Despatch Accommodation at Buttons Won | TravelGround
+11

Buttons Won

27 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 27 reviews for Buttons Won
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.3/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Celeste P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Celeste P
With spouse/partner

Nice stay.

Interesting people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lekker gebly.

Interessante mense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aneesha G - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aneesha G
With spouse/partner

Perfect stay.

Friendly welcome and our stay was great and comfortable.

Desiree B - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desiree B
With spouse/partner

Gemaklik en alles wat jy nodig het vir 'n baie bekostigbare prys.

Mense was baie gasvry en het ons baie welkom laat voel.

Buttons Won's response

Hi Desiree,

Baie baie dankie vir die 5-ster toekenning.

Blessings,
Ron & Barbs

Buttons Won
Samil P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samil P
With spouse/partner

Has everything you need.

Stayed at Buttons. A fair sized cottage, with two bedrooms, lounge, dining area. Unit has a bath and shower, as well as a washing machine. There are couches in the lounge with a TV and full DStv. There is a router in the cottage, so you get a strong WiFi signal. There's also about 6 cats living on the property, so, a bonus if you're a cat lover! All in all, we had a very comfortable 4 nights at Buttons. The hosts, Mr and Mrs Reynolds, are indeed the warmest! Gave us a great welcome and some helpful advice.

Buttons Won's response

Good day Samil,

Thank you so much for your 5-star rating. One could not expect less seeing that you and your wife are indeed five-star guests!

Regards
Ron and Barbs

Buttons Won
Gerrit P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerrit P
Family with young children

Vir die grootte van die plek is dit waarde vir geld.

Onder omstandighede, met die watertekort en dinge buite hulle beheer, is dit 'n lekker huis weg van die huis af. Die mense is die vriendelikheid vanself en het ons baie tuis laat voel.

Buttons Won's response

Baie dankie Gerrit. Dit was lekker om met julle te chat. En net 'n plesier om julle te ontvang. Ons probeer ons bes om ons gaste regtig tuis te laat voel en ons is baie bly dat ons daarin geslaag het mbt julle besoek. Ons ontmoet so baie "nice" mense en julle val beslis in daai kategorie. Blessings, Ron & Barbs

Buttons Won
Erlo P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Erlo P
Family with teenagers

Het lekker gebly, net bietjie klein vir 4 mense.

Was netjies en skoon, maar stort en wasbak in badkamer is bitter klein, sukkel om te skeer en te was, stort is baie klein, selfs die tieners het ongemaklik daarin gestort. Pakplek vir klere is 'n groot kopseer, skaars genoeg vir 2 mense. Kinders het letterlik uit hulle tasse geleef. Swembad was vir ons volle verblyf van 10 dae buitewerking, baie frusteerd gewees aangesien ons spesifiek 'n plek met swembad gesoek het vir die kinders.

Buttons Won's response

Dear Erlo,

You booked the unit for 4 guests, however, on arrival you had an extra child with you. Even though the unit only adequately accommodates 4 people sharing. Normally there would have been an extra charge for the extra guest but I agreed that she could stay with you without charge as Buttons Won does not have room for an extra bed and I provided you with a mattress and bedding.

I personally took you to the swimming pool and showed you that the water level was too low for the pumps to be used. Without the pool being filtered I could not let anybody swim as it could make them ill. I had also had the pool maintenance people in to try and do something about cleaning the pool but all that they did was add some chemicals which had to stay undisturbed for a period of three days. They were to return after the three days but Christmas happened and they were not available as I informed you.

You were also informed that the swimming pool facilities had been removed from our advertisement specifically because of the water restrictions and drought situation which exists in the Eastern Cape.

The hand-basin in the bathroom is exactly that and is not meant for anything else except basic ablutions.The shower is the place where the whole body can be washed in reasonable comfort. In fact, the bathroom used to be my en-suite bathroom and I used to shower daily. You are of smaller stature than I and the three girls very much so. I also used to shave quite comfortably in the hand basin. The basin is of the standard size often found in hotels and other accommodation establishments.

The wardrobe to which you refer has no less than 8 shelves and ample hanging space. A full load of washing was done on a daily basis at no extra cost as well.

We had numerous chats and there was ample opportunity to mention any issues to me and we would gladly have tried to make a plan.

Kind regards,
Ron

Buttons Won
Maria C - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maria C
Family with young children

Highly recommend Buttons. Nicely priced.

Clean and safe. Like home.

Buttons Won's response

Hi Maria.
It was great to have you here. Looking forward to your next visit. Blessings for Christmas.
Ron & Barbs.

Buttons Won
Yolandi W - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandi W
With spouse/partner

Gasvryheid uit die boonste rakke.

Gasvryheid was besonders. Die omgewing is stil en rustig. Alle geriewe wat jy nodig het is beskikbaar.

Elizma D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizma D
Family with young children

Die gastehuis is regtig baie nice en die moeite werd. Die kliëntediens is fantasties. Definitief die moeite werd.

Die gastehuis is regtig 'n lekker groot plek en is definitief waarde vir geld. Die eienaars is baie vriendelik en behulpsaam. Ons was baie goed verwelkom. Ons het baie lekker daar gebly.

Lerato K - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lerato K
Family with young children

Tranquil, very neat, beautiful, hosts are great. Accommodation was great.

If they can only change the bed mattresses. Otherwise, Buttons will always be out first option as destination should we want to go to EC.

Buttons Won's response

Good Day Lerato,

Thank you so much for the fantastic review. The mattresses on the beds are all almost brand new as Buttons Too has only been in operation for just over a year.

Blessings,
Ron

Buttons Won
Samantha B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Samantha B

Baie gesellig en rustig.

Baie mooi en stil plekkie.

Buttons Won's response

Dear Sam,

Thank you so much for the 4-star rating. We try our best to make our guests' stay with us as pleasant as possible. We are just so sorry that we didn't know that you did not have transportation and were walking! Next time, please don't do that as we would much rather come and collect you from where the taxi let you off, at no charge.

Thank you for your very valued support, we look forward to your next visit.

Kind regards,
Ron and Barbara Reynolds

Buttons Won
Ronald N - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronald N
Family with young children

Home away from home.

Ronnie, our host, was phenomenal, he guided us all the way from Kirkwood to his guesthouse in Despatch by means of cellphone at his own cost. He was really the friendliest and most welcoming host we had in a while. No doubt I would highly recommend Buttons to whoever is going that way. Definitely home away from home and will definitely stop over there if ever we on that side of the world. And last but not least thank you for directing us out and on our way to East London. Keep up with the excellent work Ron.

Buttons Won's response

Hello Ronald,

It was a great pleasure! You, your pretty wife and your son are such nice people, how could we not welcome you all to our humble abode? Hope to see you again soon and that you get your car fixed as well.

Blessings,
Ron & Barbs

Buttons Won
Lucrisha H - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucrisha H
With spouse/partner

Home away from home.

Me and my husband spent our honeymoon there. The room gave a romantic feel for us. Ron and Barbs made it extra special by placing some eats and champagne. Just what we needed after a long day. Thanks for your great hospitality.

Buttons Won's response

Hi Lucrisha,
Aaw thanks. You made such a lovely couple and it was the least that we could do to make your day a little more special. It's not every day that Buttons becomes a honeymoon suite! May the joy which you both radiated the next morning be with you every day for the rest of your lives.
You are FIVE-STAR people!

Buttons Won
Simon B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Simon B
With spouse/partner

Clean and affordable accommodation.

The self-catering unit was clean with all the necessary utensils. Customer service was excellent and the unit was value for money. Thanks to Ron Reynolds.

Buttons Won's response

Hi Simon,

Thank you for the fantastic review, but then, what else can one expect from such great guests like you. We wish that all our guests were as nice as you guys.

God bless.

Ron and Barbs

Buttons Won
Mariana V - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mariana V
Family with teenagers

Gerieflik, skoon en rustig.

Ons het lekker geslaap. Daar was alles wat ons nodig gehad het.

Buttons Won's response

Hi Mariana, Baie dankie vir die goeie terugvoering wat jy aan LekkeSlaap gegee het mbt julle oornag by ons. Dit was baie lekker om julle te ontmoet en net 'n plesier om julle tuis en gemaklik te laat voel.
Hopelik sien ons julle weer.
Vriendelike groete,
Ron en Barbs Reynolds

Buttons Won
Hettie V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hettie V
Family with teenagers

Baie gerieflik en veilig.

Vra net dat die prys aangegee word vir buite seisoen sowel as binne seisoen asook die skoonmaakdienste voor op die advertensie.

Buttons Won's response

Hi Hettie,
Ek en Barbs is baie bly dat jul kinders lekker by ons gekuier het. Julle is almal baie gawe mense en ons sal julle graag weer verwelkom. Baie dankie vir die 5-ster gradering. Ons doen ons bes om al ons gaste so gerieflik moontlik te maak en tuis te laat voel. Ek sal met TravelGround / LekkeSlaap bietjie gesels oor jou aanbevelings. Die informasie verskyn wel op die advertensie maar miskien nie duidelik genoeg nie. Ek sal hulle vra om dit meer duidelik te stel en ek's seker hulle sal so maak. Hulle is 'n 5-ster besprekings agentskap.

Vriendelike groete,
Ron en Barbs

Buttons Won
Coenraad N - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Coenraad N
On business

Buttons is 'n baie groot verrassing gewees ten opsigte van die kwaliteit van die verblyf en prys verhouding.

Toe ons eers die prys sien vir die verblyf, het ek gehuiwer om te bespreek. Aangesien dit 'n sakereis was, het ek wel bespreek. Dit was regtig 'n aangename verrassing gewees toe ons opdaag. Die area is nie die beste nie, maar die huis is wel in 'n baie beter area geleë as wat verwag is. Ron het ons so gasvry ontvang en ons sommer onmiddellik tuis laat voel. Die area is baie stil en veilig, en die voertuig is ook agter 'n staalhek toegesluit reg voor ons deur gewees. Daar is geen ander verblyf wat ek sal voorskryf as Buttons nie, wanneer ons weer daardie kant toe kom. Dit is ook baie oulik vir 'n gesinnetjie wat op vakansie wil gaan, alles wat jy nodig het is daar, en die huis is regtig sentraal geleë vir toegang tot die dorp en die kus. Buttons is regtig baie meer werd as die tarief wat gevra word.

Buttons Won's response

Wow Coenraad, baie dankie vir die terugvoering. Ons is bly dat julle ons so goed gevind het. Soos jy al te reg sê, ons is maar in 'n redelike ou deel van despatch geleë.Die dorp het nie juis 'n "skuld-bult" nie maar ons deel is wel "amperbo" soos ons dwarsstraat getuig! En die tarief sal nie veel aangepas word nie want, soos ons gesê het wil ons nie ryk word nie maar net ons pensioen aanpas sodat ons gerieflik kan leef. En hoekom moet daar altyd die wêreld se geld gevra word wanneer iemand met vakansie is en 'n welverdiende rustydjie wil geniet. Of, soos julle, vir besigheid op reis is en reeds ander kostes in gedagte moet hou. Terloops, dankie dat julle weer sal kom kuier ,bring asb so bietjie tuisgemaakde kaas saam, maar hierdie keer onder beter omstandighede...en ons glo dat julle suksesvol was hierdie keer. Vriendelike groete, Ron en Barbs

Buttons Won
Jan M - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan M
With spouse/partner

Waarde vir geld.

Baie vriendelike en behulpsame ontvangs deur die eienaar. Netjiese woonstel, gerieflike kombuisie asook toerusting en koffie, tee en beskuit. Veilige parkering.

Buttons Won's response

Hi Jan, baie dankie dat julle van Buttons gehou het en dat julle lekker hier gekuier het. Ons het al begin met die ontspan area en die braai is al amper daar. Volgende keer wanneer julle by ons kom kuier sal die kole reg wees en die wors gaar!

Vriendelike groete,

Ron en Barbs

Buttons Won
Samonique N - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samonique N
With spouse/partner

Die beste verblyf ooit tussen Uitenhage en Port Elizabeth.

Buttons Self-Catering was by verre die beste verblyf wat ek nog ervaar het van al die plekke waar ek al tuis gegaan het tussen Uitenhage en Port Elizabeth. Ek sal enige tyd weer hier tuis gaan. Dit is regtig gehalte-diens teen 'n lae prys.

Buttons Won's response

Baie dankie vir die baie mooi woorde Samonique. Dis altyd lekker om te weet dat ons gaste...of mag ek sê "nuwe vriende"...hul kuiertjie by ons geniet het. Dankie vir die lekker geselsies en dat julle sulke gawe mense is. Ons sien julle graag weer.

Groete,
Ron en Barbs

Buttons Won
Danie H - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danie H
With spouse/partner

Die diens was uitstekend vir die prys.

Sal dit beslis aanbeveel. Die eienaars se diens is puik.

Buttons Won's response

Hi Danie, Baie dankie vir die komplimente...vyf sterre vir alles...WOW! Ons probeer maar ons bes om ons ou plekkie so gerieflik moontlik maak en dis 'n riem onder die hart om te weet dat julle lekker gekuier het by ons. Weets ook dat julle altyd hier by ons welkom is.

Vriendelike groete,

Ron en Barbs

Buttons Won
Erica N - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Erica N
Family with young children

Kleindorpie gasvryheid.

Baie vriendelike kliëntediens! Hulle gaan die ekstra myl vir hulle gaste.

Buttons Won's response

Hi Erica, Baie dankie vir die baie mooi terugvoering. Ons wil graag hê dat ons gaste regtig tuis moet voel en sien uit daarna dat daai monster wa van jou weer by ons kom parker!

Vriendelike groete,

Ron en Barbs

Buttons Won
Coleen F - Jul 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Coleen F
Family with teenagers

Ons was vriendelik ontvang en het dadelik tuis gevoel.

Ron en Barbara is twee wonderlike mense wat die beste vir hulle gaste wil hê en doen.

Buttons Won's response

Hi Coleen,
Dit was heerlik om julle hier by ons te kom hê.
Hoop ons sien julle gou weer.
Daai vuurwa hardloop lag-lag die pad van die Kaap af.

Groete,
Ron and Barbs

Buttons Won
Reginald S - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Reginald S
Family with teenagers

Buttons is tops.

Die diens was uitstekend, ons gasheer EN gasvrou was vriendelik, hulpvaardig en het regtig uit hul pad gegaan om ons verblyf so aangenaam moontlik te maak. Die plek is baie netjies, gerieflik en regtig voorsien in die kleinste detail, waar kry jy nog 'n wasmasjien in 'n oornagslaapplek. Die ontbyt wat voorgesit was was ook lekker en met baie liefde voorberei. Ek bly beslis enige tyd weer daar!

Buttons Won's response

Hi Reginald,
Vreeslik baie dankie vir die 5-ster toekenning. Julle het dit aan ons gegee omdat julle VYF-STER gaste is! Hoop ons sien julle sommer gou weer!

Groete,
Ron en Barbs

Buttons Won
Anel R - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anel R
With spouse/partner

Lekker gebly en sal definitief teruggaan!

Lieflike verblyf. Baie gerieflik en baie gasvry!

Buttons Won's response

Dankie Anel vir die mooi woorde. Ons is baie bly dat ons julle weer sal kan verwelkom.
Moenie te lank wag nie.

Groete,
Ron en Barbs

Buttons Won
Shanaaz Z - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shanaaz Z
Family with young children

Die gasvryheid was van uitmuntende gehalte!

Ek was verras deur die pragtige plekkie en die gasvryheid van Rob en sy vrou. My kinders het hulself geniet. Ek sal enige tyd mense aanbeveel om van Buttons gebruik te maak. Ons het ook baie veilig gevoel. Weereens baie dankie vir ons lekker tydjie daar.

Buttons Won's response

Hi Shanaaz,
Dis gaste soos julle wat eintlik ons belonging is om huisvesting te bied.
Julle is waarlik 5-Ster mense en ons hoop ons sien julle weer en weer.

Groete,
Ron en Barbs

Buttons Won
Rudi V - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudi V
With spouse/partner

Wonderlik!

Baie goeie waarde vir geld en wonderlike diens met uitrig van kamer en fasiliteite.

Buttons Won's response

Hi Rudi,
Dankie vir jou regtige opbouende resensie van ons ou plekkie. Jare op die pad as reisiger het ons geleer wat ons nie in 'n self-sorg eenheid kon verwag nie en het ons prober om anders te wees as die norm. Wat ons gemis het by die plekke waar ons oornag het, het ons prober in buttons sit.
Sien julle graag weer.

Groete,
Ron en Barbs

Buttons Won
Amanda L - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda L

Uitstekende plekkie.

Gasvrye ontvangs. Kon vir niks beter gevra het.

Buttons Won's response

Hi Amanda,

Ons is verheug dat jou tydjie by ons was aangenaam. Ons beskou ons gaste as vriende en wil graag seker maak dat hulle by ons Lekkaslaap!

Groete,
Ron en Barbs

Buttons Won
From R400
per night (sleeps 4)
From R400
per night (sleeps 4)
From R400
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 8 Louw Wepener Street, Heuwelkruin, Despatch, 6200, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDljMzZiNzAzLTBkZmQtNDlmYi1iYzkyLTJlZjMwYWNiYTc3Zg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R400  per night (sleeps 4) 27 5 1 5 8 Louw Wepener Street Heuwelkruin 6200 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -33.804765 25.468813888889
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com