The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Deluxe Apartment Mayfair | TravelGround
+16

Deluxe Apartment Mayfair

9 reviews
Self Catering

Review Summary

5 out of 5from 9 reviews for Deluxe Apartment Mayfair
Cleanliness
5.0/5
Service
5.0/5
Location
5.0/5
Safety
5.0/5
Value for money
4.8/5
Kobus U - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kobus U
With spouse/partner

Heerlike, rustige omgewing.

Lekker sentraal, naby alles, tog, geen verkeer lawaai, met 'n lieflike groen tuin voor ons. Alles van die beste binee. Luuks en netjies. Goeie sterk WiFi. Sou net graag al die sportkanale asook 101 wou gehad het.

Deluxe Apartment Mayfair's response

Hi Kobus
Thank you ever so much for your review, it is greatly appreciated. You were our pleasure to host, and we look forward to welcoming you back in the future
Warm regards
Sharon

Deluxe Apartment Mayfair
Bernard E - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernard E
With spouse/partner

Goeie waarde vir geld.

Perfekte ligging, smaakvolle afwerking en dekor, veilige kompleks.

Illana F - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Illana F
With spouse/partner

Kuier was lekker rustig en net wat ons nodig gehad het.

Alles was netsoos dit op die fotos was. Heerlike plekkie vir 2 mense. Geen klagtes nie. Sal defnitief weer van hulle dienste gebruik maak.

Deluxe Apartment Mayfair's response

Hi Illana,

Thank you ever so much for your wonderful review, it is greatly appreciated and we would be delighted to welcome you back at anytime

Warm regards,
Sharon

Deluxe Apartment Mayfair
Elizma K - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elizma K
Individual traveler

Ek het baie lekker hier gebly! Was 'n vinnige kuier gewees, maar die plekkie was baie gerieflik.

Baie mooi en die dienste was vriendelik.

Deluxe Apartment Mayfair's response

Dear Elizma,

Thank you for your wonderful review, it is greatly appreciated. You were the perfect guests and we would be delighted to welcome you back.

Warm regards,
Sharon

Deluxe Apartment Mayfair
Vedre S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vedre S
Individual traveler

Fantastiese verblyf, baie sentraal geleë. Sal beslis weer terug wees

Fantastiese verblyf, baie sentraal geleë, veilig, netjies. Die eenheid is baie goed toegerus vir kort en langtermynverblyf. Vol DStv pakket en goeie WiFi is 'n bonus. Sal beslis weer terug wees

Alan M - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Alan M
On business

Awesome.

Awesome, would recommend.

Deluxe Apartment Mayfair's response

Hi Alan,

Many thanks for your wonderful review, it is greatly appreciated. Thank you too for choosing to stay with us. We would be delighted to welcome you back at any time.

Warm regards,
Sharon

Deluxe Apartment Mayfair
Yvette D - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Yvette D
Family with teenagers

Baie veilig gevoel.

Netjies, veilig en heerlik stil. WiFi is 'n groot probleem. Wys jy is gekoppel, maar dit is van korte duur. So goed soos geen WiFi. Dit sou lekker wees as die waaier in die badkamer sagter kon wees. Ons het heerlik gekuier.

Karin S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin S
On business

I don't have anything negative to say.

Stunning accommodation, I recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ek kan werklik geen negatiewe kommentaar lewer nie.

Pragtige akkommodasie, sal dit beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deluxe Apartment Mayfair's response

Hi Karin

Thank you ever so much for your wonderful review, it is greatly appreciated. We would be delighted to welcome you back anytime in the future.

Warm regards
Sharon

Deluxe Apartment Mayfair
Japie H - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Japie H
With spouse/partner

Baie veilige en gerieflike blyplek.

Goed geleë in Century City. Mayfair is 'n uitstekende kompleks, goeie sekuriteit met onderdakparkering. Die eenheid is gerieflik en baie smaakvol gemeubileer. Sharon die "managing agent" is baie hulpvaardig en stiptelik. Kan die plek hoogs aanbeveel.

Deluxe Apartment Mayfair's response

Dear Japie and Linda

Thank you ever so much for your wonderful review, it is greatly appreciated. It was my absolute pleasure to accommodate you, and we would be delighted to welcome you back anytime in the near future. Thank you also for bringing the issue to my attention. I confirm that it has since been taken care of and resolved. Take care and warm regards, Sharon.

Deluxe Apartment Mayfair
From R985
per night (sleeps 2)
From R985
per night (sleeps 2)
From R985
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Oasis Lane, Century City, Cape Town, 7441, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDhjNDljNThiLWUzMjUtNGFiMC04ODI4LTVlMDRjNjc0ZTZjZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R985  per night (sleeps 2) 9 5 1 5 Oasis Lane Century City 7441 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.888706498037 18.509846383949
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!