The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bliss Boutique Hotel | TravelGround
+42

Bliss Boutique Hotel

Hotel

Review Summary

4.9 out of 5from 35 reviews for Bliss Boutique Hotel
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.9/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Norma S - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Norma S
With spouse/partner

Wonderful stay.

Blissful stay. Very well situated in Cape Town. Hotel on the beach plus close to others. Hotel clean, staff friendly and willing to go the extra mile. Food delicious, compliments to the chef, From start to finish our stay was fantastic.

Bliss Boutique Hotel's response

Good day Norma,
Oh what a lovely review, thank you so much.
We are thrilled to hear how much you enjoyed your stay and the awesome dishes made by our Chef. I will pass the compliment to her.
We are already looking forward to welcoming you back to the Mother City in the near future.
Kind regards,
Venessa and the Bliss team

Bliss Boutique Hotel
Hester D - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester D
With spouse/partner

Idyllic. Perfect.

The service cannot be improved upon. The food is fantastic. The view is the best in the world.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Idillies. Perfek.

Die diens is onverbeterlik. Die kos is fantasties. Die uitsig is die beste op aarde.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Goeiemore Hester
Baie dankie vir jou fantastiese verwysing.
Dit was 'n plesier om julle as gaste te hê met julle troue, en weereens alles wat mooi is vir julle toekoms saam.
Vriendelike groete
Venessa en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Dorothy B - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorothy B
With spouse/partner

Very good value for money.

Staff are amazing and very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir geld.

Staf is amazing en baie behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Goeie middag Dorothy,
Baie dankie dat jy tyd geneem het om vir ons so goeie oorsig te gee!
Ek sal dit verseker met die hele span deel.
Ons sien uit om julle binnekort terug te verwelkom in die Moederstad.
Groete,
Venessa en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Sorina L - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sorina L
Family with young children

Ongelooflik in elke sin.

Sien sterre.

Bliss Boutique Hotel's response

Hi Sorina,
Baie dankie vir jou goeie oorsig! Ek deel dit graag met die hele span.
Dit was so lekker om jou, jou ma en kinders te ontmoet.
Ons sien uit daarna om julle terug te verwelkom in die nabye toekoms.
Groete,
Venessa en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Ryno B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ryno B
With spouse/partner

Fantastic.

We were spoiled and felt very special, because they knew it was our honeymoon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Ons is baie bederf en het baie spesiaal gevoel aangesien hulle geweet het dat dit ons wittebrood is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Goeie more Ryno,
Baie dankie vir jou mooi oorsig van ons pragtige hotel!
Ons was verseker bevoorreg om julle op julle wittebrood te huisves.
Alles wat mooi is vir julle toekoms saam.
Vriendelike groete,
Venessa en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Elsari P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsari P
With spouse/partner

Most friendly staff and amazing food with a beautiful view.

The friendliest, helpful and professional staff we have ever encountered at a place! Thank you so much Bliss Boutique Hotel for making us feel so welcome, we can't wait to go back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelikste staff en amazing kos met die mooiste uitsigte!

Vriendelikste, behulpsame en professionele staff wat ons nog ooit by 'n plek teëgekom het nie! Baie dankie Bliss Boutique Hotel dat julle ons so welkom laat voel het, ons kan nie wag om terug te gaan nie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Goeiemiddag Elsari

Baie dankie vir die pragtige oorsig. Ek sal dit verseker deel met die hele Bliss span.

Dit was 'n voorreg om julle te hê as gaste, ons sien baie uit daarna om julle terug te verwelkom in die nabye toekoms.

Vriendelike groete
Venessa en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Jozua A - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jozua A
With spouse/partner

Very relaxing stay.

Was a excellent stay. Loved it.

Bliss Boutique Hotel's response

Good morning Jozua,

Thank you for taking time to give us such an awesome review!

We are delighted to hear how much you enjoyed staying with us!

We are looking forward to welcoming you back soon!

Kind regards
Venessa and the Bliss team

Bliss Boutique Hotel
Nadia B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadia B
Family with young children

It was such a wonderful, relaxing weekend with amazing accommodation and such friendly staff.

Had a great time the people at the Bliss Hotel made you feel special and were always friendly and helpful. The room was amazing and the whole Hotel is welcoming and relaxing.

Bliss Boutique Hotel's response

Good day Nadia,

Thank you for an awesome review!. We are delighted to hear you enjoyed your stay with us!
We are looking forward to welcoming you back soon!

Kind regards
Venessa and the Bliss team

Bliss Boutique Hotel
Ashlynne P - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ashlynne P
With spouse/partner

Home away from home.

Where do I begin. We where greeted with the warmest welcome to the endless spoils! Thank you bliss for the memorable stay. We are looking forward to the next one!

Bliss Boutique Hotel's response

Good day Ashlynne,
Thank you for your lovely review!
We absolutely loved spoiling you and we are delighted to hear you enjoyed your stay.
Kind regards,
Venessa and the Bliss team

Bliss Boutique Hotel
Martin S - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Martin S
With spouse/partner

Asemrowende uitsig!

Van begin tot einde 'n uitstaande ervaring!

Bliss Boutique Hotel's response

Good day Martin,

Thank you for giving us such a good review!. We are very proud of our beautiful Hotel and the stunning views it offers!

Kind regards
Venessa and the Bliss team

Bliss Boutique Hotel
Cara A - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cara A
With spouse/partner

Peaceful and beautiful view.

The hotel is beautiful and neat. We really enjoyed it. Food was great and the view too! We will definitely be back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en mooi uitsig.

Die hotel was baie mooi en netjies en ons het dit baie geniet. Kos was baie lekker en uitsig is baie mooi! Ons sal definitief weer kom!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Goeie dag Cara,

Baie dankie dat jy die tyd geneem het om ons so goeie oorsig te gee!

Ek sal verseker die oorsig met die hele span deel.

Ons sien uit daarna om jou terug te verwelkom in die nabeie toekoms!

Groete,
Venessa en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Elsie Magritha S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsie Magritha S
With spouse/partner

Dit was onbeskryflik lekker!

Met die aankoms by Bliss het dit my verwagtinge oortref. Die gasvryheid en die netheid is uit die boonste rakke. Hou vol met die goeie diens. Die kos is baie lekker en die uitsig is asemrowend mooi.

Bliss Boutique Hotel's response

Beste Elsie,

Baie dankie vir jou puik oorsig.

Ons is so trots op ons pragtige hotel en dit is vir ons so lekker om dit en die mooi uitsigte met ons gaste te deel!

Hoop ons sien julle binnekort weer.

Vriendelike groete,
Venessa en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
David C - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David C
With spouse/partner

Great stay!

I would like to say that this was highlight of our honeymoon. Great room, great view and fantastic views! the food was great! service was great. Food was also great. I actually wish we could've spent more nights at this hotel. I would most certainly recommend this place to all my friends.Thanks again!

Bliss Boutique Hotel's response

Dear guest,

We are delighted with your awesome review.

We love hosting all our visitors to Cape Town.

All the best
The Bliss team

Bliss Boutique Hotel
Wilrich L - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilrich L
With spouse/partner

Very nice.

Beautiful view of the ocean and Cape Town, with a lovely foot path close to the hotel.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Mooi uitsig oor see en Kaapstad met 'n heerlike wandelpad wat bereikbaar is vanaf die hotel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carl B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carl B
With spouse/partner

Very beautiful and very good.

Very neat, clean and friendly staff. Fantastic breakfast. Location also very good with the most beautiful views.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi en baie goed.

Baie netjies, skoon en vriendelike staff. Fantastiese ontbyt. Ligging ook baie goed met die mooiste uitsigte!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Catharina N - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Catharina N
On business

Ons sal graag weet daar oorbly.

Ons het die verblyf baie geniet.

Abraham W - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abraham W
With spouse/partner

Fantasties.

Wat 'n wonderlike verassing, 'n ware juweel, ondanks Eskom het ons 'n ongelooflike heerlike ete gekry wat gemaak is deur die sjef by gaslamp! Al die personeel was regtig fantasties, vriendelik en het uit hulle pad gegaan om te help met alles! Ons sal beslis weer daar bly as ons 'n plekkie kry (hulle is nou baie populêr), dankie vir al die gasvryheid!

Maria P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria P
With spouse/partner

The hotel is very neat and clean and the staff are very friendly and helpful.

I will make use of them again if I visit Cape Town.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die hotel is uiters netjies en skoon en die personeel vriendelik en behulpsaam.

Ek sal weer van hulle gebruik maak indien ek Kaapstad besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Danie G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie G
With spouse/partner

All 5 senses are satisfied.

Definitely a must stay in Cape Town. From the arrival to the end our stay was outstanding. We will definitely stay with the Bliss again.

Toit W - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Toit W
With spouse/partner

Lekker wegbreek met ongelooflike uitsig.

Baie netjies en moderne hotel. Die bespreking het nie vlot verloop nie, maar die hotel kon gelukkig nogsteeds vir ons help met 'n kamer vir 2 nagte. Ongelooflike kokke in die kombuis, uitstekende uitsig van Tafelberg en lekker ontspanne atmosfeer by die swembad. Ligging is lekker - baie naby aan Table View/Bloubergstrand. Goeie diens van die gasvrou, Primrose.

Juandre V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juandre V
With spouse/partner

Breathtaking.

What an experience. Perfection and attention to detail could be seen. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend lekker.

Ongelooflike ervaring gewees. Perfeksie en aandag aan detail was oplettend. Hoogs aanbeveelbaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Zelmarie F - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelmarie F
With spouse/partner

Prentjiemooi uitsig en verblyf!

Ons het elke oomblik in die pragtige hotel geniet. Hul kamers is topgehalte, en nie eers te praat van die uitsig nie. Regtig elke sent werd!

Debbie P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie P
Family with teenagers

Fantasties.

Uitstekende ligging. Lekker kos. Asemrowende uitsig. Fantastiese diens.

Werner D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Werner D
With spouse/partner

Ons het heerlik gebly. Die hotel is pragtig, die kos heerlik en die personeel uitstekend.

Die hele ervaring het ons verwagtinge oortref en die pragtige uitsig is 'n absolute bonus. Met die spesiale aanbieding/prys wat ons gekry het, het dit die akkommodasie bekostigbaar gemaak wat andersins 'n bietjie duur sou wees. Die personeel is baie waardevol en niks was vir hulle te veel moeite nie.

Bliss Boutique Hotel's response

Geagte Eretha,

Baie dankie vir jou resensie. Ek is baie bly om te hoor dat u die gasvryheid en die uitsiget geniet het. Ek sal die terugvoering met die span deel.

Ons hoop om julle gou weer te verwelkom!

Jayson en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Dorothea H - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorothea H
With spouse/partner

Pragtig!

We like having weekend breaks - this one was really memorable! Excellent service, hospitality, helpful - really one of the nicest places we've ever stayed - food for your soul, quiet, you only hear the ocean. It's really good value for money. Right from our arrival, Jason and Blessing were great, made us feel right at home. We will recommend Bliss to anyone!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stunning!

Ons hou daarvan om wegbreeknaweke te hê - hierdie een was een vir die boeke! Uitstekende diens, gasvryheid, behulpsaam - regtig een van die lekkerste plekke waar ons al gebly het - rus vir jou siel alles is stil jy hoor net die see. Dit is regtig waarde vir jou geld. Jason en Blessing is regte twee werkers wat uitstaande is van die begin dat ons daar arriveer het het jy welkom en tuis gevoel. Ons sal Bliss vir enige iemand aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Liewe Doret H,

Baie dankie vir die wonderlike terugvoering!

Ons is baie bly om te hoor dat julle lekker gebly het, ons sien uit daarna om julle weer gou gopu terug tew verwelkom!!

Alles wat mooi is,

Jayson & die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Maritsa P - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maritsa P
With spouse/partner

Martini is a winner.

Blessing, the barman, makes an unbelievable Martini "party in your mouth" as he calls it. Blessing is definitely an asset for the business. The room downstairs next to reception gets a lot of noise from the reception, telephone and visitors who check in late, and this disturbs one's sleep.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Martini 'n wenner.

Blessing, die barman, maak 'n ongelooflike Martini "party in your mouth" soos hy dit noem. Blessing definitief 'n aanwins vir die besigheid. Die kamer onder langs ontvangs kry die geraas van die ontvangs telefoon en besoekers wat snags laat inkom wat nie sorg vir 'n rustige nag nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Liewe Maritsa

Baie dankie vir die mooi terugvoering. Ons is baie bly om te hoor dat julle die gasvryheid by Bliss geniet het.

Ons sien uit om julle terug te verwelkom.

Beste groete

Jayson en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Claire V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Claire V
With friends

Excellent!

Great service, stunning place. Can recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend!

Baie goeie diens, pragtige plek. Kan aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Liewe Claire

Baie dankie dat jy die tyd gevat het om vir ons 'n resensie te skryf op TravelGround.

Ons is baie bly om te sien dat jy dit geniet het by ons, ons sien uit om julle gou weer terug te verwelkom.

Jayson en die Bliss span

Bliss Boutique Hotel
Ettiene V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ettiene V
With spouse/partner

Pleasant experience.

Warm reception and stylish accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n aangename ondervinding.

Ons was vriendelik ontvang en die verblyf was baie stylvol.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Dankie vir jou resensie. Ek is bly dat julle 'n gerieflike kuier by ons gehad het Ettiene. Ons hoop om jul gou weer hier by ons te verwelkom.
Groete

Bliss Boutique Hotel
Nita G - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Nita G
With spouse/partner

Stylish luxury. Friendly service with 5 star dining.

Relaxed to the full and everything neat and clean. The chef's food is 5 star, delicious. The whole experience was one of luxury and enjoyment. A bit on the expensive side is 5 star is not your thing. Perfect.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Luuks en stylvol. Vriendelike diens met 5-ster kos.

Baie lekker ontspan en alles is mooi nuut en skoon. Die chef se kos is 5-ster en smaak heerlik. Ek voel die hele ervaring was baie luuks en lekker. Wel 'n bietjie duur as 5-ster nie werklik jou begroting is nie. Perfek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Baie dankie vir jou resensie. Ons hoop om jou weer te sien gou.
Span Bliss Boutique Hotel

Bliss Boutique Hotel
Sophia P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sophia P

Blissful!

Service, rooms, neatness, restaurant, location fantastic! Best view of Table Mountain and city. Peace and quiet, even in the middle of the busiest season but still close to the city. Unbelievable sunsets. A must for a visit to the Mother City.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Blissful!

Diens, kamers, netheid, restaurant, ligging fantasties! Beste uitsig op Tafelberg en Stad. Stil en rustig, selfs in die middel van die besigste seisoen, maar steeds baie naby aan die Stad. Ongelooflike sonsondergange! 'n Moet vir 'n besoek aan die Moederstad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Hi, we are sorry for your experience. We are a non-smoking facility, so no smoking in the facility at all. The standard room is just that. It is a no-frills room and might have been the only room left on the property. Perhaps in the future we should discontinue that room because it is not on a great part of the property. We are sorry you felt cheap. We will be glad to offer you a room, at no cost, on another part of the property to make up for it. My name is Brian and you can call and ask for me and I will be glad to assist.

Warmest regards

Bliss Boutique Hotel
Cliff P - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Cliff P
With spouse/partner

Fantastic!

Very luxurious and modern rooms (even with a Nespresso machine!). Stunning view of Table Mountain. Highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Baie luuks en moderne kamers (met 'n Nespresso-masjien nogals!). Baie mooi uitsig op Tafelberg. Hoogs aan te beveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bliss Boutique Hotel's response

Dankie vir die goeie resensie Cliff! Ons is bly jy het dit geniet.

Bliss Boutique Hotel
Petri J - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petri J
With spouse/partner

Ontspan in luuksheid

Ruim kamers met pragtige dekor asook naby aan 'n privaatstrand met asemrowende uitsigte op Tafelberg.

Bliss Boutique Hotel's response

Baie dankie Petri vir die goeie resensie!

Bliss Boutique Hotel
Callie L - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Callie L
With spouse/partner

Pragtig en modern.

Jaco het ons verblyf so lekker gemaak daar. Die kamers is pragtig en mooi en ons het so 'n klein stukkie uitsig gehad op Tafelberg, maar weens bewolkte weer kon ons nie die berg sien nie. Die reservaat by die Bliss is pragtig. Dit was heerlike verblyf. Dankie vir die heerlike koffie en besonderse tee in die kamer.

Bliss Boutique Hotel's response

Baie dankie Janette vir die goeie resensie!

Bliss Boutique Hotel
Delene L - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delene L
Individual traveler

Verblyf was heerlik!

Mense hulpvaardig en professioneel en omgewing asemrowend.

Bliss Boutique Hotel's response

Hi Delene, ons is baie dankbaar vir die goeie resensie! Sien jou binnekort.

Bliss Boutique Hotel
Sheralyn P - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sheralyn P
With spouse/partner

Absolutely fantastic. Would definitely recommend as a Top Hotel in SA.

We thoroughly enjoyed our stay. Rooms were fantastic - lovely decorated, clean and comfortable. Restaurant and food was definitely worth a 5 star rating. Staff were incredibly helpful and friendly.

Bliss Boutique Hotel's response

Thank you so much for your kind words. We are so glad you enjoyed your stay and we look forward to seeing you again.

Bliss Boutique Hotel

Bliss Boutique Hotel
was R2 800
From R2 100
per night (sleeps 2)
was R2 800
From R2 100
per night (sleeps 2)
was R2 800
From R2 100
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 20 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 25 Albus Drive, Sunset Beach, Cape Town, 7435, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAARM38pojjy0s14Vv7ztyHx8f4FpPDa7WU01skcNBuSbAuTQnSCA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R2 800, now From R2 100  per night (sleeps 2) 35 5 1 5 25 Albus Drive Sunset Beach 7435 Western Cape 0860 022 102 14:00-22:00 11:00 -33.848915351266 18.489245744705
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!