - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Helena B
With friends

Goed.

Sien die sterre hieronder.

Surita V - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Surita V

Heerlik ontspanne en gerieflik veilig

Ek sal enige tyd Bay View aanbeveel vir familie en vriende. Die diens is persoonlik sonder om my persoonlike spasie te betree. Wragtig pragtig.

From R880
per night (for 2 people)
From R880
per night (for 2 people)
From R880
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 17 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 21 Abelia Street, Heldervue, Somerset West, 7129, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDYwMjE3NzE0LTY0MTgtNDExMy1iOGRhLTA0YjlmNWY4NjIxYg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R880  per night (for 2 people) 54 5 1 5 21 Abelia Street Heldervue 7129 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -34.06383 18.81846
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com