The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Dalens Romantic Getaways | TravelGround
+95

Dalens Romantic Getaways

24 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 24 reviews for Dalens Romantic Getaways
Cleanliness
4.1/5
Service
4.3/5
Location
4.5/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.4/5
Gloria X - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gloria X
With spouse/partner

The place is beautiful, but the WiFi connection was very bad (not sure if it's the area or not).

As it's self catering, it would be nice to have an oven grilling pan.

Dalens Romantic Getaways's response

Hi there Gloria,

Thank you for your review and for staying with us.
We will definitely take your suggestion into consideration.

We looking forward to seeing you again.

Kind Regards,
The Dalens Team

Dalens Romantic Getaways
Kay-lynn J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kay-lynn J
With spouse/partner

Truly a wonderful and comfortable experience!

We had that pleasure of going to Dalens. Overall the service was excellent and Thys was always on call if we needed anything and was constantly checking to make sure that we were okay. Will definitely be going again!

Zinhle S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zinhle S
With friends

We would recommend the place to more people.

From the time we got to the place we were welcomed with great employees. The apartment that we got was more than what we expected and it was beautiful. We honestly enjoyed ourselves and we will definitely come back because the place is honestly beautiful.

Anel E - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Anel E
With spouse/partner

Nie presies wat ek verwag het nie, siende dit baie ouer is as die foto's wat geadverteer word.

Die plek lyk soos die foto's, maar dis asof die foto's 20 jaar terug geneem is. Meubels is oud en verniel. Matte is vuil. Geen warm water by bad. Advertensie en Dalens site self het gewys eenheid 7 het 'n Jacuzzi net om met oggend van aankoms te hoor dis 'n fout en die Jacuzzi is by eenheid 6. Hul moet dalk daaraan dink om meer onlangse foto's te gebruik.

Natasha C - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Natasha C
With spouse/partner

Excellent Service. Thumbs up to that.

We received such a warm welcome from Thys and Michelle. Thank you guys. That was really impressive service. There were just a few problems noted: toilet was leaking, curtain rail in the lounge kept falling down, but other than that, it was a beautiful place. Thank you once again to Thys for continuously checking up and to Michelle for being such an excellent host.

Tshepo K - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tshepo K
With spouse/partner

Amazing stay at Dalens Self-catering Apartments.

Went to this amazing place with my partner for a getaway and well, all I can say is wow. Dalens self catering is a place to visit. This place is beautiful, the apartment we stayed in was very clean, the area was peaceful and need I mention the host, Thys, is an amazing individual. He was honestly amazing. I would highly recommended this place.

Verette J - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Verette J
With spouse/partner

Uitstekende oornagopsie.

Baie netjiese, veilige en goed toegeruste akkommodasie gerieflik naby Lanseria se lughawe. Vriendelike ontvangs.

Gerda G - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda G
Family with teenagers

Awesome, sal definitief weer teruggaan.

Baie vriendelike ontvangs, wooneenheid is baie ruim, het nie verwag dat dit so groot is nie. Dis 'n pragtige plek met welige plantegroei. Baie netjies en goed in stand gehou. Lieflike leefarea waar almal bymekaar kan wees. Hoofslaapkamer is amazing met 'n hoekbad, balkon, aircon. Alles wat mens benodig en meer. Ek sal enige iemand aanbeveel om daar te bly.

Annamarie V - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Annamarie V
With spouse/partner

Lovely, spacious stay near Lanseria airport.

Very nice, spacious stay with everything you need!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike, ruim verblyf naby Lanseria lughawe.

Baie lekker, ruim verblyf met alles wat jy nodig het!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Leanne J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leanne J
With spouse/partner

Mixed feelings.

Beautiful place but our unit was not 100% clean especially the bathroom. We found long hair on the bed and it could not be mine as I have very short hair. The hot water was a problem for us and we had to phone to get assistance to get the water sorted.

Dalens Romantic Getaways's response

Good afternoon,

Thank you for your review.

We do apologise for any inconvenience caused. We will look into the matter in regards to hair in the bathroom and address it accordingly. We strive to render s good service to our clients and would like to reassure you that this will be sorted.

We hope to see you soon at Dalens Accommodation.

Kind regards,

The Dalens team

Dalens Romantic Getaways
Chris G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris G
Individual traveler

Die verblyfplek was bo-gemiddeld luuks en gemaklik!

Thys en David het my gul ontvang ten spyte van die feit dat ons lank na inkloktyd (so vooraf gereël) daar aangekom het. Hul aanwysings was baie duidelik vanaf Lanseria en minder as 'n tien minute se reis. Die perseel was veilig en sekuur met parkering op die voordeur van my verblyf. Die eenheid was luuks en gemaklik ver te groot vir my as enkelreisiger en groot waarde vir geld. Die eenheid het 'n volledig toegeruste kombuis, groot sitkamer, twee dubbelbeddens (die bed was baie gemaklik en heerlik lank genoeg vir my 2 meter lyf), 'n massale badkamer met twee storte, 'n luukse elegante klipbad en drie wasbakke en 'n aparte toilet met nog 'n wasbak daarin. Daar is pak en hangplek vir Afrika. Soos reeds vermeld, 'n plek meer geskik vir 'n gesin of 'n groep kongresgangers met ruimte sodat die inwoners mekaar nie sal vertrap nie. Skuifdeure lei na 'n pragtige balkon met luukse rottangmeubels en 'n hangmat (wens ek het nog langer gebly! Ek sou op daardie hangmat geboer het). Volgens die gashere is hulle maar twee jaar daar en het die plek met tans 7 verskillende eenhede opgebou uit niks. Die omgewing wat my die volgende oggend begroet het was asemrowend - 'n tropies omgewing met palmbome, pienangbome en rotstuine en 'n swembad. Die nag was stil en vreedsaam vir 'n goeie nagrus tussen vars lakens! Twee sake is onder die gashere se aandag gebring naamlik, geen teesakkies nie (dadelik deur David reggestel) en afwesigheid van warm water vir die luukse stort (geen warm water nie, selfs na 20 minute wat die water geloop het. Die volgende oggend was daar warm water vir tien minute. Ek vermoed die gas was gedaan. Die gashere het egter die wenke positief ontvang en ek vertrou ander toekomstige gaste sal nie dieselfde oorkom nie. Afgesien van hierdie opbouende kritiek aan die gashere, was my verblyf prima. As ek kon, sou ek nog dae daar kon aanbly! As ek weer in daardie rigting kom sal ek beslis weer van Thys en David se gasvryheid gebruik maak!

Faren M - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Faren M

Baie mooi plek!

Thys het uitstekende diens gelewer. Die huis is pragtig! Mooi decor. Skoon! Gemaklike beddens. Al wat gekort het was 'n strykyster. Maar verder was alles puik!

Tony D - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tony D
With spouse/partner

Groot, ruim en fantasiese diens.

Ek sal beslis weer teruggaan. Baie dankie vir die vriendelike diens en ekstra moeite wat julle vir ons gedoen het.

Marthinus B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marthinus B
With spouse/partner

Baie aangenaam. Gasvry en netjies.

Ons vlug was vroeg vanaf Lanseria en het daarom naby verblyf verkies. Dalens is 'n klipgooi vanaf lughawe. Die diens was puik en ons gasheer was baie vriendelik en behulpsaam. Uiters netjies en goed toegeruste eenheid.

Dalens Romantic Getaways's response

Good Afternoon Marthinus

Thank you very much for your positive feedback as we strive to render a quality service to our guests. We hope to see you at Dalens Luxuary Self Catering Apartments very soon.

Warmest Regards
The Dalens Team

Dalens Romantic Getaways
Thelren M - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Thelren M
Individual traveler

Waarde vir geld.

Verbly is 100% waarde vir geld. Woonstel 1 is gemaklik, skoon en baie groot. Ek sal voorstel vir meer toebehore in die kombuis en DSTV konneksie moet verbeter word. Ek kon glad nie TV kyk nie, a.g.v die ligging is die sein baie swak. Die verblyf was gemaklik en Thys was baie vriendelik. Die huis van buite en tuin was 'n groot ekstra - dis baie mooi en word goed versorg. Sal enige tyd terug gaan.

Dalens Romantic Getaways's response

Good afternoon,

Thank you for your rating, we will look into the matter in regards to the DStv signal and improve accordingly.

We value your feedback and we will do everything in our power to ensure a satisfactory stay

We hope to welcome you again in the near future.

Kind regards,

The Dalens team

Dalens Romantic Getaways
Gerhard E - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gerhard E
With spouse/partner

Peaceful and quiet.

No sugar or milk in the room. The DStv didn't work.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en stil.

Geen suiker en melk in kamer. DStv foutief.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Cindy V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cindy V
Individual traveler

Wonderful service, can recommend a stay at Dalens.

What a pleasure to stay at Dalens. Can recommend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlike diens, mense kan gerus by Dalens aanbly.

Was 'n plesier om aan te bly by Dalens en kan dit beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frances V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Frances V
Individual traveler

Alles was netjies en skoon, maar ek het effe onveilig gevoel.

Dalens Self-catering Apartments is aan te bevele vir gesinne. Alles is skoon en netjies, maar die sekuriteit kan opgeknap word.

Magda W - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Magda W

'n Pragtige plek om te oornag.

Dis 'n pragtige plek. Ons het warmwater-probleme ondervind, maar die gasheer het regtig moeite gedoen om die probleem op te los. Die kombuisware is baie basies en kan miskien uitgebrei word, veral as gaste dalk langer wil bly as 'n naweek en nie voorsorg getref het vir ekstra kombuistoebehore. Maar dis 'n lieflike plek om in te bly en ons sal beslis weer daarvan gebruik maak indien dit nodig word.

Maritza V - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maritza V
With friends

Pragtige rustige plek.

Baie mooi plek, kort net 'n aircon in die tweede kamer. Daar was net een kamer met 'n aircon.

Ntanga M - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Ntanga M
With spouse/partner

Peaceful.

Very safe, friendly staff.

Bridgette M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Bridgette M
With friends

Not clean.

We went there with my friends and their partners from the 16th of December to the 18th of December. We where not proud of what we saw. The rooms where not clean, balcony chairs where dusty and the floors. After we complained - that's when they offered us their best apartment and gave us an excuse of renovating the place hence it's dirty. We could get into the Jacuzzi, but it also had dirt in it. Honestly, we regret choosing that place.

Michael M - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael M
With spouse/partner

Kort oorstaan.

Ons het heerlik gebly en was veral ingenome met die nabyheid aan die Wieg van die Mensdom en Sterkfontein grotte. Die eiendom is geleë in 'n pragtige en stil tuin en was goed toegerus, behalwe vir enkele kombuis-items. Alles was baie sinlik en die eienaars baie vriendelik en behulpsaam.

Fiona B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fiona B
Family with young children

Very neat and safe accommodation right by Lanseria Airport. I was child friendly.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjiese en veilige verblyf reg teen Lanseria Lughawe geleë. Dit is baie kindervriendelik.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R1 100
per night (for 2 people)
From R1 100
per night (for 2 people)
From R1 100
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 24 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 137 Lindley, Lanseria, Gauteng, 2194, Gauteng
  • No children under 18
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAARtE9jT5LucXVDVuhlPtiGSYeI96htIqXvnBUhAT95sfE64oG5a?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 100  per night (for 2 people) 24 5 1 5 137 Lindley Lanseria 2194 Gauteng 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -25.931573 27.884588
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!