The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Cycads Self-catering 6 | TravelGround
+11

Cycads Self-catering 6

21 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 21 reviews for Cycads Self-catering 6
Cleanliness
4.8/5
Service
4.2/5
Location
4.0/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.4/5
Marlene K - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Marlene K
With spouse/partner

Ons het baie lekker gebly, dankie, en sal weer kom.

Ek sal net aanbeveel dat diefwering voor vensters aangebring word. Ek het glad nie veilig gevoel nie en dit sal ook help om die muwwe reuk minder te maak as jy vensters kan oop los as jy uitgaan. Die toilet is baie na aan die wasbak en mense met lang bene ondervind 'n probleem soos my dogter se vriend. Ek is mal oor die feetjietuin en dankie vir die tuinier wat ons gehelp het toe daar 'n probleem was. Roelien was nie tuis nie maar ek en sy het alles gou uitgesorteer oor die foon aangesien die vorige gaste laat uitgegaan het en die plek toe nie gereed was toe ons moes ingaan nie. Dankie ook vir die skoonmaker wat toe alles vinnig moes skoonmaak en die plek was baie netjies toe ons intrek.

Cycads Self-catering 6's response

Baie dankie vir die terugvoer. Ons het nog nie diefwering oorweeg nie omdat dit n baie veilige area is en die erf omring is met hoë mure. Ons het in 15 jaar nog nooit enige probleem gehad nie. Maar ons sal dit definitief oorweeg. Dankie. :-)

Cycads Self-catering 6
Theresa B - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Theresa B
Family with teenagers

Rustig. Veilig.

Huis ten volle ingerig. Alles wat jy nodig het. Baie lekker tyd.

Hilary E - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hilary E
Family with young children

Verblyf was goed, maar ontvangs en uitklok was baie onvriendelik en onprofesioneel.

Baie onprofessioneel.

Clinton T - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clinton T
Family with young children

Asemrowend.

Dit was vir my gesin baie lekker en rustig.

Louise T - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise T
Family with young children

Very relaxing.

It was so peaceful. The garden is something to experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie ontspannend.

Dit was so lekker en rustig. Die tuin is iets om te beleef so mooi.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nebraska J - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nebraska J
Family with young children

Home away from home.

I loved that i didn't have to worry about entertaining my kids. It was so relaxing and tranquil being surrounded by lush trees and nature. Will definitely be back!

Valencia A - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Valencia A
Family with young children

Very relaxing, peaceful atmosphere and the home has personal touch.

We thoroughly enjoyed our stay. The house was well catered for providing a personal touch. Also the beach was close by as well as the shops. Very convenient. Definitely going back.

Leighton K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
4/5
Leighton K
With friends

It's a wonderful location for a holiday home.

There are some problems around the house that will freak some people out like the spiders and watersnakes around the swimming pool. We saw a mongoose the one night. It has the potential to ruin someone's holiday if they're scared of things like that.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit is 'n wonderlike plek vir 'n vakansiehuis.

Daar is sommige probleme by die huis wat sommige mense nie sal kan oorleef nie, soos spinnekoppe (bobbejaanspinnekop), waterslange naby die swembad en die aand het ons 'n muishond gesien. Dit kan mense se vakansie baie bederf as hulle bang is vir sulke goed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cycads Self-catering 6's response

Die eenhede is in 'n gewone tuin in dorpsgebied. Daar was een reënspinnekop buite die eenheid en beslis geen slange of muishonde nie.

Cycads Self-catering 6
Patricia V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Patricia V
Family with teenagers

Perfect weekend.

Everything that we needed was there and we had a lovely peaceful weekend. Just 2 things: couch in living room was not sturdy and we did not sit on it after it gave a few nasty creaks and bath water runs out very quickly - plug needs to be fitted properly, but otherwise superb value for money. Would definitely book there again.

Janobia A - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Janobia A
With friends

We had a fantastic weekend.

My friends are I very pleased with Cycads Self-catering 6. We had an incredible time. The customer service was very good. I will definitely recommend it to others. If I can make one recommendation it'd be to get someone to perk up the grounds a bit. Other than that, we were very happy with everything. Nice stay, thank you LekkeSlaap.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het 'n fantastiese naweek gehad.

Ek en my vriendinne is heelwat tevrede met Cycads Self-catering 6. Ons het 'n ongelooflike tyd gehad. Die kliëntediens was baie goed. Ek sal definitief die plek aan ander beveel. As ek net een iets kan sê, is dit om in toekoms dalk iemand in te kry om die terrein bietjie op te knap. Andersins is ons heel happy met als. Lekker geslaap, dankie LekkeSlaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Samantha B - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Samantha B
With friends

The sleeping arrangements was nice but the experience on the whole was disappointing.

Being a winter getaway, we booked the accommodation because of the fact that there was a warm pool - to our surprise the water was cold. When asking the owner about the temperature of the pool we were told that the temperature was dependent on the weather - this is false advertising. The TV was so old that we could not see the picture (everything was purple). The DStv was not working and this was only sorted out late the Friday night by the owner's son. The outside light was not working and when I asked the son whether he is able to fix this - I was told that he was unfortunately not a handyman (disappointing). The accommodation accommodates 6 people - the eating table only accommodates for 4 people. Being a 6 sleeper it was very uncomfortable only having 1 bathroom. The pool area is too close to the main house.

Cycads Self-catering 6's response

I am sorry to hear about your disappointment. However, we did discuss the heated pool before your stay and we did say that it is not a Jacuzzi but a heated pool. The water was not cold. It was just not as hot as a Jacuzzi. It has a heat pump and solar heating and everything is working perfectly. The TV and DStv was working fine before your arrival, I am sorry about that. About the light, you did not inform me about that. I would have sent someone to fix it immediately. On the website is all the photo's, and explanation about the unit, exactly how big it is, so that one can view it before booking. I apologize again, about everything. Everything has already been fixed and the new flat screen LED TV's are on its way.

Cycads Self-catering 6
Janine G - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janine G
Family with young children

Dis was bitter lekker en rustig. Gemaklik en sal baie graag weer daar bly.

Alles was gemaklik en lekker. 'n Wasmasjien sou lekker gewees het. Die gronde is amazing en die kinders het baie lekker gekuier.

Liesl B - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Liesl B
Family with teenagers

Peaceful, luxurious osasis close to the ocean.

Leafy, cool garden, the jacuzzi was a big plus - when my teenaged kids weren't at the beach they were in the jacuzzi. This little place has everything you need, coffe, sugar and delicious rusks was a nice bonus. Wonderful security. Such a relaxing, peaceful place.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige luukse oasis naby die see.

Dit is 'n boomryke koel erf, die Jacuzzi is 'n bonus as my tieners nie op die strand was nie was hulle in die Jacuzzi. Die plekkie self het alles wat jy nodig het, die koffie, suiker en heerlike beskuit is 'n bonus. Die sekuriteit is wonderlik. Dit is regtig 'n ontspannende rustige plekkie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aneeqah M - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aneeqah M
Family with young children

A lovely home away from home.

An easy to find, serene and tranquil self-catering accommodation, close to all amenities (shops, town, beach, harbour). The accommodation is fully equipped and very tidy. A lovely open and large space for 6 adults. The outside is very spacious to picnic or have meals outside and the swimming pool is suitable for children, as well as the heated pool. I would definitely return with my family and friends.

Angelique D - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Angelique D
With friends

Very convenient and calm.

Lovely place to stay. I would recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gerieflik en rustig.

Baie lieflike woning en sal die plek aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ebrahim I - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ebrahim I
Family with young children

Dit was die rustigheid welverdiend.

Dit was baie aangename tydjie daar. Baie rustig en goed vir ontspanning en wegbreek van bedrywighede.

Magdalena M - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdalena M
Family with teenagers

Rustig.

Interessante dorp met baie dinge om te sien. Daar is 'n klomp restaurante met heerlike disse. Die weer was heerlik warm. Ek sal dit beslis aanbeveel en weer besoek.

Faieza A - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Faieza A
With friends

Baie stil en ontspannend.

Die plek is baie netjies en mooi ingerig. Lekker atmosfeer tussen al die mooi plante. Perfekte ligging, lekker stil en in 'n goeie omgewing.

Innes G - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Innes G
With spouse/partner

Die verblyf was netjies, in 'n stil area, met alles wat ons nodig gehad het!

Ons het ons verblyf terdeë geniet. Die woonstel is op 'n groot erf, eenkant van die eienaars se huis en heel privaat. Die tuin is pragtig met baie skadubome wat veral lekker sal wees in die somer. Die binnenshuise versiering is modern en smaakvol en die braaistoep perfek. Die DStv-kanale was maar skraps en 'n haardroër sou handig gewees het. Ons sal weer hier kom bly!

Mathilda H - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Mathilda H
With spouse/partner

Die advertensie van die Jacuzzi is baie misleidend.

Die plek het geen komberse gehad toe dit skielik koud word nie. Die kombuis se toerusting is ook baie beperk. Daar is geen bakke met deksels nie ens.

Lolla O - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lolla O
Family with young children

Skoon met baie spasie!

Baie tevrede met die huis. Alles was netjies en in 'n werkende toestand. Die huis het 'n lekker groot leefarea.

From R1 500
per night (sleeps 6)
From R1 500
per night (sleeps 6)
From R1 500
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 6 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 16 Sherwood Avenue, Onrust River, Hermanus, 7200, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDBlNTgxOTJhLTNkOGEtNDA0ZS04NTZkLTQ2MWJhYzY2OGU5Mg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 500  per night (sleeps 6) 21 5 1 5 16 Sherwood Avenue Onrust River 7200 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.41016577155 19.177686433066
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!