Welgemoed Accommodation at B's Place | TravelGround
+11
+11

B's Place

15 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 15 reviews for B's Place
Cleanliness
4.5/5
Service
4.5/5
Location
4.7/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.7/5
Ian M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Ian M
With spouse/partner

Was very nice.

Owners very nice and helpful. Place was clean and tidy. We will definitely go back to B's Place.

B's Place's response

Baie dankie vir jul terugvoer. Hoop om julle weer te sien.
Groete,
Bertha

B's Place
Tanja K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tanja K
Family with young children

Baie lekker gebly!

Baie gerieflik geleë naby snelweg, winkels, natuurreseevaat ens, maar ook mooi en stil area.

B's Place's response

Dankie vir die terugvoer.

B's Place
Thomas F - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Thomas F
Individual traveler

Goeie waarde vir geld.

Beslis goeie waarde vir die prys - verloor een sterretjie omdat parkering slegs off road is, nie agter 'n geslote hek nie (eienaar het wel die versekering gegee dat die area baie veilig is).

B's Place's response

Dankie vir terugvoer.

B's Place
Louise J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise J
Individual traveler

Baie aangename gasvrye mense wat uit hul pad gaan om jou verblyf soos n tuiste te laat voel.

Sal beslis weer by Bertha oorbly. Pragtige, veilige, goed toegeruste selfsorg eenheid.

B's Place's response

Baie dankie Louise, waardeer die positiewe terugvoer. Hoop om jou weer te sien.
Groete

B's Place
Bianca B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca B
Individual traveler

Gemaklik.

B's Place is regtig 'n plek waar jy kan gaan rus vind vir jou siel. Goed geleë vir stappies, vir basiese behoeftes by winkels en baie veilig. B's Place het regtig puik dienste gelewer.

B's Place's response

Goeie dag Bianca,

Waardeer positiewe terugvoer. Hoop om jou weer te sien. Baie dankie vir jou besprekinig by ons.
Groete
bertha

B's Place
Gcobisa D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gcobisa D
Individual traveler

Perfect place. Hospitality great. Owners are such good people. So helpful and friendly.

I had a wonderful experience. I checked in late but the owners waited for me and understood my travel dynamics. The place is pleasant, clean and safe.

B's Place's response

Thank you for your kind feedback. We do appreciate it very much.
Kind regards,
Bertha

B's Place
Andre L - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre L
Individual traveler

Everything was perfect.

Will definitely come and stay here again in the future. Can't find anything wrong with anything and was very pleased to stay here. Highly recommend the stay.

This review has been translated, click here to view the original version.

Alles was perfek.

Sal beslis weer in die toekoms hier kom bly. Kan niks fout met enigiets vind nie en was baie aangenaam om hier te bly. Sal die verblyf hoog aanbeveel.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

B's Place's response

Baie dankie vir die positiewe terugvoer.
Waardeer dit baie,
Bertha

B's Place
Ryno B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Ryno B
Individual traveler

Netheid van eenheid nie na wense.

Netheid van eenheid nie na wense - eetware het nog krummels van vorige gaste ingehad, vullisdrom nie skoon nie en vol stink sigaret stompies, toilet ook nie behoorlik gespoel na laaste gebruik nie.

B's Place's response

Baie jammer hieroor, sal beslis opvolg en kyk daarna. Dankie vir terugvoer.

B's Place
Pieter S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter S
Individual traveler

I enjoyed the visit. The apartment is in a safe area.

You have easy access to the highway. I'll stay there again.

This review has been translated, click here to view the original version.

Ek het die kuier geniet. Die woonstel is in 'n veilige area.

Jy het maklik toegang tot die hoofweg. Ek sal weer daar bly.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

B's Place's response

Baie dankie vir jou vriendelike terugvoer. Dit was vir ons lekker om jou hier te he en hoop om jou weer te sien!
Groete,
Bertha

B's Place
Rozaan V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rozaan V
With spouse/partner

Fantasties.

Altyd lekker by B's Place.

B's Place's response

Dankie vir jul terugvoer. Julle was heerlike, rustige gaste, kom gerus weer.

B's Place
Brandon D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brandon D
Individual traveler

Fantastic area near shop.

Accommodation is very close to everything. I received a friendly and kind welcome. Pool view from apartment. Will recommend anyone to live there. I will definitely stay there again!

This review has been translated, click here to view the original version.

Fantastiese area naby winkel.

Woonplek is fantasties geleë naby alles. Mense het my goed ontvang en baie vriendelik. Swembaduitsig uit woonstel. Sal enige iemand aanraai om daar te woon. Ek sal definitief weer daar bly!

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Claudi D - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Claudi D
On business

Comfortable cottage in a beautiful garden.

I enjoyed my extended stay at B's Place. It was safe, private and well equipped. It is in a beautiful garden and I really enjoyed the peaceful surroundings where I could take walks early in the morning or after a long day. Birds and squirrels are often seen in the garden too.

B's Place's response

Dear Claudi,

We appreciate your kind feedback and are pleased that you enjoyed your stay.

Regards,
Bertha

B's Place
Brandon D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Brandon D
Individual traveler

Fantastiese atmosfeer!

Sal die plek vir enige iemand aanbeveel.

B's Place's response

Baie dankie vir terugvoer, waardeer dit baie.

Vriendelike groete,
Bertha

B's Place
Kenneth R - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kenneth R
With spouse/partner

Very safe and private.

It is a very nice, private place and you feel safe there with a beautiful garden. I will definitely stay there again.

B's Place's response

Thank you for kind feed back. Hope to see you again.

Kind regards,
Bertha

B's Place
Colin F - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Colin F
With spouse/partner

Lekker rustig met 'n goeie ligging.

Sien gradering.

B's Place's response

Thanks for your feed back, will see where we can improve.

Kind regards,
Bertha

B's Place
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 5 people, all ages welcome
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 57 Kommissaris Road, Welgemoed, 7530, Western Cape
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDBkOWQxNWMyLTJmMDgtNDk3MC05NWI4LTkxNjVkYmJkMTRmMw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 15 5 1 4.6 57 Kommissaris Road Welgemoed 7530 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.87524 18.61136
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com