Vryheid Accommodation at Bella's B & B | TravelGround
+21

Bella's B & B

Review Summary

4.9 out of 5from 34 reviews for Bella's B & B
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
4.7/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Burgert V - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Burgert V
With spouse/partner

Baie skoon, netjiese wooneenheid.

Dit was 'n baie lekker ervaring. Die eenheid was skoon, netjies en die diens vriendelik. Aandete wat verskaf is, was goed voorberei en voorgesit.

Bella's B & B's response

Thank you for the lovely review.

Bella's B & B
Lorraine E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lorraine E
With spouse/partner

Our stay in Bella's B&B was excellent, from arrival to departure ─ definitely one of the very best, ever.

What a lovely place to have spent a week-end! It was one of the prettiest small town, guest houses that we've ever visited. The cottage was as clean as a pin and beautifully decorated. The attention to the smallest detail didn't miss our eye. Brian is a super host, very friendly and made us feel very welcome. Breakfast was tastefully presented, excellently prepared and delicious! We highly recommend Bella's B&B to anyone looking for a fine guest house and a lovely stay in Vryheid.

Bella's B & B's response

Thank you for your awesome review. It was our pleasure to host both of you. Brian and Shane.

Bella's B & B
Donald F - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Donald F
Individual traveler

Stylvol, van die ete-voorbereiding, tot die kamer en teen 'n baie redelike koste!

My reëlings moes aangepas word a.g.v. onvoorsiene omstandighede. Brian het dit baie vinnig en doeltreffend gedoen, sonder enige moeite. Werklik puik diens, hulle laat mens welkom voel, en ons kon verskeie onderwyskundiges uit 'n vorige era gemaklik bespreek soos ons hulle onthou. Brian was heelwat later ook by dieselfde skool 'n leerling. Ek kan Bella's B&B met vrymoedigheid aanbeveel by kliënte!

Andrew S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andrew S
On business

Spacious with all facilities needed.

Excellent! Great place to crash.

Vincent M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vincent M
With spouse/partner

Enjoyed staying At Bella's.

Quiet area which enables us to sleep and rest.

Bella's B & B's response

Thank you for your 5 star review. Was a pleasure to host you. Brian Bellas B and B

Bella's B & B
Alida D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alida D

Sal beslis weer teruggaan. Brian is 'n fantastiese mens en gaan uit sy pad uit om dit vir jou lekker te maak.

Ek sal beslis Bella's B&B aanbeveel. Plekkie is pragtig en baie netjies en skoon. Rêrig niks klagtes nie. Brian is 'n fantastiese mens. Hy gaan uit sy pad uit om dit vir 'n mens lekker te maak en bederf 'n mens met ontbyt in die kamer. Sien jou weer binnekort!

Bella's B & B's response

Dankie Alida.

Bella's B & B
Charlene R - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlene R
With spouse/partner

Onvergeetlike oomblikke, gerieflike verblyf en vriendelike mense.

Die eienaars is awesome mense en het elke oomblik van ons tydjie daar ons op die hande gedra en ons so gemaklik en tuis as moontlik laat voel. Die ontbyt elke oggend was kreatief en uit die boonste rakke! Ons kamer was lekker warm en die beddegoed en bed van kwaliteit gehalte. Ons kan Bella's B & B met 'n geruste hart aanbeveel en julle kan maar weet julle sal ons beslis weer eendag sien.

Christelle C - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christelle C
On business

Uitsonderlik.

Pragtige plekkie met baie rustigheid en met smaak versier. Die eienaars is baie gasvry en vriendelik. Ek sal die plekkie vir enigiemand aanbeveel.

Bella's B & B's response

Thank you for the lovely review. We hope to host you again soon. Brian, Bellas B and B.

Bella's B & B
Ursula D - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ursula D
On business

Verblyf geniet en eienaar gasvry.

Verblyf baie aangenaam, sal beslis weer gebruik maak van Bella's. Eienaar baie gasvry. Heerlike ontbyt en aandete bedien.

Bella's B & B's response

Thank you, Ursula. We loved meeting you.

Regards,
Brian

Bella's B & B
Tanja K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tanja K
With friends

Baie lekker verblyf!

Baie vriendelike gasheer, lekker ontbyte, skoon en netjies.

Orpa J - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Orpa J
With spouse/partner

One oasis on our journey through Natal.

Feels like coming home, hospitable, neat. What a nice place to stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Een oase op ons reis deur Natal.

Asof jy tuiskom, so gasvry, so netjies, so lekker plek om te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dawie P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dawie P
With spouse/partner

Neat, clean and very professional.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, skoon en baie professioneel.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frank H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frank H
With spouse/partner

Awesome. Would go back there tomorrow.

Brian was very helpful and friendly. Enjoyed the stay and the breakfast and dinner was better than even Spur can offer. Great service, Brian! Keep at it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Awsome. Sal môre weer daar gaan bly.

Brian was baie behulpsaam en baie vriendelik. Het dit rerig baie geniet daar en die aandete en ontbyt was beter as wat 'n Spur of enige plek kon maak. Great diens Brian, hou so aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bella's B & B's response

Thank you for the lovely review. Hope to see you again soon. Brian

Bella's B & B
Jan F - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan F
On business

It was pleasant, peaceful and you have the whole apartment to yourself.

I only stayed one night and can confirm that I slept really well in this very neat establishment. The breakfast that was served to me, was excellent and just enough.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie aangenaam, rustig en jy het 'n hele woonstel tot jou beskikking.

Ek was net een nag daar en kan bevestig dat ek heerlik geslaap het in die baie netjiese plek. Die ontbyt wat aan my voorgesit is, was uitstekend en net genoeg.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fred H - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fred H
With spouse/partner

Very neat. We enjoyed the stay.

Stunning place. Stylishly furnished. Clean. Friendly reception. Delicious breakfast. Will advise anyone to stay at Bella's.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies, heerlik gebly.

Pragtige plek. Stylvol gemeubileer. Skoon.Vriendelike ontvangs. Smaakvolle ontbyt. Sal enigiemand aanbeveel om by Bella's te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aletta S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aletta S
Individual traveler

Fantastic and unforgetable!

What a wonderful experience! Brian is the perfect host, he thought of everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasies en onvergeetlik!

Wat 'n wonderlike ondervinding. Brian is die perfekte gasheer en sien na elke behoefte om.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bella's B & B's response

Dankie Alna, dit was 'n fees om jou te ontmoet!
Brian

Bella's B & B
Talita L - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Talita L
On business

One of the best guesthouses thus far. Spacious, neat and beautiful! Wonderful hosts!

Bella's B&B is one of the best kept secrets. Wonderfully decorated with elegant taste and the hosts are magnificent. Will never stay anywhere else should I be in Vryheid again.

Amanda S - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda S
With friends

It was awesome!

Warm, friendly, genuine reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was awesome!

Ontvangs was warm, vriendelik en opreg!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Inge K - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Inge K
With spouse/partner

Very good service and the breakfast is fantastic!

Bryan's, the owner, attention to detail is really something special. The service was very good and our breakfast was on time every morning and delicious. The flat was also clean and it was nice and quiet. Will definitely recommend this place and if we are in the area again, we will definitely use Bella's again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie diens, en die ontbyt is fantasties!

Bryan, die eienaar, se "attention to detail" is regtig besonders. Die diens was baie goed en ons ontbyt was elke oggend op tyd en BAIE lekker. Die woonstel was ook baie skoon en dit was lekker stil. Sal die plekkie beslis aanbeveel, en as ons weer in die area is gebruik ons Bella's vir seker weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chris V
With spouse/partner

Very good value for money.

Warm, hospitable, tasteful, clean and very good service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir geld.

Hartlik, gasvry, smaakvol, skoon en baie goeie diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bella's B & B's response

Thank you for the positive review.

Bella's B & B
Francis J - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francis J
Family with young children

Beste verblyf in Vryheid!

Ons is self in die toeriste-bedryf en Bella's is fantasties!

Bella's B & B's response

Thank you for your positive review.
We hope to come up soon and visit.
Brian

Bella's B & B
Van Zyl W - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Van Zyl W
With spouse/partner

Uitstekend!

Baie netjies. Brian die eienaar hanteer jou as gas baie professioneel. Ontbyt uit die boonste rakke!

Bella's B & B's response

Good day Van Zyl,

Thank you for the lovely review. Hope to see you all soon again.

Regards,
Brian

Bella's B & B
Braam D - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Braam D
With spouse/partner

Die verblyf was aangenaam.

Wat 'n plesier, Brian en Collin is die perfekte gashere. Ons verblyf was aangenaam en die ontbyt uitstekend. Daar is niks om te verbeter nie, want alles is perfek. Die woonstel is skoon en netjies en ek beveel Bella's graag aan. Sal julle weer besoek.

Wilhelm P - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilhelm P

Puik fasiliteite en uitstekende diens.

Baie lekker gebly, beste diens en 5-ster fasiliteit.

Myrtle R - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Myrtle R
On business

Baie huislik.

Netjiese verblyf.

Adele J - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele J
With spouse/partner

Piece of heaven to refresh the soul!

We were blown out our socks with this awesome oasis in the middle of Vryheid! Our little home was perfect for our needs. My husband loved the fact that he could open the sliding door in our bedroom which leads to a well manicured garden with a sparkling pool. He sat outside reading the newspaper and just chillaxed with a glass of wine before our function. The unit is very spacious and stunningly decorated. The pics don't do any justice. We were treated and spoilt like royalty by our two hosts. Breakfast was delish and picture perfect! This B&B is definitely the best in Vryheid. We will be back and recommend it to our family and friends.

Magda E - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda E
Family with teenagers

Lekkerste plek waar ek nog ooit gebly het. Pragtige mense met goue harte. Ons het so tuis gevoel.

Hierdie gastehuis kry 10 uit 10. Dis skoon, netjies en baie stylvol. Die gasheer is vriendelik en baie behulpsaam. Sal verseker terug kom. Bly nooit weer op 'n ander plek nie.

Marie F - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie F
With spouse/partner

Ek sal Bella's enige tyd aanbeveel, waarde vir jou geld.

Bella's is soos 'n koel lafenis op 'n snikhete dag. 'n Pure oasis. 'n Fyn, afgewerkte toonbeeld van elegansie en klassieke styl. Netjiese, skoon, kraakvars wit linne en stylvol gemeubileerd. Gasvrye eienaars en smaakvolle ontbyt.

Leon B - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon B
With spouse/partner

Dit was amazing!

Ek het nie genoeg woorde om te kan sê hoe ons dit geniet het nie, baie dankie. Sal beslis weer van julle plekkie gebruik maak.

Zelda N - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda N
Family with teenagers

Ons het baie lekker by Bella's gebly.

Wat 'n oulike woonstelletjie. Alles was pragtig en baie stylvol. Ons gasheer, Brian, was baie bedagsaam en sy ontbyt was nie net heerlik nie, dit was prentjiemooi voorgesit. Ons sal enige tyd weer by Bella's oorbly.

Deon E - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon E
Family with young children

Stylvolle verblyf met gasvrye ontvangs

Bella's B&B is 'n klein juweeltjie in Vryheid. Die gashere se warm persoonlikhede laat jou dadelik tuis voel! Die plekkie is stylvol gemeubileerd met alles wat jy mag nodig kry. Die ontbyt is uit die boonste rakke. 'n Lekker stukkie bederf om daar oor te bly. Deon, Dirkie & Annemarie

Johan P - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan P
On business

I would prefer this B&B to anyone. It's all 5 star treatment for such an affordable price!

I really think that this is one of Vryheid's best B&B's. Take this from someone that travels more than the ordinary South African!

Ndumiso M - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ndumiso M
With spouse/partner

Bella B&B is a beautiful place.

I enjoyed every minute of my stay.

Steve M - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Steve M
With spouse/partner

We seriously enjoyed our stay and wish we could have stayed a few more days.

Bella's B n B treated us like their only VIP guests. I wont hesitate to recommend them to my friends and family. I can confirm that if I happen to be in the area of Vryheid or any nearby town and I need to spend the night somewhere, Bella's B n B will be only place I will consider. I have been showing my family and friends the photo's I took while there, and all of them were impressed.

From R1 200
per night (for 3 people)
From R1 200
per night (for 3 people)
From R1 200
per night (for 3 people)
Make a Booking
  • Capacity: 3 people
  • Check-in: 16:00 to 19:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 181 Kommissie Street, Vryheid, 3100, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDc4MjU5OTExLWFlNGQtNDZiOS04ZTI5LTkyM2Y5ZTI4OWE5NA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 200  per night (for 3 people) 34 5 1 5 181 Kommissie Street Vryheid 3100 KwaZulu-Natal 0860 022 102 16:00-19:00 09:00 -27.763524 30.790206
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com