The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Close and Comfy | TravelGround
+15

Close and Comfy

32 reviews
Guest House

Review Summary

4.8 out of 5from 32 reviews for Close and Comfy
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Ronel U - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel U
With spouse/partner

Home away from home. Perfekte akkommodasie.

Ons het ons verblyf terdeë geniet. Pragtige, skoon en netjiese akkommodasie. So tuis gevoel. Baie dankie, julle plek is ook perfek geleë.

Close and Comfy's response

Baie dankie vir die terugvoer Ronel. Dit was 'n groot plesier om julle te ontvang.

Close and Comfy
Don C - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Don C
With spouse/partner

Vriendelike ontvangs.

Skoon, netjies en bekostigbaar. Close en Comfy is naby geleë aan alle geriewe. Dis veilig! Die ontvangs was vriendelik en gasvrou het baie moeite gedoen om mens tuis te laat voel. Ook ekstra versnapperings voorsien!

Close and Comfy's response

Baie dankie vir die terugvoer, Don. Dit is goed om te hoor dat julle verblyf aangenaam was. Julle is welkom om weer enige tyd te kom oorbly.

Close and Comfy
Johan S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Johan S
With spouse/partner

Bietjie klein. Alles in een kamer.

Ons het lekker gebly. Geen TV nie. Ook nie radio nie. Gelukkig kon ek nuus op my selfoon luister. Baie vriendelik.

Close and Comfy's response

Beste Johan,

Dankie vir die terugvoer. Ek is jammer om te hoor dat julle die kamer as klein ervaar het. Die ruim leefkamer en kombuis area was uitsluitlik vir julle gerief beskikbaar, aangesien ek nou met covid tye slegs een stel gaste huisves. Kamer 2, wat julle bespreek het, se uitleg is duidelik op die webwerf uiteengesit. Kamers 1 of 3 sou 'n beter keuse gewees het, aangesien die hele badkamer meer privaat is.

Vriendelike groete,
Marita

Close and Comfy
Waylon G - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Waylon G
With spouse/partner

Comfy in so many ways.

Most friendly and lovely.

Close and Comfy's response

Thank you so much, Waylon, it was my pleasure to host you. You are welcome any time again. Keep well!

Close and Comfy
Erika S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika S
With spouse/partner

The extra mile with treats.

Thank you Marita for the prompt response to all the messages, the fruits, rusks and sweets we welcomed. The accommodation was very neat and clean. We had a great stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die ekstra myl verblyf met bederfies.

Baie dankie Marita vir die stiptelike respons op alle boodskappe, die vrugte, beskuit en lekkergoed wat ons verwelkom het. Die verblyf was baie netjies en skoon. Ons het baie lekker gebly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Ek is bly julle verblyf was aangenaam. Julle is enige tyd welkom.

Close and Comfy
Chris G - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris G
With spouse/partner

Vriendelik en baie skoon, meer as wat ons verwag het ─ puik.

Gerieflik, vriendelik, baie gemaklik, huis weg van ons huis. Dit was nog die lekkerste oornagplek waar ons gebly het. Ek kom definitief weer hier bly.

Wilhelmina F - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wilhelmina F
With spouse/partner

Accommodation was particularly pleasant.

We enjoyed our stay. Was very quiet and very neat. Have met all your needs. Will stay there again. Price for accommodation is reasonable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf was besonders aangenaam.

Ons het ons veblyf geniet. Was besonders stil en baie netjies. Het in al jou behoeftes voorsien. Sal weer daar tuisgaan. Prys vir verbyf is redelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Dankie, julle sal altyd welkom wees. Dit was aangenaam om julle te huisves.

Close and Comfy
Pieter M - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter M
With spouse/partner

Quiet, calm, could rest well before we took on the rest of our journey.

The booking through website was fast and without any problems. The reception and welcome were cordial and friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, kalm, kon heerlik uitrus voordat ons die res van ons reis kon aandurf.

Die bespreking deur webtuiste was vinnig en sonder enige probleme. Die ontvangs en verwelkoming was hartlik en vriendelik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Dankie dat julle ons gekies het om oor te bly.
Dit was aangenaam om julle te huisves.
Julle is enige tyd weer welkom.

Close and Comfy
Sonja V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sonja V

Peaceful and comfortable, lovely stay!

Close and Comfy is centrally located. The room and bathroom were very clean and very well equipped. There was also a separate kitchen where we could prepare food and our car was safely parked behind a fence. Thank you for a wonderful, value-for-money stay, we will definitely stay there again when we visit PE.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en gerieflik, heerlik gebly!

Close and Comfy is sentraal geleë. Die kamer en badkamer was baie skoon en baie goed toegerus. Daar was ook 'n aparte kombuis waar ons kos kon voorberei en ons motor was veilig agter 'n heining parkeer. Baie dankie vir heerlike, waarde-vir-geld-verblyf, ons sal beslis weer daar bly as ons PE besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Dit is goed om te weet dat alles gerieflik was vir julle verblyf. Julle is welkom om enige tyd weer te kom oorslaap.

Close and Comfy
Dee J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dee J
Individual traveler

Spotlessly clean, hostess a delight, deserves 5 stars!

My stay was only for one night while my husband was in St George's Hospital. It was convenient, although not within walking distance. Great value for money compared with other closer accommodation. The room was spotless, luxurious linen and towels and hostess Marita was welcoming and most helpful. Highly recommended.

Close and Comfy's response

Thank you, Dee, I appreciate your kind words. It is good to hear that you were comfortable. You are welcome to stay any time again in the future.

Close and Comfy
Willie S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie S
With spouse/partner

Central and neat.

Very central and very clean and quiet.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sentraal en netjies.

Baie sentraal en baie skoon en still.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Goed dat jou verblyf aangenaam was. Willie, jy is welkom enige tyd.

Close and Comfy
Kedibone K - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kedibone K
Family with young children

Thank you so much, really felt like I was at home.

What a beautiful place, we will go there over and over again the place is so clean the linen is so beautiful and clean and Marita was just amazing I felt like I was at home.

Close and Comfy's response

Thank you so much for the kind words, Kedibone. I am glad that everything was to your satisfaction. You are welcome to come stay again.

Close and Comfy
Charl B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charl B
Individual traveler

Perfect for the traveling businessman, very close to the airport and our offices.

See stars.

Close and Comfy's response

Thank you, I am glad to hear that your stay was satisfactory.

Close and Comfy
Sandra M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sandra M
Individual traveler

Comfortable, safe and tasteful.

Central, close to airport and shopping centre and routes easily accessible. Will stay there again anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik, veilig en smaakvol.

Sentraal en naby lughawe en winkelsentrum en roetes maklik toeganklik. Sal enige tyd weer daar oorbly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Dankie Sandra,
Dit was aangenaam om jou te ontvang. Jy is welkom om enige tyd weer te kom oorslaap.

Close and Comfy
Christa B - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Christa B
With spouse/partner

We enjoyed staying at this beautiful little place.

My wife and I were pleasantly surprised with this lovely place and the owner's hospitality and going the extra mile with regular snacks in our room. My wife is particularly fond of crisp, clean bedding and she was not disappointed. The place is quiet and very central. We would have liked to make use of this again, but we were very put off by the limited water usage. We are aware that Port Elizabeth is burdened by a year-long water restriction. We believe that when only rainwater is used in a guest house or overnight facility, interested parties must be informed on the website or by the host in advance. That's the only reason we have to not stay at Close and Comfy again. Otherwise, this is the best place for reasonable priced accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het dit baie geniet om by hierdie mooi plekkie tuis te gaan.

Ek en my vrou was aangenaam verras met hierdie pragtige plekkie en die eienares se gasvryheid en ekstra myl met gereelde eetgoedjies in ons kamer. My vrou is veral baie gesteld op silwerskoon beddegoed en sy was nie teleurgesteld nie. Die plekkie is stil en baie sentraal. Ons sou graag weer hiervan gebruik wou maak, maar is baie afgesit weens die beperkte kwota watergebruik wat van ons verwag was. Ons is bewus daarvan dat Port Elizabeth gebukkend gaan onder 'n jare-lange waterbeperking. Ons meen dat wanneer daar net van reënwater in 'n gastehuis of oorslaapfasiliteit gebruik gemaak word, belangstellendes vooraf op die webtuiste of deur die gasheer in kennis gestel moet word. Dis al rede wat ons sal aangee waarom ons nooit weer by Close and Comfy sal tuisgaan nie. Andersinds is hierdie die beste plekkie vir billike koste verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Beste Christa,

Bai dankie vir die terugvoer. Dit is goed om te hoor dat julle verblyf oor die algemeen goed was, behalwe vir die water beperkings.

Ons is nie net van reënwater afhanklik nie en skakel gereeld oor na munisipale water indien nodig, soos ek wel gedoen het tydens julle verblyf. Die ekstra reënwater help om te verseker dat linne gereeld gewas kan word en dat my gemiddelde gebruik per gas binne perke bly.

Ongelukkig moet almal in Port Elizabeth munisipale beperkings eerbiedig. Dit is 50 liter per persoon per dag en stort tyd van 90 sekondes, wat moontlik is as mens die kraan nie heeltyd laat loop nie.

Close and Comfy
Johan E - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan E
With spouse/partner

Good value for money and safe.

Comfortable accommodation and will recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde, gemaklik en veilig.

Gemaklike verblyf en sal dit aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Goed om te hoor. Dankie dat julle by ons oorgebly het, julle is enige tyd welkom.

Close and Comfy
Anita R - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita R

Peaceful, pleasant stay.

Nice touches such as water in fridge, chocolate and rusk snacks.

Close and Comfy's response

Thank you Anita, glad you had a good stay!

Close and Comfy
Hennie K - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Hennie K
With spouse/partner

Het TV 'n bietjie gemis. Parkeerplek?

Die verblyf is sy prys werd. TV, en maklike parkeerplek word gemis.

Close and Comfy's response

Ons verskaf onbeperkte Wi-Fi, dit meer waarde gee vir gaste. Daar is ruim parkeerplek vir 3 motors wat parallel kan parkeer.

Close and Comfy
Sharon T - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharon T
With spouse/partner

No TV.

Perfect for a one night business visit.

Close and Comfy's response

Good to know it is perfect for business visits. I didn't include TV on my listing, as I find that my guests prefer uncapped Wi-Fi.

Close and Comfy
Anita B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita B

Had a great stay. The room are comfortable and neat.

Will recommend Close and Comfy anytime.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik gebly. Kamers is baie gerieflik en netjies.

Sal Close and Comfy enige tyd aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Goed om te hoor. Julle is welkom enige tyd!!

Close and Comfy
Henning P - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Henning P
With spouse/partner

Baie aangenaam. Vriendelik ontvang.

Baie goed geleë. Naby alles. Veilige parkering. Netjies en skoon. Sal net graag 'n TV in die gemeenskaplike sitkamer wil sien. Sal weer van die geriewe in die toekoms gebruik maak.

Close and Comfy's response

Gaaf om te hoor dat julle gemaklik was.
Ons het gevoel die onbeperkte Wi-Fi sal oopmaak vir 'n TV aangesien daar so baie op internet beskikbaar is. Dankie vir die voorstel.
Hoop om julle gou weer te sien.

Close and Comfy
Helen H - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helen H
With spouse/partner

Outstanding value and comfort!

Absolutely 5-star accommodation! Very comfortable bed, beautiful en-suite bathroom and even real coffee with a French-press. Great attention to detail. We would definitely stay there again. Thank you, Marike, for your hospitality.

Close and Comfy's response

Thank you so much for the kind review. It is good to know everything was fine. We hope to see you again.

Close and Comfy
Charles G - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles G
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Netjies, skoon, vriendelik, behulpsame goeie ligging en veilig.

Close and Comfy's response

Dankie Charles,
Julle is welkom enige tyd. Dit was aangenaam om julle te huisves.

Close and Comfy
Adele W - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele W

Vriendelike gasvrou, ten volle toegerus, baie netjies en sentraal geleë.

Ek sal Close and Comfy vir enige iemand aanbeveel wat PE besoek. Sentraal geleë in Walmer, lekker privaat en veilig. Voorwaar 'n "home away from home". Skoon en netjies met alles wat jy nodig het (en nog meer). Vriendelike gasvrou wat uit haar pad sal gaan om jou verblyf so gemaklik te maak as moontlik. Die aandag aan detail en elke moontlike dingetjie wat jy gedink het jy sal nodig hê is voorsien. As ons weer PE toe kom, kom ek reguit Close and Comfy toe!

Close and Comfy's response

Julle was sulke gemaklike gaste, welkom enige tyd in die toekoms.

Close and Comfy
Johan N - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan N
With spouse/partner

Gemaklik en aangenaam.

Ons was vriendelik ontvang en het dadelik tuis gevoel. Ons kamer was ruim, netjies en binne verwagting. Ons sal weer daar bly indien die geleentheid hom voordoen. Dankie.

Close and Comfy's response

Baie dankie. Dis goed om te hoor dat julle gemaklik en tuis was. Julle is welkom om enige tyd weer te bespreek.

Close and Comfy
Annalien E - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annalien E
With spouse/partner

Stil, privaat, netjies, goeie waarde vir geld.

Was aangenaam verras oor die voorkoms van die kamer. Was net soos wat geadverteer is. Ons het ook toegang gehad tot die kombuis en sitkamer. Dit is sentraal geleë. Alles was skoon en netjies.

Romaine S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Romaine S
Family with teenagers

Very neat, friendly service.

Very friendly service, snack basket was very welcome. Room and bathroom very neat!

Close and Comfy's response

Good to know you had a good stay. You are always welcome!

Close and Comfy
Theo F - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Theo F
With spouse/partner

Good value for money.

Very good value for money. Clean, safe and well located.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goeie waarde vir geld.

Baie goeie waarde vir geld. Skoon, veilig en wel geleë.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Dankie. Dit was 'n plesier om julle te huisves. Julle is enige tyd welkom om weer te kom oorbly.

Close and Comfy
Rina F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Rina F
With friends

Gerieflik met alle bykomstighede.

Ons is vriendelik ingewag om te arriveer. Kamer is groot, netjies met alle geriewe.

Close and Comfy's response

Dis 'n groot plesier, julle is enige tyd weer welkom!

Close and Comfy
Anna B - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna B
On business

Die WiFi en lessenaar was by gerieflik - ek sukkel gewoonlik om 'n plekkie te kry waar ek lekker kan werk.

Sien sterre.

Close and Comfy's response

Dit is goed om te hoor, dankie.

Close and Comfy
Karen S - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen S
With spouse/partner

Netjies en gerieflik.

Marita het ons vriendelik ontvang en ons tuis laat voel. Die kamer was baie netjies, skoon en gerieflik en ons het heerlik geslaap.

Close and Comfy's response

Baie dankie. Dit is goed om te hoor julle het die verblyf geniet. Julle is welkom om enige tyd weer te kom oornag.

Close and Comfy
Sansonett E - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sansonett E
Individual traveler

Definite value for money.

I had to book accommodation for a friend who travelled with us. When we arrived at Close and Comfy we were very kindly welcomed. The room was very neat and comfortable. My friend felt at home and enjoyed the night. She was very pleased with the stay.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beslis waarde vir geld.

Ek moes verblyf bespreek vir 'n vriendin wat saam met ons gereis het. Toe ons by Close and Comfy arriveer was ons baie vriendelik ontvang. Die kamer was baie netjies en gerieflik. My vriendin het tuis gevoel en het goed gerus die nag. Sy was baie tevrede met die verblyf.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Close and Comfy's response

Baie dankie! Ek is bly sy het die verblyf hier geniet.

Close and Comfy
From R565
per night (sleeps 2)
From R565
per night (sleeps 2)
From R565
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 22:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 70 Villiers Road, Walmer, Port Elizabeth, 6070, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGE5MTI0Zjk2LWJkYTQtNGY3MS1iNTBjLWIwNjFjNzViM2Q0NA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R565  per night (sleeps 2) 32 5 1 5 70 Villiers Road Walmer 6070 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-22:00 10:00 -33.976379815919 25.604188338623
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!