The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Brills @ C | TravelGround
+8

Brills @ C

19 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 19 reviews for Brills @ C
Cleanliness
4.8/5
Service
4.9/5
Location
4.2/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.7/5
Mike V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mike V
Family with young children

Baie lekker en tevrede.

Skoon, netjies en oulike dorpie.

Alice S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alice S
With friends

'n Heerlike vakansiewegbreek by die see vir almal.

Baie dankie vir die flinke diens, duidelike kommunikasie en uitstekende verblyf. Die pragtige huisie is volledig toegerius met kook- en braaigeriewe, sowel as natuurlike vermaak vir die meer onbeweeglikes. Verder is dit binne loopafstand van die see vir die sportiewes en die plaaslike winkeltjie is ook net op met die bultjie. Die groter en goedkoper winkel is +-10 km verder in Keimond. Verder is die hotel altyd beskikbaar vir buffetetes of 'n skemerkelkie. Die mense is almal vriendelik en die plaaslike agent wat 'n ogie oor die huis hou is bereid om mense enige oomblik te hulp te snel. Ons het buiteseisoen gegaan en die stilte en rustigheid terdeë geniet. Die huis is lig, kleurvol en vrolik. Dit is 'n regte seehuis.

Brills @ C's response

Beste Alice, ons is so bly julle het die tyd by Brills geniet asook Morgan Bay self. Baie dankie vir jou positiewe insette, dit word opreg waardeer. Kom asseblief gou weer. Vriendelike groete, Antoinette Brill.

Brills @ C
Graham W - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Graham W
With friends

Excellent, far exceeded expectations.

Our stay at Brills was fantastic. Beds were very comfortable, the hose design was perfect for two couples and the balcony/braai area was great. The kitchen was more equipped than my own would’ve ever be. Showers had great pressure and the bathrooms are great. The house isn’t very close to the river or beach but that meant a more private experience with just a 2 min drive to the beach. I will definitely be staying there again as soon as possible. The 5 star system can’t do this place justice, it was magnificent!

Brills @ C's response

Dear Graham,
Thank you so much for your very positive review. We are so happy that you enjoyed your stay at Brills and we are looking forward to your next stay. Thank you for treating our house as your own.
Kind regards,
Neil and Antoinette Brill

Brills @ C
Melany G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Melany G
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam, want die uitleg en toebehore in die huis gee alles wat 'n mens nodig het vir gemak en rustigheid.

Die huis se unieke rustic boustyl en meubilering werk, en die stoep is perfek. Die huis het regtig als wat mens nodig het, en ek en my man saam met my dogter en haar man het dit terdeë geniet, al is dit 'n entjie van die strand af. Ons geniet die stap want die area is baie pragtig. Ons sal dit beslis weer bespreek.

Brills @ C's response

Awwwww Melany baie dankie vir jou positiewe terugvoering. Ons sien baie daarna uit om julle weer in die toekoms te ontvang.
Groete,
Antoinette Brill

Brills @ C
Zoe B - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zoe B
With friends

Excellent place, budget and accommodation for family and friends.

Great place to stay at on public holidays and weekends away.

Brills @ C's response

Zoe thank you so much for your very positive input. We are so happy that you enjoyed your stay and thank you for treating our home as your own. We look forward to host you again in future.
Kind regards,
Antoinette Brill

Brills @ C
Megan B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Megan B
Family with young children

We had a wonderful stay, the cottage is tastefully decorated and has everything you could possibly need! We loved our stay.

This cottage is in a lovely, quiet area of Morgan Bay, secluded and secure. Debbi showed us around the house and is a great host. She is a real gem.

Brills @ C's response

Thank you so much for your positive review. Such a pity that we were unable to meet you in person but Debi told us all about the delightful guests. We are so happy that you enjoyed your stay and hope to host you again in the near future.

Regards
Antoinette

Brills @ C
Nanet S - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nanet S
Family with young children

Perfect stay for a family!

Loved our stay! It was perfect for our family of 4. Everything we needed was there and more! Will definitely book again.

Brills @ C's response

Hi Nanet,
We are so happy that you and your family enjoyed your stay at Brills @ C. Thank you for treating our house as if it was your own. We are so sorry that we were unable to meet you. We are looking forward to be hearing from you again soon.
Regards,
Antoinette

Brills @ C
Elsja W - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsja W
With friends

Wonderlik!

Ons het lekker gekuier en gebly! Huis was pragtig en daar is alles wat jy nodig het en meer, tot 'n slow cooker, is dit nie oulik nie! Gaan vir seker weer daar bly. Hou die vensters toe! Bobbejane het ons brood en peanuts geëet! Ons sal dit vir almal aanbeveel, gaan gerus!

Brills @ C's response

Baie dankie Elsja vir jou positiewe resensie. Dit is vir ons so lekker om te hoor dat ons gaste lekker gekuier het. Ja, ek is gek oor my kombuis en hou daarvan om ons vakansiehuis ook goed in te rig. Ek is jammer ons kon julle nie ontmoet nie, maar sien uit daarna om julle volgende keer persoonlik te ontmoet.
Vriendelike groete
Antoinette

Brills @ C
Annelia B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annelia B
With spouse/partner

Heerlik uit wind, so mooi oop en lig.

Ons is vriendelik ontvang, drie mooi kamers, veral hoofslaapkamer. Lekker oop leefarea vir kuier en kosmaak. Heerlike balkon tussen groen bome.

Brills @ C's response

Ons is vreeslik bly dat julle die verblyf by Brills @ C geniet het, Annelia. Baie dankie dat julle sulke fantastiese gaste was. Ons hoop om julle sommer gou weer te ontvang. Groete, Antoinette.

Brills @ C
Louise W - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise W
Family with young children

A very happy customer!

My family and I had such a wonderful holiday in Morgan's Bay staying at Brills @ C. It was perfect for my young children. We are returning in 2018.

Brills @ C's response

Louise, we are so happy that you enjoyed your stay at Brills @ C and thank you so much for your positive review. We are looking forward to hosting you again in December this year. Debi can also not wait to see you and your family again.
Regards,
Antoinette

Brills @ C
Roelene N - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roelene N
With spouse/partner

Heerlik.

Die verblyf was netjies en skoon.

Brills @ C's response

Ons is so bly julle het die verblyf geniet, Roelene en baie dankie dat julle sulke voortreflike gaste was. Ons sien uit daarna om julle weer te ontvang.
Groete,
Antoinette Brill

Brills @ C
Delmerie Ronwyne K - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Delmerie Ronwyne K
Family with young children

Fun filled family break away weekend! Thanks so much!

We experienced a beautiful and restful holiday away from Grahamstown and look forward to booking in again. Thanks for a wonderful time.

Brills @ C's response

Ah Denver, we are so happy that you and your family enjoyed your stay so much. You were the most amazing guests and we are really looking forward to seeing you again soon. Regards Antoinette

Brills @ C
Silvia B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Silvia B
Family with teenagers

Ongelooflik lekker.

Ons het dit so baie geniet. Die huis is uitstekend toegerus en pragtig. Debbie het ons so vriendelik ontvang en ons baie spesiaal laat voel. Ons wens ons kon langer bly maar sal beslis weer aanklop.

Brills @ C's response

Sylvia, ons is werklik dankbaar dat julle so lekker gebly het en ons waardeer die positiewe kommentaar. Kom bly gerus gou weer by ons.
Groete,
Antoinette Brill

Brills @ C
Jan R - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan R
Family with young children

Good value.

Everything you need - had a lovely stay and service was good. However, it is not walking distance to the sea.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde.

Alles wat mens nodig het - lekker gebly en diens was baie goed. Dit is egter nie "stapafstand" van die see af nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brills @ C's response

Jan, ons is so bly julle het die verblyf geniet by Brills @ C en baie dankie vir jou positiewe insette. Die huis is 1.1 km van die see af en vir sommige mense is dit naby genoeg om te stap en vir ander nie, maar dankie dat jy dit uitgewys het. Ons sien baie daarna uit om julle weer te ontvang.
Groete
Antoinette

Brills @ C
Marius C - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius C
Family with young children

Gemaklike en gerieflike verblyf!

Die huisie voel soos vakansie! Prakties ingerig, skoon en privaat. Kan dit aanbeveel!

Brills @ C's response

Marius, ons is so bly julle het die verblyf geniet en baie dankie vir jou positiewe insette. Ons sien baie daarna uit om julle weer te ontvang.
Groete
Antoinette

Brills @ C
Christi T - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christi T
Family with young children

Beautiful and convenient.

The house is beautiful with a gorgeous view. It is very comfortably furnished. The only problem wat the matresses which are quite hard.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi en gemaklik.

Die huisie is baie mooi met 'n pragtige uitsig. Dis baie gemaklik ingerig. Die enigste kwaal was die beddens se matrasse wat taamlik hard is.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brills @ C's response

Hi Christi. Dankie vir jou kommentaar. Ons is so bly julle het die verblyf geniet en jammer julle het die matrasse ongemaklik gevind. Ons sal beslis daarna kyk.
Groete
Antoinette

Brills @ C
Leon A - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leon A
Family with teenagers

Dit was gerusstellend om die 2 aande daar te kon deurbring.

As ons iets kon bysit wat wel 'n verskil sal maak is dit dat lugversorging in die kamer of net in die leefarea nogal 'n welkome ekstra sal wees vir die warm dae en aande.

Brills @ C's response

Baie dankie vir jou voorstel, Leon. Ons sal beslis kyk na 'n lugversorger vir die warm dae.
Groete
Antoinette

Brills @ C
Marie F - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marie F
With friends

Stunning!

As Vrystaters sou ons net graag nader aan die see wou wees.

Brills @ C's response

Baie dankie vir jou kommentaar, Marie. Groete. Antoinette

Brills @ C
Marina K - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marina K

Excellent!

Most well-equipped self-catering accommodation we've ever stayed in. Love the place! Great service and overall experience. Definitely recommend it.

Brills @ C's response

Your positive review is much appreciated, Marina. We are very happy that you enjoyed your stay. Regards. Antoinette

Brills @ C
was R1 100
From R770
per night (sleeps 6)
was R1 100
From R770
per night (sleeps 6)
was R1 100
From R770
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 187 Tanglewood Road, Morgan Bay, 5292, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDgzYWYzZTNlLTE4MTktNGQwOS05MTkzLTc3ZWMzOTYwZTc0MA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 100, now From R770  per night (sleeps 6) 19 5 1 5 187 Tanglewood Road Morgan Bay 5292 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -32.702803308441 28.339331005763
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!