The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Clanwilliam Hills House with Flat | TravelGround
+67

Clanwilliam Hills House with Flat

158 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 158 reviews for Clanwilliam Hills House with Flat
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.7/5
Liezel M - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezel M
With spouse/partner

Baie netjiese eenheid, met alles wat nodig is.

Denise is baie vriendelik en behulpsaam.

Len T - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Len T
With friends

Uitstekende ligging.

Baie lekker gebly in 'n skoon en netjiese ruim huis.

Braam K - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Braam K
With spouse/partner

Baie mooi skoon en gerieflik.

Kan dalk 'n haardroër verskaf.

Elize E - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elize E
With spouse/partner

Uitsig oor die dam was lekker, binne sekuriteitskompleks, kulturele "journey"! Netjies, gemaklik, goed toegeruste selfsorgwoonstel. Goeie ervaring!

Secure, clean, view on dam. Well equipped flatlet. Had a good time. Owners friendly and helping. Love it!

Angelique W - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique W
With friends

Location is amazing, comfortable stay.

Enjoyed the safety of being in an estate. The views are amazing over the Clanwilliam Dam. Luxury duvets on the beds. Liked that all the bedrooms were en suite.

Dina B - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dina B
With friends

Heerlik gebly.

Huis is heerlik. Nie geskik vir gesinne met klein kindertjies nie. Baie ornamente. Uitsig op die dam is pragtig. Net sleg dat 'n mens nie die bad mag gebruik nie.

Sean R - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sean R
With spouse/partner

Accommodation satisfied our needs.

Lovely view of the Clanwilliam Dam. The unit could do with a bit of a de-cluttering and upgrade.

Cecilia F - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cecilia F
With spouse/partner

Baie gerieflike plek - alles is daar wat mens nodig het.

Die eenheid is baie netjies, gerieflik en privaat. Mens kan so lekker daar braai en oor die Clanwilliamdam kyk. Die eienaars is ook baie vriendelik en hulpvaardig (moet se Clanwilliam sê mense oor die algemeen is nie baie vriendelik nie), maar Denise en Neil maak op daarvoor - baie aangename mense.

Pieter C - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter C
With spouse/partner

Pragtige uitsig en lieflike woonstel

Denise is baie vriendelik, en het fantastiese inligting oor die hele area met ons gedeel. Die woonstel is skoon en netjies, en is toegerus met alles en meer wat mens voor kan vra. Die uitsig oor die Clanwilliam-dam slaan jou asem weg terwyl jy 'n skemerkelkie op die stoep geniet. Braai in die groot braaier wat hulle verskaf, of afkoel in die swembad in die Namakwa-son. Sal beslis hierdie plek aanbeveel!

Alison E - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alison E
Individual traveler

Beautiful place

Stunning views. Very comfortable. Beautifully decorated. Has been thoughtfully equipped.

Henri R - Jul 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henri R
With spouse/partner

Beautiful view and excellent accommodation

Well appointed flatlet, with a great view over the dam. In a secure estate, with good parking. Friendly service and almost a home away from home. Excellent for an overnight stay or even a longer vacation.

Helene V - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Helene V
With spouse/partner

Die beste wegbreek in 4 jaar!

Denise was vriendelik van die eerste oproep af. Hoewel die inligting nie gewys het dat die bestemming troeteldiervriendelik is nie, het hulle ons toegelaat om ons hondekinders saam te bring, wat alklaar 'n pluspunt vir ons was. Die woonstel was skoon, alles was daar wat ons nodig gehad het, alles het gewerk soos dit moes. Ek sal enige tyd weer hier kom bly vir 'n vinnige wegbreek!

Sarita R - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarita R
With friends

Excellent!

Peaceful and excellent, well done!

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Thank you so much for your support and respectful use of our accommodation in Clanwilliam. It was much appreciated and truly noted. You are always welcome to return at any time. We would love to see you again. So happy you could refresh and recharge in the peaceful surroundings and beautiful view of the dam. So appreciate that you noted the beauty around you. That is very special to us. Many thanks.

Clanwilliam Hills House with Flat
Antoinette S - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Antoinette S
Family with teenagers

Heerlik en veilig.

Was 'n ervaring met 'n pragtige omgewing en daar is baie om te doen. Skoon en netjies.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Ons waardeer u terugvoering van ons verblyf op Clanwilliam, dit is vir ons Baie Belangrik. Ons is so bly dat u en u gaste die huis so geniet het. Dit is altyd n plesier vir ons om sulke pragtige gaste te huisves, dit maak ons Harte bly. Baie dankie.

Clanwilliam Hills House with Flat
Adele V - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Adele V
With spouse/partner

Baie rustig. Slaap lekker met baie spasie. Net badkamer is bietjie klein en stort se kop is te teen die muur.

Eienaars is baie behulpsaam en vriendelik.

Tertia E - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tertia E
With spouse/partner

Denise was uitstekend met hulp en inligting. Verblyf was netjies, skoon en privaat. Als wat jy nodig het is tot jou beskikking.

Sal dit definitief aanbeveel en weer vir verblyf gebruik, sou ons akkommodasie in die area benodig.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Ons op Clanwilliam Hills huis en woonstel wil net vir u se baie dankie vir u respekvolle ondersteuning van ons verblyf op Clanwilliam. Dit was vir ons n plesier om vir julle te ontmoet en huisves. U is baie beslus welkom om ons weer te kom kuier. Voorspoed. Baie dankie.

Clanwilliam Hills House with Flat
Chris H - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Chris H
With spouse/partner

Baie lekker. Sal beslis weer gaan.

'n Baie goed toegeruste huis. Alles is netjies skoon. Die eienaars is hartlik en het ons baie tuis laat voel. Ons kan hierdie huis aanbeveel.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Ons op Clanwilliam se hartlike dankie vir julle respekvolle gebruik en ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam. Dit was vir ons n plesier om julle te huisves. U en u gaste is altyd welkom om ons weer te kom kuier. Baie dankie.

Clanwilliam Hills House with Flat
Karyhn V - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karyhn V
Family with young children

Amazing, relaxed getaway.

Beautiful quiet place, enjoy being there, will definitely go back and stay longer than 5 days. Denise and Neil friendly people made us feel so welcome.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Thank you so much for your respectful use of our accommodation in Clanwilliam Hills we appreciated it a lot. It was a pleasure hosting you and your guests at our accommodation in Clanwilliam. You are always welcome to visit us again. We would love to have you stay.

Clanwilliam Hills House with Flat
Pauline S - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pauline S
With friends

Excellent stay.

Excellent stay, excellent location next to the dam.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Thank you so much for your respectful use of our accommodation in Clanwilliam. It was truly noted. Thank you for your support of our accommodation in Clanwilliam Hills it was a pleasure hosting you guys. Many thanks.

Clanwilliam Hills House with Flat
Johan F - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan F
With spouse/partner

Rustige atmosfeer, vriendelike ontvangs en goeie diens.

As aanbeveling wil ek graag noem dat die internet roete-aanwysings ons deur die informele nedersetting tipe gebied geneem het na die hek, dit sal beter wees om duidelike aanwysings en GPS-koördinate te verskaf om onnodige ryery uit te skakel en 'n veiliger roete te laat volg.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Baie dankie vir u terugvoering van ons akkomadasie op Clanwilliam ons waardeer dit baie. Ongelukkig het ek geen beheer oor die GPS. verwysings nie. Ek glo dit kan party keer n uitdaaging wees. Baie dankie vir u ondersteuning, gaan jou goed.

Clanwilliam Hills House with Flat
Johann H - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johann H
With spouse/partner

Baie aangenaam.

Ons is hartlik ontvang en deurlopend so hanteer deur Niel en Denise. Die eenheid is netjies en gemaklik en die buite-area is regtig aangenaam, met mooi uitsigte en ideaal vir lekker ontspan en braai. Al wat hinderlik was is die badkameruitleg, maar nie so dat ons nie die eenheid met vrymoedigheid kan aanbeveel nie.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Ons by Clanwilliam Hills huis en woonstel waardeer u respekvolle gebruik van ons verblyf op Clanwilliam. Baie dankie vir u ondersteuning van ons akkomadasie, ons waardeer dit baie. Julle is altyd weer welkom om te kom kuier. Baie dankie.

Clanwilliam Hills House with Flat
Anton T - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anton T
With spouse/partner

Ons het baie lekker gekuier by Denise en Neil.

Sal definitief binnekort weer gaan.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Baie dankie vir u ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam. Dit was vir ons n vooreg om julle te ontmoet en huisves. Julle is baie wekom om by ons weer te kom kuier. Ons sien uit om julle weer by ons te he. Julle was baie aangename gaste. Baie dankie.

Clanwilliam Hills House with Flat
Liza S - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liza S
With spouse/partner

Relaxing home from home.

The accommodations were very neat and clean had everything we needed and more. Various seating options outside to braai and enjoy the peace and quiet with a nice view of the dam. Denise and Neil, our hosts, were very friendly, welcoming and helpful! Will stay there again if ever in the area.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Thank you so much for your respectful use and your supportive disposition of our accommodation in Clanwilliam Hills. We value your custom and I'm truly grateful to you and your guests for choosing us as your time to relax and unwind. You are very welcome to visit us again when in Clanwilliam.

Clanwilliam Hills House with Flat
Keana B - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Keana B
With spouse/partner

Asemrowend.

Plek was baie wonderlik.

Joan H - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Joan H
With friends

Fantasties!

Veral beïndruk met die veiligheid van die omgewing, asook die rustigheid daarvan! Beklemtoon ook die absolute netheid van die woonstel!

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Dit was n aangename plesiertjie om die 2 van julle te ontmoet en huisves. Ek weet daardie naweek was kookend warm en julle het dit met gemaak en rustigheid handteur. Julle is opregte dames soos min. Dit was n fees om in julle geselskap te wees,ek het dit so geniet. Mag die 2de kwartaal van hierdie jaar wat voorlê vir julle net n seëning wees. Julle is altyd welkom om ons weer te kom besoek.

Clanwilliam Hills House with Flat
Vincent V - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vincent V
With spouse/partner

Super awesome flat and friendly owners!

Such kind owners, for sure coming back soon!

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Thank you so much for your respectful support of our accommodation in Clanwilliam Hills we appreciate it so much. May you and your lovely family have an awesome 2021 going forward and yes you are welcome to pay us a visit anytime.

Clanwilliam Hills House with Flat
Andre S - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre S
Family with young children

Baie rustig, ontspannend en gemaklik.

Die eienaars is vreeslik vriedelik en aangenaam. Die huis is baie mooi en netjies. Regtig baie aangename verblyf.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Baie dankie vir julle respekvolle gebruik van ons verblyf op Clanwilliam ons waardeer dit baie. Dus altyd n plesier om gaste te kan tevrede stel en gelukkig maak. U is altyd welkom om weer by ons te kom kuier om te rus en ontspan.Dit is altyd vir ons n vooreg om gaste te kan onthaal en tevrede te stel by ons verblyf. Ons waardeer.

Clanwilliam Hills House with Flat
Maxwell D - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maxwell D
With friends

Rustigheid en ontspan lekker.

Beste om te ontspan en rus. Als was perfek, regtig, sal baie graag weer daar gaan ontspan vir 'n naweek Denise, baie dankie.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag Maxwell, ons by Clanwilliam Hills huis wil net vir u en u gaste Baie Dankie se vir julle ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam. Ons het julle besoek as besonders beskou.
Julle is altyd weer welkom om by ons te kom kuier by Clanwilliam Hills huis en woonstel.
Alles wat mooi is vir julle.
Hartlike Groete,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Samantha A - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Samantha A
Family with young children

Rustig, gemaklik, waarde vir jou geld.

3 aande was definitief te kort, sal volgende keer langer bespreek. Die wegbreek was regtig hemels. Die kinders het die plonspoel baie geniet.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag Samantha, Hartlike dankie aan julle vir julle ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam. Ons by Clanwilliam Hills huis en woonstel was so beindruk met julle respek volle ondersteuning en gebruik van die akkomadasie julle is altyd weer welkom om by ons te kom kuier. Ons waardeer dit opreg.
Hartlike Groete,
Denise en Neil Clanwilliam Hills huis en woonstel wil

Clanwilliam Hills House with Flat
Elaine B - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elaine B
With spouse/partner

Beautiful view and comfortable stay.

We had an amazing night stop with a beautiful sunset view over the dam. The accommodation was very clean and spacious. Enjoyed sipping on a glass of wine with my feet in the pool watching the sunset. Neil and Denise were friendly and very informative about the area.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Elaine, Thank you so much for your respectful support and appreciation of our accommodation at Clanwilliam Hills house and flat. We're always so excited when we have the privilege to accommodate such lovely and satisfied guests. You will always be welcome to return anytime the need arises.
Many Thanks, Kindest Regards
Denise and Neil Clanwilliam Hills house and flat

Clanwilliam Hills House with Flat
Deralle J - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Deralle J
With friends

Baie lekker gebly, mooi uitsig en netjies.

Die huis was skoon en netjies. Mooi uitsig oor die Clanwilliamdam. Ons het baie lekker gekuier, en sal beslis weer teruggaan.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag Deralle, ons by Clanwilliam hills huis en woonstel wil net baie dankie se vir julle ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam. Ons waardeer dit Baie dat ons julle kon huisves.
Gaan jou goed.
Hartlike Groete
Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Sharne D - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharne D

Goeie wegbreek vir familietyd.

Die huis is pragtig soos op foto's. Rustige plek as jy wil wegbreek van die stad se lawaai en net tyd met familie wil geniet.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag Sharne. Ons by Clanwilliam Hills huis en woonstel wil net baie dankie se vir julle ondersteuning van ons akkommadasie op Clanwilliam. Ons se vir julle alles wat mooi is vorentoe. mag julle net vooruitgaan geniet in hierdie jaar. Hartlike groete Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Luzanie P - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Luzanie P
Individual traveler

Rustig, amazing en so goed vir die siel.

Wonderlike gashere! Hulle het my so welkom laat voel en ek kon met vrymoedigheid vra indien ek iets wou weet. Die plekkie is baie netjies en ek sal definitief weer gaan. Die rustigheid doen wonders vir 'n mens se siel, en die uitsig oor die dam is pragtig! Dit is baie privaat en ek kan dit met liefde vir enigiemand aanbeveel.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag Luzanie
Ons by clanwilliam hills huis en woonstel wil net baie dankie sê vir jou respekvolle ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam. Ons het jou tyd by ons baie waardeer en dit was 'n plesier om jou te kon huisves. U is altyd welkom om weer by ons te kom aanklop vir akkommodasie. Voorspoed vir hierdie jaar 2021.
Hartlike groete
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Johan V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Rustig en ontspannend.

Skoon en al die basiese bykomstighede om verblyf te vergemaklik. Dankie Denise.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag Johan
Ons by Clanwilliam hills huis en woonstel wil net baie dankie sê vir julle respekvolle gebruik van ons akkomadasie op clanwilliam. Ons waardeer dit baie. Als wat mooi is vir julle vorentoe. Julle is altyd weer welkom om by ons 'n draai te kom maak. Hartlike groete denise en neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Herman V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman V
With spouse/partner

Heerlik en ontspanne, pragtige, netjiese plekkie.

Ons was onmiddelik "tuis" die oomblik wat ons daar aangekom het. Denise het ons so welkom laat voel, en die plekkie was keurig en netjies. Die uitsig was pragtig! Baie dankie, Niel en Denise, ons sal beslis weer daar wil kom kuier.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag Herman
Ons by Clanwilliam hills huis en woonstel wil net baie dankie sê vir julle respekvolle gebruik van ons verblyf op Clanwilliam. Ons waardeer dit baie en dit was vir ons 'n groot plesier om julle te kon huisves en gelukkig te sien. Ons probeer en dus is dit altyd so bevrediging wanneer gaste dit waardeer. Lekker dag vir julle. Hartlike Groete Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Sue L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sue L
With spouse/partner

Good value for money

Clean on arrival, did not see host but she sent message to check if all ok.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Sue,
Thank you so much for your support of our accommodation in Clanwilliam Hills, we greatly appreciate the time you took to review us.
Many Thanks,
Kindest Regards
Denise

Clanwilliam Hills House with Flat
John P - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
John P
With friends

Rustig, goeie uitsig. Goed toegerus.

Geskik vir besigtigings toere om en by Clanwilliam

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Midday John,

Ons by Clanwilliam hills huis en woonstel wil net baie dankie se vir julle ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam.
Ons waardeer dit baie.

Mooi Loop Hartlike Groete Denise en Neil Clanwilliam Hills huis en woonstel

Clanwilliam Hills House with Flat
Nadine H - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadine H
Family with young children

We had a lovely stay at Clanwilliam Hills House with Flat

We really enjoyed our stay at this place, our stay was just a little too short. It was so relaxing, with the most beautiful view of the dam. On the day we arrived, it was 32 degrees and the kids enjoyed themselves in the pool. The house is beautifully decorated and Denise did everything to ensure that we enjoyed our stay. She even sent me a message on the day that we left to wish us a safe journey. I would recommend that they remove some of the items in the house since not everyone would always respect and appreciate it. Also a guest bathroom would help a great deal since all the bathrooms are en-suites. But overall we had an amazing time and will definitely recommend this place.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Nadine
We at Clanwilliam Hills house and flat would like to thank you for your respectful support and use of our accommodation in Clanwilliam. Thank you for your feedback. We have since built on a 3rd bathroom so now we're 3 bedrooms and 3 bathrooms. Makes for an even more enjoyable and memorable stay. It was truly noted. your input, always welcome. Many Thanks, Kindest Regards
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Marlou B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlou B
With spouse/partner

Ons het lekker oorgeslaap.

Alles was in order toe ons daar kom. Bejaardes en beseerdes sal sukkel om op en af met die trappe te klim tot by die blyplek. Groot geboude persone sal sukkel in die nou badkamer. Vir ons 2 was alles perfek.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag Marlou;

Baie Dankie vir jou terugvoering en ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam ons waardeer. Maar dus soos my man se as jy oorgewig is dan het jy juis n bietjie offering nodig.so die trappe is net die ding.altyd goed vir die siel.Hy se dit laat hom altyd dink, maar ek is bly dat julle dit behartig het.Goed gedaan.Voorspoed.

Hartlike Groete Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Sienie L - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sienie L
With friends

Neat, clean, perfect views. Enjoyed the overnight experience, definitely a 5 star.

It was a pleasant surprise to see what we got for the amount that we had to pay. We will definitely recommend it to others and if needed, will stay there again. Thanks for sharing your home with us.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Sienie
Thank you for your respectful support and use of our accommodation in Clanwilliam. We at Clanwilliam Hills house and flat would like to say that we appreciated your custom and would gladly host you again.
Go well. All the Best. Many Thanks,
Kindest Regards Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Phillip Jh C - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Phillip Jh C
With spouse/partner

Perfekte ligging en uitstekende diens.

In veiligheidskompleks met sekuriteit. Pragtige huis met alle geriewe en heerlike braai op die stoep wat oor die dam uitkyk. Definitief waarde vir geld.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Liewe Lynette
Ons by Clanwilliam hills huis en woonstel wil net baie dankie sê vir julle respekvolle gebruik en ondersteuning van ons verblyf op Clanwilliam. Dit was 'n plesier om julle te kon huisves. Waardeer dat julle dit waarde vir geld gevind het. Baie dankie. Julle is altyd weer wekom.
Mooi Loop.
Hartlike Groete Denise en Neil Clanwilliam

Clanwilliam Hills House with Flat
Andre S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre S
With spouse/partner

Blomme kyk in Clanwilliam en omgewing.

Die plekkie het ons verwagtinge oortref. Dit is skoon en netjies met alles wat jy tuis het. Dit is in 'n sekuriteitskompleks geleë en dus baie veilig. Die uitsig oor Clanwilliamdam is 'n bonus. Ons gaan beslis weer hier bly!

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Liewe Andre en vroutjie
Ons by Clanwilliam Hills, wil net sê baie dankie vir die wonderlike waardering van ons akkommodasie op Clanwilliam. Dit was 'n plesier om julle te kon huisves en tuis te laat voel. Die sjokolade wat jy vir ons gelos het was so 'n verassing. Ons kon dit net nie glo nie, dus nou waardering vir jou, baie dankie. Lekker aand.
Hartlike Groete Neil en Denise
PS Julle is beslis weer welkom om by ons te kom kuier.

Clanwilliam Hills House with Flat
Hilton P - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hilton P
With spouse/partner

Stunning flat with a breathtaking view overlooking Clanwilliam Dam.

Will definitely be back. Just unhappy on of I was pressurised to make the 50% deposit or full payment.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Good morning Hilton.
Thank you for your support of our accommodation in Clanwilliam Hills, Much appreciated.
The policy set out by the agent is a deposit as they have to be paid for their service and then the balance can be paid immediately or on arrival. They do give you that option, so the choice is up to the guest as to what works for them best, I have always found them most helpful.
Have an awesome day,
Many Thanks Kindest Regards
Denise and Neil Clanwilliam Hills house and flat

Clanwilliam Hills House with Flat
Natalie R - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Natalie R
With spouse/partner

Beautiful tranquil and peaceful surroundings.

Loved the place, the hospitality of Denise and the view was absolutely spectacular. Would've loved to have a bedside lamp though, but apart from that I recommend.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Natalie.
Thank you so much for your review much appreciated. The switch for the bedside lamps which is built into the unit behind the bed, was next to the leather headrests. Such a pity that you didn't see the switch as those lights are great, especially for reading. Perhaps next time on a return visit when hiking.
Have a Great week, Many Thanks Kindest Regards.
Denise and Neil
Clanwilliam Hills house and flat

Clanwilliam Hills House with Flat
Rudiaan David V - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rudiaan David V
With spouse/partner

Beautiful! Definitely a must!

Very affordable and relaxing.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Rudiaan.

Thank you so much for taking the time to review us, much appreciated. Thank you for supporting our accommodation in Clanwilliam Hills. We do hope to be able to host you again in the near future. Have an amazing week, many thanks.

Kindest regards,
Denise and Neil
Clanwilliam Hills

Clanwilliam Hills House with Flat
Elmarie S - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie S
With spouse/partner

Lekker gewees, dankie.

Skoon en netjies, langs Clanwilliamdam, ons het lekker gekuier.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

More Elmarie,
Ons by Clanwilliam Hills huis en woonste wil net se baie dankie vir jou mooi woorde oor ons verblyf op Clanwilliam, ons waardeer dat u ons harde werk raak sien. U is altyd welkom by ons op Clanwilliam, as julle weer Clanwilliam toe kom.
Hartlike Groete,
Denise en Neil
Clanwilliam Hills

Clanwilliam Hills House with Flat
Adele I - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele I
With spouse/partner

Pragtige uitsig oor die dam met goeie geriewe.

Daar was alles wat ons nodig gehad het. Dit was rustig en veilig en Clanwilliam was naby aan die plekke waar ons blomme wou kyk.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

More Adele,

Ons by Clanwilliam Hills huis en woonstel waardeer jou terugvoering van ons verblyf. Dit is altyd vir ons n plesier om gaste te ontvang by ons akkomadasie, U is altyd welkom om weer by ons te kom kuier.

Lekker daggie, Hartlike Groete,
Denise

Clanwilliam Hills House with Flat
Johan D - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan D
With spouse/partner

Uitstekend!

Die akkommodasie was uitstekend en ons kon werklik vir niks meer gevra het nie. Die woonstel was skoon, gemaklik en goed toegerus. Dan was daar die pragtige uitsig oor die dam, voorwaar die kersie op die koek. Denise was baie hulpvaardig en het seker gemaak dat ons niks kortkom nie. Ons sal definitief weer van Clanwilliam Hills House en Flat gebruik maak.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

More Johan,
Ons by Clanwilliam Hills huis en woonstel wil net baie dankie se vir julle ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam, ons waardeer dit baie. Dit was vir ons n plesier om julle te huisves, en ons deure sal altyd oop staan vir julle. Julle is altyd weer welkom.
Lekker Daggie,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Andrew M - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew M
With spouse/partner

Comfortable stay with great view.

Denise was a helpful and friendly host. The flat is most comfortable and well equipped, with a great view.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Andrew and co.
We at Clanwilliam Hills house and flat just want to thank you for your support of our accommodation.
We really enjoyed meeting you guys and being able to assist you with accommodation to a standard that you appreciated.
Go well, blessings.
May we be privileged enough to host you in the near future.
Many thanks, kindest regards
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Jj V - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jj V
With spouse/partner

Dit was aangenaam en voldoende vir ons behoeftes.

Daar is plek vir verbetering, badkamer 'n bietjie klein en sonder aparate ligskakelaar, ongemaklik vir naggebruik.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi daar, baie dankie vir u terug voring ons waardeer dit baie.
Hartlike Groete
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Marius M - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marius M
On business

Absoluut die moeite werd.

Ten volle toegeruste huis met 'n pragtige uitsig oor die dam. Veilig en rustig asook naby die dorpie sou jy iets benodig. Kan dit 100% aanbeveel.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Marius,
We at Clanwilliam Hills house and flat greatly appreciated your respectful use of our accommodation. It was an absolute pleasure hosting you guys.
Hope to see you again sometime in the near future, you are always welcome.
Many thanks for your support of our accommodation in Clanwilliam.
Kindest regards,
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Corlia H - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Corlia H
With spouse/partner

5 ster verblyf met pragtige uitsig.

Ons het in die woonstel gebly en het heerlik geslaap onder die vere-duvet. Die woonstel is luuks afgewerk, silwerskoon met mooi swembad. Heerlike gemakstoel op die stoep het ons vir ure buite laat kuier en ons kon die mooi uitsig oor die dam en berge indrink. Baie aangename eienaars. Omdat dit in sekuriteitskompleks is, het ons baie veilig gevoel. Ons kom beslis weer terug.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Middag se Corliam
Dit was n groot plesier om vir u en u man te huisves. Julle was so respek vol van ons akkomadasie dat ons uitsien om julle weer as gaste te geniet.
Baie Dankie vir julle ondersteuning van ons akkomadasie by Clanwilliam Hills huis en woonstel, ons waardeer dit baie.
Gaan jou goed ,als wat mooi is vorentoe,
Blessings,
Hartlike groete,
Denise

Clanwilliam Hills House with Flat
Nico L - Jul 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nico L
Family with teenagers

Ideale kuierplek van waar Cederberge verken kan word. Denise was uitstekende gasheer.

Denise is ware gasvrou wat uit haar pad gaan om te verseker dat jou kuier goed afloop. Sy het soveel advies gehad van plekkies om te besoek en was altyd beskikbaar vir enige probleme. Baie lekker gebly en sal beslis weer teruggaan.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Daar Nico;
Ons by Clanwilliam hills huis en woonstel wil net Baie Dankie se vir u ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam.
Ons waardeer u respek volle gebruikvan ons verblyf. Ons waardeer ook dat u so geintreseid was in ons omgeving en die pragtige uitsig van die woonstel,oor die dam. Dit maak al die harder werk waardevolle.
U is altyd welkom om ons weer te besoek.
Lekker Daggie,
Hartlike Groete
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Lourens M - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lourens M
With spouse/partner

Lovely accommodation.

Lovely accommodation, quiet, tranquil setting, lovely view. Comfortable bed with nice hot shower, a small splash pool to cool down in was an added bonus.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Lourens,
It was such a pleasure to host you and your wife, love having guests that appreciate the accommodation and that enjoy the beautiful scenery that surrounds us.
May all go well with you guys, hope to host you again in the near future.
Thank you for your support of our accommodation in Clanwilliam.
Many Thanks
Kindest Regards
Denise

Clanwilliam Hills House with Flat
Jeremy J - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jeremy J
With spouse/partner

Exceptionally brilliant.

Comfy and relaxed. Load shedding plans in place. Friendly home owner. Secured and peaceful stay.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Good morning Jeremy. It was an absolute pleasure hosting you and your wife at our accommodation in Clanwilliam.
We at Clanwilliam Hills house and flat say thank you for your respectful support of our accommodation. You are always welcome to return.
We look forward to hosting you again.
Keep well and many thanks.
Denise and Neil
Clanwilliam Hills house and flat,

Clanwilliam Hills House with Flat
Frans P - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frans P
On business

Very neat and peaceful.

Very peaceful and clean. Ideal for an overnight stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en rustig.

Baie rustig en skoon. Perfek vir oornag.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Frans,
Thank you so much for your respectful appreciation of our accommodation at Clanwilliam, It is always a pleasure to host you, you're always welcome at our accommodation.
Many Thanks
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Harold V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Harold V
With friends

Baie mooi en rustig.

Beautiful views and venue is quiet. Had a awesome time with friends.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi there Harold,
We at Clanwilliam Hills house and flat want to thank you and your guests for your respectful support of our accommodation in Clanwilliam, It was a joy for our cleaning staff to walk into such a well-respected guest room, 100% to the guests, you are always most welcome to return at your earliest convenience. We look forward to hosting, you and your guests.
Have a great weekend.
Many Thanks,
Kindest Regards Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Adriaan V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriaan V
With spouse/partner

Heerlik daar gebly en die kuier geniet!

Blyplek is stylvol en veilig. Swembadjie lekker en uitsig Baie mooi. Heerlik op die stoep gekuier tot laat aand. Eienaar Denise en Niel is behulpsaam, gasvry en vriendelik. Is aan te beveel!

Clanwilliam Hills House with Flat's response

More Helene,
Ons by Clanwilliam Hills huis en woonstel wil net Baie Dankie se vir julle respekvolle ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam, ons Waardeer, Dit was so aangenaam om julle te ontmoet, ons het julle geselskap baie geniet, ons will ook se. Dit sal so gaaf wees om julle weer te huisves in die blomme tyd sou julle belangstelling, julle is altyd welkom.
Lekker Daggie,
Hartlike Groete,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Meagan P - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Meagan P

The place is beautiful, but the customer service extremely poor!

This property is being advertised with the following amenities: Free Wi-Fi, air conditioned rooms, access to all amenities that house has to offer. This is what's true after our stay this weekend 7 to 9 Feb 2020: No Wi-Fi, old fans in bedrooms, aircon unit so small it only covers the TV room space. Guest not allowed to use bath that is available in room because of the water shortage, really? My sister in law could only check in after 3 and not 2 as said on the website. On Saturday after having a load shedding episode which we prepared for the electricity of the house did not come back on. So naturally we called on the owner for assistance, who blamed the municipality but undertook to phone them to investigate. After an hour we the guests decided to phone the after hours number of the municipality, only to find out that nobody called them for assistance. These guys came to the house around ten and then needed excess to the DB board. We tried to get hold of the owners with no luck, eventually the guys had to leave, after no response from the owners. Now the next morning we were left with still no electricity, no hot water and still no word from the owners. I cannot begin to describe my disgust for the lack of service and support and the fact that we were left to our demise. Such blatant disrespect for your guests you should not put your property on websites, if this is how you treat paying customers. We bought beautiful cuts of meat from the local butcher money wasted cause it was ruined. On Monday morning, the 10 February 2020, the owners replied and said that their electrician found nothing wrong. The units were finished. After load shedding, I personally checked on the unit box and there were still 35 units on. For paying a weekend and you have such services not good. Update the rules of the house. Certainly we are not in such a water crisis that you are not allowed by the municipality to bath. Will I recommend people to this house after this horrific experience, certainly not.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

This review is a disappointment to us, but we are grateful for the feedback.
You informed me that you would be arriving at 4 pm, no problem. Your sister-in-law arrived at the house before 1 pm, wanting access to the house, which couldn't be granted as the cleaning staff were putting the finishing touches to the preparation of the house. They were politely asked to return at 2 pm, but didn't, only arriving well after 3 the security had informed us.
Nowhere do we advertise free WiFi.
We have to conserve waters we are not permitted to exceed a certain level of water use, as not everyone is respectfully diligent with the use of water, therefore we don't allow the use of the bath, but guests are happy to use the showers.
The fans are all new and work perfectly. Just have to use the features correctly.
The Load Shedding, yes I agree, was an unfortunate inconvenience, but is a reality and therefore we have to adapt.
Many thanks and kindest regards,
Denise

Clanwilliam Hills House with Flat
Annamarie B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Annamarie B
With friends

Ongelooflike huis met soveel karakter en die uitsig span die kroon.

Sal die plek vir enige een aanbeveel.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Annamarie
Ons by Clanwilliam Hills huis en Woonstel wil net baie dankie se vir julle ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam. Ons wil ook baie dankie se dat julle die tyd geneem het om ons te beoordeel, ons waardeer dit baie. Dit was 'n plesier om julle te kon huisves. Julle is altyd weer terug verwelkom .Hartlike groete, Denise.

Clanwilliam Hills House with Flat
Stephan B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stephan B
With spouse/partner

Baie lekker gebly, mooi uitsig en netjies.

Mooi woonstel, lekker met die swembad en braaigeriewe.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Stephen
Baie dankie vir u respekvolle ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam. Ons waardeer jou terugvoering oor ons verblyf. Dit is vir ons baie behulpsaam voorentoe. Ons waardeer dit. Harlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Monique M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique M

Dit was asemrowend.

Die uitsig was iets besonders. Die plek is stil en pragtig. Baie netjies en baie mooi en het elke oomblik van dit geniet. Dit het my ma in trane gehad. Dankie vir dit.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Monique
Ons waardeer dat julle so ons akkommodasie op Clanwilliam verwelkom het, en dat dit julle belangrik laat voel het want julle is baie belangrik vir ons. Ons waardeer hoe netjies julle die akkommodasie gelos het, dit was vir ons 'n plus punt. So julle is altyd welkom om weer terug te keur na ons toe. Ons waardeer jou beoordeeling van ons akkommodasie. Voorspoed en hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Neill G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neill G
Family with teenagers

Tastefully decorated spacious accommodation.

Only criticism is the lack of fans or air-con during the hot time of year that we visited. Otherwise highly recommended.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Neil,
Thank you for your feedback about our accommodation at Clanwilliam, we appreciate your input. It was truly noted, thank you for your support of our accommodation at Clanwilliam, we hope to see you again one day. Kindest regards, Denise and Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Karen J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karen J
With spouse/partner

Very peaceful and lovely views.

Very neat place with beautiful views of the dam. Everything needed is in the apartment.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig en lieflike uitsig.

Baie netjiese plekkie met pragtige uitsig oor die dam. Alles wat nodig is, is in die woonstel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Karen
Baie dankie vir u terugvoering oor ons akkommodasie op Clanwilliam, ons waardeer dit baie. Ons wil ook dankie se vir julle ondersteuning van ons akkommodasie by Clanwilliam Hills Huis en Woonstel. Gaan jou goed en hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Ronelle K - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronelle K
With friends

Absoluut volledig toegeruste huis.

Elke moontlike klein detail is voorsien, al my verwagtings is oortref. Omdat dit so geweldig warm is daar, sal bolakens waardeer word. Duvets is te warm.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Ronel
Baie dankie vir jou terugvoering oor ons akkommodasie op Clanwilliam, ons waardeer dit baie. Dit was 'n plesier om julle te kon huisves, ons waardeer julle ondersteuning werklik. Voorspoed en hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Juanita G - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juanita G
With spouse/partner

The flat was delightful and perfect for our 2 day stay.

Lovely views and pool for the heat plus full Dstv and braai facility was great value for money. We both slept like a log. Many thanks.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Juanita,
Thank you so much for your support of our accommodation at Clanwilliam. We appreciate your time that it took to review us. It really is important to us so we say thank you. You are always welcome to visit us again in the future. Go well. Kindest regards

Clanwilliam Hills House with Flat
Jan C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan C
With spouse/partner

Tasteful and well equipped.

Nice and satisfying.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Smaakvol en goed toegerus.

Lekker aangenaam en bevredigend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Goeiemore Jan, baie dankie dat u en u vrou ons verblyf op Clanwilliam ondersteun het. Ons waardeer dit baie en dit was 'n voorreg om julle te huisves en gemaklik te maak by ons woonstel. Dit is altyd 'n plesier om sulke respekvolle en dierbare gaste te ontvang, u is altyd weer welkom. Dankie dat alles so netjies gelos was, ons waardeer dit baie. Hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Pietie W - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pietie W
On business

Everything was excellent, clean and neat. Top-quality!

Thanks to by hostess and host. I had a great stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles was uitstekend, skoon en netjies. Topgehalte!

Baie, baie dankie aan my gasvrou en gasheer. Ek het baie lekker gebly by julle.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Goeiemore Lorraine, baie dankie vir u respekvolle ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam. Ons waardeer dit baie. Sulke gaste soos jy is min gesaai. Ons waardeer dit so, dat jy die woonstel so geniet het,en so respelkvol van u omgeving was. U is altyd weer welkom om by ons verblyf aan te klop as u in Clanwilliam 'n draai kom maak. Weereens baie dankie. Hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Arinda J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arinda J
With spouse/partner

Would go back.

Denise and her husband are really friendly and welcomed us. Denise gave us a lot of information about the possible activities and places to eat, and more general information about SA (interesting for us foreigners!). We enjoyed the view from the room and terrace, it's a perfect setting to use the braai.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Good morning Arinda, it was an absolute pleasure hosting you and your hubby at our accommodation in Clanwilliam. We loved having you, especially meeting such lovely people from Holland. It was a privilege to be able to share the beauty of the Cederberg with you guys, as we aim to please and be as informative as possible to help your stay be worthwhile, enjoyable and comfortable. Many thanks for your support, you are always welcome back at Clanwilliam Hills. Kindest regards, Denise and Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Gerrit S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrit S
With spouse/partner

Very neat place and quiet.

Very nice stay. Nice view and the place is very clean and tidy. I would recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese plek en rustig.

Baie lekker gebly. Mooi uitsig en die plek is baie skoon en netjies. Ek sal dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Gerrit, baie dankie vir u respekvolle ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam. Ons waardeer dit baie. Dit was 'n plesier om julle te kon huisves, en u verblyf gemaklik te maak. Weereens baie dankie, ons waardeer dit. Hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Afrika W - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Afrika W

Absoluut fantasties.

Clanwilliam Hills was meer as beloof. Dit was absoluut die moeite werd.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Daar.
Baie Dankie vir u Respek volle waardering en Ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam.
Ons is Baie Dankaar dat u dit so geniet het.u is altyd welkom om ons weer te kom besoek,ons sien uit na u kuiertjie.
Lekker Daggie
Hartlike Groete
Denise en Neil Clanwilliam Hills huis en woonstel

Clanwilliam Hills House with Flat
Eddie F - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eddie F
With spouse/partner

'n Uiters positiewe ervaring met akkommodasie wat waarde oorskry.

Akkommodasie van hoë standaard en groot waarde vir geld. Uiters volledig toegerus. Sal aan al my familie, vriende en kennisse aanbeveel.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Eddie, dit was 'n groot plesier om u en u familie te huisves by ons op Clanwilliam. Julle respekvolle ondersteuning word so waardeer, dus min gesaai. U en u familie is altyd weer welkom om by ons 'n draai te kom maak. Hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Salome D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Salome D
Family with teenagers

Baie gerieflik en veilig en stil.

Ons was baie min in die huis self maar dit was baie lekker en rustig en gerieflik ingerig, ek sal graag weer wil gaan, baie dankie.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

More Salome, baie dankie vir u respekvolle ondersteuning van ons akkommoasie op Clanwilliam, ons het dit so waardeer. Dit was 'n vooreg om julle as gaste te ontvang, veral op so 'n spesiale dag. Julle is altyd weer welkom om by ons te kom kuier op Clanwilliam, ons ontvang julle graag. Hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Lucette P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucette P
With friends

Pragtige uitsig oor die dam.

Vriendelike gasvrye ontvangs. Pragtige plek. Goed geleë. Vol DStv was 'n bonus! Alles wat jy nodig het vir oorslaap en ontspan.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Daar.
Ons by Clanwilliam Hills huis en woonstel wil net se Baie Dankie vir u respekvolle ondersteuning van ons verblyf op Clanwilliam.
Ons waardeer dit Baie. U is welkom om ons enige tyd weer te kom kuier. Dit sal baie gaaf wees.
Lekker Daggie,
Hartlike Groete
Denise en Neil Clanwilliam Hills huis en woonstel

Clanwilliam Hills House with Flat
Willie D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Willie D
With spouse/partner

Baie goed.

Alles was goed, net jammer van die steil trappe.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

More, baie dankie vir u respekvolle ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam, ons waardeer dit baie.
Gelukkig het ons die padjie langs die huis vir gebruik, vir die wat nie die trappe will gebruik nie. Ons het julle so geniet, u is altyd weer welkom by ons op Clanwilliam.
Hartlike groete, Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Sumei G - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sumei G
With spouse/partner

Quiet overnight stay, friendly reception, beautiful views, extremely convenient.

Hospitable reception by Denise and Niel, extremely comfortable accommodation and wonderful views. We enjoyed it very much. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige oornagverblyf, vriendelike ontvangs, pragtige uitsig, uiters gerieflik.

Gasvrye ontvangs deur Denise en Niel, uiters gerieflike verblyf en 'n wonderlike uitsig. Ons het dit baie geniet. Baie dankie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Dearest Sumei, thank you for being such amazing guests. We really valued your custom, you are most welcome to visit us at any time again. A good chat makes all the difference. Thank you for your respect shown for our accommodation and rating it fairly. We are truly appreciative of your comment. Kindest regards, Denise and Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Elmarie H - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmarie H
Individual traveler

Pleasant and spacious and friendly.

Lovely accommodation with views. Friendly hosts, would recommend to couples for a breakaway.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Daar. Baie Dankie vir u respek volle ondersteuning van ons verblyf op Clanwilliam.
Dit was n plesier om u te onthaal by ons akkomadasie in Clanwilliam Hills huis en woonstel, U is altyd welkom om weer te kom kuier.
Lekker Daggie
Hartlike Groete
Denise en Neil Clanwilliam Hills huis en woonstel

Clanwilliam Hills House with Flat
Elmien V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elmien V
With spouse/partner

Baie gerieflik en ontspannend!

Baie netjies en skoon. Pragtige uitsig en ons het elke oomblik geniet.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Daar Elmien,
Ons waardeer julle ondersteuning en terugvoering van ons akkomadasie by Clanwilliam Hills woonstel. Dit is altyd vir ons n vooreg om gaste te verwelkom by ons verblyf.
Hartlike Dankies en lekker Daggie,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Elta V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elta V
With friends

Wonderlik!

Mooi plek, so goed toegerus en netjies! Heerlik gebly. Dankie, Neil en Denise, lekker saam julle gekuier!

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi Daar Elta,

Ons moet dankie se vir julle wat ons dag so ons laat goed voel om die vooreg te he om twee wonderlike, lewelistige dames te ontmoet soos julle. Dit was so lekker om saam met julle, twee vrouens tekuier wat so dapper die land deur toer. Julle is n waar voordeeld vir almal.

Tot volgende kuier, lekker daggie,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Elna B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Elna B
With spouse/partner

Mooi omgewing.

Probleem is die huurders van woonhuis wat die reëls verontagsaam. Bv. ekstra gaste tot middernag en weer begin raas 5:00 in oggend. Toegangsbeheer moet streng toegepas word indien eienaar nie self op perseel is nie.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Hi daar Elna,
Ons is baie jammer vir die ongerief wat die brandweermanne julle verblyf op die laaste aand van julle oorbly verontagsaam het. Dit was so onverwags, ons sukkel nog met hulle om die vergoeding van die skade wat hulle aangerig het uit hulle te kry. As ons in die Kaap is sal ons julle persoonlik vir om verskoning kom vra oor n koppie koffee. Ons waardeer. Lekker daggie
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Liza P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liza P

Very quiet area and exceptional house with breathtaking views.

The accommodation is equipped with everything you may need. It's clean and very neat. Only the fact that there is no separate bathroom/toilet for the third bedroom does make it a little uncomfortable. But I will still recommend the house and I will definitely use this accommodation again in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustige omgewing en besonderse huis met asemrowende uitsig.

Die verblyf is toegerus met alles wat jy mag nodig kry. Dis skoon en baie netjies. Slegs die feit dat daar nie 'n aparte badkamer/toilet is vir die derde slaapkamer nie maak dit bietjie ongemaklik. Maar ek sal steeds die huis aanbeveel en ek sal beslis weer van hierdie verblyf gebruik maak in die toekoms.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Beste Liza,

Baie dankie vir jou terugvoer op en ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam by die dam. Ons waardeer dit. U en u metgesel is altyd welkom, die blomme is nou pragtige en die dam is ook vol.

Hartlike groete,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Else U - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Else U
With spouse/partner

Great view, good breakaway.

Comfortable flatlet underneath the main house. A long living space with all needed amenities for a breakaway and fresh perspective.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Dear Elsa,

Thank you for your review of our flat! It is much appreciated!

It is really very beautiful now with the wildflowers virtually to the door, so to speak, and the dam full to capacity. Well worth a visit.

Kindest regards,
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Mercia F - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Mercia F
With friends

Well-equipped.

Very well-equipped home. Very clean and comfortable.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Greetings Randall,

Thank you for your support of our accommodation at Clanwilliam Hills House. We appreciate your interest shown in taking the time to review us.

Regards,
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Bianca N - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca N
With spouse/partner

Special.

Was a special weekend away, quiet. Will recommend anytime to family and friends. Will definitely visit Clanwilliam again with their friendly people and services.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Besonders.

Was 'n besonderse naweek weg, rustig. Sal enige tyd aanbeveel aan familie en vriende. Sal ook weer beslis Clanwilliam gaan besoek met hulle vriendelike mense en dienste.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Beste Bianca,

Ons wil net baie dankie sê vir jul ondersteuning en terugvoer van ons akkommodasie. Ons waardeer dit baie. Dit is vir ons ook 'n plesier om gaste te ontvang en nuwe vriende te maak,

Hartlike groete,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Christo D - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christo D
With spouse/partner

Very neat.

The road that leads to the house isn't the best.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies.

Pad na huis nie van die beste nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Beste Christo,

Baie dankie vir jul terugvoer op en ondersteuning van ons akkommodasie en die terugvoering, ons waardeer dit.

Dit is die Cederberg en die paaie word so goed as moontlik in stand gehou deur die munisipaliteit.

Hartlike groete,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Elna M - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elna M
Individual traveler

Lekker rustig.

Skoon, netjies, rustig en baie vriendelike gashere.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

More Frans,

Baie dankie dat jy ons kies as u verblyf wanneer u op besigheid Clanwilliam toe kom. Ons waardeer u respekvolle gebruik van ons akkomadasie, Ons se baie dankie daarvoor ons waardeur u is altyd welkom.

Hartlike groete
Neil en Denise

Clanwilliam Hills House with Flat
Raoul O - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Raoul O
With spouse/partner

Absolutely brilliant.

Best house to stay in Clan.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Good day Raoul,

Thank you so much to you and your partner for your interest shown in our accommodation, it was an absolute privilege and pleasure hosting you guys. Thank you so much for your respect shown to the preservation of our property, it was truely noted and very much appreciated. You are welcome back anytime that you choose to return to Clanwilliam at our accommodation. Thanks so much.

Kindest Regards
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Megan W - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Megan W

Beautiful quiet setting, with lovely owners!

The house is lovely with amazing views. Peaceful and good security.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Dearest Megan,
Thank you so much for your support of our accommodation at Clanwilliam Hills house and flat. You are welcome back anytime.
Many Thanks,
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Pieter R - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter R
With spouse/partner

It was lovely and quiet.

Very quiet and peaceful. Beautiful views. Had a nice stay. Friendly people.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik en rustig.

Baie stil en rustig. Mooi uitsig. Lekker gebly. Vriendelike mense.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Good morning Pieter,
Thank you for your feedback, it is truly noted and makes the industry worthwhile having guests like you to host.
Many thanks
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Carmolita J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carmolita J

Amazing, well equipped house and flatlet that met all our needs and more!

The website's pics does not do justice on how beautiful this holiday home is. Well kept, neat and tidy, beautiful, fully equipped house with spectacular views especially sunset and sunrise. Wow, Denise, we enjoyed your home very much. It's already been recommended to family. The pool was a winner with the very hot weather we experienced over this weekend. Thank you!

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Dearest Carmolita,
Many thanks for your respectful support and feedback of our accommodation at Clanwilliam Hills house and flat, we appreciated it very much and say to you and your party that you are welcome to visit us anytime again in the near future.
Kindest Regards,
Denise and Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Nic D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nic D
With spouse/partner

Uitstekend.

Baie gerieflike woonstel. Sal graag 'n plan met yskas wil sien. Hy raas vreeslik as hy aangaan. Lekker gebly. Sal weer van hulle gebruik maak.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Good morning Nic,
Thank you so much for your support of our accommodation in Clanwilliam we appreciated it very much.
Thank you for your feedback, it is noted.
Kindest Regards,
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Org F - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Org F
With spouse/partner

Good value for money.

Very clean ans very friendly owners.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Dearest Org,
Thank you so much for your review, we appreciate it greatly and we are happy you had such a good time.
You are always welcome at our accommodation.
Many thanks,
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Elize S - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Elize S
With friends

Rustigheid, maar...

Ons is vriendelik ontvang deur die hekwag - hy het ook mooi presies verduidelik hoe om by die verblyf uit te kom. Aangekom by die verblyf, het ons besef ons deel dit met ander mense in 'n woonstel bo. Hulle was reeds onder by die swembad reg voor ons deur. Musiek ook hard en aan die kuier. Hoe later, hoe harder was hulle en meer gevloek was daar. Op die oog af was alles netjies. Daar was nie instruksies vir hoe om stoof/oond te gebruik nie. Daar was 'n sak met vuilgoed en 'n leë 2 l bottel wat op een rak gelê het. Was ook nie seker of handdoeke in badkamer skoon was nie, aangesien een netjies opgevou was en ander ene net so gehang het. In die laai langs die bed het ons ook na verder ondersoek 'n onderbroek en sokkies gekry. Ons toe laat wonder of die beddegoed skoon is. Vriendin het ingestem om op kampbedtjie te slaap - maar is presies dieselfde bedrag gevra. Dit sou oukei gewees het as die plek nie al die bogenoemde probleme gehad het nie. Plekkie het 'n pragtige uitsig en heerlike stort. Heerlike oornag stop op pad Namibia toe.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Good Day Elize,
Thank you for your feedback. Our cleaning staff are very good but I will follow up with them. The pricing I had discussed with you beforehand and had informed you that your friend would have to sleep on a stretch which we make as comfortable as possible, you came back to me in agreement. Furthermore if you had any other grievances at the time, I was only a phone call away as I had phoned you a few times to find out if you had settled in OK. All our bedding and towels are professionally done.
Many thanks,
Denise

Clanwilliam Hills House with Flat
Liezl H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liezl H
With spouse/partner

Beautiful view.

The house is fully kitted with beautiful views. There is 24 hour security to ensure that it is safe. The hostess was friendly and fully of chats.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige uitsig.

Die huis is volledig uitgerus met pragtige uitsigte. Daar is 24 uur-sekuriteit om te vir seker dat dit veilig is. Gasheer was vriendelik en vol geselsies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Beste Liezl,

Baie dankie vir jul ondersteuning van ons akkommodasie op Clanwilliam, ons waardeer dit baie asook u terugvoer. Dis altyd goed om te hoor.

Voorspoed en hartlike groete,
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Pauline A - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pauline A
With spouse/partner

Value for money, spacious enough, wonderful open feeling with expansive views.

The sliding doors across the whole front of the flatlet makes it feel spacious, despite a tiny bathroom area. Enjoyed the view of the dam (even with minimum water), glorious sunsets, and a calm and countrified feel with supply shops/restaurants close by (if necessary). A worthwhile get-away place. Clean, sufficient and economical.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Good Day Pauline;Thank you for your support of our accommodation at Clanwilliam Hills, we appreciate your feedback. Always good to know. Good luck for the future.

Kindest Regards
Denise and Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Dirk J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Dirk J
Family with teenagers

Cluttered, maar lekker.

Die huis is gerieflik en netjies met lekker geriewe, buitebraai ensovoorts. Die huis voel cluttered met al die ornamente en dekor wat aangebring is. Ongelukkig het ons op die laaste aand 'n skerpioen in die een slaapkamer gekry wat ons toe moes doodmaak, bietjie stresvol. Verder baie lekker gebly.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Goeie Middag Dirk,

Baie dankie vir jou ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam. Ons waardeer dit baie. Dit is Platteland met bos, so ja nou en dan sal 'n ou maar n bietjie natuur binne die huis kry, maar dus wynig met die spesiale spuit masjien wat ons in die huis het. Baie dankie vir u terugvoering ons waardeer dit baie.

Voorspoed.

Hartlike Groete
Denise en Neil.

Clanwilliam Hills House with Flat
Wilma S - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Wilma S
With friends

Heerlike stil en rustige verblyf.

Beslis waarde vir geld. Mooiste uitsig. Plekkie is goed toegerus, netjies, skoon en veilig. Sal beslis weer daar tuisgaan.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Goeie Dag Wilma,

Waardeer jou terugvoering en ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam, voorspoed.

Hartlike Groete
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Pierre V - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre V
With spouse/partner

Fantasties.

Dit was fantasties om met die uitsig oor die dam wakker te word. Ons sal vir seker weer kom kuier.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Goeiedag Pierre,

Baie dankie vir u ondersteuning van ons akkomadasie op Clanwilliam. Ons waardeer dit baie, u is altyd welkom om weer terug te kom. Dit is altyd lekker om bekende gesigte weer te sien. Ons waardeer die terugvoering, voorspoed.

Hartlike Groete
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Jasper M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jasper M
With spouse/partner

Beautiful, peaceful environment.

Peaceful and pretty view over Clanwilliam dam.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige, rustige omgewing.

Rustig en mooi uitsig oor Clanwilliam-dam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clanwilliam Hills House with Flat's response

Goeiedag Jasper,

Ons by Clanwilliam Hills huis en woonstel wil net baie dankie se vir julle ondersteuning van ons akkomadasie as ook u terugvoering van ons akkomadasie, Ons waardeer dit baie, u is altyd welkom om by ons n draai te kom maak in die toekoms, voorspoed.

Hartlike Groete
Denise en Neil

Clanwilliam Hills House with Flat
Patrick W - Mar 2019
Overall score