The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Citrusdal Country Lodge | TravelGround
+12

Citrusdal Country Lodge

Hotel

Review Summary

4 out of 5from 46 reviews for Citrusdal Country Lodge
Cleanliness
4.2/5
Service
4.0/5
Location
3.8/5
Safety
4.0/5
Value for money
4.1/5
Elize K - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize K
With friends

Die ontbyt was baie lekker. Vriendelike workers.

Ek het dit geniet. Net een iets wat nie op standaard was nie, is die feit dat dit in die dorp was. Ek verkies om weg van die gewoel en lawaai te wees. Ek moes meer inligting gevra het, maar ek het verwag omdat die 'n lodge was dat dit vanselfsprekend weg van die lawaai is. Maar goeie diens. Dankie vir alles.

Alida S - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Alida S
Family with teenagers

Geskikte oornagverblyf.

Ek kan geen negatiewe kommentaar lewer nie. Was baie tevrede met die verblyf.

Jan V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jan V
On business

Skoon, gemaklike kamer.

Ontbyt baie lekker. Die restaurant by die lodge se porsies groot en kos is goed voorberei. Kamers almal gemaklik, skoon en het alles wat jy nodig het.

Linda H - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda H
With friends

Ons het baie lekker gebly en die diens was uitstekend.

Ons kamer se badkamer het ongelukkig nie 'n deur of gordyn voor die ingang gehad nie.Die personeel by die lodge was ongelooflik en die hele lodge het uit hulle pad gegaan om al die fietsryers van Rooibos2Muisbos te akkommodeer!

Dezire K - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Dezire K
With friends

Plattelandse gasvryheid! Alles is netjies, skoon en goed ingerig

Ons het meer as 'n maand vooraf bespreek as 'n groep omdat ons almal bymekaar wou wees - ons het die dubbelkamers agter bespreek. Met incheck was daar egter ander ontevrede gaste en ons kamers is summer geskommel om hulle te akkomodeer. Dit het veroorsaak dat van ons mense in die hotel gebly het wat in my opinie minderwaardig was in vergelyking met die dubbelkamers/self catering wat ons bespreek het. Die hantering hiervan het my glad nie beïndruk nie. Behalwe daarvoor was die diens, kommunikasie (vooraf) en kamers baie goed en ons het baie lekker gekuier. Die lapa was 'n pluspunt en ons het lekker gebraai. Die kroe-g en ontbytpersoneel was vriendelik en behulpsaam en die ontbyt was 'n fees.

Steven M - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Steven M
With spouse/partner

Baie netjies en skoon met privaatheid.

Ons het lekker gebly hier. Baie skoon en netjies en goed toegerus.

Magda J - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Magda J
With spouse/partner

Gerieflik, gemaklik.

Skoon, netjiese verblyf.

Jan V - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jan V
Individual traveler

Kamers is skoon en gemaklik. Aandete was ook smaaklik.

Kamer was skoon en netjies. Die restaurant by die lodge is ook baie goed en kos van goeie gehalte.

Junelia D - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Junelia D
With spouse/partner

We were pleasantly surprised by the lodge.

Accommodation was nice. The staff was very friendly and hospitable. Room is spacious, clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons was aangenaam verras met die lodge.

Verblyf baie lekker. Die personeel was baie vriendelik en gasvry. Kamer heerlik ruim, skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adonia L - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adonia L
With spouse/partner

Convenient, neat, staff accommodating.

Enjoyed our stay a lot. Will definitely stay there for longer next time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, netjies, personeel akkommoderend.

Verblyf terdeë geniet. Wil volgende keer beslis langer bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elizbe V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elizbe V
Family with young children

Was excellent value for our family get together of 19 people.

Homely and rustic atmosphere. Friendly staff happy to assist with almost anything you might need (we even borrowed a bunch of things from their kitchen). Owners very friendly and helpful. Beautiful area next to the pool for having a braai and relaxing together. Hotel location right on Main Road in Citrusdal.

Agnes D - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Agnes D
With friends

Because the lodge is situated on the main road and most workers pass the lodge, it is a bit noisy during weekends. In any case I choose the main road.

It was our first time in Citrusdal. The staff were friendly and very helpful with everything that we needed for a braai. We loved relaxing in their beautiful landscape garden with different birds coming to play in the trees. We felt at home. The hotel is very interesting with all the antique furniture and accessories. We took photos with my mums Hotpoint washing machine and more other things that took us back into our childhood days. Breakfast was tops. Rooms were neat and tidy. I would definitely go back to Citrusdal County Lodge again for a stay.

Leon D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leon D
With spouse/partner

Gerieflik, het lekker gebly.

Netjiese plek, gerieflik geleë, personeel vriendelik, en beesstert vir aandete was baie lekker.

Robert V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Robert V
With friends

A pleasant surprise.

We really enjoyed our stay, even though we only arrived at 19:00 and had to leave at 06:30 the following morning. The rooms were bigger than expected. The dinner was very good and there was a good selection of wines from the local area. Despite us having to leave earlier than the breakfast starting, our hosts made sure everything was available, from eggs and bacon to fresh coffee. The lodge has a great coffee machine.

Rudolph S - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudolph S
On business

Beste verblyf in Citrusdal!

Altyd lekker om hier te bly. WiFi is goed, kos is lekker, mense is vriendelik en help graag.

Magdalena M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdalena M
Family with teenagers

Rustig en pragtig.

Baie vriendelike mense en gasvry.

Marinda T - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda T
Family with young children

Dit was uit die boeke uit lekker. Ek sal beslis weer gaan en sommer aan almal aanbeveel.

Ek sal beslis die plek aanbeveel, want dis fantasties daar.

Gerrit V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Gerrit V
With spouse/partner

A typical countryside hotel with hospitable, friendly staff and nice rooms.

Had a great stay for one night during a golf tour. The heat was driven away by the very effective air-conditioning and the breakfast was delicious. I wish I could stay longer. Will definitely visit again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Tipiese plattelandse hotel met gasvrye, vriendelike personeel en lekker kamers.

Baie lekker gebly vir een nag tydens 'n gholftoer. Die hitte is verdryf deur 'n effektiewe lugreëlaar en ontbyt was heerlik. Ek wens ek kon langer kuier. Sal beslis weer gaan kuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Jan V
With spouse/partner

Ideal accommodation for a tourist.

As a base camp for our tour of the West Coast and flowers, this place was ideal. A lot of noise in the evening due tot a conference going on the midnight, can be excused and can also contribute to an unsafe feeling. The meals are useful and delicious and was more than enough for us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ideale verblyfplek vir die toeris.

As basiskamp vir ons toer van die Weskus en blomme was die plek ideaal. Baie geraas een aand a.g.v. konferensie tot middernagtelike ure, kan verskoon word en het dan ook bygedra tot 'n gevoel van onveiligheid. Etes hier genuttig, was heerlik en meer as genoeg gewees vir ons.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Johanette J - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
5/5
Johanette J
With friends

Sal nooit weer daar oorbly!

Daar was 'n helse geraas van ander gaste om 2 uur die oggend. Hulle was dronk en daar was geen sekuriteit wat hulle kon kortvat nie. Ek sal absoluut niemand aanbeveel om in die hotel te oornag nie.

Gert N - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Gert N
With spouse/partner

Baie ontevrede.

Sal die plek nooit aanbeveel nie, sogenaamde rookvrye kamer stink na rook, moes met oop vensters slaap in die winter. Tag om na ure by hoofingang in te kom het nie gewerk nie, na 20 minute se gesukkel 01h00 in die oggend bel ons die Lodge, die sogenaamde bestuurder baie ongeskik en deel ons mee die deur werk nie lekker nie, maak toe die deur oop met 'n skroewedraaier, nog besig om met hom te praat toe draai hy om en loop, los die deure net so oop vir my om dit weer met 'n gesukkel toe te maak. Bitter teleurgesteld! Sal hulle nooit weer aanbeveel nie, bestuur baie onprofessioneel en ongeskik!

Eugene G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Eugene G
With spouse/partner

Baie basic.

Skoon en netjies, maar reg op die hoofstraat wat baie besig is, lekker geëet.

Antoinette P - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Antoinette P

Lieflik.

Baie goed ontvang. Ligging perfek. Voel veilig. Kos was baie lekker. Personeel vriendelik en behulpsaam. Baie netjies en skoon. Sukkel net met bagasie op en af by trappe. Geen hysbak.

Bennie D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Bennie D
With spouse/partner

Tipiese plattelandse hotel.

Netjiese hotel met ouerige dekor, deel van die atmosfeer, maar kan bietjie afgeleef lyk. Kamer was nie te ruim nie - twee dubbelbeddens laat nie plek om te sit en kuier nie. Badkamer skoon en netjies, krane se warm en koue wateraanduiding ontbreek - mors water om te wag vir warm water. Ontbyt was baie goed en soos ons bestel het. Parkering agter hoë heining en staal hek. Vriendelike en hulpvaardige personeel.

Graham M - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
4/5
Graham M
With spouse/partner

Geen beheer oor buite kliënte wat die kroeg en swembad-area oorgeneem het en dit was onmoontlik vir gaste om hierdie fasiliteite te geniet.

Alhowel die staf vriendelik en behulpsaam was, was daar 'n totale afwesigheid van bestuursvlak. Daarom was die diens stadig en soms onaanvaarbaar. Die kamer was goed en skoon, maar gemeenskaplike areas was slordig. Die hotel het baie potensiaal, maar dit lyk asof die eienaars nie omgee nie. Die feit dat ons as gaste ongemaklik gevoel het in die kroeg en swembad area het veroorsaak dat ons elders moes gaan. Ons sal nie weer by hierdie hotel tuisgaan nie.

Xagene D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Xagene D
With spouse/partner

Baie lekker, alles baie netjies en skoon.

Lekker kos. Personeel baie vriendelik en behulpsaam.

Nickey G - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Nickey G
With spouse/partner

Ek dink dit is goeie waarde vir geld.

Die kamers was netjies en die staf was vriendelik gewees. Ons was baie goed na gekyk en sal weer daar gaan bly as ek verblyf daar soek.

Christopher A - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christopher A
With spouse/partner

Absoluut wonderlik.

Sal aanbeveel, baie goeie diens, die kamer skoon en netjies.

Anthony T - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Anthony T
With spouse/partner

Baie netjiese skoon kamer.

Die hotel was baie besig met nie inwonende mense wat daar kom swem het en die gym gebruik. Dit was baie raserig deur die nag met kamer deure wat toe klap. Ek weet die eienaars kan nie daarvoor help nie. Hulle ontbyt is puik.

Werner G - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Werner G
With spouse/partner

Heerlik.

Ongelooflike diens, behulpsaam en professioneel.

Herman V - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Herman V
With spouse/partner

Chalet baie skoon.

Ontvangsdame was nie baie vriendelik nie.

Leon V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Leon V
Family with young children

Skoon en privaat.

Sien sterre.

Laurette V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Laurette V
With spouse/partner

Ek was teleurgesteld en ons sou 2 nagte daar slaap, maar het slegs een nag oorgeslaap.

Die toilet het nie gewerk. Badkamers kan meer modern gemaak word - spesifiek die stort - deesdae stort 80% van toeriste en veral met ons waterkrisis. 'n Stort in die bad is so outyds en ongerieflik veral vir ons ouer mense. Daar is ontspanareas vir buite, maar met ongure karakters en dis by die kroeg. Gevolglik sit jy heeltyd in die kamer vasgekeer.

Nathan A - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Nathan A
On business

Rustig

The lodge is located in a very tranquil setting.

Hans U - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hans U

Beautiful, clean accommodation in Citrusdal.

Small issue: one of the rooms has 3 single beds but the booking was 3 rooms with double beds.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi, skoon verblyf in Citrusdal.

Klein kritiekpunt: een van die kamers het 3 enkelbeddens gehad terwyl daar bespreek was vir 3 kamers met elkeen 'n dubbelbed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janine M - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Janine M
With spouse/partner

Beautiful, neat and safe accommodation.

Our stay was very tidy and clean with ample and secure parking. The pool area is beautiful where we could relax and the restaurant's meals were excellent. The main building in the lodge has an interesting historical theme. We will surely stay here again if we visit Citrusdal.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige, netjies en veilige verblyf.

Ons verblyf was baie netjies en skoon met genoegsame en veilige parkering. Die swembad area is pragtig waar ons heerlik kon ontspan en die restaurant se etes was voortreflik. Die hoofgebou in die lodge het 'n interessante historiese tema. Ons sal verseker weer hier oorslaap indien ons Citrusdal besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Henk V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Henk V
With spouse/partner

It was okay.

The name Citrusdal Country Lodge is misleading as it is located in the center of town, in the main road. The room was neat and clean and the staff helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was OK.

Die naam Citrusdal Country Lodge is misleidend aangesien die hotel in die middel van die dorp, in die hoofstraat, geleë is. Die kamer was netjies en skoon en die staf behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hugo R - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hugo R
With spouse/partner

Excellent

Delicious food. Well equipped.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekend

Heerlike kos. Goed toegerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Annatjie L - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annatjie L
Individual traveler

Friendly, helpful staff and they made me feel welcome.

It is a beautiful hotel, but unfortunately the room they gave me had way too much furniture. Would have been OK if I only stayed on night, but I stayed a few days and there wasn't enough space in the room. I mentioned to the owner that I missed a chair in my room so I could sit and read comfortably. At times I sat in the foyer, because there were beautiful, comfy couches and chairs. I recommend removing some of the bedside tables and add a chair to the room. I will definitely be back but next time I will ask for a more spacious room with a chair.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike, hulpvaardige personeel en deur hul het ek welkom gevoel.

Dit is 'n pragtige hotel, maar ek het ongelukkig 'n kamer gekry wat oorvol gemeubileerd is. Vir een nag se oorslaap sou dit goed gewees het, maar vir my wat 'n paar dae daar gekuier het, was die ruimte/spasie in die kamer te min. Ek het aan die bestuurder genoem dat ek 'n stoel in die kamer gemis het, want ek kon nie sit en lees nie. Ek het soms vir 'n rukkie in die ontvangsportaal gaan sit, want daar is pragtige, gemaklike banke en stoele. Ek sal voorstel dat hul van die bedkassies verwyder en 'n stoel in die kamer sit. Ek gaan definitief weer daar kuier, maar sal volgende keer vra vir 'n kamer met meer spasie en 'n lekker stoel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Peter V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Peter V
With spouse/partner

Die Lodge is in 'n meer gevaarlike deel van die dorp geleë. Sal ander plek volgende keer kies.

Netjies, skoon en goeie diens. Eetkamer baie mooi en ontbyt uitstekend. Omgewing nie lekker nie.

Chris V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Chris V
With spouse/partner

Die plek is oud en afgeleef.

Ons moes ons eie bagasie dra na die kamer op die eerste vloer. Die klankdigting tussen die kamers was so swak ons kon elke woord hoor wat die bure gesels asook hul TV. Die aandete was power en ontbyt vergeetbaar.

Irfaan M - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Irfaan M
Family with young children

We enjoyed our time there and the kids loved the swimming pool.

The management gave us a warm welcome and we could choose our own room. That was a highlight for me. The breakfast was really good. The braai area next to the swimming pool was lovely and we decided to enjoy our meal there. Thank you to the staff, management and the owner.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het die tydjie geniet en die kinders was baie lief vir die swembad.

Die bestuur het ons goed ontvang en ons kon ons eie kamer kies. Dit was vir my 'n hoogtepunt. Die ontbyt was heel aangenaam. Die braai-area langs die swembad was baie gerieflik en ons het besluit om ete daar te geniet. Baie dankie aan die personeel, bestuur en die eienaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jemima S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jemima S
With spouse/partner

Fantastic!

Place was incredible! Enjoyed some time with my husband. No complaints from staff. Breakfast was fantastic. Fully enjoyed the swimming pool. Just one problem, the linen and cutlery was very dirty!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Plek was ongelooflik! Tyd saam my man baie geniet. Geen klagtes van personeel. Ontbyt was fantasmagories. Het die swembad ten volle geniet! Net 1 probleem, die linne en eetgerei was baie vuil!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Chris V - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Chris V
With spouse/partner

Sunday was most probably not the right evening.

We arrived on Sunday evening and were very unprofessionally received. No documents, just a key. The rooms were neat and clean. Revamped. We couldn't eat dinner there. The kitchen was closed and the options in town are very limited. Two places were recommended, but both of them were closed. Thanks, SPAR. The breakfast was abysmal. The bacon was floating in fat. The mince was full of lumps. A can of sweetcorn, cold meat and cheese was not top quality. The photo and the reality of what you get are worlds apart.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sondag was heel moontlik nie die regte aand nie.

Ons het Sondag aangekom en die ontvangs was baie onprofessioneel. Geen dokumentasie, net 'n sleutel. Die kamers was netjies en skoon. Nuut oorgedoen. Ons kon nie aandete daar eet nie. Die kombuis was toe en die opsies in die dorp was baie beperk. Twee plekke was aanbeveel en albei het vroeg toegemaak. Dankie vir SPAR. Die ontbyt was treurig. Bacon het in die olie gedryf. Die mince was vol klonte. Blikkie suikermielies en die koue vleis en kaas was nie van goeie gehalte nie. Die foto en die werklikheid was baie ver van mekaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Seal Consulting Engineers A - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Seal Consulting Engineers A
With friends

It was a lovely and cosy stay and the service was excellent and the staff very friendly.

We've never had such a delicious meal as here. I love the old world effect the lodge offers, the staff are always friendly and helpful. Your chef know how to cook a steak! I can highly recommend the lodge and will be making use of them again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n heerlike gesellige plekkie en die diens was uitstekend en die personeel is baie vriendelik.

Nog nooit so lekker geëet soos by die lodge nie. Ek is mal oor die outydse effek wat die lodge bied, die personeel is baie vriendelik en altyd behulpsaam, julle kok weet natuurlik hoe om steak gaar te maak. Ek sal julle beslis aanraai en weer van julle dienste gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

June S - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
June S
With spouse/partner

Good value for money.

Excellent service by staff in restaurant.

From R950
per night (for 2 people)
From R950
per night (for 2 people)
From R950
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 158 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 66 Voortrekker Street, Citrusdal, 7340, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGRkYWM1MTk3LTkyYzktNDE5YS05ZTRjLTU2ZTgzZjMyZDNkOA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R950  per night (for 2 people) 46 5 1 4 66 Voortrekker Street Citrusdal 7340 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -32.59118737735 19.012379944324
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!