The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Casli's Cottage | TravelGround
+48

Casli's Cottage

38 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 38 reviews for Casli's Cottage
Cleanliness
4.6/5
Service
4.8/5
Location
4.9/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Karla B - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karla B
Family with young children

Lekker.

Die weer is beter as wat die toep sê.

Douwlina S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Douwlina S
Family with teenagers

Excellent neat, comfortable accommodation.

Thanks, Linda. Apart from excellent accommodations, you helped out with extra towels, constantly checking to see if everything was okay. Hostess thousand! We will come again. We really felt at home especially when you sit in the living room and look out over the sea, hear the quiet waves break on the rocks, peace.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende netjiese, gerieflike verblyf.

Dankie, Linda. Buiten uitstekende verblyf het jy uitgehelp met nood handdoeke, heeltyd opgevolg om te hoor of alles in orde is. Gasvrou duisend! Ons kom weer. Ons het regtig tuis gevoel veral as jy in die sitkamer sit en uitkyk oor die see, die rustige branders hoor breek op die rotse, vrede.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Judy J - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Judy J
With spouse/partner

Great experience with a beautiful view.

Friendly host and good value for money.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike ervaring met pragtige uitsig.

Vriendelike gasheer en goeie waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maryke V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke V
With spouse/partner

Kos vir die siel.

Daar is nie woorde wat die uitsig kan beskryf nie. Jy raak met die geluid van die branders wat breek aan die slaap en drink koffie saam met die dolfyne in die oggend. Als was netjies, skoon en gerieflik. Linda was gasvry en warm.

Bennie V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Bennie V
With spouse/partner

Breath-taking view and so peaceful.

Linda accommodated us by giving us a pensioner discount and allowing us to go earlier in the day as our flight was early in the morning. Very good hostess. The accommodation is very well equipped and the breathtaking view just wants to let you down to the sea. We saw a lot of whales and the beach was incredible. It was a very pleasant six day-holiday. Thank you very much. I would just have liked to park my car in the garage. It currently serves as a storage space so our cars had to be parked outside.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowende uitsig en baie rustig.

Linda het ons baie tegemoet gekom deur ons pensioenaris-afslag te gee en ook om ons toe te laat om vroeër die dag in te gaan aangesien ons vlug vroeg die oggend was. Baie goeie gasvrou. Die plek is baie goed toegerus en die asemrowende uitsig wil jou net na die see laat staar. Ons het vreeslik baie walvisse gesien en die strand was ongelooflik. Dit was 'n baie aangename ses dae vakansie, baie dankie. Ek sou net graag my motor in die motorhuis wou trek. Dit dien tans as pakkamer en ons motors moet buite staan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ingeborg V - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ingeborg V
Family with teenagers

A nice house near the sea.

We came in when it was storming and we left when it was sunny. Both gave a beautiful sight on the sea, out of the house. A nice place to walk around and have some days rest.

Sandra S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra S
With spouse/partner

An absolute tonic for the spirit, soul and mind.

You have a jewel that we did not know existed. Casli's Cottage is a wonderful retreat. Who would not enjoy preparing and enjoying a meal while being able to see whales in the ocean? We enjoyed long walks on the beach.

Susan V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan V
With spouse/partner

Asemrowende mooi en stil plekkie, kon na hartelus uitrus!

Casli's Kothuis was uitstaande en ons beveel dit aan. Die kothuis is smaakvol gemeubileer en was skoon en gerieflik en alles wat ons nodig gehad het en nog meer was beskikbaar. Selfs 'n nood badkamerpakkie was ook beskikbaar indien ons ons s'n sou vergeet het. Sy het ook aangebied om ons met enige inligting by te staan sou dit nodig wees. Inligtingkaarte was ook binne die eenheid beskikbaar en was van groot hulp.

Vicky E - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vicky E
Family with young children

Wat 'n plesier.

Ons verblyf was een van die plekke met die mooiste see uitsigte! Ons het 10 uit die 13 dae dolfyne gesien. Party dae so baie soos 25/30 bymekaar wat in die golwe gespeel het. Daar het ook elke dag 'n Knysna loerie vir ons kom kuier en 'n bokkie wat voor ons plek kom gras eet het. Die strand is stil, veilig en skoon en kon lekker met my dogtertjie van 14 maande in die golwe met laagwater speel. Ons was op een slag seker 7 mense maksimum op die strand. Ons het die stilte baie geniet. Linda was baie vriendelik en het ons tuis laat voel en ons op die laaste dag tegemoed gekom toe my dogtertjie baie moeilik was. Die enigste dingetjie was net dat die hoofslaapkamer mattras al bietjie deurgeslaap was. Maar alles anders het 200% daarvoor opgemaak. Het alreeds die plekkie verwys.

Christopher R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christopher R

Good place to stay.

Relaxing, quiet, fantastic views, homely.

Noxolo F - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Noxolo F
With spouse/partner

Perfect is understatement when describing the place.

The place was very clean, well organised, just everything was in order. Not mentioning the view, it is out of this world and very refreshing. I am definitely coming back with whole family this time.

Casli's Cottage's response

Thank you for taking the time to submit a review. We are pleased you enjoyed your stay and everything was to your satisfaction. We look forward to hosting you again.

Casli's Cottage
Gerda E - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda E
Family with teenagers

Ons het heerlik gebly. Ek sal beslis weer daar bly.

Die kothuis is pragtig geleë. Baie stil. Sal baie beslis weer daar bly.

Koos M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Koos M
With spouse/partner

Baie aangenaam met pragtige see-uitsig.

Kothuis is skoon en netjies en volledig toegerus. Pragtige see-uitsig.

Dalene D - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dalene D
With spouse/partner

Slice of paradise.

Thanks for your warm, friendly reception Linda. The place was so neat, clean, and spacious. We got some great rest, it was quiet and private. The self-catering unit has everything you need and more. The shopping centre is not far and you can get all your supplies there. Linda, how privileged you are to own such piece of heaven on earth - most beautiful view from every room. The beach is pristine, stunning, and spotless. If you want to get some proper rest before heading home this place is made for you. Will definitely see you again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Stukkie paradys.

Dankie Linda vir jou vriendelike en hartlike verwelkoming. Die plek is uiters netjies, skoon en ruim. Ons het heerlik gerus en dit was stil en privaat. Die selfsorg-eenheid beskik oor alles en nog meer. Die winkelsentrum so 'n entjie verder beskik absoluut oor alles. Linda, jy is voorwaar bevoorreg om so 'n stukkie paradys te besit met die mooiste mooiste uitsig uit elke vertrek. Die strand is ongerep, pragtig en silwerskoon. As jy uitgerus wil terugkeer huistoe is hierdie beslis die plek vir jou. Ons sien jou definitief weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elza V - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elza V
With spouse/partner

Fantasties!

Ons het so ontspan. Die huis is pragtig geleë, die private buitestort, toegerus met warm en koue water, is verfrissend na 'n lang dag by die see. Die wildsplaas 10 km vanaf Glengarrif is die moeite werd om te besoek, elke Woensdagaand is daar 'n heerlik ete beskikbaar, met lewendig musiek en gelukkige trekkings en groot hamburgers. Mense wat lief is om lyn nat te maak, stap net onderkant die huis af en op die rotse. Baie gasvry ontvang. Alles is daar tot jou gerief.

Anton B - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Anton B
With friends

Very pleasant.

Very pleasant experience staying here.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangenaam.

Baie aangenaam om daar te bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tersia V - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tersia V
With spouse/partner

Peaceful area with wonderful sea views.

Wonderful location right by the sea with the crashing waves waking you in the morning. Each room has the most beautiful view. The flat is spacious and very comfortable and the beach is excellent for children. Linda was very helpful and a very good hostess. We will go back anytime as soon as we can and then our grandchildren will go with. Glengariff is a bit secluded but we prefer it like that. The necessary shops is within a convenient distance and it was not a problem. Very peaceful and we packed up with heavy hearts.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige omgewing met wonderlike uitsigte op die see.

Wonderlike ligging reg by die see met die gedreun van branders wat jou wakker maak. Elke vertrek het die mooiste uitsig. Die woonstel is ruim en baie gerieflik en die strand is uitstekend vir kinders. Linda was baie behulpsaam en 'n baie goeie gasvrou. Ons sal enige tyd teruggaan sodra ons kan en ons kleinkinders gaan dan saam. Glengarriff is effe afgeleë maar ons het dit verkies. Die nodige winkels is binne gerieflike afstand en was nie 'n probleem nie. Baie rustig en het met 'n swaar hart opgepak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tessa K - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tessa K
With spouse/partner

Baie baie mooi met 'n puik uitsig.

Baie mooi plek met goeie diens. Sal enige tyd weer teruggaan. Die see maak jou wakker, daar is geen stadsgeraas hier nie. Sal die plekkie aanbeveel.

Trudy L - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Trudy L
With spouse/partner

A most enjoyable stay.

Casli's is absolute value for money. We were there three nights and enjoyed it so much. The place feels like home. We love the beach. Loved the quiet. Loved the view and loved the comfort. We will for sure be back. Thank you.

Casli's Cottage's response

Hi Trudy,
Thank you for your wonderful review. We are so happy you enjoyed your stay as we really do try to give our guests what they need. We look forward to your return visit.
Kind regards,
Chris and Linda

Casli's Cottage
Elzarie D - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elzarie D
Family with young children

Absoluut wonderlik.

Dit was die beste vakansie nog ooit. Die verblyf het aan alle standaarde voldoen en nog meer. Ons sal enige iemand aanraai om by Casli's Cottage vakansie te gaan hou. Linda is uiters behulpsaam.

Casli's Cottage's response

Thank you so much for your review, it is greatly appreciated. I am so glad you enjoyed your stay and everything was to your satisfaction. Having feedback lets us know we are doing the right things for our guests and makes our job very rewarding. Thank you again.

Casli's Cottage
Lizette A - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lizette A
Family with young children

Wonderlik rustig!

Ons het die tydjie baie geniet. Die plekkie is fantasties geleë en ons sal graag weer wil gaan. Dankie vir alles!

Casli's Cottage's response

Thank you very much for your review. Much appreciated and we are very happy you enjoyed your stay.

Casli's Cottage
Grace P - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Grace P
Family with teenagers

Uitsig is asemrowend!

Dit was een van ons lekkerste vakansies.

Janette G - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janette G
Family with young children

Gerieflik en salig!

Heerlike verblyf met al die geriewe wat jy nodig het. Heerlike strand met rotse, duine, lekker strand en lagoon. Baie vriendelike gasvrou wat seker maak jy is tevrede met alles. Kan nie wag om weer te gaan nie.

Margaret S - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Margaret S
Family with young children

Lovely location, ideal for a family holiday

We found Casli's Cottage perfect for our needs. The young couple enjoyed the many activities close by. We loved the large empty beach which had good surfing and a safe lagoon for the 3 year old to play in.The closeness of the small shopping center was an asset. The customer service was excellent, also the answering of our queries to the owner.

Monique S - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique S
With friends

Was 'n fantastiese ervaring!

Te danke aan Casli's Kothuis was ons ervaring 'n belewenis. Pragtige uitsig, beeldskone natuur en natuurlik die verblyf was uitstekend. Die huis is baie netjies en gerieflik aangepas. Dit is stil en rustig en definitief die moeite werd om weer te gaan. Beslis al jou geld werd!

Hennie K - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie K
Individual traveler

Stunning view!!

Even with bad weather, the view and location made the stay a great experience!!

Susan B - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Susan B
With spouse/partner

'n Onvergeetlike ervaring.

Wens ons kon langer daar bly. Die omgewing is onbeskryflik mooi en Caslis is waarde vir geld, ongelooflik skoon, goed toegerus en gemaklik. Die eienares is baie vriendelik en gaan uit haar pad om jou verblyf so lekker as moontlik te maak. Gaan verseker weer daar bly!

Hendrik T - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hendrik T
Family with young children

Vriendelik, netjies en skoon.

Naby aan strand. Heerlike atmosfeer.

Anthony B - May 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anthony B
With spouse/partner

We loved the view and the closeness to the beach - lots of fun!

The cottage was well situated in a quite little neighbourhood with a beautiful view to come home to everyday. Space was no issue and even though there was only two of us, we really enjoyed the large lounge. The owner was great in helping us settle in. We also enjoyed the company of other holiday-makers. Thank you for a great stay!

Derick H - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Derick H
With spouse/partner

Loved it!

We really enjoyed our stay at Casli's, what made it special to me was the clean beach and beautiful sunsets!

Hannes M - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes M
With spouse/partner

Puik en netjiese akkommodasie, sal 'n sewe-ster toeken.

Linda verdien 'n veer in die hoed. Vriendelike diens en alles-op-die-plek en netjiese akkommodasie. Beveel die eenheid ten sterkste aan.

Herman B - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Herman B

Fantastic

Great location. Facilities great, enjoyed every moment.

Cecilia C - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Cecilia C
With spouse/partner

Die ideaale plek om weg te kom van als en net te rus.

Die see-uitsig vanaf die bed, leunstoel en tafel. Lekker warm water wanneer nodig en geen toeloop van mense nie.

Hesmarie V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hesmarie V
Family with teenagers

Rus by die see!

Gesellig, skoon met alles en nog meer wat nodig is vir 'n vakansie! Baie sentraal geleë vir besoeke aan mooi landskappe. Stapafstand vanaf strand en mooi uitsig oor see vanuit slaapkamer en sitkamer. (Die foto bedrieg nie!)

Joel C - Sep 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joel C
Family with young children

Peaceful, beautiful location, safe and lovely accommodation.

We couldn't be more delighted with our holiday in Glengarriff at the beautiful Casli's Cottage. Stunning views, quiet and peaceful location, spacious and well-furnished accommodation, everything you could want from a break away. Facilities are nearby including shops, game park, beaches and lagoons, and a lovely restaurant at the riverside resort at the end of the road. Thank you Linda for a perfect stay and I'm in no doubt we'll be back again.

Hannetjie V - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hannetjie V
With spouse/partner

Lovely stay. Friendly hostess

Netjiese, skoon eenheid. Mooi uitsig. Benodig net verwarmer vir winter verblyf.

Martie K - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martie K
Family with young children

Baie gemaklik, soos by jou eie huis, net by die see. Wonderlike ervaring.

Dit is 'n wonderlike vakansieplek, veral vir 'n familie met kinders. Jy bly amper reg op die strand. Ons het elke dag dolfyne en walvisse gesien. Daar is lekker swem- en speelplek vir die kinders. Ons sal verseker weer gaan.

Madelein P - May 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Madelein P
Family with young children

Dit was ''AWESOME''!!!

Ons sal beslis weer gaan. Dit is 'n klipgooi vanaf die strand en die kinders het hulle gate uitgeniet , skulpies opgetel , geswem en die sandduin aangedurf.nBaie dankie vir al julle vriendelikheid en behulpsaamheid. Die rustige omgewing is verseker 'n plus vir my. Die huis het alles gehad wat ons nodig gehad het. Baie dankie - Hoop ons kan julle gou weer besoek !

From R795
per night (sleeps 2)
From R795
per night (sleeps 2)
From R795
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 15:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 32 Glengariff, East Coast Resorts, Wild Coast, East London, 5201, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAXrjDnoq7VQgRsSCMpVQFLUP3HwExy0ROpNeIjNtGupisfsSR6X?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R795  per night (sleeps 2) 38 5 1 5 32 Glengariff East Coast Resorts, Wild Coast 5201 Eastern Cape 0860 022 102 15:00-17:00 10:00 -32.893479842551 28.089975714684
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!