The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bon à Vie | TravelGround
+54

Bon à Vie

Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 43 reviews for Bon à Vie
Cleanliness
4.9/5
Service
4.6/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Dewald W - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dewald W
With friends

Baie lekker plek.

Goeie ontvangs. Vriendelike diens. Baie skoon moderne kamers.

Thys E - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Thys E
With spouse/partner

Vriendelike en gasvrye mense.

Baie mooi eenhede en area. Sal beslis weer gaan.

Bon à Vie's response

Dankie Thys dit was n voorreg om van diens te kon wees.

Bon à Vie
Gail B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gail B
Individual traveler

Quiet and beautiful environment.

I thoroughly enjoyed the stay at Bon a Vie. All that was tricky was that I had to wash my crockery in the bathroom. Furthermore, the owners were very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige en mooi omgewing.

Ek het die verblyf by Bon a Vie baie geniet. Al wat lastig was, was dat ek my breekgoed in die badkamer moes was. Verder was die eienaars baie vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chantelle C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantelle C
Family with young children

Absoluut fantasties.

Vriendelikheid en gasvryheid was fantasies. Die plekkie self is 5 ster. Alles van die plekkie was net fantasies.

Peter W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter W
With spouse/partner

Very good stay at Bon à Vie. We come back.

Joan and Martin were the perfect hosts. You would have got everything you needed. But there wasn´t anything you could have asked for. A high level flat with a perfect and fully equipped kitchen. A wonderful tropical garden with a extraordinary swimming pool. We are planning for next year and want to stay again here, maybe for a little bit longer.

Bon à Vie's response

We are looking forward to have you back next year!

Bon à Vie
Sarel D - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Sarel D
Family with young children

Nice.

Enjoyed the stay. Friendly people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker.

Baie lekker gebly. Vriendelike mense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Angelique J - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique J
Family with young children

Fantastic and very peaceful.

Everything was there when we arrived and the owners were very friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties en baie rustig.

Alles was reg toe ons daar aan kom, eienaars is baie vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bon à Vie's response

Baie dankie. Ons hoop ons sien julle gou weer.

Bon à Vie
Palesa S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Palesa S
Family with young children

Simply the best.

They covered all the basic needs and went beyond by having back ups in the unit. The unit is spacious which is a plus for a traveler with small kids like us. The on site service (cleaning, advice and recommendations) was amazing. Highly recommended.

Bon à Vie's response

Thank you for the great review. We enjoyed having you here.

Bon à Vie
Blane S - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Blane S
With friends

Very neat and clean.

Very decent and neat place. The rooms are quite something.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie netjies en skoon.

Baie ordentlike en netjiese plek. Besonderse kamers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elmarie J - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elmarie J
With spouse/partner

Fantastic.

My stay at Bon à Vie was great, I liked the owner's hospitality and how neat the units and the stilts were, heavenly!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

My verblyf by Bon à Vie was baie goed, ek hou van die eienaars se gasvryheid en netheid van die units en die stilts, dis hemels!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Albert C - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Albert C
Individual traveler

Die tuinwoonstel was baie rustig en privaat. Sal dit enige tyd aanbeveel.

Lekke plek, lekke mense.

Bon à Vie's response

Baie dankie vir jou resensie. As daar enige iets is waarop ons kan verbeter kan jy ons gerus kontak, ons sal jou terugvoer waardeer.

Bon à Vie
Rudolf V - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Rudolf V
Family with young children

Relaxing.

From our arrival Joan was helpful with everything and breakfast was delicious.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ontspannend.

Vandat ons daar aangekom het was Joan behulpsaam met als en die ontbyt was heerlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bon à Vie's response

Rudolf, dankie vir die terugvoer. Dit was 'n plesier om julle hier te hê.

Bon à Vie
Hanlie J - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hanlie J
With friends

Neat and clean, but we never saw the host or hostess except on arrival.

They never came to see if everything was alright and if we needed anything or not. Sunday morning there was no milk in the one unit.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en skoon maar nooit die gasheer of -vrou gesien behalwe toe ons daar aangekom het nie.

Nooit kom hoor of als reg is en of daar iets is wat ons nodig het nie. Sondagoggend was daar ook geen melk in die een eenheid nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bon à Vie's response

Baie dankie vir die terugvoer wat ons op die webblad gekry het. Ons waardeer dit baie en poog om die kliënte diens en gaste se ervaring te verbeter.

Ek was onder die indruk dat julle meeste van die tyd uit was en saam met julle familie spandeer het.
Die kere wat ek by woonstelle was, was daar niemand nie. Ons probeer ook sover moontlik ons gaste se privaatheid respekteer. Party mense vat aanstoot as jy gedurig op hulle privaatheid inbraak maak. Uit ervaring weet ons ook dat as gaste n probleem het, laat hulle baie vinnig van hulle hoor. Gewoonlik vra ek ook die gaste as hulle aankom om ons te skakel of the roep as hulle enige problem ervaar tydens hulle verblyf. Ek is baie jammer as julle afgeskeep voel en nie genoeg aandag gekry het van bestuur se kant af nie.

Ek is ook baie jammer oor die melk situasie. Ek sal dit met die personeel opneem. Julle was baie welkom om ons te skakel, sms of vir ekstra melk te kom vra. Ons is meeste van tyd op die perseel beskikbaar.

Iets wat agter gelaat was, was die feit dat een van die pare gratis opgegradeer was van n 1 slaapkamer Upper deck na na ons luukse 2 kamer suite.

Bon à Vie
Marsha K - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marsha K
Family with young children

Heerlike, ontspanne tyd toe ons daar was met vakansie.

Heerlike, gerieflike verblyf. Behulpsame diens. Kinders het die swembad geniet.

Leon G - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon G
Family with young children

Pragtige plek en regtig waarde vir jou geld.

Pragtige plek en regtig waarde vir jou geld. Een van die netjieste plekke waar ons nog oorgebly het

Petro D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Petro D
With friends

Baie geniet.

Een nag daar oornag. Pragtige plek en baie netjies. Alles wat nodig is, is daar. My eggenote het kontant in kamer vergeet. Na ontbyt by die Wimpy toe hy wil betaal besef hy die kontant is nog daar. Ons het teruggedraai en nog nie eers geklop nie, toe kry hy sy kontant terug. Daar is min plekke wat jy nog mense kry wat eerlik is. Regtig aan te beveel.

Bon à Vie's response

Baie dankie vir jul terugvoer, hoop om julle gou weer te sien!

Bon à Vie
Johannes V - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Johannes V
With spouse/partner

Kort, maar lekker gebly.

Vriendelike diens en uitstaande verblyf.

Bon à Vie's response

Hi Johannes,
Baie dankie vir julle review. Ons sal dit hoog op prys stel indien u vir ons aanbevelings sal stuur hoe ons u ervaring kon verbeter.

Groete,
Joan

Bon à Vie
Gerrit B - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Gerrit B
With spouse/partner

Ons het twee nagte oorgeslaap.

Die eenheid is baie klein en ons sal dit nie aanbeveel vir meer as twee nagte nie. Ongelukkig het ons een dag geen diens gehad nie as gevolg van 'n vakansiedag. Die motor was nie veilig in die nag nie.

Charles K - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charles K
With spouse/partner

The place is very safe and tranquil.

The accommodation exceeded expectations. Close to the beach front and shops. Located in a quiet area.

Bon à Vie's response

Good day Charles,

Thank you for your review, your feedback is appreciated.

Regards,
Joan

Bon à Vie
Jakomarie R - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jakomarie R
With friends

Wonderful!

We enjoyed our stay at Bon a Vie tremendously, it was spacious and comfortable, the jaccuzi, braai swimming pool, deck, rooms and kitchen were very good and well equipped. We would definitely go back to Bon a Vie.

Bon à Vie's response

Good day Jakomarie.

Thank you for your review, your feedback is appreciated.

Kind regards,
Joan

Bon à Vie
Marié K - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marié K
With spouse/partner

Dit is 'n lieflike plek om te bly, ons het ons tydjie daar verskriklik geniet, ons gaan weer daar kom bly, definitief net langer. Baie lekker!

Bon a Vie is een van die gerieflikste plekke waar ons nog gekuier het. Ons hou van die plek, dit is ongelooflik goed ingerig en ons kon vir niks meer en beter vra nie, fantastiese waarde vir geld, ons gaan in 2015 terug vir 'n langer kuier daar! Baie dankie vir als, ons waardeer almal se bydrae opreg en die eerlikheid op die web word waardeer, jy kry so baie keer iets wat adverteer word wat nie waar is in werklikheid nie. Bon a Vie - julle is puik! LekkeSlaap - julle doen regtig wonderlike werk, baie duisend dankies!

Bon à Vie's response

Hi Marie,
Baie dankie vir julle wonderlike review, as daar iets is wat ons kan don om ons doens te verbeter sal ons graag wil hoor.

Groete,
Joan

Bon à Vie
Beverly P - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beverly P
On business

Dit was baie lekker!

Sien die sterre hieronder.

Gary S - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gary S
Family with young children

Fantastiese dubbelkamer eenheid gebruik.

Ons het die verblyf by Bon a Vie baie geniet. Die hele woonstel wat ons gebruik het, was modern en baie goed toegerus. Sal dit graag aanbeveel.

Annabel L - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Annabel L

Ons was tevrede met die diens en die akkommodasie.

Dit was net bietjie ver van waar hulle moes wees, maar verder alles was 100%

Mercia A - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mercia A
Family with young children

Stunning

Owners were friendly. I will go back in the future.

Deon V - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deon V
On business

Great!

Goed toegerus; vriendelike personeel; skoon en netjies.

Jaco M - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco M
Family with teenagers

Uitstekend!

Lekker gebly! Ons gesin van 5 het heerlik hier gekuier.

Hans U - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hans U
With spouse/partner

Lekke!

Sien die sterre hieronder.

Christo C - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christo C
On business

Baie netjies en skoon plek!

Sien die sterre hieronder.

Estelle B - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle B
On business

Ek was aangenaam verras!

Sien die sterre hieronder.

Ben S - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ben S
With spouse/partner

Baie aangenaam en gerieflik.

'n Goeie plek vir oorslaap.

Joan M - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Joan M
Family with young children

Skoon en netjies, net baie klein!

Sien die sterre hieronder.

Jokkie G - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jokkie G
With spouse/partner

Vriendelik, gasvry, skoon, modern en netjies.

Ons kan Bon a Vie sterk aanbeveel!

Marthinus (boet) F - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Marthinus (boet) F
With spouse/partner

Great

Wonderful service, very clean.

Liesl L - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Liesl L
With friends

Baie vriendelike mense.

Hulle het vir ons vuur gemaak en selfs hout gegee. Lekker gesels met gashere.

Andre K - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre K
With spouse/partner

Skoon, netjies en gerieflik. Die TV moet bo voor bed wees, nie aan die kant nie.

Sien die sterre hieronder.

Louwrens V - Jun 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louwrens V
With spouse/partner

Baie netjies opregte mense en puik blyplek

Was vriendelik ontvang. Waarde vir geld en het sommer tuis en veilig gevoel.

Nosimphiwe L - May 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nosimphiwe L
Family with teenagers

Very pleasant staff and convienient place for shopping.

I will recommend to friends that they stay here and am already planning to return.

Edson M - Mar 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Edson M

Good stay

Only problem was the constant day-time noise due to repair work being done by the owner during our stay!

Ziyanda G - Feb 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ziyanda G
With spouse/partner

The stay was very relaxing and quiet - a good getaway experience.

I would consider going back to Bon a Vie for another visit.

Sue V - Jan 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sue V
With spouse/partner

FANTASTIC!

If you ever visit East London please make sue that you make a booking at Bon a Vie. We had a super time there and enjoyed our stay tremendously. Fantastic hosts and owners and the place is very neat and inviting. Close to all amenities and a warm and welcome feeling every time we arrived at our little haven. We stayed in the Garden Cottage. We enjoyed a braai in our own little garden. Nice, neat and private. Very modern and excellent services. Fantastic... We will definitely go back and will tell our friends to do the same too.. Next time we will relax in the Jaccuzi too!

Marinus E - Apr 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinus E
With spouse/partner

Great Hospitality

Great place to stay.nVery Modern.nFriendly people.

Joey D - Dec 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joey D
With spouse/partner

Excellent accommodation

We found the accommodation at Bon à Vie outstanding. The people are very friendly and made us feel right at home. I have highly recommend Bon à Vie to all of my friends.

From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 6 - 13th Avenue, Gonubie, East London, 5257, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDk4YTY4YWMzLWI5NjQtNGVhYi04ZjExLWI5ZmZlOGQxNDY2NA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (for 2 people) 43 5 1 5 6 - 13th Avenue Gonubie 5257 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -32.941510779112 28.020329475403
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!