The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Cape Valley Manor | TravelGround
+31

Cape Valley Manor

Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 18 reviews for Cape Valley Manor
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.4/5
Charl V - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charl V

Very good accommodation.

Enjoyed our stay! Very good service!

Sunet S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sunet S
Family with teenagers

'n Rustige, netjiese plek en baie veilig, lekker sentraal geleë.

Cape Valley Manor is 'n baie rustige, netjiese plek in 'n veilige omgewing. Dis sentraal geleë en naby alles. Jy word vriendelik ontvang en mens sal enige tyd weer teruggaan!

Koos S - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Koos S
On business

Amenities were neat and clean.

I only stayed for one evening and didn't spend much time at the guest house.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geriewe was netjies en skoon.

Ek het net vir een nag oorgebly en nie veel tyd by die gastehuis spandeer nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Brandon R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Brandon R
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam en privaat.

Goeie waarde vir geld en vriendelike bestuur. Sal definitief weer gaan kuier, sentrale ligging.

Thelma V - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Thelma V
With spouse/partner

Very pleasant and friendly owners.

What I will highly recommend is that Cape Vally Manor seriously considers installing DStv. There were only SABC channels 1, 2, 3 and e-TV and we couldn't watch any sport. It was very disappointing.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename vriendelike eienaars.

Wat ek baie sterk wil aanbeveel is dat Cape Valley Manor dit ernstig oorweeg om DStv te installeer. Daar was net SABC 1,2,3 en E-TV en ons kon nie enige sport kyk nie. Dit was baie teleurstellend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cape Valley Manor's response

Dear Thelma,

We have to appologize. All our rooms are provided with DStv We had to take out the decoder as the guest staying before, didn´t like it and was disturbed with the red light of the decoder by night. We forgot to put it back, but why haven`t you asked?

Cape Valley Manor
John & Bianca S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
John & Bianca S
With spouse/partner

Lovely guesthouse and very friendly hosts.

Great guesthouse. Friendly and knowledgeable hosts. Our host could tell us a lot about South Africa and Paarl specifically. Ushi had good advice on where to eat and where to go. The rooms where very comfortable and we spend some nice time in the garden.

Kirby V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kirby V
Individual traveler

Wonderlike gastehuise.

Gastehuise is definitief aan te beveel.

Ilze L - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ilze L
Individual traveler

Vriendelike gasvryheid.

Cape Valley Manor is alles wat mens van 'n gastehuis verwag. Die gasvrou was vriendelik en hulpvaardig, alles was netjies en skoon, ontbyt heerlik en kamers ruim met wonderlike dekor. Beveel dié gastehuis sterk aan en sal definitief weer daar oorgaan as die begroting dit toelaat.

Mariana F - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Mariana F
Family with teenagers

Ingang na woning ongemaklik.

Sien die sterre hieronder.

Tinus B - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tinus B
On business

Aangenaam. Billike prys vir luukse verblyf.

Baie lekker, aangename eienaars, lekker ontbyt en groot en netjiese plek. Sal definitief weer daar wil bly.

Elaine J - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elaine J
With spouse/partner

Tuis gevoel!

Baie mooi en netjies! Baie gasvry, sal weer daar bly!

Beatrix K - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Beatrix K
With spouse/partner

Baie goed!

Heerlik gebly in 'n baie mooi area en huis.

Sisa C - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Sisa C
With friends

It was lovely :)

The host was friendly and not overbearing, she gave us space and provided a great breakfast. Thank you.

Estelle R - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Estelle R
On business

Eienaars was vriendelik, akkommoderend en bedagsaam!

Die eienaars het moeite gedoen om na my behoeftes om te sien bv. hulle het 'n sambreel vir my uitgesit om te gebruik. Hulle het die verwarmer in my kamer aangesit die dag wat ek ingeteken het - dit was 'n baie koue, nat week in die Paarl. Dit was 'n plesier om daar te bly.

Stefan V - Aug 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stefan V
On business

Die plek is baie skoon en netjies. Die beddens is ook van goeie gehalte.

Die enigste probleem wat ek gehad het was met my ontbyt. Ek het net twee eiers, sampioene en een stukkie spek gekry. Vir 'n man is dit heeltemal te min kos om 'n dag mee te begin.

Bruce D - Jan 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bruce D
With friends

Very comfortable

Very convenient, clean and comfortable establishment. Very welcoming and helpful owners.

Edwina V - Jan 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Edwina V
With spouse/partner

A pleasant experience

We only spent one night at Cape Valley Manor after a wedding in the area, but it was a very pleasant experience. The proprietor was friendly and welcoming and the establishment is lovely.

From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
From R1 000
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 13:00 to 18:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 6 Plein Street, Paarl, 7646, Western Cape
  • No children under 18
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDJmOWMyZjY5LTNiODEtNDNjMi05NGZlLTVlNjczMjQ1ZGE0Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 000  per night (for 2 people) 18 5 1 5 6 Plein Street Paarl 7646 Western Cape 0860 022 102 13:00-18:00 11:00 -33.726160009878 18.960127830505
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!