The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Ben's Bed and Breakfast | TravelGround
+34

Ben's Bed and Breakfast

Review Summary

4.9 out of 5from 9 reviews for Ben's Bed and Breakfast
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
5.0/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Lenie S - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lenie S

Uitstekend.

Dit was 'n heerlike ervaring om daar tuis te gaan. Die kamer is ruim, netjies en goed toegerus. Uitstekend.

Francois V - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois V
Individual traveler

Lekker naby waar ek moet vergader.

Netjiese gastehuis en vriendelike diens.

Jacobus S - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacobus S
Individual traveler

Baie lekker en aangenaam.

Die akkomodasie is baie netjies en modern. Die personeel en eienaar is baie vriendelik. Die omgewing is rustig en die tuin is mooi.

Nickie N - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nickie N
With spouse/partner

Heerlik, alles wat jy nodig het en nog meer!

Ek sal Ben's Bed en Breakfast sonder twyfel aanbeveel. Goeie, vriendelike diens en die lekkerste ontbyt. Daar was regtig mooi na ons gekyk.

Ben's Bed and Breakfast's response

Baie dankie! Dit was 'n plesier om julle te kon ontvang!

Ben's Bed and Breakfast
Benissa L - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Benissa L
With spouse/partner

Sal weer daar bespreek.

Wat ‘n verrassing om te sien Okkie (Ben) van Binnelanders is die eienaar van die gastehuis. Dit is ‘n pragtige plek, netjies en beslis die moeite werd. Eerste gastehuis waar ek oornag met meer as genoeg koffie, tee, suiker en melk. Ontbyt was heerlik. Baie gasvry. Ag, dit was net lekker. Baie dankie.

Ben's Bed and Breakfast's response

Baie dankie! Kom loer gerus weer in.

Ben's Bed and Breakfast
Leonie W - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie W
With spouse/partner

Uitstekende diens. Lieflike ontbyt. Pragtige kamers, veral die stort lekker groot. Baie dankie vir 'n baie lekker verblyf.

Die diens was uitstekend. Sal enige tyd dit aanbeveel. Simon is 'n uitstekende gasheer.

Anja M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anja M
On business

Baie lekker, fantastiese ontbyt en netjiese kamer.

Vriendelike mense, fantastiese ontbyt. Kamer met WiFi en lugversorging.

Ben's Bed and Breakfast's response

Baie dankie! Sien jou gou weer.

Ben's Bed and Breakfast
Elke V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elke V
With spouse/partner

Fantasties.

Aangenaam en iets vir die oog.

Ben's Bed and Breakfast's response

Baie dankie. Ek waardeer dit opreg.

Ben's Bed and Breakfast
Quinton D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Quinton D
On business

Fantastiese diens en waarde vir geld!

Ons het slegs vir een aand by Ben's Bed and Breakfast gebly, maar was baie beindruk. Kamers was groot, netjies, en meer as genoeg verversings vir gaste. Die eienaar en opsigter was vreeslik vriendelik en tegemoedkomend. En die ontbyt was fantasties! Sal definitief terug wees.

Ben's Bed and Breakfast's response

Baie dankie vir die mooi woorde, ons waardeer dit opreg en hoop om julle sommer gou weer te sien!

Ben

Ben's Bed and Breakfast
From R990
per night (for 2 people)
From R990
per night (for 2 people)
From R990
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 50 Nicholson Street, Baileys Muckleneuck, Pretoria, 0181, Gauteng
  • No children under 12
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAArDUWbnpbaq8syF7UEPImYpSes1rTZdJ2QN94I6rydK5zNVJHyw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R990  per night (for 2 people) 9 5 1 5 50 Nicholson Street Baileys Muckleneuck 0181 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.76591859256 28.226753440016
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!