The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Beachfront Holiday Apartment | TravelGround
+17

Beachfront Holiday Apartment

19 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 19 reviews for Beachfront Holiday Apartment
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Sonnika C - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonnika C
Family with young children

Heerlike ontspanne wegbreek.

Woonstel is baie goed geleë, baie skoon en badkamers en kombuis is pragtig nuut en goed gemeubileer met alles wat jy mag nodig kry.

Fatima D - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fatima D
Family with teenagers

First getaway in 24 years. Spacious apartment, Magnificent views. Accomodating owners & staff

As a family, we could never afford to go away for a weekend and we never felt the need to either. We were too busy just surviving on the Cape Flats. We received a windfall and decided on the spur of the moment to go away for three days. It was the best time we have ever had as a family. The apartment is fitted out so well that makes everything easy and comfortable. It is spacious and tidy and everything works! We were accommodated by the owners who gave some leeway because we needed to arrange transport. And Miekie, the housekeeper was just so perky and friendly and made us so comfortable with her welcoming us. The views of the beach especially the sunset really made us appreciate the beauty of the City we live in. We had meals on the balcony and even did our prayers in solace on the balcony. Our stay was truly heaven sent. It gave us space and time to review, re-assess and rejuvenate as a family. Thank you to all especially Bertena and Miekie.

Beachfront Holiday Apartment's response

Thank you so much for this wonderful review. It is much appreciated. Regards Bertena

Beachfront Holiday Apartment
Enrico B - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Enrico B
With friends

Lekker gebly met wonderlike see-uitsig.

Dit is my tweede keer hier, weereens onsself geniet. Die woonstel is skoon, netjies en goed toegerus. Miekie, die dame wat my by die woonstel ontmoet het is nogsteeds so vriendelik soos laas. Dit was snaaks om die strand so leeg te sien, dit was stil, het nogal die ambience van mense wat hulle op die strand geniet gemis. Sal definitief weer hier bespreek.

Beachfront Holiday Apartment's response

Hi Enrico. Baie dankie vir jou goeie terugvoering. Waardeer dit opreg. Dankie dat jy eenheid altyd in puik toestand agter laat. Groete Bertena

Beachfront Holiday Apartment
Herman C - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman C
Family with young children

Fantasties!

Ek is nie mal oor internetgebruik nie. So ek gaan jul diens en die verblyf by Beachfront opsom met een word – fantasties!

Beachfront Holiday Apartment's response

Beste Herman. Baie dankie vir die goeie terugvoering. Hoop ons sien julle weer in die toekoms. Groete Bertena

Beachfront Holiday Apartment
Carmen M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carmen M
With friends

Wonderlik, geseënd en waardevol.

Dit was 'n wonderlike naweek. Een onvergeetlike naweek.

Enrico B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Enrico B
With friends

Mooiste uitsig en ligging.

Baie vriendelike dame, Miekie het my ontvang en my sommer dadelik tuis laat voel. Baie rustig, die woonstel is veel groter as wat ek verwag het, jy raak soggens wakker met die geluid van die branders wat breek op die strand. Woonstel is goed toegerus met als wat ons nodig gehad het, selfs braairoosters word voorsien deur die kompleks. Sal definitief volgende keer weer daar oor bly.

Beachfront Holiday Apartment's response

Baie dankie vir die goeie terugvoering. Waardeer opreg. Hoop ons sien jul gou weer. Groete Bertena

Beachfront Holiday Apartment
Chevon B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chevon B
Family with young children

Definitely a home away from home.

A family of 5 spent 2 nights at this specific apartment. It was absolutely perfect. We were welcomed by a lady with a warm heart named Miekie who kept in contact with us throughout our stay to make our stay enjoyable. The place is close to shops, opposite the beach, safe, secure parking and clean. The place is more than value for money and I would definitely recommend it 100 percent.

Marnus J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marnus J
With spouse/partner

Baie mooi en netjies. Sal beslis weer kom kuier.

Miekie ook baie vriendelik en behulpsaam.

Helena B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helena B
Family with teenagers

Uitsig op die strand oorkant die straat ideaal. Daar is ook swembad vir die wie nie in die see wil swem nie.

Lekker woonstel en gerieflik met hysbakke. Vir die somer maande sal 'n waaier in elke vertrek welkom wees.

Beachfront Holiday Apartment's response

Beste Helena,

Dankie vir die goeie terugvoer, ons waardeer dit.

Groete
Bertena

Beachfront Holiday Apartment
Daniel M - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Daniel M
With spouse/partner

Was very happy with the facilities, views and service.

Facilities are neat and clean. View was a bonus with eateries within walking distance. Will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie gelukkig met die fasiliteite, uitsig en diens.

Fasiliteite is netjies en skoon. Uitsig was 'n bonus met eetplekke stapafstand. Sal beslis weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karin V
With friends

Heerlike goed ingerigte netjiese woonstel by goeie stapafstand vanaf uitstekende restaurante.

Heerlike sonnige woonstel. Goed geleë met mooi uitsig oor Valsbaai. Swemstrand oorkant die pad.

Beachfront Holiday Apartment's response

Baie dankie vir die goeie terugvoering.

Groete
Bertena

Beachfront Holiday Apartment
Pieter C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter C
With spouse/partner

Dit was beslis een van die beste blyplekke waar ons nog was en ons het redelik wyd oorsee ook getoer.

Hierdie is 'n besondere netjiese en uiters goed toegeruste woonstel. Die uitsig kan geld nie koop nie. Die plasing en gerieflike parkering is van die beste. Besondere vermelding moet gemaak word van me Mieke Harold wat ons ontvang het ─ beslis 'n aanwins vir enige besigheid.

Beachfront Holiday Apartment's response

Baie dankie vir die goeie terugvoering. Ons waardeer dit opreg.

Beachfront Holiday Apartment
Hanlie D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanlie D

Accommodation was pleasant.

We really enjoyed our stay here. Sea views were breathtaking. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was aangenaam.

Ons het ons verblyf hier baie geniet. See-uitsigte was asemrowend. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Kim D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kim D
With spouse/partner

Luxury apartment in prime location.

Great facility with a friendly cleaning lady. Beautiful views and sounds of the ocean. Safe parking for rented cars and for visitors. Well maintained block with pool and laundry facilities.

Christal W - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christal W
With friends

Amazing.

Dis was soos 'n droom wat waar word. Om soggens wakker te word met die sing van die see was net onbeskryflik. Alhoewel ons eers 'n bietjie later in die woonstel kon in gaan as gevolg van die toestand wat die vorige huurders die plek gelos het was dit als die moeite werk. Ek sal definitief dit in die toekoms weer gebruik. Dankie.

Marietha S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietha S

Gerieflik, netjies, skoon, naby als.

Die eenheid was baie gerieflik, skoon en netjies. Dit is naby als geleë. Die strand word gereeld skoongemaak en dit is baie veilig. Lekker gekuier.

John D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
John D

Baie gerieflik geleë. Pragtige uitsig.

Dis meestal ou mense in die blok en hulle is baie nuuskierig. Binne vyf minute het iemand aan ons deur kom klop om te sê ons doen iets verkeerd.

Anita F - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita F
With spouse/partner

We really enjoyed it. Thanks so much, we will definitely book this apartment again.

Great accommodation unit, will definitely recommend it to other people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het dit ten volle geniet. Baie dankie, ons sal beslis weer gebruik maak van die woonstel.

Baie goeie wooneenheid, sal dit beslis aanbeveel vir ander.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lydia D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lydia D
Family with young children

Convenient and a good location.

We were surprised to see how neat and large the apartment was given the price. There is a dishwasher and a washing machine. It would be such lovely accommodation for a small family. Thank you for the good, friendly service!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en goed geleë.

Ons was verbaas om te sien hoe netjies en groot die woonstel was gegewe die prys. Daar is 'n skottelgoedwasser en wasmasjien. Dit sal 'n baie lekker gesinsvakansieplek wees. Dankie vir die goeie vriendelike diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R1 450
per night (sleeps 5)
From R1 450
per night (sleeps 5)
From R1 450
per night (sleeps 5)
Make a Booking
  • Capacity: 5 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Cap D' Azur, 32 De Beers Road, Strand, 7140, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAZp6OaOQStn8v65E0WpjqGlV2ua07Dc73M75DljZxE3tLkBCof0?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 450  per night (sleeps 5) 19 5 1 5 Cap D' Azur 32 De Beers Road 7140 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.110880686523 18.82227129965
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!