Nieu-Bethesda Accommodation at Daisy Cottage | TravelGround
+10

Daisy Cottage

Review Summary

4.5 out of 5from 13 reviews for Daisy Cottage
Cleanliness
4.8/5
Service
4.5/5
Location
4.7/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.2/5
Jennifer P - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jennifer P

Quiet, interesting, friendly and beautiful.

It is a beautiful place, relaxing and clean with electric blankets for the cold. Would have expected breakfast, but the town has a lot of restaurants with delicious food.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig, interessant, vriendelik en baie mooi.

Dis 'n baie mooi plek, ontspannend en skoon met elektriese komberse wat die koue verdryf het. Sou dalk net ontbyt verwag het, maar die dorp het heelwat restaurante met heerlike kos.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frikkie V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frikkie V
With spouse/partner

Aangenaam.

Netjies en volledig toegerus.

Julandrie V - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Julandrie V
With spouse/partner

Dit was baie rustig.

Dit was 'n rustige plekkie. Die kamer was baie mooi en skoon. Daar was lekker koffie, tee en beskuit in die kamer. Dit het 'n mens baie tuis laat voel. Baie dankie.

Daisy Cottage's response

Thank you. We try hard to welcome our guests and give them a restful, comfortable stay.

Daisy Cottage
Martie S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Martie S
With spouse/partner

Puik - netjies, vriendelik, behulpsaam.

Baie beïndruk. Netjies, goed toegerus, baie behulpsaam - het aangebied om aandete te bespreek toe ek laat weet het ons arriveer eers vroegaand en het ook 'n baie goeie verblyf in Bloemfontein aanbeveel vir die volgende aand. Het reeds Daisy Cottage aan ander aanbeveel.

Magda D - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Magda D
With spouse/partner

Tranquil and safe overnight accommodation.

Outside room a bit uncomfortable for the price. Also no TV.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige en veilige oornagfasiliteit.

Buitebadkamer effens ongerieflik vir die prys van die kamer. Ook geen TV.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Stefan M - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Stefan M
With spouse/partner

Wonderful Karoo style room.

Perfect for an overnight stop.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike Karoo-styl kamer.

Dis perfek vir 'n oornag-stop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Daisy Cottage's response

Thank you so much for your kind words.
Kind regards,
Margie

Daisy Cottage
Louis L - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis L
With friends

Pragtige kamer met puik diens van eienaar.

Al is die badkamer buite, is dit baie mooi en skoon. Die kamer het vreeslike mooi meubels en is baie gerieflik. Sal enige tyd weer daar bly.

Jan P - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jan P
With spouse/partner

Rustig, aangenaam en baie vriendelike mense.

Alles was aangenaam, maar soos aan die eienaar genoem sal 'n dakwaaier of lugversorging geïnstalleer moet word, sowel as 'n klein yskassie in die kamer. Daar kort ook geriewe om jou eie skottelgoed te was.

Daisy Cottage's response

Thank you for input. We will certainly make the improvements requested.

Daisy Cottage
Gillian W - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gillian W
With friends

Dit was als wat ek nodig gehad het vir lekker oornag.

Pragtig, gerieflik, veilig en interessant.

Sam H - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Sam H
With spouse/partner

Lekker in die platteland!

Netjiese akkommodasie. Let wel die badkamer is nie en suite nie.

Marlene V - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlene V
With spouse/partner

Het dit baie geniet.

Baie hoë standaard.

Karla J - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karla J
With spouse/partner

Daisy Cottage bied onvergeetlike verblyf in die prentjiemooi Nieu-Bethesda.

Ons het 'n lieflike tyd gehad by Daisy Cottage en voel asof Margie en Murray sommer vriende geword het. Die kamer is knus en goed toegerus en ons kon nie vir meer gevra het nie. Ons sal beslis weer hier oornag, of miskien selfs sommer 2 aande bly om meer van die dorp te sien! Dankie vir alles!

Vic C - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Vic C
With spouse/partner

Skoon en netjies.

Lekker gebly, vriendelike ontvangs. Mooi skoon en netjies. Die buitetoilet en -stort goeie kwaliteit.

Daisy Cottage's response

The clients were contacted by SMS in the early afternoon to enquire about their arrival. I received no reply so was reluctant to open up the house and return if did not show up to shut it up again. I did mention that the clients should please leave keys under the mat if they were leaving early and that I would pick them up later. As it happened I drove past when they were packing the car and thought they might like some privacy. The guests sent me an SMS to say they were leaving and on the road and how much they had enjoyed their stay. No mention of leaking taps. I have had them seen to but obviously they are still not right. Will have them looked at again. The shutter that did not open was stuck as we had a break-in and we hadn't had a chance to deal with it.

I am sorry they were disappointed with my service. I will definitely try harder.

Kind regards,
Margie

Daisy Cottage
From R545
per night (sleeps 2)
From R545
per night (sleeps 2)
From R545
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 371 New Street, Nieu Bethesda, 6286, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDM2YzE4NzU2LThhODAtNDk0MS05OGZmLTVhOGMzMjk1NDdkMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R545  per night (sleeps 2) 13 5 1 5 371 New Street Nieu Bethesda 6286 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -31.866505938837 24.551950336183
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com