The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Chanelle Self Catering | TravelGround
+14

Chanelle Self Catering

21 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 21 reviews for Chanelle Self Catering
Cleanliness
4.9/5
Service
4.7/5
Location
4.8/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.7/5
Schalk V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Schalk V
With spouse/partner

Ek en my eggenoot het vir 2 nagte oorgeslaap aangesien ons 'n besoek aan 'n dokter en die hospitaal moes bring. Chanelle het uitstekend in ons behoefte voorsien.

Die gasheer het gesorg vir vriendelike ontvangs en was ook baie hulpvaardig. Die plek is netjies, doelmatig en goed toegerus. Goeie waarde vir geld.

Benita B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Benita B
Individual traveler

Gerieflik en sal weer daar bly.

Daar is nie 'n verwarmer nie. Dit is teen 'n ekstra koste van R50 beskikbaar. Moet in bemarking genoem word.

Andre V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre V
Individual traveler

Die eenheid was baie netjies en skoon.

Dankie Robert, vir jou vriendelike ontvangs. Julle het uit jul pad gegaan om my voertuig te akkommodeer. Die eenheid is gerieflik en baie netjies en oortref die geldwaarde.

Ray G - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ray G
On business

All is said in your questionnaire.

See stars.

Hannes S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes S
Individual traveler

Very good value for money, safe and quiet.

Robert received me very kindly. Everything I needed was in the unit, very neat and comfortable. I would use their services again if I needed them.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir geld, veilig en stil.

Robert het my baie vriendelik ontvang. Als wat ek nodig gehad het was in die eenheid, baie netjies en gerieflik. Ek sal weer van hulle dienste gebruik maak sou ek dit benodig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tobie V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tobie V
With spouse/partner

Baie netjies en skoon.

Opgeplakte reëls onvanpas vir ons.

Craig En Marinda S - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Craig En Marinda S
With spouse/partner

Fantastic, peaceful.

Best night's sleep I had in a long time. We'll definitely stay there again. Robert was very friendly and helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties, rustig.

Beste nagrus wat ek in 'n lang tyd gehad het. Ons sal definitief weer daar oornag. Robert was baie vriendelik en behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Wiehan B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Wiehan B
Family with young children

Netjiese akkommodasie teen goeie tariewe

Die eienaar van die plek was van die begin af voorwaardelik vriendelik en het ons ingewag toe ons land. Netjiese en skoon verblyf wat ek graag sal aanbeveel. Kar is ook veilig agter motorhek.

Gert V - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gert V
Individual traveler

Perfek vir oornag.

Alles wat nodig is vir oornag en veilig.

Thys B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thys B
With spouse/partner

Veilig, netjies en aangename oornagfasiliteit.

Dit was my tweede keer in die bestek van 10 dae wat ek hier oornag het. Sal dit herhaal in die toekoms. Robert is hoflik en hulpvaardig.

Rinelda T - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rinelda T
Individual traveler

Neat, quiet accommodation.

Perfect overnight stop. Very neat and comfortable. Friendly reception. Affordable. Will definitely use your service again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjiese, rustige verblyf.

Perfekte oornagplek. Baie netjies en gerieflik. Vriendelike ontvangs. Bekostigbaar. Sal definitief weer van jul diens gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Mark M - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark M
On business

Very comfortable.

Centrally located, friendly service, value for money?

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik.

Sentraal geleë, vriendelike diens, waarde vir geld.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinda F - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda F
Individual traveler

Everything I needed.

What a wonderful stay! The people are precious and they respect my privacy. The apartment is really all I need. My car is safely sheltered and behind a high security gate. The silence is blissful! I can really recommend them!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles wat ek nodig het.

Wat 'n heerlike verblyf! Die mense is kosbaar en hulle respekteer my privaatheid. Die woonstel is regtig alles wat ek nodig het. My motor is veilig onderdak en agter 'n hoë veiligheidshek. Die stilte is salig! Ek kan hulle regtig aanbeveel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Guillaume T - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Guillaume T
With spouse/partner

Die woonstelletjie is nuut en netjies, ruim genoeg vir slegs 2 volwassenes en voldoende vir oornag en besigheid doen, maar daar is nie 'n uitleefarea nie.

Baie dankie, Robert, dat jy ons ingewag het met 'n sambreel met ons aankoms net na 10 die aand. Baie hulpvaardig om ons te help aflaai in die reën. Julle plekkie is gerieflik vir oornag en kom niks kort nie. Ons sal graag weer by julle wil oornag, want julle is baie goed geleë vir ons behoefte.

Lulu G - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Lulu G
Individual traveler

The place is well located for the purpose of my visit, it is also cosy and feels safe.

I was booked for two nights from the 23rd to the 25th January 2019. On the morning of the 24th I left for class, and on my return the room was not made and was not cleaned. There is nothing in the rules of the place that indicated that I have to do my own cleaning. If I had been told I would not have stayed here as I have to leave early for class and come back late, tired.

Chanelle Self Catering's response

Hi Lulu.
Sorry for the inconvenience caused by this. As you will see on the website, we do not offer daily cleaning services. This is mainly due to the fact that we only have the 1 unit and to keep the cost to the guest as low as possible. These days one cannot get someone to work for less than R150 per day, so if we had to offer that, we would have to increase our prices to R500 per night for 1 person, and I feel that is a bit much. We are currently looking into maybe offering the service as an option for the customers at an extra cost, but we need to find someone in Bloem who can offer such a service. Once again sorry for any inconvenience caused, and we hope to see you soon.

Chanelle Self Catering
Dorie B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorie B
With spouse/partner

Gemaklik en rustig.

Verblyf was skoon en netjies. Bedlinne van hoogste gehalte en veiligheid voldoende. Selfsorg-eenheid goed georganiseer.

Johan T - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan T
With spouse/partner

Very clean and neat.

Very good location. Safe area. Pet-friendly. Just a suggestion, maybe look at a larger fridge. But otherwise 5-star. Will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie skoon en netjies.

Baie goeie ligging. Veilige area. Troeteldier-vriendelik. Net 'n voorstel: kan miskien kyk na 'n bietjie groter yskas. Maar verder 5-ster. Sal definitief weer daar bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ida S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ida S
Individual traveler

It was a quick visit and so the accommodation was okay.

I feel that for the tariff the place is not value for money, especially when comparing it to other places for the same amount.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n vinnige besoek en daarom was die verblyf okay.

Ek voel dat vir die tarief is die plek nie waarde vir geld nie, veral as jy dit met plekke vergelyk met dieselfde bedrag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chanelle Self Catering's response

Beste Ida,

Baie dankie vir die resensie. Ek sal graag wil hoor wat jy meer sou wou hê om dit beter waarde vir geld te maak? Ons is nog nuut in die besigheid en enige voorstelle sal waardeer word. Jy is welkom om enige voorstelle direk aan ons te stuur. Ons wil graag verbeter en sal die voorstelle ter harte neem.

Groete,
Robert

Chanelle Self Catering
Jane S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jane S
Individual traveler

Perfect for my needs as the host went out of his way to ensure my dogs were comfortable as well.

This is a neat, compact place, very suitable for one, maybe 2 people. The location for my purpose was perfect. The owners went out of their way to assist with ensuring all was good for my small show dogs.

Stefan O - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Stefan O
Individual traveler

Very friendly owners and neat compact apartment with all the necessary amenities.

Was shown the rooms upon arrival and made to feel welcome.

Bobby D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bobby D
Individual traveler

Lieflike omgewing.

Aangename onvangs. Stil en rustig. Veilige parkering.

From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
From R500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 33 Van Rooy Avenue, Universitas, Bloemfontein, 9301, Free State
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAARLnk2tNdRcWniK48dqH3A2gVRgFguBRyGKz0I0QBqC2FQdX794?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (for 2 people) 21 5 1 5 33 Van Rooy Avenue Universitas 9301 Free State 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -29.124207113015 26.178790728836
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!