The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Cherry Lodge | TravelGround
+90

Cherry Lodge

39 reviews
Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 39 reviews for Cherry Lodge
Cleanliness
4.4/5
Service
4.6/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.6/5
Barney V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barney V
With spouse/partner

Outstanding.

My accommodation was only to sleep over. Will stay there a few days when I'm back in the area. Thank you.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Voortreflik.

My verblyf was ongelukkig net slaap. Sal graag volgende keer 'n paar dae wil spandeer en die omgewing te geniet. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leon P - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon P
On business

Great value.

This tranquil venue is great value for money and the hospitality great. Highly recommended.

Cherry Lodge's response

Hello Leon,
Thank you so much for the great review and recommendation!! loved having you here! see you next time

Cherry Lodge
Yolande L - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yolande L
Family with young children

Lovely lodge with good location in terms of KEP.

Exactly what we needed for the week's show at KEP.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Lieflike lodge met goeie ligging t.o.v. KEP.

Presies wat ons nodig gehad het vir die week se skou by KEP.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tania P - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tania P
With friends

Baie netjies en gerieflik.

Goed georganiseerde instansie, baie netjies en gerieflik.

Matimba E - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Matimba E
With spouse/partner

We enjoyed our stay.

The service was 10/10.

Madelein M - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Madelein M
On business

Mooi plek maar verwaarloos - kort aandag.

Die eienaar was baie vriendelik, en die plek self is baie mooi. Maar ons het vir 2 aande geboek en slegs vir een gebly. Was nie baie beïndruk met die algemene toestand van die kamer nie. Alhoewel netjies, het die mat in die kamer vuil vertoon. Daar was ook blare en ander vuilgoed op die mat - asof die kamer nie ordentlik skoongemaak is nie, en die matte baie lanklaas gewas is. Kamer ruik bedompig en nie vars nie. Beddegoed lyk oud en nie vars / skoon nie, en laken was geskeur aan die kant (groot winkelhaak skeur). DStv het nie gewerk nie, en geen ander kanale was beskikbaar nie, self nie eers gewone E-tv of kanale 1,2 of 3 nie. Bedlampie het nie gewerk nie. Alhoewel daar geadverteer word dat etes beskikbaar is op versoek, is ons ingelig dat dit nie 'n opsie is nie, en is aanduidings gegee na die naaste winkelsentrum vir etes. Het gesukkel om in en uit die hek te gaan, en is eers later (na heelwat oproepe en lank wag voor die hek) 'n Whatsapp gestuur wat ons ingelig het wat die hek se "belkode" is. Badkamer kan doen met 'n kassie of twee vir pakplek en en miskien 'n hak of twee meer. Die algemene gevoel is dat die plek opgradering benodig. Alhoewel die eienaar die DStv probleem probeer uitsorteer het, kon dit nie reg nie, en is die opsie voorgestel dat ons na 'n ander kamer moet skuif (+- 20h00 die aand). Ons was nie lus om nou weer alles in te pak en weer te skuif nie, en het maar daar gebly. Die volgende oggend het ons alles ingepak en gegaan, alhoewel ons vir nog 'n aand bespreek het. Die eienaar het later die middag geskakel en gese dat die DStv nou sal reg wees - maar ja, toe is ons lankal uit. Ek sal voorstel dat die persoon wat die besprekings hanteer sorg dat alles skoon, heel en in werkende toestand is voor mense inboek, dit was regtig ongemaklik om in nagklere daar te sit (terwyl ons aandete eet) en die mense van die plek in die kamer te hê terwyl hulle probeer om die DStv uit te sorteer. Nie baie professioneel nie! Nee wat, jammer, maar ek dink daar is beter plekke om by te oornag.

Stephnie L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephnie L
With friends

Gerieflik, als in een.

Ons het 'n plek gesoek naby Kyalami, wat naby als is en als by een plek gekry.

Cherry Lodge's response

Thank you so much for taking the time to give us a review, hope you are enjoying your course and good luck with the exams!!
regards,
Andrea

Cherry Lodge
Johannes T - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johannes T
On business

Reception.

For the two days I had been there, there was no one at reception. I had to call every time I needed assistance from reception.

Cherry Lodge's response

Hello Johannes, so sorry as we occupy the reception for check in only as we have self-catering units.
We have an entertainment area which is where guests normally come for drinks, sports, or to just relax.
The server was down and for that reason, I could not load your access code to the gate. Sorry for this hassle to open the gate via phoning me.

Hope to see you again regards Andrea

Cherry Lodge
Mariana B - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariana B
With spouse/partner

Convenient and neat.

The unit was neat and clean. Met all of our needs. Will definitely sleep there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en netjies.

Die eenheid was netjies en skoon. Het aan al ons behoeftes voorsien. Sal beslis weer daar slaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cherry Lodge's response

Thank you so much for your review.
It was lovely having you guys over here!

Cherry Lodge
Heinrich V - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich V
With friends

Gemaklik.

Baie lekker om daar te bly. Pad 'n bietjie sleg, maar nie te erg nie. Sal weer daar gaan bly.

Cherry Lodge's response

Thank you for taking the time to let us know how your stay was. Soon the road noise will stop, as they are busy diverting the road away from our property.

Cherry Lodge
Hermanus V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hermanus V
With spouse/partner

Lekker atmosfeer, rustig en vriendelike diens.

Lekker en rustige atmosfeer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Great atmosphere, peaceful, friendly service.

Great and peaceful atmosphere.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Samil P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Samil P
With spouse/partner

Fair lodging.

Small unit. Clean and tidy. And close to amenities. The unit I stayed in (Main 2) could use some attention: bed and pillows could do with a change; the blinds in the bathroom didn't work (or work properly), and the windows were hard to close; one window couldn't close and had to remain open (which brought in some bugs). Early check out at 9am isn't that nice, either.

Chamaine J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chamaine J
Family with teenagers

Uitstekend, gasvry en vreeslik gerieflik!

Uitstekend, vriendelike diens! Baie mooi skoon en netjies! Gerieflik geleë tussen Jhb en Pretoria, alhoewel dit net bietjie moeilik sal wees om te vind as jy nie 'n GPS of toegang tot Google Maps het nie! Verder was alles puik!

Lee R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lee R
With spouse/partner

Peaceful country escape.

Salt of the earth owners, friendly, warm, and welcoming. Excellent self-catering accommodation (fully stocked with all necessities) for a fraction of the cost! Will definitely stay there again.

Hein J - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hein J
Individual traveler

Goed genoeg met bedenkinge.

Dit is perde wêreld dié, so jy moet tevrede wees met die basics. Met my aankoms het die ontvangsdame nie professioneel voorgekom nie. Selfs die volgende oggend met my vertrek, het dieselfde dame weer onprofessioneel voorgekom. Dit het my nie beïndruk nie, maar ek het al erger gesien. Die kamer was basies, maar tog skoon en netjies.

Laudia D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laudia D
On business

Baie rustig en gasvry. Baie dankie!

Sien sterre.

Jacques V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jacques V
Individual traveler

Goeie waarde vir geld en baie netjies.

Baie lekker gebly, baie gasvry en goeie diens. Kry 'n gevoel van veiligheid en dis verbasend stil. Sal weer daar bly!

Yvonne B - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne B
With spouse/partner

Unbelievable place!

Very friendly staff, place is very nice and tidy. Beautiful quiet, safe environment. Will definitely stay there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ongelooflike plekkie!

Baie vriendelike staf, plekkie is baie mooi en netjies. Pragtige rustige, veilige omgewing. Sal beslis weer daar bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ich T - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ich T
With friends

Perfecte lodge, perfecte ligging, zeer vriendelijke eigenaren.

Wij zijn bijna een week in de Cherry Lodge geweest en hebben genoten van de gastvrijheid van Andrea en Alex. We hebben er ook meegegeten en het was heerlijk. Ook waren ze zeer bezorgd om ons nadat we een ongeval hadden. Zorgen voor medicijnen en haalden booodschapper. We voelden ons thuis!

Samil P - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Samil P
With spouse/partner

A fair stay at a fair price.

Host was very friendly and we had a comfortable stay.

Jan N - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan N
With spouse/partner

Very pleasant guests of honour. Accommodation was well equipped and clean.

It was so pleasant and the staff were very friendly. The room was well equipped and clean. We are very satisfied.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename eregaste en verblyf was goed toegerus en skoon gewees.

Dit was baie lekker en aangenaam die personeel was baie vriendelik. Die kamer was goed ingerig en skoon. Ons is baie tevrede.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lynette S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette S
With spouse/partner

Wonderful!

Safe, clean, comfortable and great customer service. Close to Kyalami and Mall of Africa!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker, dankie!

Veilig, skoon, gerieflik en puik kliëntediens en baie naby aan Kyalami en Mall of Africa!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Debbie D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie D
Family with teenagers

Gerieflik.

Alhoewel ons meeste van die tyd by die "indoor hockey" was, het ons heerlik gebly. Andrea was baie vriendelik en behulpsaam.

Renee V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Renee V
Family with teenagers

Waarde vir geld.

Baie tevrede gewees.

Marle P - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marle P
With spouse/partner

Beautiful and neat rooms.

Friendly service and the rooms are very neat. Will definitely stay there again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige en netjiese kamers.

Vriendelike diens en kamers is baie netjies. Sal beslis weer daar gaan bly!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lilliane V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Lilliane V
With spouse/partner

Couldn't be better!

We were a group of friends who spent the day at Kyalami. We had a great time with everythin gwe needed. We were there with motorcycles and had to pack light. We will stay there again if we have to be in the area. This is real value for money. It is clean, friendly with good service and peace of mind because of the security at the lodge. We will be using them again!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Kon nie beter!

Ons was klomp vriende wat die dag by Kyalami deurgebring het. Baie lekker gekuier met alles wat ons nodig gehad het. Ons was daar met motorfietse en het dus lig gepak. Sal weer daar bly as ons in die omgewing moet oorbly. Hierdie is goeie waarde vir geld. Dit is skoon, vriendelike en goeie diens met gemoedsrus as gevolg van die sekuriteit by die lodge. Ek sal dit weer gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joseph S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Joseph S
Family with teenagers

Baie aangenaam en ontspannend, sal beslis weer hier bly.

Ons het hier oornag saam met vriende en twee tieners. Baie goed geleë in relatiewe stil area. Ons sal beslis weer hier oorbly en sal ook Cherry Lodge aanbeveel vir enigiemand wat in hierdie deel van Gauteng wil bly.

Alta D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alta D
With spouse/partner

Heerlik!

Dit is 'n heerlike oornagplek en die mense is ongelooflik vriendelik en hulpvaardig. Jammer ons kon nie langer bly nie!

Marié V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Marié V
With spouse/partner

Was vriendelik ontvang en het die verblyf geniet.

Die gasvrou was baie tegemoetkomend wat die uitkloktyd betref.

Theo T - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Theo T
With spouse/partner

Het my verwagting oortref omdat dit perfek was vir die doeleindes wat ek benodig het.

Die kamer is ruim en die badkamer is baie modern en netjies. Alhoewel ek dit nie verwag het nie was daar 'n klein kombuisgedeelte wat voldoende toegerus was om eenvoudige maaltye te berei. Die atmosfeer is baie rustig en gedurende die nag is dit heerlik stil.

Charles K - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Charles K
With spouse/partner

Moes vir mediese redes van KZN na Gauteng se Sunninghill hospitaal gaan.

Kamer was gemaklik en groot met al die noodsaaklike kombuisgeriewe. Moes a.g.v. mediese toetse langer as oorspronklike bespreking bly en die eienaar het ons verblyf op kort kennisgewing met 2 dae verleng. Dankbaar.

Santie S - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Santie S
With spouse/partner

Die "cherry" op die koek!

Cherry Country Lodge was ons redding na 'n lang dag se trek.

Nico O - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nico O
On business

Lekker!

Baie dankie vir die vriendelike diens. Ek gaan sommer vir die week weer daar bespreek.

Kyla L - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kyla L
With spouse/partner

Fantasties!

Ons het die tydjie by julle vreeslik geniet, net jammer dit was te vinnig verby. Alles wat mens benodig, het julle!

Samantha V - Aug 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha V
On business

Friendly Hostess, excellent breakfast, some rooms too noisy, quite rooms avail on request.

Very central location, great accommodation for business purposes. Hostess efficient and accommodating. "The Stables" by the road are beautifully laid out but quite noisy from traffic. Upon our request for a quieter accommodation, we were moved to more suitable rooms and had a most pleasant stay. The omelet for breakfast was very tasty. They serve wholesome food.

Tshetlho R - Aug 2012
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Tshetlho R
On business

I lked the lodge very much

It was also near my destination.

Anisha M - Aug 2011
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anisha M

It was a great experience for us.

It was a great experience for us, and we had a good time.

Suzette R - Jun 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Suzette R
Family with young children

The staff were friendly and helpfull

The setup is neat and comfortable as well as affordable.

Robert R - Mar 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robert R
Family with young children

Wonderful

Cherry World Lodge was beautiful the owners were very good and I must say very kind. We arrived very late on Friday night and they awaited our arrival. The place its selfr was beautiful, very peaceful, clean and tidy overall a lovely time was had by all

From R790
per night (for 2 people)
From R790
per night (for 2 people)
From R790
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 54 people
  • Check-in: 15:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 56 Pine Road, Kyalami, 1685, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAw6qSPw3uyazsdvEL0t49dblVxe2AbzcM4JWelI0sCWrNg6tHiW?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R790  per night (for 2 people) 39 5 1 5 56 Pine Road Kyalami 1685 Gauteng 0860 022 102 15:00-18:00 10:00 -25.988480125754 28.054296970367
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!