The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Bosheuvel Country Estate Boutique Hotel | TravelGround
+15

Bosheuvel Country Estate Boutique Hotel

Review Summary

3.1 out of 5from 10 reviews for Bosheuvel Country Estate Boutique Hotel
Cleanliness
3.2/5
Service
2.6/5
Location
3.2/5
Safety
3.4/5
Value for money
2.9/5
Sune C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Sune C
Individual traveler

Die venue was baie mooi en oop.

Daar is niemand in sig om te help nie. Geen inligting word verskaf nie.

Andre O - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Andre O
Individual traveler

If you want to escape to the bush without TV and Wi-Fi then this is the place.

Pleasant people and country atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

As jy wil wegbreek na die bos sonder TV en WiFi, dan is dit die plek.

Aangename mense en landelike atmosfeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annemarie F - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Annemarie F
With spouse/partner

Very bad experience! Definitely not a boutique hotel!

No reception area- no receptionist at arrival! No air conditioning. No curtains so the sun woke us up at 06:00. Dogs started barking in the hotel at 06:00. No body soap or shampoo or conditioner. Water pressure in shower is non-existing!

Annarie P - May 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Annarie P
With spouse/partner

Extremely poor service.

Stayed overnight for a wedding, but security gate was closed when we returned from the wedding. We didn't receive a key or remote for the gate the afternoon we checked in. There was no proper reception area - had to walk around and look for someone to help us. After we were finally let in by the guard who was supposed to be at the gate, there were no lights on our way to our room, but an outdoor light that poured light into our room all night. The transparent curtain was just there for a decorative purpose. The next morning our room did not have water and after a reasonable period of time and reasoning they offered us another room to shower in. However, that did not worked as it was supposed to work. The staff took my details so that the owner could follow with me, but to date I have not received any communication from him. Not at all what I expected for the price I paid.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uiters swak diens.

Het hier oornag vir 'n troue, maar sekuriteitshek was gesluit toe ons van die troue teruggekeer het. Ons het geen sleutel of kontrole vir die hek ontvang die middag toe ons ingeboek het nie. Daar was ook nie 'n behoorlike ontvangsarea nie - moes eers loop en soek na iemand wat ons kan help. Nadat ons uiteindelik ingelaat is deur die wag wat eintlik by die hek moes wees, was daar geen binneligte aan op pad na ons kamer nie, maar wel 'n buitelig wat heel aand in ons kamer ingeskyn het. Die deurskynende gordyn was net daar vir 'n dekoratiewe doel. Die volgende oggend het ons kamer nie water gehad nie en na 'n redelike tydsverloop en redekaweling het hul vir ons 'n ander kamer aangebied om darem net te kan stort. Daar het als egter ook nie gewerk soos te behoort te werk nie. Die personeel het my besonderhede geneem sodat die eienaar die aangeleentheid met my kon opvolg, maar tot op hede het ek geen kommunikasie van hom ontvang nie. Glad nie wat ek verwag het vir die prys wat ek betaal het nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rene M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rene M
With spouse/partner

Service was excellent and stunning venue to chill and relax.

Was there for a wedding. Absolutely stunning. Laid back and relaxing.

Genene B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Genene B
With spouse/partner

Mooi plek, maar baie ongeorganiseerd. Het beter verwag.

Ons is baie teleurgesteld.

Natasja D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Natasja D
With spouse/partner

Very nice place and enjoyed it.

Only one problem with the shower in room 3 that did not work well. Water is spraying out at the top and not down.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi plek en het dit geniet.

Net een probleem gehad met die stort in kamer 3 wat nie lekker gewerk het nie. Water spuit bo uit en nie veel onder nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Louiza V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Louiza V
Family with young children

Het meer verwag.

Pad vanaf R114 is 2 km (nie die beste kondisie) grondpad. Sal aanbeveel om eerder via M5 te ry (baie korter, baie beter kondisie grondpad). Was virendelik gegroet met aankoms en was genooi om ontbyt 8:00 am by die restaurant te geniet. Ons het aanvaar en gery om aandete elders te kry. Met ons terugkoms was die gan lig aangelos - wat skerp in kamer 7 inskyn vir meeste van die nag. Ons was 8:10 am by die restaurant vir ontbyt toe is dit nog gesluit - kombuis was ook nog nie oop nie. Daarna het ons uitgeklok, maar daar was geen staff beskikbaar nie. Ons is toe later die dag gebel en gesê ons skuld nog geld vir die verblyf - nadat ons voordat ons ingeklok het klaar die volle betaling gemaak het, wat hulle toe wel later bevestig het. Ek sal nie die Bosheuvel Country Estate aanbeveel nie, het regtig meer verwag.

Bosheuvel Country Estate Boutique Hotel's response

Good day Louiza,

I am sorry about your experience with us. We have looked into this matter and have acted on these concerns. We would like to extend a complimentary night for you and your family.

Yours in hospitality
Mitch
The Owner

Bosheuvel Country Estate Boutique Hotel
Alta V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta V
With spouse/partner

Rustig.

Aangename ervaring. Pragtige kamers en heerlike kos. Dankie dat my twee hondjies kon saamkom. Hulle het die plaas so geniet.

Helena S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helena S
With spouse/partner

Wonderlike ervaring.

Dis wat jy daarvan maak. Vir ons was dit heerlik.

From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
From R1 500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 54 Glory Road, Nooitgedacht, Muldersdrift, Krugersdorp, 1747, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAE9OZasJc52EJbzvbnyzWLsZPAW9EZwFQpVqVVWTrPs2lWDtXaF?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 500  per night (for 2 people) 10 5 1 4 54 Glory Road Nooitgedacht, Muldersdrift 1747 Gauteng 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -26.024974087836 27.894939142863
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!