West Rand Accommodation at Cradle Valley Guest House | TravelGround
+50

Cradle Valley Guest House

18 reviews
Guest House

Review Summary

4.8 out of 5from 18 reviews for Cradle Valley Guest House
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Bianca G - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Bianca G
With spouse/partner

Pragtige plekkie in die hartjie van Muldersdrif.

Lekker plekkie en mooi dekor. Ons het daar gebly vir 'n troue by Inimitable. Enigste nadeel was dat ons kamer #5 was, wat regs langs die trou-venue is, so weet dat mens tot laataand musiek gaan hoor. My man moes vroeg vertrek hospitaal toe en dus vroeg gaan slaap. In die toekoms sou ek verwag dat voordat jy daar bespreek hulle jou wel moet sê dat dit langs die saal is, anders sou ons 'n kamer verder weg bespreek het.

Marthie V - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Marthie V

Rustig.

Vriendelikste en mees behulpsame personeel! Kamers mooi en alles wat jy nodig het is daar. Ons was daar vir troue - so pragtige venue met heerlike kos.

Desire S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desire S
With spouse/partner

Value for money.

Many thanks to Janell and her team. It was our second visit to Cradle Valley Guesthouse and certainly not the last. They give so much attention to detail! We were spoiled with a beautiful and tidy room. Their gardens are very beautiful and the staff are very helpful. Definitely a place anyone should visit!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Baie dankie aan Janell en haar span. Dit was ons tweede besoek aan Cradle Valley Guesthouse en beslis nie die laaste nie. Hulle gee soveel aandag aan detail! Ons was bederf met 'n pragtige en netjiese kamer. Hulle tuine is ontsettend mooi en die personeel is baie behulpsaam. Beslis 'n plek wat enige iemand moet besoek!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Janie K - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janie K
Family with young children

Awesome! So mooi en rustig! Beste croissants wat ek nog ooit geëet het!

Mooiste plek met die beste diens en heerlikste kos!

Shawn V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shawn V
With spouse/partner

Simply magnificent.

Me and my wife were at Cradle Valley for a wedding and we were very impressed. It's an incredibly beautiful place that is well managed. The customer service is excellent and the food is simply magnificent. We definitely recommend this.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Eenvoudig manjifiek.

Ek en my vrou was by Cradle Valley vir 'n troue en ons was baie beïndruk. Dis 'n ongelooflike mooi plek wat goed bestuur word. Die kliëntediens is uitstekend en die kos is eenvoudig manjifiek. Ons beveel dit definitief aan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Bianca P - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
1/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bianca P
With spouse/partner

Lekker gerus en ontspan!

Baie dankie vir die lekker tyd!

Cradle Valley Guest House's response

Hi Bianca,

We would like to thank you for taking the time to provide us with the positive feedback on this platform.

We take offering guests the best time very serious and will always assist in making your stay a memorable one.

We look forward to hosting you again in the near future

Kind regards,

Rynard van der Merwe
GENERAL MANAGER

Cradle Valley Guest House
Nombulelo M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Nombulelo M
With friends

Lovely place and lovely memories shared.

We enjoyed our stay, our cottage was clean and welcoming with a beautiful view, not forgetting the staff they were friendly, I would definitely go back.

Adel V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adel V
Family with teenagers

'n Pragtige gastehuis.

'n Pragtige gastehuis. Gerieflike mooi kamers. Vriendelike ontvangs. Lekker ontbyt. Sal definitief weer besoek. Naby aan Lanseria lughawe.

Cradle Valley Guest House's response

Hi Adel,

Thank you for taking the time to compliment us on this platform.

It is always satisfying to hear the unforgettable experience guests had at Cradle Valley.

We look forward to hosting you in the near future.

Kindest regards,

Reynard van der Merwe
General Manager

Cradle Valley Guest House
Cobus V - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobus V
With spouse/partner

Stunning

Jannel is 'n yster en die vriendelikheid van die personeel is oorweldigend. Baie flexible en tegemoetkomend. Ontbyt was 5-ster. Daar is net mooi niks verkeerd met die plek nie.

Cradle Valley Guest House's response

Hi Cobus,

Thank you for taking the time to compliment us on this platform.

It is always satisfying to hear the unforgettable experience guests had at Cradle Valley.

We look forward to hosting you in the near future.

Kindest regards,

Reynard van der Merwe
General Manager

Cradle Valley Guest House
Leona H - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Leona H
With spouse/partner

1 night stay.

Welcoming and friendly staff. Our room was changed as there was a large group booked for a wedding the next day, but as we were only there for an overnight stay we didn't mind.

Jeannie B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeannie B
With spouse/partner

Pragtig!

So 'n rustige mooi plekkie! Ons sal beslis weer daar gaan oornag!

Juliette P - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juliette P
With spouse/partner

Fantastic!

Definitely one of the best guesthouses I have ever stayed at. Stunning garden with stylish suites. Friendly service. Fantastic accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Definitief een van die beste gastehuise waar ek al gebly het! Die tuin is pragtig en elke suite is stylvol ingerig. Baie vriendelike diens. Fantastiese verblyf!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ronnette C - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronnette C
With spouse/partner

Die verblyf was sowaar baie besonders.

Ek sal enige iemand aanbeveel om daar te gaan bly. Die diens was baie goed en baie vriendelik. Ons het 'n piekniek geniet en ek sal dit ook aanbeveel. Daar was baie moeite gedoen. Sowaar 'n besonderse plekkie.

Ruan V - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan V
With spouse/partner

Fantastic!

It was a very good experience!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties!

Dit was 'n baie goeie ervaring!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Odette C - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Odette C
With spouse/partner

Perfek!

Ek en my man het 'n troue bygewoon by Kloofzicht Lodge. Cradle Valley Guest House was die perfekte oornag plekkie vir ons want dit was naby en nie te duur nie. Ek het 1 dag voor aankoms laat weet dat ons vroeg sal uitklok en dat hul nie oor ontbyt hoef te bekommer nie. Hul diens was uit die boonste rakke met vriendelikheid en 'n verwelkomingsdrankie. Ons kamer/linne was mooi, skoon en netjies. Met ons vertrek het ons twee groot bokse gekry waar hul wegneem-ontbyt vir ons ingepak het. Baie dankie aan almal wat ons so welkom laat voel het. Hopelik sien ons jul weer vinnig.

Cradle Valley Guest House's response

Liewe Odette,
Graag wil ons net baie dankie sê vir die mooi boodskap. Ons waardeer dit regtig baie!
Dit was lekker om julle hier by ons te gehad het.
Kom kuier gerus weer!
Vriendelike Groete,
Wilme & Jannel
Cradle Valley Gastehuis

Cradle Valley Guest House
Desire S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Desire S
With spouse/partner

Wonderlike wegbreek gewees.

Dis waarlik waarde vir geld. Ons was bederf vandat ons daar aangekom het. Jannel en haar personeel was so gasvry en die gastehuis is pragtig. Sal Cradle Valley Guest House enige tyd aanbeveel. Ons gaan beslis weer daar kuier.

Cradle Valley Guest House's response

Liewe Desire,
Baie dankie vir julle mooi boodskap!
Ons is bly julle het die tydtjie hier by ons geniet. Julle het lekker gesels en is baie vriendelik.
Sien julle gou weer!
Groete aan die kinders.
Wilme & Jannel
Cradle Valley Gastehuis

Cradle Valley Guest House
Yvette J - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvette J
With friends

Fantasties!

Cradle Valley Guest House was baie professioneel. Hulle het selfs moeite gedoen om vir ons 'n e-pos te stuur met 'n paar vrae om ons verblyf makliker te maak. Ek het selfs 'n Whatsapp ontvang met 'n location wat dit maklik gemaak het om by hulle uit te kom. Ek sal definitief weer daar gaan bly en dit vir mense aanbeveel. Van 'n verwelkomingsdrankie tot ontbyt en die groet was 'n baie lekker ervaring.

Cradle Valley Guest House's response

Liewe Yvette,
Baie dankie vir jou mooi boodskap!
Dit is altyd lekker om bekende gesiggies te sien arriveer (sommer ou vriende van Hoërskool). Bly julle het dit geniet hier by ons.
Sien jou gou weer.
Groete,
Wilme & Jannel
Cradle Valley Gastehuis

Cradle Valley Guest House
Jaco D - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco D
With spouse/partner

Dit was 'n heerlike rustige en ontspanne atmosfeer.

Cradle Valley is 'n pragtige verblyf keuse vir kort tydperke. Ons is hartlik verwelkom en gegroet met vertrek. Die ontbyt was heerlik na 'n rustige nagrus. Hulle sal ons beslis weer sien.

From R1 700
per night (for 2 people)
From R1 700
per night (for 2 people)
From R1 700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 82 people
  • Check-in: 12:00 to 17:00
    Check-out: 09:00
  • Address: R374, Zwartkop, Muldersdrift, Johannesburg, 1747, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDliYWNmMzdhLTkxZDMtNGQ3OC1iNzRkLTczYjAzYjU4ODRiOQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 700  per night (for 2 people) 18 5 1 5 R374 Zwartkop, Muldersdrift 1747 Gauteng 0860 022 102 12:00-17:00 09:00 -25.991744560676 27.844188809395
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com