The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Delicious Monster and SterJasmyn | TravelGround
+36

Delicious Monster and SterJasmyn

Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 19 reviews for Delicious Monster and SterJasmyn
Cleanliness
4.6/5
Service
4.4/5
Location
4.5/5
Safety
4.4/5
Value for money
4.4/5
Desmond A - Aug 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Desmond A

Very pleasant host and all that we needed for our stay.

Awesome stay and we really appreciate the great service and advice from our hosts.

Enaye P - Feb 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Enaye P
Individual traveler

Die mense is wonderlike asook dis baie netjies en skoon.

Sal hulle enige tyd weer gebruik.

Enaye P - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Enaye P
Individual traveler

Wonderlik

Wonderlike mense wat die plek het, geen klagtes nie. Sal hulle enige tyd weer gebruik.

Jannie G - Dec 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jannie G
Individual traveler

Oulik en bekostigbaar

Stil en rustig. Beslis waarde vir geld en sal beslis aanbeveel. Vir my, sou graag volle DStv wou hê.

Chris S - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Chris S
On business

Toepaslik vir kort kennisgewing en noodgeval, nie werklik geskik vir familie of besigheid nie.

Nie op standaard nie, soos bo genoem, jy kry waarvoor jy betaal.

Bruce S - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bruce S
On business

Very pleasant, but unfortunately not for our requirements.

We stayed for 1 night and it was suitable. We need a different type of accommodation for longer stays.

Jaco G - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco G
Individual traveler

SterJasmyn is excellent.

The place was perfect, stylish and I enjoyed my stay.

Riaan D - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Riaan D

Baie geniet, naby aan als geleë.

Vriendelik, behulpsaam, skoon, netjies.

Melanie M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melanie M
On business

Would stay again.

We stayed overnight and would stay again. The room was spacious.

Martie V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Martie V
Individual traveler

Netjies en skoon, maar veiligend is 'n groot risiko.

Reeds per e-pos aangestuur.

Fanie J - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Fanie J
On business

Waarde vir geld. Netjies en rustig

Perfek gelee vir besigheidsdoeleindes

Renee V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Renee V
Family with young children

Made a great overnight stop on the way to Kruger.

As a family of six, it can be challenging to find affordable accommodation. The unit was spacious, clean and catered for all our needs. Thank you.

Chanet B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Chanet B
Individual traveler

Baie gasvry en netjies.

Baie lekker gebly, die ligging vir my was perfek en naby waar ek moes wees. Vriendelike diens en regte waarde vir geld. Ek sal definitief weer van hulle gebruik maak.

Amy R - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amy R
Family with young children

A home away from home.

Was a lovely and warm stay. Felt just as I would at home as a family with young children. I worry they will be loud and worry others but the people where very kind and lovely. Sweet little doggies too, they were happy to see us return every day. Only one small thing to consider changing is taking the light under a fan away. It was annoying to see the flickering light when the fan is on. Other than that it was a happy stay.

Paul M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Paul M
Individual traveler

Lekker rustig.

Baie lekker gebly en alles is beskikbaar wat benodig word. Sal beslis weer daar gaan bly.

Gert V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gert V
Individual traveler

Pleasant and peaceful environment.

Erika's hospitality was outstanding and she made the stay very enjoyable. For the single traveller on a business trip, Delicious Monster is highly recommended.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam en rustige omgewing.

Erika se gasvryheid was uitstaande en sy het die verblyf baie aangenaam gemaak. Vir die enkel verteenwoordiger op 'n sakebesoek word Delicious Monster sterk aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Koerie S - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Koerie S
Individual traveler

For someone like me, 100%.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vir iemand soos ek 100%.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Andre G - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre G
With spouse/partner

Huislik ,rustig, netjies, vars, ruim.

Erika het uit haar pad gegaan om my te help met onderdele vir gebreekte motor. Ek sal altyd daar oorbly. Die woonstel is wonderlik ruim met alles benodig in kombuis. Sal 'n wonderlike langtydperk verblyf plek wees.

Freddie J - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Freddie J
Individual traveler

Erika en Klaas was uiters vriendelik en baie behulpsaam.

Ek sal enige tyd weer van hulle diens gebruik maak. Word baie sterk aanbeveel.

From
R640
per night, for 2 ppl
From
From R640
per night, for 2 ppl
From
R640
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Free cancellation up to 1 week before your stay!
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 15:00 to 23:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 29 Wilger Street, Mbombela (Nelspruit), 1200, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDNkNmFjMjQ4LTQyYjQtNDQwNS1iOWZmLTRkMmFkMWJiMTg0Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R640  per night, for 2 ppl 19 5 1 5 29 Wilger Street Mbombela (Nelspruit) 1200 Mpumalanga 0860 022 102 15:00-23:00 11:00 -25.483063464448 30.965165160713
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!