The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Belle Vue Guesthouse | TravelGround
+111

Belle Vue Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 76 reviews for Belle Vue Guesthouse
Cleanliness
4.8/5
Service
4.6/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Annatjie V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie V

A very relaxing weekend at a stunning venue.

We got a very friendly welcome. It's a comfortable, neat room with a private bathroom. We enjoyed our stay and had a relaxing weekend.

Hennie  - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie
With spouse/partner

Uitstekende waarde vir geld.

Gastekamer is baie keurig, netjies en volledig. Ontvangs en behandeling van gasvrou was warm en verwelkomend. WiFi-ontvangs was egter baie swak. Ons kon glad nie daarvan gebruik maak nie.

Diana F - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diana F

What a pleasure!

We enjoyed a wonderful stay at Belle Vue. Will definitely be back.

Jabu V - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jabu V
Individual traveler

Great stay indeed, very friendly people. I will definitely go back.

I had a really great stay. Comfortable and peaceful.

Audrey M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Audrey M
With spouse/partner

Great hospitality.

Very friendly guest house with great service and a good atmosphere. Place is quite and allows a proper restful night. Our room was really clean and well maintained. Staff really friendly and serve a great breakfast that keeps you going for the day. Would definitely go back.

Anneke B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneke B
With friends

It absolutely met expectations.

Great service. Friendly and hospitable reception.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit het absoluut aan verwagting voldoen.

Puik diens. Vriendelike en gasvrye ontvangs.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeanine O - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jeanine O
With friends

Very peaceful and had a great stay.

The rooms are super clean and it was pleasant to stay there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en lekker gebly.

Die kamers is baie skoon en dit was aangenaam om daar te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you very much, Jeanine, we are happy to know you have enjoyed your stay with us.

Regards
Marsel

Belle Vue Guesthouse
Alrisa N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alrisa N
With spouse/partner

Heerlik!

Vriendelike ontvangs. Alles baie netjies. Heerlike ontbyt. Gasvrou het niks moeite ontsien nie.

Belle Vue Guesthouse's response

Goeie dag Alrisa, Baie dankie vir die terugvoer. Dit was baie lekker om julle hier te he. Ons sien baie uit om julle weer in die toekoms te sien.
Groete. Machel

Belle Vue Guesthouse
Nadine G - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine G
With spouse/partner

Very relaxing and fantastic breakfast!

We had the best time! We were only there for the weekend but would love to go back in the future!

Belle Vue Guesthouse's response

Good day Nadine,
We are glad that you had a good rest and enjoyed your stay. We see forward to accommodate you again.
Enjoy the rest of the day,
Petro

Belle Vue Guesthouse
Tshiwela L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tshiwela L
With spouse/partner

Spectacular.

It was wonderful and all the services where nice.

Belle Vue Guesthouse's response

Good day Tshiwela,

We are glad that you enjoyed your weekend. Please visit us again.

Enjoy your day,
Petro

Belle Vue Guesthouse
Sam K - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sam K
With spouse/partner

Nice weekend away.

Have three fridges for guests. Have DStv channels like 203, 204, 403, 404.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you very much, I'm glad you had a good weekend.

Belle Vue Guesthouse
Peter M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter M
With spouse/partner

Lekker ontspan.

Sal uitkyk vir specials ...

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie, bly julle het ontspan.

Belle Vue Guesthouse
Dominique P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dominique P
With spouse/partner

Very tranquil.

Fantastic beds, good night's rest.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Beddens was fantasties, goeie nag se rus ingekry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie, ons is bly julle het lekker gerus.

Belle Vue Guesthouse
Wian C - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wian C
With spouse/partner

Goeie wegbreek, baie verwelkom gevoel.

Lekker wegbreek met vriendelike kliëntediens, ontbyt elke oggend was fantasties.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie, ons waardeur dit. Bly julle het die naweek geniet.

Belle Vue Guesthouse
Tinka O - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tinka O
Individual traveler

Absolutely memorable!

'n Naweek om te onthou! Sal beslis weer gaan.

Belle Vue Guesthouse's response

Ons is baie bly om te hoor jy het die naweek geniet.

Belle Vue Guesthouse
Tilla P - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tilla P
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Vriendelike ontvangs. Gerieflike kamer. Lekker ontbyt. Marsel is baie vriendelik en behulpsaam. Dit was my verjaarsdag en sy het 'n kaartjie en sjokelade in die kamer vir my gelos. Het baie lekker gerus. Sal beslis weer teruggaan soontoe.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie ek is baie bly julle het lekker gerus en die kuier by ons geniet. Hoop jou sjokelade was lekker.

Belle Vue Guesthouse
Elani S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elani S
With spouse/partner

Wonderlike wegbreekplekkie!

Ongelooflike lekker verblyf! Baie vriendelike personeel wat 'n mens op die hande dra en aandag gee aan detail. Ontbyt is fantasties met 'n goeie verkeidenheid. Sal Belle Vue aanbeveel vir gaste wat nie te erg is oor privaatheid aangesien die mure maar dun is.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie ons is bly julle het die verblyf geniet jammer oor die mure wat so dun is.

Belle Vue Guesthouse
Con K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Con K
With spouse/partner

Stil, rustig met goeie uitsig.

Sal weer van Belle Vue gebruik maak, sommer vir 'n wegbreek naweek, net om te rus, plekke te besoek en te kuier.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie, u is enige tyd welkom.

Belle Vue Guesthouse
Riaan V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riaan V
With spouse/partner

'n Vars bries in terme van netheid in die Hartebeespoort-area.

Sien ster-gradering.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie, ons waardeer dit.

Belle Vue Guesthouse
Johan G - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johan G
With spouse/partner

The accommodation was really nice. Sincere, professional staff, thanks.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf was baie lekker gewees en personeel baie opreg en professioneel, dankie.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eve M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eve M
Family with young children

Awesome stay.

Hospitality was excellent. Professional staff. Place looks exactly as advertised on internet.

Tracy D - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracy D
With spouse/partner

Room was very comfortable, food was awesome, friendly service always helpful.

We had a wonderful weekend, the staff very friendly, the food was awesome. We will definitely be going back.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you very much, we appreciate your feed back.

Belle Vue Guesthouse
Azwidihwi M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Azwidihwi M
Family with young children

Awesome.

We enjoyed visiting Belle But Guesthouse. We are definitely coming back.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you very much

Belle Vue Guesthouse
Marina V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina V
With spouse/partner

Had a very nice stay and we were able to rest and relax.

Everything was great, location, service and safety. We were able to rest and relax. The fact that every room has its own balcony was definitely a bonus. Will definitely stay at Belle Vue for a getaway weekend again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflik lekker gebly en kon lekker rus en ontspan.

Alles was puik, ligging, diens en veiligheid. Ons kon heerlik ontspan en het lekker gerus. Die feit dat elke kamer sy eie balkon het was beslis 'n bonus. Sal definitief weer by Belle Vue wil bly vir 'n wegbreeknaweek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie ons waardeur dit.

Belle Vue Guesthouse
Bert L - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bert L
With spouse/partner

Had a very nice time, friendly, helpful people.

We really enjoyed our stay and the people are kind and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly, vriendelike behulpsame mense.

Ons het ons verblyf baie geniet en die mense is gaaf en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ndileka L - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ndileka L
With spouse/partner

It was a nice stay.

Towels, glasses and bathroom must be washed daily.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you the glasses and the bathroom gets cleaned everyday. It just the towels that does not get cleaned everyday.

Belle Vue Guesthouse
Thabile M - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thabile M
With spouse/partner

A place to unwind.

It was wonderful from the moment we got there to last minute we left. Food beats the restaurant's food. Peace of mind, a home away from home!

Teresa R - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Teresa R
Individual traveler

Very peaceful and tranquil.

Good value for money, neat and clean. Staff were friendly and very helpful. Nice breakfast. I would suggest that they look at the electric blankets and maybe a more effective heater for the room and bathroom, but despite this I will still highly recommend them. Had a very nice stay!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en vreedsaam.

Goeie waarde vir geld, netjies en skoon. Personeel vriendelik en baie behulpsaam. Lekker ontbyt. Ek sou aanbeveel dat daar gekyk word na elektriese komberse en dalk 'n meer effektiewe verwarmer vir die kamer en badkamer, maar ten spyte hiervan, sal ek dit nog steeds hoog aanbeveel. Baie lekker gebly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie, ek sal daarna kyk.

Belle Vue Guesthouse
Logan P - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Logan P
With spouse/partner

Fantastic.

We enjoyed every second of the stay and will most definitely be back for another. Thank you for having us.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you I am very glad you enjoyed your stay with us. Hope to see you soon.

Belle Vue Guesthouse
Leone D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leone D
With spouse/partner

Ons het heerlik tuisgegaan by Belle Vue. Sal gerus weer daar tuisgaan in die toekoms.

Ons verblyf by Belle Vue was heerlik. Die gastehuis was baie netjies en kamers lieflik. Ons sal gerus in die toekoms weer daar tuisgaan!

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie, ek is bly om te hoor julle het die verblyf geniet.

Belle Vue Guesthouse
Anita M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anita M
With friends

I wouldn't go again in winter.

See the ratings.

Belle Vue Guesthouse's response

I am sorry to here that you did not enjoy the stay. There were blankets and heaters in the room.

Belle Vue Guesthouse
Menzi D - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Menzi D
With friends

Lovely clean room, breakfast was delicious and the residence is immaculate.

I absolutely loved our stay. The host is friendly, the breakfast was delicious and I just loved everything about the place.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you very much. I do appreciated.

Belle Vue Guesthouse
Ricky L - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ricky L
Individual traveler

It was an excellent stay, loved it!

Marcelle was very friendly and hospitable, the breakfast the Sunday morning just before we left was excellent, staying at Belle Vue was peaceful and serene, I will definitely go back again for a longer stay.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you Ricky. I am very glad you enjoy your stay with me.

Belle Vue Guesthouse
Latoya M - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Latoya M
With friends

Blissful.

Thank you to Bell Vue for the amazing stay. Such friendly and helpful people. Will recommend this to everyone.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you very much. We are very happy to know you enjoyed your stay with us.

Belle Vue Guesthouse
Anncois B - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anncois B
With spouse/partner

Sal beslis weer teruggaan.

Die twee dae wat ons daar was, was ongelooflik lekker gewees. Baie goeie diens, kamer was baie netjies en pragtig. Ontbyt was uitstekend. Baie mooi en skoon gastehuis. Dankie vir alles.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie vir die terugvoer, ons is baie bly om te hoor julle het die verblyf geniet.

Belle Vue Guesthouse
Kobus B - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus B
Individual traveler

Goeie, bekostigbare gastehuis-verblyf.

Belle Vue bied 'n pragtige uitsig met 'n heerlike ontbyt. Die warm ontbyt was elke oggend anders, met 'n gawe keuse. Die kamers is na aan mekaar en van die ander gaste neem nie juis ander mense in ag nie. Dus was dit by tye raserig, met gaste wat ook sommer op my balkon kom sit het. Mense wat graag hul privaatheid geniet, sal dit dus nie waardeer nie. Andersins was alles top-gehalte met puik diens.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie vir die terugvoer. Ons is baie jammer om te hoor van die gaste het U privaatheid weg geneem. Ons sal meer aandag daaraan gee.

Belle Vue Guesthouse
Marlize L - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize L
With friends

Stil en rustig, het voldoen in al my behoeftes.

Ons het kalmte en rustigheid ervaar.

Amanda V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Amanda V
With spouse/partner

Aangenaam.

Dis ongemaklik dat die badkamer buite in die gang is. Die kamer is aan die klein kant, maar as jy net daar slaap is dit perfek!

Elca V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elca V
With spouse/partner

Prentjie pragtig.

Ons was vriendelik gegroet deur Marsel en begelei na ons kamer, die huis is pragtig en die kamers ruim. Die uitsig oor die dam is asemrowend.

Angie V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angie V
With spouse/partner

Ongelooflik lekker.

Was wonderlik en rustig. Ontbyt was wonderlik en diens was wonderlik. Het baie lekker gerus, baie dankie.

Belle Vue Guesthouse's response

Goeie dag dis net 'n plesier. Baie bly julle het lekker gerus. Groete
Belle Vue Guesthouse

Belle Vue Guesthouse
Willie S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie S
With spouse/partner

Onbeskryflik lekker en net die beste.

Ek voel dit was die beste besluit ooit om LekkeSlaap op die been te bring. Die diens en terugvoering is net die beste. Hou so aan.

Shelley M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Shelley M
Family with young children

Customer care was excellent.

Belle Vue was magnificent! On arrival we were received with a warm welcome and greeted on our departure with a good farewell. We would like to thank Marsel for accommodating us on short notice. It was greatly appreciated and we had a wonderful time of rest. May 2016 be filled with happiness and peace for Belle Vue.

Belle Vue Guesthouse's response

Thank you for the feedback, it was only a pleasure to have you as our guests.

Belle Vue Guesthouse
Grieta P - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Grieta P

'n Moet om te oornag! Uitsig pragtig!

Uitstekende keuse! Sal Belle Vue vir enige iemand aanbeveel.

Jean-paul D - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jean-paul D
Family with young children

Good value for money.

Great value for money! Very homely.

Amanda L - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda L
Individual traveler

Puik gebly en lekker geslaap.

Baie dankie. Ons vriend Kobus praat met lof van jul gastehuis. Sal weer gebruik maak daarvan.

Phumzile M - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phumzile M
With spouse/partner

We really enjoyed our trip.

I think you should do a buffet breakfast so that guests can eat as much as they like. Thank you for offering nice accommodation. We believe that we will come again and I would refer a friend to your place.

Belinda D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Belinda D
With spouse/partner

Gemaklike en netjiese verblyf en omgewing om waarlik te ontspan.

Gemaklike en netjiese kamer. Ons het die persoonlike kontak met die eienaar, Marcel, waardeer. Niks was vir haar te veel moeite nie en sy poog om aan elke gas persoonlike aandag en diens te verleen. Komplimente ook vir haar tuinier, want die uitleg en versorging van die lieflike tuin, dra beslis by tot 'n 'lafenis'-verblyf.

Elize J - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize J

Dit was onvergeetlik.

Stunning natuurskoon en baie hulpvaardige gasvrou.

Elize P - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize P
Individual traveler

Baie rustig en ontspannend!

Baie rustige en huislike atmosfeer met 'n baie knap en agtermekaar gasvrou! Baie netjies en skoon, spierwit beddegoed! Heerlike ontbyt!

Linda Wilson C - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Linda Wilson C
With spouse/partner

We had a comfortable stay.

Nice guesthouse. Friendly hostess. Clean and tidy. The internet connection is quite poor so that was a bit frustrating.

Elsabé H - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Elsabé H
Family with teenagers

Netjiese gastehuis.

Dis net jammer dat die ontvangs nogal onvriendelik was.

Belle Vue Guesthouse's response

Ek is jammer dat die kliënt hul ontvangs so ervaar het met hul aankoms. Ons het net gevra dat hulle hul voertuig skuif na veiliger parkering aangesien daar n vragmotor gestaan het wat materiaal gelaai het. Ek was bang dit val op hul voertuig.

Belle Vue Guesthouse
Gretha F - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gretha F
Individual traveler

Yskoud

Alles was baie goed maar die gebou is koud! In die somer sal die verbyf seker lekkerder wees, maar in die winter is dit baie koud! Die huis is pragtig maar yskoud (die ontvangs was warm en aangenaam), maar die gebou is koud en ek het ten spyte van die lugversorging (wat tot op 30 grade was asook die verwarmers) koud gekry en die aparte toiletgeriewe was vir my moeilik.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie vir die terugvoer. Die huis kan bietjie koud wees tydens die winter. Daar is verwarmers in die kamers en ek is seker as die lugversorging op die regte stelling was, sou dit die kamer warm genoeg kon maak.

Belle Vue Guesthouse
Lloyd V - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lloyd V
Family with young children

Sal sekerlik weer terug gaan.

Ons het regtig wonderlike verblyf ondervind alhoewel dit net een aand se slaap en ontbyt was.

Lindsay H - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lindsay H
With friends

Lovely, quiet guesthouse in heart of Harties.

The accommodation was lovely, very clean. We only spent one night, so only really used it for sleep. Lovely view from the top rooms, very relaxing.

Nico V - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico V
Family with young children

Was baie lekker en kindervriendelik.

Ons as Ouma en Oupa was met ons 3 kleinkinders 7,5 en 2 jaar daar. En Marsel het uit haar pad gegaan om almal gelukkig te hou. Sal vir enige iemand aanbeveel met of sonder kinders om gerus Belle Vue Gastehuis te besoek. Tuin pragtig, uitsig pragtig, en mees belangrik: jy voel tuis daar.

Danie P - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie P
Family with teenagers

Waarde vir geld.

Ons het regtig baie lekker gebly. Die parkring kan dalk so bietjie knap raak.

Kobus A - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Kobus A
With spouse/partner

Lekker maar onvriendelik.

Baie lekker maar die dame is baie onvriendelik en maak dit vir almal onsmaaklik.

Belle Vue Guesthouse's response

Beste Kobus,

Baie dankie vir die terugvoer. Ek vra om verskoning dat u my as onvriendelik ervaar het, dit was nie die intensie nie. Ek waardeer dit wel dat u die res van ons geriewe geniet het.

Groete,
Marsel

Belle Vue Guesthouse
Sanet M - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet M
With spouse/partner

Excellent service.

Excellent service, very nice manager and nice breakfast. It was like staying at home without having to do the dishes!

Tilla P - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tilla P
With spouse/partner

Lekker groot kamer en balkon.

Skoon en netjies. Vriendelike diens en lekker ontbyt.

Elna D - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Elna D
With spouse/partner

Klein en benodig sitplek.

Die kamer waarin ons gebly het was baie klein en dit het glad nie 'n stoel gehad waarop mens kon sit nie. So ons moes op die bed lê wanneer ons wou televisie kyk. Andersins was dit nie sleg nie. Hulle adverteer dat jy koeldranke by die kroeg kan kry tot 9 uur saans maar daar was niks beskikbaar Saterdagaand teen 7 uur nie.

Belle Vue Guesthouse's response

Beste Elna,

Baie dankie vir die terugvoer. Ongelukkig is die kamer self deur jou gekies vir bespreking. As ons bewus was dat die kamer te klein gevind is, sou ons jou kon skuif na 'n groter eenheid, teen 'n addisionele tarief.

Wat die koeldranke aanbetref was die spesifieke koeldrank wat julle wou bestel, reeds uitverkoop.

Ek is jammer vir enige ongerief veroorsaak.

Groete,
Marsel

Belle Vue Guesthouse
Nasreen M - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nasreen M
With spouse/partner

Excellent accomodation for a short stay

Rooms were spacious and comfortable, and the host was happy to assist with special requirements. Good value for money. Excellent position for the race I was doing the next day.

Shawn  - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Shawn
With spouse/partner

Great

It was very welcoming, excellent service, I highly recommended to my family and friends.

Marius H - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marius H
With spouse/partner

Baie mooi plek!

Sal dit aanbeveel vir 'n naweek weg.

Cornel H - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cornel H
With spouse/partner

Troue in Harties gedoen. Het net die beste diens ontvang.

Die eienares het uit haar pad uit gegaan om ons te help. Ons moes die kamer as 'n bruid se aantrekkamer ook gebruik en daar was geen probleem met dit nie. Daar was selfs koue water en vrugtestokkies, ens. verskaf. Die beste diens waarvoor ons kon vra!

Suzette J - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Suzette J
With spouse/partner

Aangenaam!

Marsel was gasvry en hulpvaardig.

Anel G - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anel G
With spouse/partner

Enjoyed our stay

Enjoyed the stay. Well worth it. Location is perfect, close to restaurant and other amenities.

Aj G - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Aj G
On business

Skoon, netjies, goeie uitsig.

Beddens slaap heerlik en die kamers is baie skoon. Daar is goeie geriewe en kamer 5 het 'n heerlike balkon met 'n uitsig. As die gedeelde badkamer die stortgeriewe gebruik, is die druk in kamer 5 se stort baie swak, so die stort kan dus nie dan gebruik word nie. Die ontbyt kan verbeter, 'n groter keuse van ontbyt sal goed wees. Skoon en Netjies, baie mooi uitsig, kamer 5 het n balkon met 'n pragtige uitsig.

Belle Vue Guesthouse's response

Baie dankie vir die terugvoer. Kamer 5 het nie 'n gedeelde badkamer nie, die badkamer is net oorkant die gang maar steeds privaat. Ons het wel aandag aan die drukking gegee. Dankie dat u vir my laat weet het.

Belle Vue Guesthouse
Nkadimeng M - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nkadimeng M
With friends

A wonderful and serene place to go when one needs peace amd quite from the city.

On the question of whether i would recommend Belle Vue to a friend - my answer is yes and no. Yes - because the place is beautiful,quite,homely looking and in the best location.I love it. No- Because the host/manager was not that welcoming and a bit brusk to a certain extent. Housekeeping - it can be improved, with putting in extra toilet paper in rooms. Apart from those two matters - household and the host, the place is wonderful.

Belle Vue Guesthouse's response

We apologise for the inconvenience. My staff are still new and learning. The host will improve on the service.

Belle Vue Guesthouse
Hester V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester V
With spouse/partner

Rustig.

Met ons aankoms is ons by die motor ontmoet deur die eienaar. Sy is 'n baie vriendelike, gemaklik en professioneel. Ons was dadelik op ons gemak. Die Gastehuis is baie rustig en mens voel dadelik tuis. Die kamers is baie netjies, ruim sowel as die en suite-badkamer. Die ontbyt is uitstekend en gaste word deur die eienares self bedien. Ons het elke oggend soos konings gevoel wanneer ons ontbyt geniet het. Dit was heerlik. Ek sal weer van hierdie Gastehuis gebruik maak. Dit is 'n hawe vir enige een wat goeie diens wil ondervind. Baie dankie aan die eienares. Ek sal hierdie Gastehuis aan almal aanbeveel.

Licedani M - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Licedani M
With spouse/partner

Great place to stay and awesome service

We would come back, no doubt, when we are in the area. Very peaceful place in a good neighbourhood and close to areas of interest. Maybe dinner service could be introduced in future but all else (i.e. rooms, bedding, breakfast and the general feel) was superb.

Ishmael M - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ishmael M
Family with teenagers

A great place, I have already recommended it to friends travelling to the area.

A warm, private and secured environment, good for both business and holiday trips.

Barbara W - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Barbara W
Family with young children

Benodig 'n badkamerdeur.

Dis 'n pragtige plek, met vriendelike gasvryheid. Ons is baie vriendelik deur Marsel ontvang. Die gastehuis is pragtig en die gesinskamer waarin ons gebly het, was baie mooi. As ek 'n voorstel kan maak: daar kan gerus 'n deur voor die ingang van die badkamer gesit word. Ek, my man en ons 12-jarige dogter is 'n baie hegte gesin, maar 'n badkamer sonder 'n deur kan dit ongemaklik maak. Ons het ook vir Marsel gesê dat die honde wat die hele nag deur geblaf het, baie erg was. Ons kon nie slaap met die geblaf van die honde van die huis reg oorkant die gastehuis nie.

Belle Vue Guesthouse's response

Ons is baie jammer oor die honde oorkant die pad. Ons het al met die buurman gaan gesels, maar niks word aan die saak gedoen nie. Alhoewel dit 'n ronde ingang is na die badkamer en bietjie moeilik met die beperkte spasie, is daar wel aandag daaraan gegee.

Belle Vue Guesthouse
Frederik C - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Frederik C
With spouse/partner

Naweek weg saam met my vrou.

Baie netjies en skoon, ligging is baie goed. Ek kon regtig nie meer verwag nie - goeie waarde vir geld.

Carol R - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carol R
With spouse/partner

Billike prys wat ontbyt insluit.

Ek kan die Belle Vue Guesthouse aanbeveel. Ontvangs was baie vriendelik. Die kamer was smaakvol gemeubileer en die badkamer skoon en netjies. Daar was lugversorging, gratis WiFi asook 'n verskeidenheid van televisieprogramme om te kyk. Die uitsig vanaf die balkon was asemrowend. Die tarief was verbasend billik waarby ontbyt ingesluit was. Die gastehuis is baie sentraal geleë tov heelwat plekke wat besoek kan word. Ek kan hierdie gastehuis met vrymoedigheid aanbeveel vir enige toeris.

Lynette A - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lynette A
With spouse/partner

Gemaklik en pragtig!

Baie gemaklik en aantreklik. Ons het lekker gebly, dankie.

Marianne V - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marianne V

Ontbyt kort aandag

Die gastehuis is baie skoon en netjies. Die warm/koue krane in die badkamer wasbak asook die in die stort was omgeruil. Ons het die bestuurder daaroor ingelig. Ons stel ook voor dat die bestuurder hulp inroep vir ontbyt. Daar was 4 tafels wat sy moes bedien, en een van die ander gaste moes sy nog uitklok ook. Dit het die gevolg gehad dat ons en ander gaste moes wag vir ons ontbyt. Terwyl sy die gaste uitgeklok het, moes die volgende gas by 'n tafel aansit wat nie afgedek was nie. Ons het nog by geen ander gastehuis oornag waar net 1 persoon beskikbaar was om die ontbyt voor te berei en bedien nie.

Belle Vue Guesthouse's response

Ek is baie jammer vir die ongerief. Die instansie is nog nuut en kan nie tans meer personeel bekostig nie. Die krane is ook intussen reggestel.

Belle Vue Guesthouse
From R960
per night (for 2 people)
From R960
per night (for 2 people)
From R960
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 15 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 88 Karel Street, Schoemansville, Hartbeespoort, 0216, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAABI8eM7cwifg0Nr1Rgp7UXoIuLSv3zHzEyiygVrdcDECJteJNAp?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R960  per night (for 2 people) 76 5 1 5 88 Karel Street Schoemansville 0216 North West 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -25.725460148951 27.86881638525
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!