The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Buttons Too | TravelGround
+18

Buttons Too

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 18 reviews for Buttons Too
Cleanliness
4.9/5
Service
5.0/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.9/5
Theresa M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theresa M
Family with teenagers

Baie gerieflike verblyf by Buttons Too.

Ons het heerlik gebly in die volledig toegeruste eenheid.

Gert B - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert B
With spouse/partner

Very nice stay. Ron is a nice host. Fan would've been nice.

We had a great stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly. Ron is 'n gawe gasheer. 'n Waaier sou gehelp het vir die hitte.

Ons het lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Buttons Too's response

Hi Gert,

Baie dankie vir die goeie terugvoering.
Jou opmerking oor die waaier is met dank ontvang en daar is reeds daaraan voldoen.
Ek vra om verskoning dat ek nie self daaraan gedink het nie want die afgelope tydjie is dit ontsettend warm hier op Despatch.
Ek kon vir julle die waaier gegee het wat ons gebruik as ek net daaraan gedink het.
Ons is baie bly dat julle steeds lekker by ons gekuier het.

Vriendelike groete,

Ron en Barbara

Buttons Too
Edith A - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edith A
Family with young children

Awesome.

Dit is 'n baie rustige area. Ons is ontvang met oorvloed van vriendelikheid. Sal beslis weer daar gaan afpak as ons in daai omgewing is.

Buttons Too's response

Hi Edith,

Had no choice but to treat you well. Afraid of your "lil Ninja" Just joking!!! ;-) But jokes aside you can, and I am certain that you are, be very proud of her. Wow! at age nine, springbok colours in karati!!!

And it was great chatting to you about my old hometown and Barbs' Graaff-Reinet.

We are looking forward to your next visit.

God bless,

Ron and Barbs

Buttons Too
Amelda V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amelda V
With friends

Excellent.

Our host was so friendly and made us feel at home, enjoyed all his kitties. Almost felt like we were visiting family. We wish them all the best and will definitely stay there again should we ever go there.

Buttons Too's response

Dear Amelda,

It was great having you guys here even if it was for only one night. You definitely need to chat to your friends and relatives here in Despatch and tell them to hurry up and arrange another birthday party!

Also, thanks for leaving the unit so spotlessly clean! You really are model guests!

Blessings,
Ron and Barbs

Buttons Too
Angelique E - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Angelique E
Family with teenagers

Bekostigbaar, en baie lekker no hassle verblyf.

Die eienaar, Ron Reynolds, het ons dadelik baie welkom laat voel en uit sy pad gegaan om ons tegemoet te kom met erge "load shedding" wat buite sy beheer was. Hy't ons verskaf met gasstofie, lampies, kerse, ens. Dit was hoog op prys gestel. Ons het baie lekker gebly. Kids het Wi-Fi gelove wanneer daar krag was bygesê. Ons het baie lekker daar gebly. Heerlike sjokolade, rusks en moerkoffie was ook verskaf. Dankie Ron, vir die pragtige CD. Die man kan sing ook. Man of many talents.

Buttons Too's response

Dear Angelique,

Thank you so much for the wonderful review. Actually, Barbs made me read it outside. She said that if I read it inside I would never get through the doors again! Jokes aside, you guys were without a doubt perfect guests and your daughter kept the Buttons reputation high - ee only accommodate winners! And you are indeed winners!

Blessings,
Ron and Barbs

Buttons Too
Louise O - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise O
Family with young children

Very hospitable service! We were greeted with a lovely spaghetti bolognese meal when we arrived.

Wonderful and hospitable service. We were even greeted with a warm spaghetti bolognese when we arrived. Kind, warmhearted people. Accommodation was spotlessly clean.

Buttons Too's response

Hi Louise,

So nice of you to give us a 5-star rating. We try our very best to lie up to our motto: 5-Star Service @ 1-Star Rates and the spaghetti was only a pleasure. Both Barbs and I believe that when you have been on the road for a long time you are too tired to want to cook and usually you've had enough pies and take-aways by then, so a meal on the house is the least that we can do. The fact that it was hubby's favourite, well that was just luck!

Please come again.

Blessings
Ron & Barbs

Buttons Too
Hester K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester K
On business

Gerieflik.

Gerieflik. Aangename mense.

Buttons Too's response

Beste Corrie,

Baie dankie vir die goeie terugvoer en ook vir jul lekker gesels. Julle is almal 5-ster gaste wat altyd welkom sal wees by Buttons.

Groete,
Ron en Barbs

Buttons Too
Hugo S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hugo S
With spouse/partner

Aangenaam en vriendelik, jammer was net so kort.

Diens was baie goed, niks was te veel moeite, veral toe ons laat geland het was hulle bereid om ons te ontvang na-ure. Ons sal definitief weer daar gaan bly, dis nou waarde vir geld.

Elize H - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize H
With spouse/partner

Rustig.

Gevoel soos om by jou eie huis te wees!

Buttons Too's response

Hi Elize,

Baie dankie vir jou pragtige terugvoering. Dis 'n riem onder die hart om te hoor dat julle die tydjie by ons geniet het. Julle was so besig met die reelings vir die troue dat julle skaars grond gevat het en ek glo dat Sondag se bietjie terugstaan en ontspan was welverdiend.

Vriendelike groete,

Ron en Barbs

Buttons Too
Henry T - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Henry T
Individual traveler

Clean, neat and friendly hosts whom went out of their way to make our stay nice.

Great service and support, even outside of the standard guest house services.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies en vriendelike gasheer/-vrou wat uit hulle pad gaan om jou verblyf aangenaam te maak.

Puik diens en ondersteuning selfs buite die standaard gastehuis-dienste.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Buttons Too's response

Hi Henry, kan net jy wees wat so 'n goeie resensie vir ons gegee het. Jy verdien beslis van die tuisgemaakte varkwors en boerewors.
Groete,
Ron

Buttons Too
Rowena K - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rowena K
With spouse/partner

Wonderful.

Excellent, very hospitable, neat and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik.

Puik, baie gasvry, netjies en skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Buttons Too's response

Hi Rowena,
Thanks so much for the very nice review. We try our best to give 5-Star service at 1-Star rates.
Blessings,
Ron and Barbs

Buttons Too
Kevin P - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kevin P
With spouse/partner

Fantasties.

Dit was ons tweede keer by Buttons. Absoluut wonderlik.

Buttons Too's response

Baie dankie, Kevin en Susan.
Die Here seën ons waarlik met gaste soos julle. Geniet die res van julle vakansie en ry veilig.
Tot weer siens
Groete
Ron en Barbara.

Buttons Too
Amanda H - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda H
With spouse/partner

Uitstekend.

Baie goed ontvang. Stil en rustig. Mooi skoon en netjies. Ons het eers vier uur die oggend ingekom en daar was geen problem daarmee, alhoewel ons stil was.

Buttons Too's response

Goeiedag Amanda,

Baie baie dankie vir the uitstekende terugvoering. Ons is baie bly dat julle ons ou plekkie geniet het. Ons probeer om ons leuse te volstaan. Baie dankie vir die mooi skoon toestand waarin julle die woonstel gelaat het. Dit is ietwat buitengewoon, daarom kan ek vir julle uitstekende gaste noem, en voluit 5-sterre toeken.
Baie groete,
Ron en Barbs

Buttons Too
Samonique N - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samonique N
Family with young children

Fantastic.

Wonderful to stay there. Literally feels like your own home. Very good service and hospitality out of this world. Would love to return.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Dit was baie lekke om daar tuis te gaan. Dit voel letterlik soos jou tuiste. Baie goeie diens en die gasvryheid onbeskryflik. Ek sal enige tyd weer daar tuis gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Buttons Too's response

Ai Samonique, ons is baie bly dat julle hier so tuis voel en sien daarna uit om julle weer en weer welkom te laat voel in jul "home from home" in Despatch.
Baie dankie en seënwense,
Ron & Barbs

Buttons Too
Hilgarth K - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hilgarth K
Family with teenagers

Friendly service, neat place.

We were in Despatch as a family for a wedding. Buttons was close to the reception. Very kind owners and a neat unit with everything you'd need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike diens, netjiese plek.

Ons was as gesin in Depatch vir 'n troue. Buttons was naby die onthaal. Baie gawe eienaars en netjiese eenheid met alles wat ons nodig gehad het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Buttons Too's response

Hi Malinda,
Baie dankie vir jou mooi terugvoering met bate van jul tydjie by ons. Dit was 'n plesier om julle te kon ontvang en ons sien julle graag weer.
Baie groete, seënwense, Ron en Barbs.

Buttons Too
Leon T - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Leon T
Family with teenagers

Baie gerieflik en skoon.

Eienaar baie vriendelik en behulpsaam. Gratis WiFi was baie welkom, so ook die volledige DStv. Baie skoon en netjies met alles wat ons nodig gehad het. Baie lekker gebly.

Buttons Too's response

Hi Leon, baie dankie vir die mooi woorde. Ons is baie bly dat julle lekker gekuier het. Dit is 'n riem onder die hart dat ons nog 'n tevrede familie kon akkommodeer. Uit eie ondervinding, na meer as 25 jare op die pad, het ons geleer wat alles nodig is en ons het ons uiters bes probeer om in alles te voorsien wat ons gaste se verblyf meer aangenaam en gemaklik sou maak. Die gratis Wi-Fi en volle DStv is maar deel daarvan, nes die wasmasjien, waspoeier en versagmiddel ensovoorts. Dankie dat julle by ons oornag het en dit is ons opregte hoop dat dit nie die laaste keer sal wees nie. God seën, Ron en Barbs.

Buttons Too
Annatjie H - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Annatjie H
With spouse/partner

Clean and neat, and friendly owners.

Enjoyed the stay. Clean and neat. Nice owners. They definitely walk the extra mile.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon en netjies, en vriendelike eienaars.

Lekker gebly. Skoon en netjies. Gawe eienaars. Hulle loop beslis die ekstra myl.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Buttons Too's response

Hi Annatjie,

Baie dankie vir die mooi woorde. Ons probeer om by ons leuse te bly: "Vyf-Ster Diens @ Een-Ster Tarief" En dis mense soos julle wat dit so lekker maak om in die akkommodasie bedryf te wees.

Vriendelike groete,
Ron & Barbara

Buttons Too
Lente W - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lente W
With friends

Pleasant, friendly and hospitable.

Everything was very pleasant from our arrival to our departure. Thank you very much. When going that way we would surely stay there again! Thank you for the beautiful music!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, vriendelik en gasvry.

Van die ontvangs totdat ons vertrek het was alles baie aangenaam. Baie dankie. Indien ons weer in daardie rigting is sal ons weer daar aandoen! Dankie vir mooi musiek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Buttons Too's response

Hi Lente,
Baie dankie vir die mooi woorde, en julle is altyd welkom; veral my ou maatjie. En volgende keer moet hy beslis 'n duik in die swembad geniet!
Blessings,
Ron en Barbs

Buttons Too
From R450
per night (sleeps 4)
From R450
per night (sleeps 4)
From R450
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 8 Louw Wepener Street, Heuwelkruin, Despatch, 6220, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAv55EnYiUY233tYwdlpYW0hizQrFjnymcO3R4TAmrzORFHn76zE?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R450  per night (sleeps 4) 18 5 1 5 8 Louw Wepener Street Heuwelkruin 6220 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -33.804765 25.468813888889
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!