The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Brakdakkie Guest Cottages | TravelGround
+58

Brakdakkie Guest Cottages

Review Summary

4.5 out of 5from 164 reviews for Brakdakkie Guest Cottages
Cleanliness
4.7/5
Service
4.3/5
Location
4.3/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.5/5
Sorina V - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sorina V
With spouse/partner

Rustige en ontspanne wegbreek, met 'n ou-wêreldse gevoel.

Die plonspoel en dakwaaier was 'n bonus.

Lynn S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lynn S
Individual traveler

Ongelooflik lekker gebly, lekker sentraal.

Sien sterre.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Thanks for your review. Hopefully we will see you again in the future, when we know it is safe to travel again. Stay healthy. Kind regards, Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Hanri M - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanri M
Family with young children

Pragtige interieur en privaat braaigeriewe en swembadjie.

Dit was 'n pragtige cottage en baie privaat met alles wat mens nodig het om een of 2 nagte te oor te bly.

Charlotte G - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlotte G
Family with teenagers

Comfortable accommodation and we were warmly welcomed!

Very interesting place at a fair price. Friendly reception. Good advice for dinner. The Swartberg Hotel makes delicious food and it is very neat and stylish there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike verblyf en ons is vriendelik ontvang!

Baie interessante plekkie teen 'n billike prys. Vriendelike ontvangs gehad. Goeie raad gekry vir aandete. Die Swartberg Hotel maak heerlike kos en dit is baie netjies en stylvol daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elzabe D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elzabe D
Individual traveler

Voel soos plaas.

Brakdakkie is effens weg van die middedorp so ek moes of ry soheen, of 'n stukkie stap wat nie so mooi/lekker is nie. Die ander kwessie is dat die plekkie nie WiFi het nie - ek het nie eens daarvoor uitgekyk nie, want alle plekke het dit deesdae. Verder is dit rustig, mooi, lekker stil en is die plekkie baie oulik versier met oudhede en implemente. Ek dink dis 'n oulike plek vir 'n paar dae.

Kobus D - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Kobus D
With spouse/partner

Lekker wegbreek van die alledaagse, geen TV!

Lekker gebly. Dalk bietjie vêr vir stap na bo-dorp.

Anneli J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anneli J
Family with young children

Baie oulike huisies met egte Karoo-gevoel.

Sou wou gehad het dat iemand een keer toiletpapier moes kom aanvul en een keer kombuisdrommetjie kom leegmaak het aangesien ons daar was vir 3 nagte. Het ook gevoel dat dit onregverdig was dat die een eenheid elektriese komberse gehad het maar nie die ander eenheid. Maar huisies is baie mooi versier, kombuisies baie goed toegerig en lieflike beddens. Ook baie lekker braai/kuierplekkies.

Elma R - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elma R
With spouse/partner

It was a wonderful experience.

Everything was perfect and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n heerlike ervaring.

Alles was perfek en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Peter B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peter B
With spouse/partner

Soveel sjarme!

Die selfsorghuisie steel jou hart met die eerste oogopslag. Alles wat nodig is vir jou gerief word verskaf en die koffie, tee, melk en beskuit word waardeer. Daar is tot 'n privaat swembadjie en 'n lekker braai boma. Mal oor die "ambiance".

Johan B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan B
With spouse/partner

Puik.

Rustige plekkie. Gerieflik.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Johan

Many thanks. It is always so heartwarming to receive such awesome reviews.

Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Christa J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christa J
Family with teenagers

Very safe and interesting.

Thank you for a very nice place where we could overnight.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en interessant.

Baie dankie vir 'n baie spesiale plekkie waar ons kon oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Many thanks. We look forward to welcoming you again in the future. Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
André S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
André S
Family with teenagers

Was baie lekker, sal weer besoek.

Sal aanbeveel, baie netjies en skoon. Die swempoel is net wat mens nodig het.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Many thanks for your review. We look forward to seeing you again. Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Ferdi R - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ferdi R

Plaaswerf-sjarme.

Knus, karaktervolle plekkie met unieke versiersels wat die verblyf spesiaal gemaak het. Die private plonspoel was 'n lewensredder tydens twee baie warm dae. Insekte was lastig, maar gastehuis het voorsiening gemaak vir afweermiddels. Eenheid 3 se braaigeriewe kan verbeter.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Ferdi. Many thanks for your kind words. We have made arrangements for the construction of a new braai, and hope you will come to test it the next time you are in town. Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Kathe-mari S - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kathe-mari S
With friends

Pretty!

It would've been nice if the windows had latches. The house was very hot and the windows kept slamming shut. The cold water tap at the basin also didn't work. Otherwise it was nostalgic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi!

Dit sou lekker gewees het as die vensters knippe gehad het om hulle vas te hou. Die huisie was baie warm en die wind het die hele tyd die vensters toegeklap. Die kouewaterkraan by die wasbak het ook nie gewerk nie. Verder was dit nostalgies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Kath Mari. Thanks for drawing our attention to the windows. We have made arrangements to have them repaired. Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Devona L - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Devona L
Family with young children

It was fantastic.

What a great place! The tranquil atmosphere makes you want to return at any time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was fantasties.

Wat 'n uitstekende plek! Die rustige atmosfeer laat jou verlang om enige tyd weer terug te keer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Thanks a million for your lovely review. We look forward to welcoming you again on your next holiday. Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Ronelle R - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronelle R
With spouse/partner

Very nice.

Special place with lots of character. Swimming pool very nice in summer heat. Was also willing to let us in earlier.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker.

Besondere plekkie met baie karakter. Swembadjie baie lekker in somerhitte. Was ook bereid om ons bietjie vroeër te laat inkom.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Always a pleasure to assist!

Brakdakkie Guest Cottages
Lauren H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lauren H
With spouse/partner

Great little cottage with all the facilities needed.

We enjoyed our stay at Brakdakkie Cottages. The splash pool was lifesaving in the hot weather we had while in Prince Albert.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Thank you!

Brakdakkie Guest Cottages
Wilma D - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilma D

Baie gerieflik en mooi!

Ons het baie lekker gekuier. Die gasvrou was baie behulpsaam en die kamers is baie mooi en stylvol opgemaak. Sal weer terugkom.

Deirdré S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deirdré S
With friends

Die rustigheid laat jou so ontspan.

Ons het verskriklik lekker gebly. Lance het ons baie vriendelik ontvang en het ons regtig laat voel asof ons die belangrikste gaste daar was. Die innoverende versiering is prettig en nostalgies. Jy kan die trots in die huisie voel. Die gasvryheid en diens is onbeskryflik, want om 23:00 wakker geklop te word vir 'n tweepuntprop (ons het ons s'n vergeet en moes dringend die fone charge) en met 'n smile vir ons een te gee - wow! Lance en Kerrigan, julle plek is beautiful en ons het dit verskriklik geniet. Julle sien ons verseker weer volgende jaar. Baie dankie!

Elbeth B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elbeth B
With spouse/partner

Was heerlik rustig.

Dit was 'n heerlike ervaring om in Brakdakkie te bly. Alles was baie netjies. Meubels is pragtig! Ek sal dit aanbeveel.

Trudie P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Trudie P
Family with young children

Terrible experience!

Nobody receives you. Left the key at the front door. Had to look for our house number. Spiders and cockroaches run around everywhere. Couldn't wait for it to be light outside to get out of there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aaklige ondervinding!

Niemand ontvang jou, sleutel by die die voordeur gelaat. Moes ons huisnommer soek. Spinnekoppe en kakkerlakke hardloop die hele plek vol. Kon nie wag dat dit lig word om daar uit te kom nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Trudie,

Thank you for your review. Your confirmation and check in procedure email explained that we would not be able to welcome you, and that the map and keys would be found at the front door. Each cottage is clearly marked on the very easily readable map, as well as very visibly marked on each cottage building.

Insects and spiders are an everyday fact of life in the rural Karoo, due to the heat, irrigation dams, sewerage tanks and surrounding veld. Hence the fact that we supply insect repellant and room spray. Although it was completely my oversight that we forgot to supply the milk as we were out if town. You left a note informing us of this, If you had phoned us we would have made a plan to have milk delivered to your room, as that is what life in a small town is all about.

Kind regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Elize P - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Elize P
With spouse/partner

Skoon. Rustig.

Pragtige verblyf. Goed ingerig. Innoverende gebruik van ou huishoudelike artikels op ander maniere bv ou skale omskep in bedlampies. Net weg van die hoofstraat. Dus naby alles maar stil.

Dave V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dave V
With spouse/partner

Had a good rest. Pretty and unique.

Unique and very stylish. Extremely neat and comfortable. Hours on stoep and next to braai area. Will definitely stay there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker uitgerus. Pragtige, unieke plek.

Uniek en baie baie stylvol. Uiters netjies en gemaklik. Ure verwyl op stoepie en langs braai-area. Sal beslis weer daar gaan bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fikile N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Fikile N
Family with young children

Not family friendly.

Too many objects on the drive-way, resulting in car scratches. Paths within the residence suddenly blocked off with logs following children's cycling, thus children could no longer cycle.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Fikile,

Many thanks for your review. We were most accommodating as you booked for a family of 2 adults and 2 children, and arrived as a family of 4 adults and 4 children, as well as an extra very large vehicle. The bicycle traffic in our vegetable garden left us with damaged irrigation pipes.

Kind regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Alwyna G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alwyna G
With spouse/partner

Really loved it.

What a pleasant surprise. Very impressed by the decor. They put in a lot of effort. We shall be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was totaal mal oor die plekkie.

Wat 'n aangename verrassing. Was baie beïndruk met die dekor. Regtig baie goed gedoen. Sal ons beslis weer sien.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hans L - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hans L
With friends

Our stay was pleasant.

It was he first time we visited Prince Albert. It was lekker.

Alba S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Alba S
With spouse/partner

Smoorverlief geraak op die plek.

Ek hou van mooi maar hierdie Brakdakkie was die heel mooiste! Daar is nie die kleinste dingetjie wat nie met sorg en netheid en goeie smaak gedoen is nie. Die bed is heerlik groot - die kussings lekker sag, beskuit in 'n botteltjie, tydskrifte om te lees en die wonderlikste stort. Mens moet dit self ervaar om dit ten volle te kan waardeer. Ek wou sommer net daar bly tot in ewigheid - julle kry meer as vyf sterre by ons. Baie, baie dankie!

Willem F - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem F
Family with teenagers

Lovely.

Beautiful, clean stay with the most beautiful decor and friendly owners!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Pragtige, skoon verblyf met die mooiste dekor en vriendelike eienaars!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eloise B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eloise B
Individual traveler

Stunning, neat and clean, private and beautiful Karoo decor inside the cottage!

Brakdakkie is a stunning and neat place to rest for a weekend. Kerri and Lance are friendly and helpful. The cottage has an interesting interior and the bed and down duvet were great. You feel at home and the decor- especially the "long drop" with the pumpkin on its roof - is stunning!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtig netjies en skoon, lekker privaat en mooiste Karoo-dekor binne cottage!

Brakdakkie is 'n pragtige netjiese afsaalplek vir 'n naweek. Kerri en Lance is vriendelik en behulpsaam. Die cottage is interessant versier en die lekker bed en dons-duvet was 'n wenner. Mens voel tuis en die binne versiering - veral die "long-drop" met die pampoen op die dak - is pragtig!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Estelle F - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Estelle F
With friends

Gerieflik en baie skoon met interessante décor.

Baie skoon met goeie matrasse en wit beddegoed met dons-sagte duvets. Alles wat nodig is om kos te maak. Besonders interessante décor en baie aandag is aan detail gegee.

Christelle B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christelle B
With spouse/partner

Karoo-huisie rusplek.

Brakdakkies bied heerlike rusplek. Dis eenvoudig, maar stylvol, en het al die basiese geriewe (dompelpot vir moerkoffie, yskas, mikro, verwarmer, elektriese komberse). Bring maar 'n klein botteltjie melk vir die yskas en hout vir die vuurput/braai. Ons was blitsig in en uit en het dit absoluut geniet.

Karlien W - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karlien W
Family with teenagers

Baie lekker gekuier met outydse sjarme.

Outydse sjarme op sy beste. Heerlik ontspan.

Marius V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius V
With friends

Uitsonderlik.

Soos in die verlede, baie baie goed en hiperskoon.

Hennie B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Hennie B
With spouse/partner

Vir die prys wat ek betaal het was my verblyf 'n baie gemiddelde ervaring. Dit was nie goeie waarde vir geld nie.

My verblyf by Brakdakkie was nie wow nie. Die akkommodasie was netjies en skoon, maar dit is in elk geval 'n basiese vereiste. Daar was koffie, tee, suiker en beskuit, maar geen melk nie. Ek weet dit is selfsorg, maar ons kom van Durbanville vir net een aand. 'n Sakkie melkpoeier of bekertjie vars melk in die yskas kan deur die eienaars oorweeg word. My grootste teleurstelling was egter die stort wat nie gedreineer het nie. Ons moes ons storte kortknip anders sou die water in die vertrek uitloop. Dit is uiters onaangenaam om in so 'n stort te staan. Ek het die eienaar voor ons vertrek ingelig dat die stort nie dreineer nie.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hennie, thanks for taking the time to submit your review. It is a pity that you allowed a bottle of milk and slow draining shower to spoil what could have been the highlight of your trip. Our cleanliness goes above and beyond the industry norms, our years of reviews of this category speak for themselves. I do apologise that your shower water drained slowly, but as you are aware, we are currently experiencing strict water restrictions, so it is a good thing you kept your showering time to a minimum. If there is any other matter you feel strongly about, we are always available to discuss it with you.
Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Braam C - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Braam C
With spouse/partner

Anders as die normale, maar baie aangenaam.

Die verblyf was anders as normaalweg met pragtige en oorspronklike dekor en ons sal dit vir seker aanbeveel vir 'n oorslaap of selfs 'n twee tot drie nag besoek aan Prince Albert. Die huisie was baie skoon, gerieflik, privaat en baie veilig.

Charl L - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charl L
With spouse/partner

Privaat, nostalgies en vreedsaam.

Die selfsorg-eenheid is ruim en netjies. Die plonsbad buite 'n lekker lafenis en mens voel of jy op jou eie terug in tyd gegaan het.

Jaco B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco B
With spouse/partner

Baie sjarmant!

Ons het baie lekker gebly! Die raad oor spuitgoed vir die muskiete was van groot hulp! Net jammer dit was nie warm genoeg vir ons om in die 'splash pool' te swem nie!

Tertia M - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tertia M
With spouse/partner

Ontspanne, vergeet van jou bekommernis.

Baie dankie. Was heerlike naweek, huisie is gesellig en pragtig ingerig. Baie dankie. Heerlik gekuier.

Charlotte K - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlotte K
With spouse/partner

Rustige atmosfeer.

Plekkie met baie karakter en alles wat nodig is om heerlik te kuier en veilig te slaap. Interessante goedjies binne in plekkie.

Dirk B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dirk B
With spouse/partner

Het die woonplek baie goed gevind, fantastiese keuse van versiering.

Het die hele werf interessant gevind, baie fyn keuse van “rondlê items” was ‘n indruk van lankal skep. Die versiering en detail in die woonplek is uit die boonste rakke, ons kon sien dat baie moeite gedoen is maar glad nie té veel nie, 10 uit 10! Heerlik koel met daardie dik mure.

Elsie E - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsie E
With spouse/partner

Ons verblyf was beslis 'n ervaring om vir altyd te koester, nostalgies.

Ons verblyf was baie spesiaal vanaf ons aankoms. Die klein dingetjies waaraan aandag gegee was was vir ons spesiaal, koue yskas met ysbakkies gevul asook die netheid van die hele vertrek was opvallend. Komplimente vir die goeie smaak en gebruik van antieke oudhede saam met nuwe elemente. Daar was ook oorgenoeg breekware (van goeie gehalte) en selfs lekker wynglase soos ons verkies. Dankie!

Danelle S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danelle S
With spouse/partner

We loved the cottage!

We really loved the accommodation. The decor was beautiful and it was very clean and neat. I will highly recommend Brakdakkie when visiting Prince Albert.

Francois V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Francois V
With spouse/partner

Al vier cottages baie gerieflik en baie stylvol uitgerus.

Ons het twee dae hier oorgebly en dit was baie aangenaam. Al die eenhede is smaakvol gemeubileer in tipiese kontreistyl. Hoogs aan te beveel.

Chris V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris V
With spouse/partner

Puik.

Eenvoudig, maar waarde vir geld in plekkie waar jy ver teruggeneem word in tyd.

Anna V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna V
Family with teenagers

Lovely cottages. Super friendly hosts.

We can highly recommend staying here. Clean and comfortable. The host filled the splash pool for my kids - a lovely gesture as it was 38 'C temperatures. Do yourself a favour and stay here - the pictures are spot-on.

Elaine B - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elaine B
With friends

Heerlik. Baie oorspronklike kreatiewe dekor.

Gasvry, vriendelik, rustig. Baie goed toegerus. Skoon, netjies. Alles net fantasties.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Goeiedag Elaine,

Dankie vir die pragtige woorde, ons is bly julle het ons plekkie in die Karoo geniet!
Ons hoop om julle weer eendat te huisves.

Groete
Lance en Kerri
Brakdakkie

Brakdakkie Guest Cottages
Deani V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Deani V
With spouse/partner

Heerlike cosy kothuisie.

Ons het baie lekker gebly. Die kothuis het al wat mens nodig het. Die weer was nie aan ons kant nie maar ek dink mens kan lekker braai en buite op die stoep kuier. As die droogte verby is en dit lekker warm is dink ek is dit heerlik in die plonspoel!

Adell E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adell E
With spouse/partner

Rustige, karaktervolle Karoo-wegbreekplekkie!

Karoo-stilte, vriendelike gasheer en alles wat nodig is om 'n gemaklike verblyf te verseker. Die dekor is uniek en eie aan die karoo. 'n Wonderlike ervaring.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Many thanks for your wonderful review. We hope to see you again in the future.

Regards
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Niel T - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Niel T
With spouse/partner

Besondere dekor.

Gerieflike verblyf vir een of twee nagte. Slegs basiese geriewe. Skoon en netjies.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Good Day Niel,

Many thanks for your review. We appreciate you taking the time to help us improve our services. As for the location of Brakdakkie, one of the many reasons our guests choose to stay here is because of the location in a quiet, secure, cul de sac off the main road.

Kind Regards
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Aviva M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aviva M
With spouse/partner

Ongekunsteld, skoon en gerieflik.

Ons het weereens heerlik gekuier by Brakdakkie. Ontvangs is vriendelik en effektief. Die eenheid is goed toegerus en baie netjies. Ons het die braaiplek gebruik en kon kies of ons binne of buite wou eet. Geen TV, salig!

Frans V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans V
With friends

Great hospitality, safe, tranquil, value for money.

Great hospitality, safe, tranquil, value for money. If you need a break this is the place, make sure you stay more than one evening.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gasvry, veilig, rustig en waarde vir geld.

Gasvry, veilig, rustig en waarde vir geld. As jy wil rus is hierdie die plek om te besoek, maak seker jy bly meer as een aand!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Veruschka N - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veruschka N
With spouse/partner

Beautiful, quaint accommodation.

We stayed on Cottage 4 for two nights and really enjoyed the accommodation. The decor is really cute and very creative. Owner was nice enough. Comfortable and warm.

Karin D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin D
With spouse/partner

Rustige Karoo kuier.

Skoon,Alles wat jy nodig het vir 'n lekker Karoo ervaring. Oulike decor, lekker tong in die kies.

Sanet M - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sanet M
With spouse/partner

Fantasties!

Ons sal beslis weer hier bly!

Charlotte W - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Charlotte W
With spouse/partner

Old-world charm.

If you like old-world charm, artiness, neatness, you will be in awe of all the interesting things inside and in the gardens, surrounded by farm sounds, wonderful braai and kuier. Brakdakkie is your ideal destination.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ouwêreldse sjarme.

As jy hou van daardie ouwêreldse sjarme propvol kunssinnigheid, netjies, vergaap aan al die interessanthede binne en in die tuine, omring met plaasgeluide, heerlike braai en kuier is Brakdakkie die ideale bestemming.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marisia D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marisia D
With friends

Gerieflik en gesellig.

Vir prys verwag mens haardroër, lugreëling en soms TV.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Marisia,

Thank you for your review. Brakdakkie prides itself in having as many conveniences as possible, yet keeping the price affordable. Two of our cottages are equipped with hairdryers, as advertised, otherwise they are available on request. Establishments that offer air-conditioning are much more than our standard price.

Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Nicola K - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicola K
With friends

Absolutely unbelievable!

Very welcoming host/hostess who greeted us when we drove through the gate. Everything was so beautiful and neat and very interesting. Definitely recommend it 100% and will definitely go back!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut ongelooflik!

Baie gasvrye gasheer/vrou vandat ons by die hek ingery het. Elke ding so mooi en netjies en baie interessant. Beveel dit 100% aan en gaan definitief weer terugkom!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Albert B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Albert B
Family with young children

Pragtige plek met goeie geriewe.

Brakdakkies is bitter oulik gedoen met heerlike geriewe. Ons het lekker gebraai en lekker gekuier daar. Kinders het lekker gespeel met die kat en ganse by die dam. Vriendelike en behulpsame eienaars woon ook op die werf. Sal weer daar tuisgaan.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Many thanks, looking forward to seeing you in the future.
Regards,
Lance and Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Maretha P - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maretha P
Family with young children

Lovely accommodation with a surprise around every corner. Already recommended to friends who often visit Prince Albert.

Really nice to spend the night here. Everything needed for a breakaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike verblyf met 'n verrassing om elke draai. Het dit klaar aanbeveel aan vriende wat dikwels Prince Albert besoek.

So lekker om hier oor te slaap. Alles wat jy nodig het vir 'n wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Many thanks for your kind words! Hope to see you again. Regards Lance and Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Lewis J - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lewis J
With spouse/partner

Uitstekend aangenaam en verras.

Baie mooi, skoon. Kan aandag gee aan braaiplekke-roosters. Kan nie hoogte stel nie, roosters baie oud.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Thank for taking the time to review us. You will be pleased to know that we have replaced our braai grids.
Regards,
Lan and Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Peggy V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Peggy V
With spouse/partner

Fantasties!

Ons is vreeslik vriendelik ontvang. Baie welkom gevoel en alles was pynlik netjies. Het letterlik aan alles gedink om gaste se verblyf gerieflik te maak. Baie lekker privaat. Stil en rustig. Sal vir seker weer daar bly.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Peggy, many thanks for your kind words. We really love hosting guests such as yourselves. We look forward to welcoming you in the future.

Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Carlette S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carlette S
With spouse/partner

Peaceful.

Comfortable. Just a pity the room didn't have a shower.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig.

Gerieflik. Net jammer kamer het nie 'n stort gehad nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Looking forward to welcoming you into one of our rooms with a shower next time you are in Prince Albert.
Regards,
Lance and Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Danie L - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Danie L
With spouse/partner

Pleasant.

Mosquito's are a problem! Proposal: a mosquito-net over the bed for a peaceful night's rest.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Muskiete is 'n probleem! Voorstel: 'n Muskietnet oor die bed vir rustige nagrus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Danie,
Many thanks for your review. We have tried putting up mosquito nets in the past, but the result is a very messy business as the mosquitoes end up getting squashed in the fabric and it is not easy to clean it before the new guests arrive. As cleanliness is one of our top priorities, we have found the alternative of mylol spray and pedestal fans to be totally adequate if used as directed.
But we apologise if you were inconvenienced.
Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Karina Z - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Karina Z
With spouse/partner

Excellent!

See the ratings.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend!

Sien die sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Ons is so bly julle het dit geniet. Julle is welkom enige tyd by Brakdakkie!

Brakdakkie Guest Cottages
Ettie C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ettie C
Family with young children

Comfortable and well-equipped.

Nice room, well-equipped kitchen, small splash pool is perfect!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gemaklik en goed ingerig.

Oulike kamer, goed toegeruste kombuisie, klein plonspoel perfek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Ettie. Many thanks for your kind words. You are welcome to stay at Brakdakkie anytime!
Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Ruhan S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruhan S
With spouse/partner

Relaxing accommodation.

We really enjoyed our stay. Unique and stunning decor. The plunge ppol was welcomingly refreshing in the summer heat. Thank you to our hosts.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige verblyf.

Ons het ons verblyf by Brakdakkie baie geniet. Die dekor is uniek en pragtig. Die plonspoel was welkome lafenis in die somerhitte. Baie dankie aan ons gasheer en -vrou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Ruhan, many thanks for your kind words. All the best for 2017.

Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Hennie V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Hennie V
With spouse/partner

Interessante dekor en gerieflik.

Dit kan aanvaar word dat die karakter van die cottages behou moet word maar sekuriteit kan verskerp word deur sinvolle diefwering by venster te installeer en 'n meer praktiese toegangshek tot perseel. Die klimaat regverdig lugreeling in die eenhede.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hennie many thanks for your comments. We understand that coming from the city you must be quite anxious about security, but Prince Albert is a safe environment, and burglar bars are definitely not necessary. We sympathise that you happened to be traveling through Prince Albert during a very hot spell, but we do not wish to compromise the integrity of the historic 1840 buildings by installing aircon, which is the reason we supply fans. All the best for 2017.

Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Fred C - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Fred C
With spouse/partner

Ons het 'n paar keer al in Prince Albert gebly. Ek kan hierdie blyplek nie vergelyk met ons vorige ondervinding nie.

Eienares is nie ingestel op kliëntediens nie. Sy het glad nie aangebied om inligting te deel oor Prince Albert nie. Dit was goed vir ons, maar vir mense wat die eerste keer die dorp besoek, sou hulle maar moes staatmaak op Zomato en Informasie om hulle inligting te gee. Geen hangplek vir klere nie. Sal moeilik wees as jy vir langer as een aand moet oorbly sonder hangspasie.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Fred,
I am terribly sorry that you felt you did not receive the welcome you deserved. As mentioned to you, we believe in giving our guests privacy, but have an open door policy should you need anything from us at any time. We are renowned for our cleanliness, so your rating is totally unjustified- feel free to look at previous reviews on any website for proof. If hanging space for your clothes is such a priority, it would be best to stipulate such a matter on your enquiry in future.
Kind regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Carollize L - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carollize L
With spouse/partner

The accommodation is finished with so much care. It was a wonderful experience.

I couldn't stop staring at the detail. Really excellent value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die akkommodasie is met soveel sorg afgerond. Dit was n wonderlike ervaring.

Ek het my verkyk aan al die detail. Regtig goeie waarde vir geld. Sal dit enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Pieter P - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter P
With spouse/partner

It met all our expectations - had a lovely stay.

Can recommend them without a doubt.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aan alle verwagtinge voldoen - heerlik gebly.

Kan sonder twyfel aan ander aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Many thanks for your kind words.
Looking forward to welcoming you again!
Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Edwin A - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edwin A
With spouse/partner

Clean, neat, everything you need, mad about the decor. Something different.

We slept in No. 2. Had a good night's rest. All the accommodation is done in the same style. I would recommend Brakdakkie. The only negative for me was that the inner shutters (which serve as curtains) don't close properly - there are chinks between the slats.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies, alles wat jy nodig het, mal oor die dekor. Ietsie anders.

Ons het in Nr. 2 geslaap. Baie lekker geslaap. Al die huisvesting is in dieselfde styl. Beveel Brakdakkie aan. Enigste negatief vir my is die binne venster luike (wat as 'n gordyn dien) maak nie mooi toe nie, daar is skrefies tussen die plankies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

We feel honored with your kind words.
You are always welcome at Brakdakkie.
Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Marlene M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene M
With spouse/partner

Brakdakkie was a lovely experience! 10+ out of 10!

This was truly an experience. Brakdakkie offers excellent value for money. Well equipped, old worldly style and attention to detail. Communication re the booking was professional and thorough. I recommend this place with a clean conscience!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Brakdakkie was 'n heerlike ervaring! 10+ uit 10!

Om in Brakdakkie tuis te gaan was werklik 'n heerlike ervaring. Brakdakkie bied PUIK waarde vir geld: baie goed ingerig en pragtig ouwêrelds met besondere detail. Die kommunikasie rondom die bespreking was ook uitstekend. Ek beveel dit sonder voorbehoud aan!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Marlene, baie dankie vir jou wonderlike woorde! Ons is so bly julle het dit geniet. Hooplik sien ons julle weer- julle is altyd welkom by Brakdakkie.
Groete
Lance en Kerri

Brakdakkie Guest Cottages
Lisa B - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lisa B
With spouse/partner

Bekostigbare wegbreek.

Baie lekker gebly, Lance en Kerri is baie behulpsaam en die eenheid is volledig toegerus. Sal dit sterk aanbeveel vir enige iemand wat 'n wegbreek na die Karoo verlang!

Mientjie S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mientjie S
With friends

Interesting decor, neat and comfortable.

Both units were neat, clean and exquisite. Well equipped and attention was paid to the small things. Good value.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie interessante dekor, netjies en gerieflik!

Albei eenhede was baie netjies, skoon en keurig. Goed toegerus en aandag is gegee aan klein goedjies wat mens mag nodig kry. Goeie waarde.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon M - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Leon M
With spouse/partner

Goed so.

Sien die sterre.

Ken F - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ken F
With spouse/partner

The essence of the Karoo is captured at Brakdakkie - peace, simplicity, comfort and surrounding garden of suprises.

As above. Fascinated by the garden.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Ken and Joan, we are so glad that you enjoyed what we offer.
We look forward to welcoming you again in the future!
Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Elize B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize B
With spouse/partner

'n Regte "Kyk hier!" "Wow!" "Dis nou oulik en oorspronklik!" plek in die mooiste dorpie.

Die dekor is baie oorspronklik. Alhoewel dit 'n ouwêreldse gevoel skep, is die geriewe luuks en die linne van goeie gehalte. Ons is so jammer oor ons net 1 nag hier oornag het maar sal beslis weer wil kop neerlê op een van hulle kussings. Ons beveel Brakdakkie aan vir enige persoon wat verblyf in Prins Albert soek.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Baie, baie dankie! Julle is altyd welkom by Brakdakkie.
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Riana H - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Riana H
With spouse/partner

Volledig toegerus en baie skoon.

Dit is baie kreatief gemeubileer en toegerus met alle benodighede. Baie skoon en netjies. Heerlike matrasse en goeie linne. Die ligging is heerlik rustig en volop veilige parkering. Sal aanbeveel.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Many thanks for your kind words! I hope to see you again.

Regards,
Lance and Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Daleen E - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Daleen E
With spouse/partner

Quaint place but room too cold.

Quaint, clean place but I only recommend it for summer. Room very cold and this could have been avoided if owners added heaters. There should be more than one in winter. And a carpet in front of the bed, the cement floors are nice, but very cold. It made the stay uncomfortable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Oulike plek maar kamer te koud.

Oulike skoon plek, maar sal sal slegs in die somer vir iemand aanbeveel. Kamer was baie koud en kon verhoed gewees het as eienaars voor die tyd die paneelverwarmer aangesit het. Behoort ook meer as een te hê in die winter. 'n Matjie voor die bed, die sementvloere is nice, maar bitter koud. Dit maak jou verblyf onaangenaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elna E - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna E
With spouse/partner

Wonderful!

Every room has a wonderful atmosphere. Everything you need is in the room. It is a nice place to come and relax.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik!

Elke kamer het 'n wonderlike atmosfeer. Alles wat 'n mens nodig het is in die kamer. Dit is 'n plek om heerlik te kom ontspan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Werner B - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner B
With spouse/partner

The accommodation is very pleasant and clean.

Very nicely restored house that is very clean. Everything you need is available. Friendly and helpful owner. Will definitely stay there again and recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf is baie aangenaam en skoon.

Baie mooi gerestoureerde huisie wat baie skoon is. Alles wat jy benodig is beskikbaar. Vriendelike, behulpsame eienaar. Sal beslis weer daar bly en dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Alma M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Alma M
With friends

Pleasantly surprised, perfect choice that met all our expectations, definitely recommendable.

Beautiful country atmosphere for any city slicker. Very neat and clean. Artistically decorated. All our needs were met and it was completely equipped with everything from a heater to hot water bottles for cold weather. Fully equipped kitchen with coffee, tea and rusks. Good value for money. The family cottage is even perfect for 4 girlfriends who doesn't mind sharing a room. Thanks so much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam verras, perfekte keuse wat aan al die verwagtinge voldoen, beslis aanbeveelbaar.

Pragtige plattelandse atmosfeer vir enige stadsjapie. Baie netjies en skoon. Kunstig versier. Alle behoeftes bevredig met voldoende toerusting, vanaf verwarmer tot selfs warmwatersakke vir die koue weer. Volledig toegeruste kombuisie met koffie, tee en beskuit. Goeie waarde vir geld. Familie-kothuisie selfs perfek vir 4 vriendinne se oorslaap in dieselfde vertrek. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Juria L - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juria L
With spouse/partner

Simple, but beautiful and comfortable stay in an authentic, rustic little house.

We had a lovely stay at Brakdakkie. The place is without airs and truly Klein Karoo, full of character but still practical, relaxing and private.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenvoudig, maar pragtige en gemaklike verblyf in 'n outentieke brakdakkie gebou.

Ons het baie lekker gebly by Brakdakkie. Die plek is onopgesmuk en eg Klein Karoo, vol karakter maar ook prakties, gemaklik en privaat.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karin D - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin D
With spouse/partner

Wat 'n ongelooflike stunning "shabby chic" plekkie wat ons weer en weer en weer sal besoek!

Ek soek ook so 'n "shabby chic" huis! Hierdie pragtige juweel van plekkie is nie net ongelooflik mooi, rustig, stil en 'n ware wegkruipplekkie (as jy een soek) nie, maar is naby genoeg aan die gebeure van die gewilde dorpie. Dit het my laat verlief raak op hierdie pragtige bestemming. Ons sal vir seker terugkom tot ons in al 4 eenhede van Brakdakkie oornag het!

Alinda L - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Alinda L
Individual traveler

Gemaklik en skoon met baie mooi dekor!

Baie mooi en gerieflik!

Marietjie S - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie S
With spouse/partner

Karaktervol en kompleet tot in die puntjies (van muskietweerder tot braai speserye), fantasties!

Gasvrye en professionele diens. Elke eenheid is pragtig en karaktervol afgewerk met 'n gevoel van rus. Ideale B&B en dorpie om weg te breek van die alledaagse lewe.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Many thanks for your lovely kind words, regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Johan W - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan W
With spouse/partner

Something different.

Enjoyed the fact that there were no TV. Would recommend to people wanting a different self catering experience.

Chantelle D - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chantelle D
With spouse/partner

Lekker.

Pragtige huisie en baie goed ingerig, maar die dorp is baie raserig. 'n Kerkgroep het iewers in die dorp diens gehou oor luidsprekers dat ons mekaar skaars kon hoor praat terwyl ons buite gesit het. Vuurmaakhout word voorsien, maar dit was baie moeilik om die vuur aan die gang te kry aangesien daar geen vuuraanstekers, fynhout of byl is om stompe mee te kloof nie. Hulle voorsien nie dit nie.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Annemarie, wood, firelighters, kindling and an axe are all supplied on request. I did tell you to please call me for anything you require.
Regards, Kerrigan.

Brakdakkie Guest Cottages
Marietjie S - May 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Marietjie S
With spouse/partner

Rustig en skoon.

Ek het ongelukkig meer verwag. Die plekkie was knus, skoon met pragtige dekor, maar beknop. Klein aspekte met ons verblyf kon dit meer aangenaam gemaak het in vergelyking met ander selfsorg-eenhede op ons reis. Gegewe die prys sou goeie varsgebakte beskuit, kwaliteit handelsmerk koffie en beter toiletware die prentjie vervolmaak het.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Dear Charles. We have a fantastic reputation for cleanliness, as any of our reviews will confirm, so I am slightly perplexed at your star rating. As for customer sevice, we apologise if you did not feel suitably welcomed, but after checking guests in we like to provide as much privacy as possible, while letting guests know that we are available at any time for anything they might need. Tea, coffee and rusks are supplied as a convenience in hygienic sachets in the event that you forgot to bring your own. It would not be economically viable to supply top of the range coffee. We supply toiletries also for your convenience, and hospitality industry standard towels, as well as 2 ply toilet paper!

We aim to make our guests feel as comfortable as possible, and welcome them to contact us at any time for anything they might need during their stay. We apologise if we did not make your stay as comfortable as you would have hoped.

Regards
Lance and Kerrigan, Brakdakkie

Brakdakkie Guest Cottages
Johannes Jurie C - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes Jurie C
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Sien gerus die sterre.

Marius V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius V
With spouse/partner

Well decorated rooms with old and vintage articles, and pleasant and neat place to stay.

We were received friendly and room was neat and ready on arrival. We enjoyed the stay and the pool is great to cool down on a hot day. Thank you for making our stay effortless. Will stay there again.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Marius
Thanks for your kind words. Thanks again for being so accommodating with the room change. Looking forward to having you stay with us again.
Regards
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Inge B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Inge B
With spouse/partner

Heerlik en gemaklik.

Baie lekker en gemaklik gewees! Vriendelike diens ook.

Martha Magdalena J - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martha Magdalena J

Amazing plek om te bly. Die stilte en al die outydse style het my terug laat verlang na my kinderdae!

Sien die sterre.

Dirk B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk B
With spouse/partner

Baie aangenaam!

Ek is baie tevrede en het heerlik gebly.

Devora R - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Devora R
With spouse/partner

Intriguing experience at this unique B&B.

The décor is fascinating and really different in all respects. One very important issue which we felt was essential and which has been overlooked, is the absence of airconditioning in one of the hottest spots in summer in SA.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Mike. Thanks for your review. February is indeed the hottest month in the Karoo, which is why we have gone to the extra effort of providing private splash pools for each cottage, as well as fans for each cottage. Unfortunately air-conditioning would detract from the old buildings, as well as damage the integrity of the very old walls of the buildings. It would also mean a price increase of approximately 33%. We rather decided to keep Brakdakkie one of the most affordable, quality establishments in Prince Albert. Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Christine R - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine R
Family with teenagers

Definitely a place to stay.

Very nice people, very nice place. We enjoyed our too short stay!

Marisca C - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marisca C
With spouse/partner

Ons soek 'n verskoning om weer by Brakdakkie te gaan bly.

Ongelooflike juweel waarvan nie te veel mense moet weet nie. Ons wil die plekkie vir onsself hou. Die dekor is met soveel sorg gedoen en die intieme en private swembad bied die perfekte lafenis as die Karoo-hitte te ondraaglik wil word.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Marisca,
We are so glad that you enjoyed your stay. We want Brakdakkie to remain a special place that people want to return to again and again!
We hope to see you again in the near future.
Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Danie O - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie O
With spouse/partner

Dit was wonderlik om by Brakdakkie tuis te gaan - beveel dit aan by almal.

Dit was wonderlik om by brakdakkie tuis te gaan. Alles was perfek. Die blommetjie vir verwelkoming het vir ons baie beteken dit was spesiaal. Die beskuit was die ekstra wat alles ook so spesiaal gemaak het. Deur die klein dingetjies maak alles die moeite werd - dit wys hul gee om vir hul gaste. Dit was alles so skoon en netjies. Baie dankie vir die wonderlike tyd!

Brakdakkie Guest Cottages's response

Danie, your kind words mean so much to us. It is a pleasure to accommodate guests who appreciate all the fine details and our unique style. We look forward to welcoming you back in the future. Regards Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Mel D - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mel D
With friends

Beautiful decor and a very welcome splash pool.

Really beautiful decor and a very welcome splash pool as it was very very hot, the rooms were all very clean. The only thing they need to do is put in doom spray or something to kill the mosquitoes they were unbearable even if they used those plug in ones it would help. One couple travelling with us weren't happy to be told to go to the shop to buy milk as there wasn't any provided with the tea and coffee - we were on bikes and had travelled in 40 degree heat wave from Cape Town. But otherwise a vey nice stop over.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Cheryl

We are glad that you enjoyed the splash pools, as they are a necessity in the unusual nationwide heatwaves our country has been experiencing, and we are one of the few establishments that offer private pools.

It is a pity that you never used the doom and mosquito repellent provided, as explained to you.

I apologise for the lack of milk - as you were aware we were out of town till later that evening, so that was an oversight on my part for which I apologise, but there was clearly a misunderstanding as to the availability thereof. We are always happy to oblige where we can.

Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Ilona K - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilona K
With friends

Vintage lovely house!

We arrived at a beautiful, tiny, special cottage. Everything was perfect, especially the fan which helped to keep the mosquitoes away.

Muriel M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Muriel M
On business

Ongelooflike verblyf!

Brakdakkies is ongelooflike! Ons kan hierdie 100% aanbeveel vir 'n wonderlike oornag / vakansie. Prince Albert is 'n pragtige klein dorpie met baie om te sien en doen.

Susan J - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan J
With spouse/partner

Uniek, baie gerieflik en 'n lekker ervaring.

Sal die akkommodasie enige tyd aanbeveel. Alles wat 'n oornag-reisiger nodig het is daar.

Lizelle S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle S
With spouse/partner

Ons het baie lekker by Brakdakkie gebly.

'n Mens voel onmiddellik tuis. Ons het lekker gebraai en die swembadjie was 'n lafenis in die uitsonderlike warm weer. Dit sou ideaal gewees het as die kamer lugversorging gehad het.

Annamarie M - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Annamarie M
With spouse/partner

Die dekor is so uniek en kreatief.

Die babaswembadjie was die grootste lafenis in die hittige Karoo.

Merentia W - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Merentia W
With spouse/partner

Heerlike wegbreek van die stadslewe af.

Tipiese ou Karooleefstyl-ondervinding. Beslis 'n wegbreek vir mense wat wil wegbreek van moderne tegnologie af.

Ellen R - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Ellen R
With spouse/partner

The cottage seemed to aim more for an artistic impression than for comfort.

The door and windows could not be closed well enough to keep out insects during the night. A repellant was provided but a mosquito net would have been much better. We missed a shower, we are not really the bathing types. Although "interesting", the old stuff theme did not do anything in the way of comfort. Europeans are apparently much taller judging by the length of the bed (and in this case the size of the doors - though this was probably part of the old stuff theme).

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Ellen,
We have 4 cottages - 3 have showers, but I reserved the room with the bath as you requested. We supply mosquito nets on request. Our beds our standard length, as advertised.
We our famous for our décor - original, authentic 1840 structural pieces and antique items, as advertised.
We hope that you enjoyed our beautiful town.

Regards,
Kerrigan

Brakdakkie Guest Cottages
Maré En Hentie V - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Maré En Hentie V
With spouse/partner

Ongelooflike kothuis, met liefde gerestoureer, voedsel vir die gees.

Lance en Kerry het hierdie kothuise met die grootste liefde en respek gerestoureer en die dekor is absoluut uniek - ons as gaste het dit baie waardeer. Die kothuis is met alles toegerus vir 'n heerlike verblyf en baie skoon. Die "plonspoel" is 'n wonderlike lafenis na 'n baie warm dag op die pad, of rondloop in die dorp. Dit was ons eerste besoek aan die pragtige Prins Albert, en ons verblyf het dit nog meer spesiaal gemaak. Rustige plaas-atmosfeer. Voedsel vir die gees. Dankie vir 'n besonderse tydjie.

Henri & Ann J - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Henri & Ann J
With spouse/partner

Very clean, quirky decor and friendly owner.

We enjoyed our stay and found the B&B to be very clean with unusual and quirky decor. We were met by the owner who was friendly and helpful and made sure we had everything we needed. The little kitchen area was well equipped and the room comfortable.

Johan H - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Johan H
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld. Effens ver van die leesfees se terrein.

Ek sal verkieslik nader aan die middedorp wil bly indien ek weer kom.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Luckily the town is so small that everything is in walking distance!

Hope you enjoyed our Leesfees

Brakdakkie Guest Cottages
Eileen H - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Eileen H
With friends

Comfortable cottage with quirky decor.

Our cottage was very clean, comfortable and well-equipped with everything needed for self-catering. The decor was quirky - recycled items. We were somewhat taken aback by our reception. It was rather cold. Perhaps the hosts were having an off day. Apart from that everything was fine.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Hi Eileen,
So glad that you appreciated our décor. As for our customer service, so sorry that you were disappointed with our efficiency - we felt we were very helpful with the booking process and confirmation correspondence.

Regards,
Lance

Brakdakkie Guest Cottages
Anna-marie P - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-marie P
With spouse/partner

Baie lekker, huislike blyplek.

Baie rustig, weg van stadsgewoel. Ons is karavaners en hou van ons privaatheid. Brakdakkie het absoluut daaraan voldoen. Dis aan te beveel en ons sal weer in die toekoms daar gaan bly.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Anna-marie - baie dankie vir u pragtige woorde.

Brakdakkie Guest Cottages
Hanneke B - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hanneke B
With friends

Baie netjies en eienaars baie hulpvaardig.

Baie aangename verblyf. Onberispelik netjies.

Danie C - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danie C
With spouse/partner

'n Unieke plek met plaasgevoel.

Die konsep van ou implemente gebruik as binne- en buiteversiering is uniek en maak vir 'n unieke ondervinding van plaas. "Buitegeboue" (stal/skuur) is slim ombou tot gerieflike verblyfareas met nodige fasiliteite. Ons sal dit beslis aanbeveel.

Brakdakkie Guest Cottages's response

Baie dankie, Danie!
Ons is so bly dat julle dit geniet het. Hopelik sien ons mekaar weer.

Groete

Brakdakkie

Brakdakkie Guest Cottages
Pieter V - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service