Kuilsrivier Accommodation at De Keurboom Guesthouse | TravelGround
+7

De Keurboom Guesthouse

Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 29 reviews for De Keurboom Guesthouse
Cleanliness
4.8/5
Service
4.7/5
Location
4.4/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.8/5
Adrie M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrie M
Family with teenagers

Ons het heerlik gebly.

Die diens was baie goed en professioneel en die verblyf het al die geriewe gehad wat ons nodig gehad het.

De Keurboom Guesthouse's response

Baie dankie vir jou positiewe terugvoering, ek is bly om te hoor dat julle lekker gebly het, en hoop om julle sommer binnekort weer te sien.

De Keurboom Guesthouse
Onike D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Onike D
Family with teenagers

Baie netjies, rustig en gerieflik.

Keurboom se mense het regtig uit hulle pad gegaan en opgewag vir ons tot laat - ons vlug het baie laat geland. Hulle is baie vriendelik en het elke dag seker gemaak alles is reg. Die huisie is op 'n baie rustige, veilige plek. Hy is goed toegerus en baie gerieflik. Die binnehuise braai is gerieflik vir die dae wat die wind vreeslik waai. Ons was naby winkels as ons gou iets moes koop en naby die plekke waar ons moes wees. Daar is 'n groot parkie net om die hoek waar die kinders kan rondhardloop en speel. Ons het heerlik gebly en wou nie eintlik die Kaap verlaat aan die einde van die week nie. Dankie vir die gasvryheid.

De Keurboom Guesthouse's response

Baie dankie vir jou gunstige resensie, dit laat my goed voel om te hoor dat my gaste lekker gebly het, en tevrede was met die huisie. Ek sien uit daarna om julle weer te huisves.

De Keurboom Guesthouse
Heinie S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinie S
With spouse/partner

Voel tuis.

Sentraal geleë, ruim, skoon en baie netjies. Beslis weer-doen lekker. Baie dankie!

De Keurboom Guesthouse's response

Dis altyd baie bevredigend om terugvoering soos joune te kry, baie dankie dat jy die tyd ingeruim het om 'n resensie te skryf en dat jy by my bespreek het, ek hoop om jou sommer gou weer te sien.

De Keurboom Guesthouse
Jaco S - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco S
Family with young children

Baie gemaklik en goeie ondervinding, die span by die gastehuis is uitstekend.

Warm, hartlike atmosfeer, tuseen 'n groep mense wat omgee en net die beste vir hul kliënte wil hê.

De Keurboom Guesthouse's response

Baie dankie vir jou gunstige resensie, dit was 'n plesier om julle te huisves, en ek hoop dat julle weer van ons dienste gebruik sal maak op julle volgende besoek aan Kaapstad.

De Keurboom Guesthouse
Jackie T - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jackie T
Family with teenagers

Friendly and helpful hostess, easy access to amenities.

We've stayed at De Keurboom before and find that it's location is perfect for our needs. It is close to the shops, easy access to the main roads and good value for money.

De Keurboom Guesthouse's response

Thank you for your kind review, I'm pleased to hear that you enjoyed your stay. We would love to host you again.

De Keurboom Guesthouse
Ramona R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ramona R
Family with young children

The stay was amazing, felt like home.

The cottage was very neat and tidy. Everything that one would require was there. Area was very safe and quiet. Would definitely be coming there on our next holiday.

De Keurboom Guesthouse's response

It is always very rewarding to hear that guests have enjoyed their stay, after all, one does not want to be let down by accommodation when on holiday, and when guests take the time to review us. We feel that we have succeeded in our goal to provide excellent accommodation at affordable tariffs. Thank you for your kind review, we look forward to welcoming you back next December

De Keurboom Guesthouse
Andre I - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre I
Family with young children

Very pleasant, comfortable, cost effective accommodation.

The accommodation was a pleasant experience. From the reception to the farewell! Pleasant people, from the hostess to the cleaners. Thank you to the Otto's!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie aangename, gerieflike, koste effektiewe verblyf.

Die verblyf was 'n aangename ondervinding. Van die ontvangs tot die verlaat! Aangename mense, van ons gasvrou tot die skoonmakers. Baie dankie aan die Otto's!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

De Keurboom Guesthouse's response

Ek is bly om te hoor dat julle die tydjie hier by ons geniet het, dit was vir ons 'n voorreg om julle te huisves, en hoop om julle sommer gou weer te sien

De Keurboom Guesthouse
Gaslynn F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Gaslynn F
With friends

It was wonderful.

It was a pleasant few days.

De Keurboom Guesthouse's response

It was our pleasure to host you, thank you for leaving the cottage so neat and clean, I would love to host you again on your next visit to Cape Town.

De Keurboom Guesthouse
Carmel N - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Carmel N
Family with teenagers

Was very pleased with the accommodation, hosts were very friendly and helpful, made our stay a pleasant one.

Was very comfortable and we were very happy with the accommodation, and the hosts were amazing.

De Keurboom Guesthouse's response

Thank you for taking the time to review us. It was our privilege to host you, and we are pleased to know that your stay was a pleasant one. We hope to see you again in the near future.

De Keurboom Guesthouse
Alec S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alec S
With friends

Pleasant, peaceful and in a safe environment.

Linda, the hostess, is very kind. The area where the guesthouse is situated is quiet and safe. Will definitely be returning when I'm on holiday in Cape Town again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam, rustig en 'n veilige omgewing.

Linda, die gasvrou, was baie gasvry. Die gebied waarin die gastehuis geleë is, is regtig rustig en baie veilig. Sal weer hier kom bly as ek in Kaap gaan vakansie hou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

De Keurboom Guesthouse's response

Baie dankie dat jy tyd gemaak het om 'n resensie te skryf. Dit was vir ons 'n voorreg om julle te akkommodeer en ek is baie bly om te hoor dat julle die tydjie hier geniet het. Ek sien uit na julle volgende kuiertjie by De Keurboom.

De Keurboom Guesthouse
Johan E - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan E

My home away from home!

Definitely one of the best experiences I've ever had! we were promptly served breakfast and I could set my watch to it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

My tuiste weg van my huis!

Beslis een van die beste ondervindings wat ek nog ervaar het! So stiptelik met die bring van ontbyt, ek kan my horlosie daarvolgens stel!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

De Keurboom Guesthouse's response

Baie dankie vir die gunstige resensie, dis altyd baie lekker om terugvoering van ons gaste te kry. Ek hoop om julle sommer binnekort weer te huisves.

De Keurboom Guesthouse
Louis S - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis S
Family with teenagers

Ons het dit verskriklik geniet.

Dit was een van die beste gastehuise waarin ons ooit gebly het. Alles was uiters skoon en netjies. Linda was uiters vriendelik en baie hulpvaardig. Ons sal definitief weer daar bly en die gastehuis sterk aanbeveel by ons vriende.

De Keurboom Guesthouse's response

Dit was vir my 'n plesier en voorreg om julle te huisves, dankie vir die gunstige resensie, ek sien uit daarna om julle weer te huisves.

De Keurboom Guesthouse
Suzette E - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Suzette E
With friends

Very nice and pleasant stay.

We were welcomed warmly by the owner, Linda. The house is very neat and stylishly furnished, very clean and with beautiful bedding. The fact that there is coffee, tea and rusks in the kitchen, as well as milk and bottled water in the fridge is a sign that the hostess really cares about her guests and trying to make their stay as comfortable as possible. Security is also great, a lock-up garage is a bonus. Will definitely stay there again. Also a great place for longer stays, with an inside and outside braai, lovely heaters against the walls. There is absolutely everything in the house. It felt like my own home. Thank you, Linda!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en aangenaam.

Ons is baie vriendelik deur die eienaar, Linda, ontvang. Huis is baie netjies en smaakvol gemeubileer, baie skoon met pragtige beddegoed. Die feit dat daar in die kombuis koffie, tee, beskuit ens. was, asook vars melk en gebottelde water in die yskas, is 'n teken dat die gasvrou werklik omgee vir haar gaste en hul verblyf so aangenaam as moontlik wil maak. Sekuriteit is ook baie goed, toesluit-garage is 'n bonus. Sal definitief weer daar gaan slaap, ook 'n heerlike plek vir langtermyn-oorslaap, binnebraai, asook 'n buitebraai, heerlike verwarmers teen die mure. Daar is absoluut alles in die huis gewees, gevoel asof ek in my eie huis was. Dankie Linda!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

De Keurboom Guesthouse's response

Ek is bly om te hoor dat julle lekker gebly het, dit is altyd vir ons 'n aanmoediging wanneer ons gaste tyd maak om 'n resensie oor hul verblyf te skryf, ek hoop om julle sommer gou weer te sien.

De Keurboom Guesthouse
Kees K - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kees K
Family with teenagers

Incredible experience.

Very good experience with this guesthouse. It felt like being at home. All the amenities were there and it was very neat. Thank you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Geweldige ervaring.

Baie goeie ervaring met die gastehuis. Dit het gevoel soos om by die huis te wees. Alle geriewe is daar en dit is baie netjies. Baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

De Keurboom Guesthouse's response

Ek is bly om te hoor dat julle die kuier geniet het, jammer dat ek nie self hier was om julle te ontvang nie, maar ek het baie vertroue in my bestuurder, Ralph, en weet dat hy altyd die belange van ons gaste baie ernstig opneem. Baie dankie dat julle die tyd ingeruim het om 'n resensie te skryf, ek hoop om julle sommer gou weer te sien.

De Keurboom Guesthouse
Erika S - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Erika S
With spouse/partner

Ons het die netheid waardeer, sowel as die lekker Bobotie wat ons kon bestel.

Die huisie was pragtig netjies en alles wat ons nodig gehad het om gerieflik te bly was daar. Ek was beïndruk met die ligging, omdat alles van daar af maklik en vinnig bereikbaar was. Dankie Linda, ons sal weer kom!

De Keurboom Guesthouse's response

Ek is bly julle het jul kuiertjie hier by my geniet, jammer ek was nie persoonlik hier om julle te verwelkom nie, maar het baie vertroue in my bestuurder en ek weet hy sal uit sy pad gaan om julle welkom te laat voel. Ek hoop om julle sommer gou weer te sien.

De Keurboom Guesthouse
Gene O - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gene O
With friends

Very nice!

Linda is a fantastic host and very friendly and helpful!

De Keurboom Guesthouse's response

It was my pleasure to host you, and thank you for taking the time to write this review, I hope to see you soon again.

De Keurboom Guesthouse
Devinee R - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Devinee R
Family with teenagers

Very homely great feel great welcome by Linda and Ralph.

We really enjoyed our stay. Very comfortable. Linda and Ralph were very helpful, which we really appreciated as it was our first Cape Town holiday.

De Keurboom Guesthouse's response

We are so grateful that you decided on De Keurboom for your first visit to Cape Town, and we sincerely hope it will not be your last visit to Cape Town. It was our pleasure to host you and hope to see you soon again.

De Keurboom Guesthouse
Kotie K - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kotie K
Family with young children

Wonderlik!

Baie billike akkommodasie en kindervriendelik. Linda is baie vriendelik en behulpsaam en dit was 'n baie aangename ervaring vir ons.

De Keurboom Guesthouse's response

Dit was my voorreg om julle te huisves en te kon bydra tot julle vakansie in die Kaap. Hoop om julle weer te sien in die nabye toekoms.

De Keurboom Guesthouse
Hannes L - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannes L
With friends

Baie tevrede. Ons het rustig geslaap.

Ek het lanklaas so lekker is die Kaap geslaap. Rustig en veilig. Ons het nie een motor of sirene die hele nag gehoor nie. Alles was skoon en netjies en die diens was uitstekend. Sal definitief weer oorslaap. Baie dankie Linda!

De Keurboom Guesthouse's response

Ek is bly om te hoor dat julle die verblyf geniet het, sien uit daarna om julle weer te huisves.

De Keurboom Guesthouse
Theo H - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Theo H

Was heerlik, rustige buurt en veilig.

Sal aanbeveel vir ander persone. Weereens baie tevrede met verblyf bespreek deur LekkeSlaap!

Genevieve G - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Genevieve G
With friends

Dit was uitstekende kwaliteit met meer as wat verwag is.

Ons het dit uiters baie geniet en beveel die plekkie aan vir enigiemand. Dis definitief ons volgende slaapplekkie as ons Kaap toe gaan.

Arnold P - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Arnold P

It is highly recommended.

De Keurboom Guesthouse is a very neat and quiet home away from home stay.

Antoinette D - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Antoinette D
With friends

Skoon, netjies, veilig, maar nie baie vriendelik nie

Ontvangs was koud. Ons is gevra om asb die skottelgoed te doen want daar word gaste die middag verwag en hulle het nie baie tyd vir skoonmaak nie. Natuurlik het ons die skottelgoed gedoen, maar dit was ietwat onprofessioneel om dit te vra. Oor die algemeen was kommunikasie (via email en in persoon) ongeïntreseerd, onbehulpsaam, bot en koud. Nie baie welkom gevoel nie.

Christiaan B - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Christiaan B
Family with young children

Goed!

Veilige area, en die woonstel was ideaal vir 'n gesin van 4 met ouma wat saamgekom het. Ruim, netjies en klein touches soos waterbottels in die yskas en beskuit wat mens laat tuis voel het.

Sona V - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Sona V
With spouse/partner

Die huisie was goed ingerig.

Ons het 'n troue naby bygewoon. Daarvoor was die ligging ideaal. Goed ingerig. Naby aan die belangrikste winkels. Lekker stil straatjie. Vriendelike diens.

Jan K - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jan K
Family with teenagers

Netjies en gerieflik!

Gerieflike, netjiese gesinsverblyf.

Ben J - Mar 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ben J
On business

Puik, waarde vir jou geld.

Netjies en gerieflik. Sal weer daar bly wanneer ek Kaapstad toe gaan.

Rudolph D - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudolph D
Family with young children

Ons het dit heerlik en koste-effektief gevind.

Dit is jammer elke huisie word in totaal bespreek, en nie per persoon nie. Dus het 7 volwassenes en 2 klein kinders soveel soos 12 volwassenes per nag gekos. Ten spyte hiervan was dit steeds regtig puik. Baie dankie, Linda.

Neville L - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neville L
Family with teenagers

Uitstekend!

Die gastehuis is baie goed toegerus, en geleë in 'n baie goeie area. Ons sal enige tyd weer hulle fasiliteite gebruik.

From R1 700
per night (sleeps 6)
From R1 700
per night (sleeps 6)
From R1 700
per night (sleeps 6)
Make a Booking
  • Capacity: 24 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 30 Keurboom Avenue, Kuilsriver, Cape Town, 7580, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGMyOGFhMTA1LWE0MmItNDRkMy1hODUwLTc4ODU4ZTA1NWE1Yw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 700  per night (sleeps 6) 29 5 1 5 30 Keurboom Avenue Kuilsriver 7580 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -33.920251023072 18.692582845688
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com