The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bokkraal Waterfall Valley | TravelGround
+15

Bokkraal Waterfall Valley

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.1 out of 5from 18 reviews for Bokkraal Waterfall Valley
Cleanliness
3.9/5
Service
3.9/5
Location
4.4/5
Safety
4.2/5
Value for money
4.1/5
Marianka B - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianka B
With spouse/partner

We had a great time and rested.

The atmosphere was peaceful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gekuier en gerus.

Die atmosfeer was rustig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deon M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon M
With friends

10 out of 10.

Peaceful, quiet, isolated. Very nice!

This review has been translated,click hereto view the original version.

10 uit 10.

Rustig, stil, eenkant. Baie lekker!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lourens V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Lourens V
With spouse/partner

Perfect to get away from it all, with no cellphone reception, no TV and only nature to entertain you.

Bokkraal Waterfall Valley is a beautiful, unspoiled destination for the nature lover with plenty of birds, lovely waterfalls and swimming that can be done in the river. There is a large variety of butterflies to be seen, from the fat old Monarch to the tiniest, loveliest little grey ones with tiny little pinprick dots on their wings. For the young, fit and energetic there is a not-to-be-missed 12 km walk (or 7 km for the not so young and fit) through the valley. Or you can go horse riding if you bring your own horse. Our accommodation was in a wooden chalet near the Tufu waterfall. The chalet was clean, comfortable and functional with a beautiful view from the bath and from the veranda. On the down side; on arrival we had no water in the chalet. The next morning, when we got to see the owner (a very friendly guy) he had the water turned on again. Problem was, the water pressure is so weak that it was impossible to shower and it took about half an hour to get 5 cm of water into the bath. On Sunday morning there was again no water in the taps and we had to fetch water with a bucket from the next chalet if we wanted to use the toilet, or make a cup of coffee or brush our teeth. I think visitors should be warned that the roads on the farm are best suited for 4x4 transport, especially when wet. If a bit of bundu bashing and a nice, quiet time is what you are after, I think you should go for it at Bokkraal. If the water problem can be sorted out, this can be a perfect place to unwind for a weekend or longer.

Michelle M - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle M
With friends

Baie mooi en rustig.

Ons het in hout chalet 1 gebly en was baie beïndruk met die akkommodasie. Baie water gekry op die lang staproete wat verfrissend was.

Chanté S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Chanté S
With spouse/partner

Pretty, unbelievably peaceful - food for the soul.

We enjoyed it very much. The chalet is pretty with everything one needs.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig, ongelooflik rustig - kos vir die siel.

Ons het dit vreeslik geniet. Die chalet is pragtig en het alles wat 'n mens nodig het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maureen V - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Maureen V
Family with young children

Disappointed. They actually don't deserve any stars for value for money, tidiness or customer service.

Even though it's a pretty environment and we believe that a person can have a good time there and walk around in nature, it was an nightmare for us as a family. On arrival the place was cold and had a bad odour. According to them we were upgraded, because the house we were meant to stay in had sewage problems. However, the carpets in the one we were allocated to were wet and there was no warm water for us to take a bath. We had to drive back to the owner to ask for assistance with the warm water. The geyser wasn't switched on and the switch is outside up high where we weren't aware of it. After 2 hours we still didn't have proper warm water and we were forced to put our children and ourselves cold and dirty into bed. There's only one blanket per bed and a light duvet even though it was extremely cold. They asked us why we didn't bring heaters along, but we weren't aware that we had to do that. Also nobody informed us that we had to bring our own blankets and duvets. All they mentioned was to bring our own towels. Before we made the booking, we emailed them to find out what the condition of the road was since my husband had a heart operation and couldn't handle rough terrain. Needless to say, the road was worse than worst and a terrible corrugated road. Not to mention the road to the house. We let them know that we were going to be late, since we could only leave after work and it would take a good 5 to 6 hours to get there. The gas bottle for the stove also didn't work and we had to ask for gas as well. The owner assured us that the gas bottle wasn't empty, but it didn't work when we tried to use it. According to us the bottle was empty. My daughter could pick it up with one hand. Very disappointed in the attitude of the owner and the lady working with him. My husband asked her whether she thinks we're complaining unnecessarily, and she replied with, "I'm staying out of this". The next morning the man pitched up again to hear whether something else was wrong. My husband informed him that we won't be staying a second night and would rather find other accommodation in Zeerust since we didn't want to sleep in a cold wet house again. He sarcastically replied saying that we should feel free to go to another place at R7000 per person per night which might meet our requirements. I don't think it unreasonable of us to be upset with what we had to put up with. There is a big coal stove. Since you knew that we were going to be late, make a plan to heat up the house a little bit before your guests arrive. My husband spoke to the man the morning before we left for the accommodation. Why didn't he inform us then that we had to bring enough warm blankets to make our stay more comfortable? It was also the first time that we had to be in the area and we were really disappointed with what we got. We also paid our accommodation in full in advance and regret it now since we didn't receive the value for the money spent. It's the last time that we make such a mistake. Rather just pay the deposit then you won't lose sou much if you cut your stay short.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Teleurgesteld. Hulle verdien eintlik glad nie enige sterre vir waarde vir geld netheid of kliëntediens nie.

Buiten dat dit 'n baie mooi omgewing is en glo ons mens lekker daar kan kuier en in die natuur kan rondstap, was dit vir ons as gesin 'n nagmerrie. Met aankoms was plek koud en het sleg geruik. Ons was volgens hulle opgegradeer aangesien die huis waar ons moes tuisgaan riool probleme gehad het. Die een waarin ons egter gesit is se matte was nat en daar was geen warm water vir ons om te bad nie. Ons moes terugry na die eienaar om te vra om te help met warm water. Die geyser was nie aangeskakel nie en die skakelaar sit buite baie hoog waar ons nie daarvan bewus was nie. Ons het 2 ure later nog steeds nie behoorlike warm water gehad nie en moes onsself en die kinders noodgedwonge vuil en koud in die bed sit. Daar is slegs 1 kombers per bed met 'n ligte duvet, alhoewel dit bitter koud was. Hulle het ons gevra hoekom ons nie verwarmers gebring het nie, maar ons was nie bewus daarvan dat ons dit moes doen nie. Niemand het ons ook ingelig om ons eie warm komberse of verwarmers te bring nie. Al wat hulle gesê het was sorg vir jou eie handdoeke. Voor ons besluit het om te bespreek het ons 'n e-pos gestuur om uit te vind van die pad en hoe dit lyk, aangesien my man 'n baie groot hartoperasie gehad het en nie rowwe terrein kon hanteer nie. Nodeloos om te sê, die pad wat ons moes ry was slegter as sleg en erg sinkplaat. Dan praat ons nie van die pad na die huis nie. Ons het hulle laat weet dat ons laat sou wees, aangesien ons na werk eers kon ry en dit 'n goeie 5 tot 6 ure sou neem om daar te kom. Die gasbottel vir die stoof het ook nie gewerk nie en ons moes ook gas vra daarvoor. Die eienaar het ons verseker dat die gasbottel nie leeg was nie, maar dit het nie gewerk toe ons dit wou gebruik nie. Die bottel was volgens ons leeg. My dogter het dit met 1 hand kon optel. Baie teleurgesteld in die eienaar en die dame saam met hom se houding. My man het haar gevra of sy dink ons kla onnodig en haar antwoord was 'n kortaf "ek bly hier uit". Die volgende oggend het die man weer opgedaag om te kom hoor wat daar nog fout was. My man het hom ingelig dat ons nie die 2de nag sou oorbly nie en liewer ander verblyf in Zeerust sou gaan soek, aangesien ons nie weer kans gesien het vir die nat, koue huis nie. Hy het ons toe baie sarkasties gesê dat ons gerus dan by 'n ander plek kan gaan aanklop teen R7000 per kop per nag wat dalk aan ons vereistes sou voldoen. Ek dink nie dit is onredelik van ons om ongelukkig te wees oor wat ons daar aangetref het nie. Daar is 'n groot koolstoof. Aangesien jy kennis dra van die feit dat ons laat daar gaan aankom en dat dit koud was, maak 'n plan om die huis net effens warm te maak voor jou gaste opdaag. My man het die oggend van ons vertrek met die man gesels. Hoekom het hy hom nie toe ingelig om seker te maak dat ons genoeg warm goed bring om ons verblyf geriefliker te maak nie. Dit was ook ons eerste keer wat ons in daardie omgewing moes wees en ons is erg teleurgesteld in wat ons gekry het. Ons het ook ons volle verblyf bedrag vooruit betaal en is nou spyt daaroor, aangesien ons glad nie waarde vir geld ontvang het nie. Laaste wat ons so fout begaan het. Betaal maar eerder net die deposito en dan verloor jy nie soveel as jy nie jou volle tyd uitbly nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bokkraal Waterfall Valley's response

Hi Maureen,

Thank you so much for your feedback. We will investigate and revert back to you with feedback.

We strive on offering the best possible service to all our guests and we improve where we can.

Regards,
Management

Bokkraal Waterfall Valley
Jaco B - May 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Jaco B
With friends

Koud en sonder krag.

Geen plugs, een pot en twee panne, yskas warmer binne as buite, geen mikrogolfoond!

Bokkraal Waterfall Valley's response

Hi Jaco

Die kliphuis wat julle bespreek het, se beskrywing sê duidelik dat die huis nie krag het nie en met gas en batterye werk. Vir daardie rede is daar nie plugs of 'n mikrogolfoond nie. Julle het ook gevra dat die bestuurder julle nie moet kom pla nie, daarom was hy nie by julle om te hoor of alles reg is nie.

Groete
Amori

Bokkraal Waterfall Valley
Claudia B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Claudia B
Family with young children

Awesome.

The perfect place for a getaway from everything and everyone. Nature at its best. Hospitality from management and owners are wonderful.

Bokkraal Waterfall Valley's response

Hi Claudia,
I am glad you enjoyed it. Thank you for the ratings. Hope we will see you again, when you need your next break away.
Kind Regards,
Amori

Bokkraal Waterfall Valley
Elmarie V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie V
With spouse/partner

In one word: Amazing!

We will visit again!

Bokkraal Waterfall Valley's response

Hi Elmarie,

Bly julle het dit geniet. Hoop om julle weer te sien.

Vriendelike Groete,
Amori

Bokkraal Waterfall Valley
Deon V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Deon V
Family with young children

Relaxing.

Quiet and in nature. What more can you ask for?

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Stil en in die natuur... Wat meer kan 'n mens vrae?

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bokkraal Waterfall Valley's response

Hi Deon,

Daar is so min tyd in vandag se gejaagde lewe vir rustigheid in die natuur, en dis presies wat ons wil bied. Ek is bly as julle dit geniet het, dan beteken dit ons kry reg wat ons beplan het.

Vriendelike Groete,
Amori

Bokkraal Waterfall Valley
Chris V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chris V
With spouse/partner

Rest for the soul in the most beautiful environment.

Cabinets in wooden chalets are necessary and they need some maintenance work, other wise everything you need is to your disposal. If you like nature, this place is paradise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sielerus in die mooiste omgewing.

Hangkaste in hout-chalets nodig en daar kort onderhoudswerk, verder is daar alles wat jy nodig het tot jou beskikking. As jy van die natuur hou, is dié plek 'n lushof.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bokkraal Waterfall Valley's response

Goeie dag Chris,

Dankie vir die terugvoer. Enige raad is altyd welkom. Ons is tans stuk-stuk besig met onderhoud en hangkaste is eerste op ons prioriteits lys. Sien julle een van die dae. Veilig reis.

Groete,
Amori

Bokkraal Waterfall Valley
Salome M - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Salome M
Family with teenagers

Rustig.

Net gevind die pad was sleg vir 'n gewone voertuig en advertensie noem nie dat daar geen selfoonopvangs is nie, maar andersins was dit baie rustig en staptoere baie lekker.

Bokkraal Waterfall Valley's response

Hi Salome,

Die pad is maar ongelukkig een van ons probleme wat buite ons beheer is, maar ek sal in die toekoms eerder voorstel dat mense met 'n hoër voertuig kom. Ek dink dalk omdat ons al so gewoond is sonder selfoon ontvangs het ek dit gemis om op die advertensie te noem, maar ek het dit ook nou aangepas. Alle terugvoer is welkom om ons bewus te maak van dinge waaraan ons al gewoond is.

Vriendelike Groete,
Amori

Bokkraal Waterfall Valley
Chris V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Chris V
With spouse/partner

Very nice and peaceful in a very beautiful area.

Unit we stayed in had ceiling fans, but they didn't work. Otherwise everything you need is there and it is spacious and comfortable. Beautiful area, we already booked for 8 nights in the school holidays.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker rustig en baie mooi omgewing.

Eenheid waar ons tuisgegaan het, het dakwaaiers, maar dit het nie gewerk nie. Verder is daar alles wat jy nodig het en dit is ruim en gerieflik. Pragtige omgewing, ons het reeds bespreek vir 8 nagte in die skoolvakansie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carmen S - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Carmen S
With friends

Beveel aan dat mense in die somer gaan.

Die hout chalets is baie koud in die aande, maar sal heerlik in die somer wees. Maar dis pragtig en baie netjies.

Elmarie D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie D
Family with young children

Baie lekker.

Vakansie was baie lekker. Die natuur is beeldskoon.

Michael B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael B
With spouse/partner

Wonderlik!

Alles was mooi, het net 'n vrou se hand nodig. Miskien kaste vir klere in die kamers. Arend was baie behulpsaam, sal definitief weer besoek.

Danie V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Danie V

Baie lekker ontspanne, niks luuks nie, maar gemaklik en eenvoudig.

Moenie 4-ster of 5-ster verwag nie. Natuurmense gaan gerieflik bly en ontspan. Mooi uitsig. Ons het dit baie geniet en het heerlik gekuier. Plek kort bietjie 'n vrou se oog en 'n oond sal beslis 'n aanbeveling wees. Ons het die natuur geniet. Weet nie of daar vis in die damme is nie, want ons het nie eers 'n byt gehad nie en 'n mens sien geen beweging van vis nie.

Annabe J - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annabe J
With friends

Effens teleurstellend.

Die chalet waarin ons was, is by die swembad en braai-area. Die area was die Sondag oorgeneem deur mense uit die omgewing sonder dat ons as gaste 'n kans gehad het om dit te gebruik. Die vorige dag het ons rustig om die swembad gekuier. Dit was lawaaierig en het die res van die rustige naweek met 'n effense nasmaak in die mond gelaat. Ek voel gaste moet vooraf weet dat hulle reg by 'n publieke area bly, as ek geweet het sou ek nie die plek bespreek het nie.

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 26 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Farm Bokkraal, Zeerust, 2865, North West
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGE3NDcwY2ZjLWFmM2MtNGE5MC05YTc0LWI1MWM2YmQwNzVmOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 18 5 1 5 Farm Bokkraal Zeerust 2865 North West 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -25.805734963737 26.452894806862
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!