Graskop Accommodation at Beausa Chalets | TravelGround
+12

Beausa Chalets

40 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 40 reviews for Beausa Chalets
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Kobus P - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kobus P
With spouse/partner

Dit was 'n heerlike blyplek met alles wat die oornagreisiger benodig.

Vandat ons hier opgedaag het tot ons weer vertrek het was dit rustig en stil. Die blyplek was skoon en netjies en het aan al ons behoeftes voorsien. Goeie aansluiting is ook by die eienaars Hettie en Johan gevind. Heerlik gebly. Baie dankie.

Kowie D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kowie D
With spouse/partner

Fantastic area and accommodation is well equipped.

The apartment has everything you need. The garden is beautiful and the owners are friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantastiese omgewing en die verblyf is goed ingerig.

Woonstel het alles wat jy nodig het. Tuin is pragtig en die eienaars baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Salome M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salome M
Family with teenagers

Fantastic!

It was a really great stay - thank you very much to our wonderful host - Hettie. Tannie Hettie - we will be back! Sunny says thank you for the plant.

Frikkie N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Frikkie N
With spouse/partner

Perfect location to explore the area.

This was the perfect location if you want to explore the area. Will definitely recommend for a small family.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Perfekte ligging om area te besoek.

Hierdie was op 'n perfekte ligging om die omgewing te kan toer. Sal dit beslis aanbeveel vir enige klein familie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Anne S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne S
With spouse/partner

Very nice and clean chalet.

Chalet very good with everything you would require in it.

Karin E - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin E
With spouse/partner

Breathtaking, hospitable and a place to rest.

I would recommend Beausa Chalets to anyone who wants to stay in Graskop. It is close to all activities and walking distance from town. Chalets are super clean and the hospitality of owners are excellent. Nothing is missing and you have your freedom at all times. It's a great place. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend, gasvry en 'n plek om te gaan rus.

Ek sal Beausa Chalets aanbeveel vir enige persoon wat in Graskop wil gaan bly. Dit is naby alle aktiwiteite en loopafstand vanaf die dorp. Chalets is superskoon en die gasvryheid van eienaars is puik. Niks het ontbreek nie en jy het jou vryheid ten alle tye. Dit is 'n puik plek. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Sunette B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sunette B
Family with teenagers

Dit was ongelooflik lekker gewees.

Hettie en haar man was die beste gasheer en gasvrou. Baie behulpsaam om vir ons te vertel wat ons alles kan doen rondom Graskop.

Danie A - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie A
With spouse/partner

Garden of Eden.

Very friendly hosts. Makes you feel at ease. Apartment located at the back of a beautiful garden. Ideally located on the plateau in Graskop and close to attractions. Will recommend and would like to make use of it again in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Tuin van Eden.

Baie vriendelike gasvrou en gasheer. Laat jou onmiddellik op jou gemak voel. Woonstel geleë agter in 'n pragtuin. Ideaal geleë op die platorand in Graskop en naby besienswaardighede. Sal enige tyd aanbeveel en sal graag weer gebruik wil maak in die toekoms.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leon S
Family with teenagers

Baie aangename gasvrou en gasheer, netjies, skoon, veilig.

Lekker stil, rustige omgewing. Gasheer en gasvrou is baie aangenaam, vriendelik en behulpsaam. Netjiese, skoon verblyf, lekker privaat. Aandag aan detail.

Pieter P - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter P
Family with teenagers

Uit die boonste rakke en sal altyd weer daar gaan bly.

Vyfster gehalte en waarde vir geld.

Linet S - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linet S
Family with young children

Excellent.

Friendliest people I've ever met. Beautiful chalets.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend.

Mees vriendelike mense wat ek nog ooit tee gekom het. Pragtige chalets.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marielle M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marielle M
With spouse/partner

Toe ons daar inry het die eienaars ons so by die huis laat voel.

Dit is 'n mooi en netjiese klein plek en die eienaars gee baie om oor hulle gaste. Ek sal enige tyd weer daar gaan bly.

Carel V - May 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carel V
With spouse/partner

Rustig en huislik.

Vriendelike eienaars en baie gerieflike chalet en mooi tuin.

Maud B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maud B
With spouse/partner

Super accommodatie, lieve en hartelijke onthaal.

Geweldig om watervallen en Blyde Canyon te doen, Pelgrims Rest.

David P - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David P
Family with young children

Vreeslike lekker tyd.

Baie oulike plek. Mense is vriendelik. Ons het waarlik ontspan. Sal vir seker weer 'n draai maak.

Carien O - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carien O
With spouse/partner

Felt like a home not a chalet.

What a lovely couple who own the place, helpful, hospitable, open, kind and generous. They spoilt us beyond as it was our honeymoon. We felt like we were in a 5 star guest lodge and to us it was. We have stayed in majestic places all over the globe, but the hospitality of this couple and the cleanliness of the unit was breathtaking.

Dirk B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk B

Huis weg van die huis.

Ek het besluit om my ma bietjie na die Laeveld toe te vat om weg te kom van die stad af. Ons verblyf by Beasa was ongelooflik lekker en die gasvryheid van die eienaars het haar regtig beïndruk. Dit en die ongelooflike lekker woonstel het 'n blywende indruk op haar gemaak. Ons moes vroeg op die Sondag ry en sy was baie spyt dat sy nie self vir die mense kon totsiens sê nie.

Nickie N - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nickie N
With spouse/partner

'n Baie netjiese, goed onderhoude gastehuis.

Het heerlik by Beausa gebly. Daar is voorsiening gemaak vir alles wat jy dalk nodig sou kry. Pragtige tuin! Dankie Hettie vir die vriendelike ontvangs en die gereelde navraag of alles nog in die haak is. Sal die gastehuis definitief aanbeveel.

Patrisia L - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patrisia L
With spouse/partner

Very hospitable and friendly. Chalet very clean and neat.

We had a friendly welcoming. The unit is equipped with everything we could've wanted and it was so clean and neat. We were provided some wood for the braai and fireplace, which was really appreciated.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gasvry en vriendelik. Chalet baie skoon en netjies.

Ons is baie vriendelik ontvang met ons aankoms. Die eenheid is toegerus met enigiets wat ons moontlik nodig sou kry en dit was baie skoon en netjies. Ons is selfs met hout voorsien vir die kaggel en braai wat baie waardeer was.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brenda R - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brenda R
Family with teenagers

Ongelooflik lekker en eienaars baie gasvry.

Ek sal Beaua Chalets hoogs aanbeveel vir enige toeris wat Graskop en omliggende areas wil besoek. Ons eenheid is baie netjies en mooi gemeubileerd. Die eienaars is baie vriendelik en hulpvaardig. Ek sal definitief weer gebruik maak van Beausa Chalets. Ons het kennis gemaak met 'n handdruk en gegroet met 'n drukkie soos ou kenisse. Kan nie wag om weer die pragtige wêreld te besoek nie!

Connie G - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Connie G
On business

It was the best guesthouse my husband and I have stayed at to date.

It was the best guesthouse my husband and I have stayed at ever! From the minute Hettie contacted me to ask if we were "OK" until the time we had to leave the next morning, it was like being in paradise. The friendliness, the clean and neat accommodation, the warmth of the reception! We were so disappointed that we could only spend one night there. To Dr Ligthelm and Hettie, thank you very very much for your friendliness. We are sorry that we could not stay longer and chat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was die beste gastehuis waarin ek en my man al ooit gebly het!

Dit was die beste gastehuis waarin ek en my man al ooit gebly het! Vanaf die tyd wat Hettie my geskakel het om te hoor of ons "ok" is, tot die tyd wat ons die volgende oggend moes ry, was soos om in die paradys te wees. Die vriendelikheid, die skoon, netjiese blyplek, die warmte van ontvangs! Ons was so spyt dat ons net aand kon oorslaap. Aan Dr. Ligthelm en Hettie, baie baie dankie vir julle vriendelikheid. Jammer ons kon nie langer kuier en lekker gesels nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jaco J - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco J
Family with teenagers

Wonderful.

We wanted to visit the Kruger Park and the waterfalls and such. Beausa's location was ideal for our needs.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gesellig.

Ons wou na die wildtuin gaan vir 'n dag en dan vir 'n dag na die watervalle en goed gaan kyk, Beausa se ligging was ideaal vir dit.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eddie P - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eddie P
Family with young children

Die verblyf was heerlik.

Ons was baie verras om te sien hoe mooi skoon en netjies die plekkie was. Lettie het oor haar voete geval om ons te help met melk en koffie. Die kinders het die tuin en veral die Jack Russel, Rosie, baie geniet en gespeel of daar geen einde is nie. Die tuin was baie pragtig en het ons baie idees gegee om ons tuin te verander. Ons sal beslis weer daar oorslaap.

Wilma H - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilma H
With spouse/partner

Dit was 'n baie ontspanne kuier.

Die huis was baie skoon en netjies. Alles wat 'n mens nodig het is daar. Die stoep wat uitkyk oor 'n pragtige tuin was heerlik en rustig om op te sit. Lekker naby die dorp. Genoeg inligting oor die omgewing. Hettie was baie vriendelik en gasvry. Ons het lekker oor die mooi tuin gesels en ons sal seker weer daar kuier as ons in die area gaan wees.

Abel S - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abel S
Family with teenagers

Uitstekend.

Sal dit definitief weer gebruik.

Ryno S - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Ryno S
With friends

Uitstekend!

Baie netjies en goeie waarde vir geld!

Niel V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Niel V
Family with young children

Nice and clean stay over.

Very nice and clean cottage to stay over. Although there wasn't warm water, I'll still recommend it to family and friends. The firewood and fireplace was very nice.

Joseph S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joseph S
With spouse/partner

Excellent service and hospitality.

Customer service excellent.

Kobie J - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Kobie J
With spouse/partner

Puik diens, skoon en netjies ... die eienaars hou die plek in 'n puik toestand en is baie gasvry.

Die omgewing rondom Graskop en Sabie gaan ten gronde. Wat word van ons eens pragtige Laeveld?

Marietjie B - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie B
With spouse/partner

Beslis waarde vir geld en kan dit aanbeveel.

'n Plek om net weer mens te word en die Vader se hand weer raak te sien in alles om jou.

Martin G - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin G
Family with teenagers

What a pleasure to stay

Thank you - I will stay again and recommend you to other.

Martin G - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martin G
With spouse/partner

Excellent

Very good accommodation, clean, and friendly owners.

Klaas D - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Klaas D
With spouse/partner

Wonderful

A great chalet.

Haranath G - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Haranath G
With friends

It was a pleasant stay

Good place for a family stay. The cleaniness and maintenance of the place really impressed us!

Janak M - Dec 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Janak M
Family with young children

Good experience

My wife and I absolutely loved the hospitality given to us by Hettie. She was always friendly and more than willing to help. The accommodation was also impressive, and I give it 2 thumbs up!!

Michaela G - Dec 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michaela G
With spouse/partner

The place and the people are very nice and friendly

We enjoyed very much our stay at the Beausa Chalet.The people are very,very friendly and helpful with everything.We traveled with our little dog, he was very happy there and with the owner especial! We would happy recommend the place. Michaela& Sandu

Eugene M - Nov 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene M
Individual traveler

Excellent accommodation close to town

Highly recommended, excellent value for money, clean and modern with beautiful garden.

Antoinette J - Dec 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Antoinette J
With spouse/partner

Beautiful chalet with all you need ...

Wonderful value for money ... centrally situated for all the attractions within the 100km area. It's fully furnished, and all you need to bring is your own food and clothes. Many thanks again to the owner for her wonderful hospitality.

Marius P - Jan 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius P
With spouse/partner

Was die beste vakansie nog gewees.......

Dit was baie lekker, en die mense is baie nice, het gevoel of n mens by die huis is, so tuis het almal n mens laat voel. dit was regtig baie lekker en die vakansie/honeymoon was baie lekker.

Laura B - Aug 2010
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Laura B
With spouse/partner

Good experience

Good experience

From R550
per night (sleeps 2)
From R550
per night (sleeps 2)
From R550
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 12:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 71 President Street, Graskop, 1270, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDk5MzI2OGNkLTllZWMtNDEzOC1iNmI2LTQyNTE5NWZmOGQyMg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R550  per night (sleeps 2) 40 5 1 5 71 President Street Graskop 1270 Mpumalanga 0860 022 102 12:00-19:00 10:00 -24.932823 30.844245
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com