20% off Get 20% off. Valid from 14 Jan 2020 until 30 Apr 2020.
Knysna Accommodation at Brenton Bushbuck Lodge | TravelGround
+29

Brenton Bushbuck Lodge

15 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 15 reviews for Brenton Bushbuck Lodge
Cleanliness
5.0/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.9/5
Renske K - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renske K
Family with young children

Baie lekker!

Ons het vreeslik lekker daar gebly. Alles was so netjies en skoon. Baie dankie vir al julle moeite!

Karin K - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin K
Family with teenagers

Bederfgeleentheid.

Ons het lanklaas 'n plek teëgekom wat so goed toegerus is. Dit is 'n behoorlike bederf - filterkoffie, espresso, WiFi, Netflix, DStv, handdoeke, roosters, kole, voorsiening vir beurtkrag, komplimentêre bottel wyn, melk, selfs knope en naald en gare! Verstommend.

Jacqueline J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacqueline J
With spouse/partner

The accommodation was perfect. Exactly what we were looking for!

My boyfriend and I really enjoyed our stay at Brenton Bushbuck Lodge. The home was very clean and tidy and I felt safe the entire time. The host actually created a very informative book regarding things to do around the area, places to eat, fun facts and tips, etc. It was awesome to have such an insight when travelling to a new area. The host also told us about a beautiful little trail that leads to a secluded beach which absolutely blew my mind. It was gorgeous and we walked on the trail for sunset. Everything about the home was very organised. Check-in and check-out were easy! Highly recommend the accommodation.

Brenton Bushbuck Lodge's response

Hi Jacqueline, thank you for taking the time to write this wonderful review for Brenton Bushbuck Lodge, it means a lot to us. We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us so much, we do try our best to make our guests as comfortable as possible and, because we love Brenton on Sea so much, we are happy to hear you share our views on the beautiful clifftop walk. We hope to see you again and, this time, for a longer period so that you can enjoy the area more fully.

Regards
Esmé and Julie.

Brenton Bushbuck Lodge
Abrie V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Abrie V
Family with young children

The accommodation offers excellent value for money in a lovely setting.

Brenton Bushbuck Lodge offers great value for money. The unit is very well-equipped and the owners (who live on the top floor) are very helpful. It is set in beautiful surroundings with breathtaking sea views less than 100 meters from the unit. We can definitely recommend it for a family with small children.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die verblyf bied uitstekende waarde vir geld in 'n lieflike omgewing.

Brenton Bushbuck Lodge bied uitstekende waarde vir geld. Die wooneenheid is baie goed toegerus en die eienaars (wat op die boonste verdieping woon) is baie hulpvaardig. Dit is geleë in 'n pragtige omgewing met asemrowende see-uitsigte minder as 100 meter van die wooneenheid af. Ons kan dit beslis aanbeveel vir 'n gesin met klein kinders.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hester S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hester S

Unbelievably comfortable house, would go again.

Everything is just right! Had a lovely, comfortable stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike gerieflike huis - sal weer gaan.

Alles is net reg! Heerlike gerieflike verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elmarie C - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie C
Family with teenagers

Had a great stay.

Very nice accommodation with all the necessary amenities. Pleasant people. Will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly.

Baie lekker verblyf met al die nodige geriewe. Aangename mense. Sal beslis weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brenton Bushbuck Lodge's response

Hi Elmarie,
Baie dankie dat jy die tyd geneem het om 'n resensie te skryf omtrent jou verblyf by Brenton Bushbuck Lodge en vir die pragtige woorde woorde wat jy oor ons geskryf het. Ons wil net ook herhaal dat ons dit baie geniet het om jou en jou familie te huisves en hoop ons kan in die toekoms weer so maak.
Vriendelike groete,
Julie en Esmé

Brenton Bushbuck Lodge
Susan H - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan H
With friends

Warm welcome.

We'll be back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Warm welkom.

Ons kom weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Carol-ann H - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carol-ann H
Family with young children

Ongelooflik gerieflik.

Ongelooflike goeie gasvryheid. Ope arms verwelkoming.

Brenton Bushbuck Lodge's response

Thank you so much for taking the time to write a review Carol-ann. It was a pleasure hosting you and your lovely family, hope to see you again soon.
Regards Esmé and Julie

Brenton Bushbuck Lodge
Yolanda C - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolanda C
Family with young children

Stukkie hemel na 'n lang reis!

Ongelooflik netjies, skoon en smaakvol gerestoureer. Dit is so 'n plesier om te weet dat beddens en badkamers absoluut in die beste kondisie onderhou word vir absolute gemak.

Brenton Bushbuck Lodge's response

Yolanda, Baie dankie dat jy die moeite gedoen het om 'n resensie te stuur. Dit was ons voorreg om julle te huisves. Ons sien uit na jou volgende besoek.

Beste Groete
Esmé en Julie

Brenton Bushbuck Lodge
Gerald M - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerald M
With friends

Uitstekend.

Dit was 'n wonderlike plek, baie netjies en goed geleë. Rustige atmosfeer, ek sal definitief weer gaan. Net ook dankie sê aan die eienaars wat ons so goed ontvang het.

Brenton Bushbuck Lodge's response

Baie dankie dat jy die tyd gevat het om 'n resensie te stuur. Jammer dat ons dit nou eers sien. Dit was ons voorreg om julle te huisves. Ons sien uit na jou volgende besoek.

Beste groete
Esmé en Julie

Brenton Bushbuck Lodge
Jan V - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan V
Family with young children

Fantastiese verblyf tesame met vriendelike en behulpsame gasvrou.

Dit was ongelooflike verblyf. Ons is so goed behandel en bederf. Die blyplek is ruim en baie goed toegerus. Is naby die mooiste uitsig. Baie veilig.

Brenton Bushbuck Lodge's response

Baie dankie Jan, dit was 'n voorreg om jou en jou familie te huisves. Sien uit daarna om julle weer hier te kan ontvang.

Brenton Bushbuck Lodge
Jacques T - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jacques T
Family with teenagers

Fantasties en wonderlik!

Dit was opreg 'n fantastiese plek om te bly en ons wens ons kon langer bly.

Brenton Bushbuck Lodge's response

Baie dankie Jacques dit was 'n voorreg om jou en jou familie te huisves, hoop om julle weer the sien.
Vriendelike groete,
Julie en Esmé

Brenton Bushbuck Lodge
John M - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John M
With friends

Rustig en sorgelose verblyf.

Tydens ons aankoms was ons goed ontvang deur die eienaars. Lekker rustige huis-omgewing. Geen onnodige geraas van voertuie asook geblaf van honde of mense wat in die strate ronddrentel nie. Sal beslis weer gaan!

Dunico D - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dunico D
With friends

Spacious and nicely equipped accommodation.

We really enjoyed our time there and we can really recommend this lodge.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ruim en lekker ingerigte verblyf.

Ons het ons tydjie daar baie geniet en beveel die verblyf ten sterkste aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brenton Bushbuck Lodge's response

Baie dankie Dunico en Ferdi, ons sien uit om julle weer te kan huisves, julle was fantasiese gaste.

Beste groete,
Esmé en Julie

Brenton Bushbuck Lodge
Sandra P - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra P
Family with teenagers

I will definitely recommend Brenton Bushbuck Lodge for a nice break away.

Thank you for the nice stay at your Lodge, Esme. We really enjoyed it and were surprised by the extra mile you would go for your guests as well as the cleanliness of your place and extras you have available for your guests. We will see you next year again. PS. Thanks for the nice coffee!

Brenton Bushbuck Lodge's response

Dear Sandra, thank you for your wonderful review! It was a real pleasure hosting you and your family, we look forward to seeing you again on your next adventure. Regards Esmé and Julie

Brenton Bushbuck Lodge
was R1 400
From R1 120
per night (sleeps 6)
was R1 400
From R1 120
per night (sleeps 6)
was R1 400
From R1 120
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 23:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 654 Steenbras Street, Brenton on Sea, Knysna, 6571, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDAzZGViNDI5LTQyMDYtNDk0Mi05YzNkLWVkY2U5NzUwMmNhMw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 400, now From R1 120  per night (sleeps 6) 15 5 1 5 654 Steenbras Street Brenton on Sea 6571 Western Cape 0860 022 102 14:00-23:00 10:00 -34.074607386789 23.029403995107
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com