The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Central Hotel Guest House | TravelGround
+63

Central Hotel Guest House

B&B

Review Summary

4.3 out of 5from 11 reviews for Central Hotel Guest House
Cleanliness
4.3/5
Service
4.5/5
Location
4.5/5
Safety
4.3/5
Value for money
3.9/5
Karen C - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen C
Individual traveler

Old-world charm with a relaxing atmosphere and best part, walking distance to main attractions.

I am always on the hunt for a bargain and if I decide I want to do something now, I want to do it! Central Hotel was all that I imagined it to be and the pictures on the website are exactly as it is. Staff are very friendly. Rooms are very clean with an unexpected welcome letter in my room with my name!. It's the small details that matter to me. I hope to return soon!

Central Hotel Guest House's response

Hi Karen,
Thank you for the lovely review, it is much appreciated.
We will do our best to maintain the standard and continue improving to further enhance your future stays.
Kind regards,
Tinashe
Front Office and reservation dpt

Central Hotel Guest House
Wileen A - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wileen A
Family with teenagers

Pragtige uitsig oor die hawe met jou oggend ontbyt!

'n Moet vir enige reisiger, uniek. Het dit geniet!

Lelani S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Lelani S
With spouse/partner

Alhoewel dit antiek en oud is, is die kamer gerieflik en netjies en die ontbyt was uit die boonste rakke!

Vir iemand wat in Simonstad wil tuisgaan, is hierdie hotel geskik en geleë naby tientalle klein restaurantjies en koffiewinkels. Dis intiem en enig in sy soort.

Central Hotel Guest House's response

More Lelani,

Dit is lekker om van U te hoor. Ons waardeer dit baie en ons is bly om te hoor dat ons U tuis laat voel het toe U hier was by ons.
Ons hoop regtig ons sal U weer sien in die toekoms hier by Central hotel.

Mooi bly
Tumi by die ontvangs

Central Hotel Guest House
Marlize H - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marlize H
With spouse/partner

Briljant!

Dit was aangenaam. Sal vir seker weer daar oornag.

Andrew W - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew W
Individual traveler

Very pleasant stay.

I had a fantastic stay at Central Hotel Guest House, the breakfast was awesome and the room very comfortable. One issue I could raise is to install ceiling fans or airconditioners in the rooms.

Central Hotel Guest House's response

Good day Andrew

Thank you for the review, we do value it and work towards your recommendation to continuously improve and make your stay a memorable one.

Tinashe
Front Office and Reservations

Central Hotel Guest House
Desire T - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Desire T
Individual traveler

Gerieflik!

Ek voel net hulle moet adverteer dat daar net minimum DStv-kanale is en nie WiFi is nie. Gratis parkeerplek is straatparkeerplek. Verder was die kamer aanvaarbaar.

Gerda W - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Gerda W
Family with young children

Middel van die dorp.

Parkeerplek is 'n probleem. Loopafstand vir baie van die moet-sien plekke. Baie mooi uitsig.

Beatrix S - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beatrix S
With spouse/partner

Ons is baie vriendelik ontvang. Die diens was deurentyd baie goed.

Saterdagoggend moes ons uitboek en alhoewel dit reeds na 10 uur was, was hulle steeds bereid om aan ons 'n ontbyt aan te bied en kon ons van hulle stortgeriewe gebruik maak. Hulle het werklik uit hulle pad gegaan om dit so aangenaam moontlik te maak.

Rene H - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rene H
With spouse/partner

Een driedaagse stay in Simon´s Town.

Een verrassend oud hotel uit de tijd van de Belle epoque. De ligging is aan een drukke doorgaans/ en bestemmingsweg naar Kaap de Goede hoop voor de toerist en de zakelijke bewoner van dit plaatsje,.... de Navy. De Zuidafrikaanse oorlogsbodems liggen op zichtsafstand vanuit je ruim terras op de eerste verdieping. Leuk voor de liefhebber. In de ochtenduren vanaf 07.00 uur wordt het erg druk met de aankomst van deze Navy mensen. Dus betrekkelijk veel lawaai. De enige oplossing is dan ook vroeg opstaan en naar je terras, om daar ongevraagd in dit vroege uur, koffie geschonken te krijgen van de zeer vriendelijke bediening. Zoals gezegd een heel oud hotel, waar je geen Europese standaarden aan moet geven, maar nemen zoals het is!! Een echt leuke ervaring. Onze buren waren Zuidafrikanen. Jonge mensen die in opleiding waren bij de Navy! Ook dit een heel positieve ervaring om met deze jonge Zuidafrikanen kennis te maken en te ontbijten. Aan te bevelen voor toeristen die een relatie hebben met de Marine en-of het leger. Zeker voor ons een reden om dit oude hotel met zijn sfeer terug te bezoeken.

Johan V - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Johan V
With friends

Het meer verwag vir die prys.

Vir die prys het ons meer verwag, maar ons is mal oor Simonstad self.

Maatje T - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Maatje T
Individual traveler

Heerlik, rustig, fantastiese ontbyt!

Geen klagtes nie. Die diens was tops en baie vriendelik. Ontbyt was uit die boeke en die akkommodasie is onverbeterlik.

was R1 331
From R1 065
per night (for 2 people)
was R1 331
From R1 065
per night (for 2 people)
was R1 331
From R1 065
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 18 people
  • Check-in: 12:00 to 17:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 96 St. Georges Street, Simon's Town, CAPE TOWN, 7975, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAHYdVXgHBmN9QkasmBEKhWpafgewmBRzLFGq3gKr9Vm2eBNZ2pX?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 331, now From R1 065  per night (for 2 people) 11 5 1 5 96 St. Georges Street Simon's Town 7975 Western Cape 0860 022 102 12:00-17:00 11:00 -34.193362752618 18.43173135582
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!