The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Die Pastorie | TravelGround
+32

Die Pastorie

Self Catering

Review Summary

3.9 out of 5from 21 reviews for Die Pastorie
Cleanliness
4.0/5
Service
4.1/5
Location
3.8/5
Safety
4.0/5
Value for money
3.8/5
Carmen F - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Carmen F
With spouse/partner

It was gorgeous.

Guest house was very neat and clean.

Valerie R - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Valerie R

Het net oornag maar was baie beïndruk met netheid van kamers.

In my kamer was die ligging van die toilet ietwat onprakties want die een kant was direk teenaan die muur! Vir die prys was dit rêrig voldoende.

Caroline R - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Caroline R

Lovely.

Checking in was very efficient and the overall accommodation was lovely. The host let me park in their garage and also gracefully let me check out later as I had to wait for my daughter until late afternoon. Very kind! I would recommend that the couple of windows which are unable to close be fixed - there was a gusty, howling wind on our first night causing a most chilly draft in the room. We were diving for the covers.

Tatum L - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Tatum L
Family with young children

Perfect location for a quick stay but not for a vacation.

The accommodation was really good but it was definitely not what we had in mind for our holiday. The guesthouse was not suited to our needs for the length of stay and amount of people (8 plus kids). No washing up facilities besides a small basin, there was no balcony which we could comfortably sit outside and the games room was advertised but not accessible because of guests that previously broke the pool table - we were quite excited for the games room and were not made aware that it wouldn't be available beforehand. This house is more suited for a quick overnight stay.

Anneke F - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Anneke F
Individual traveler

Outstanding service.

Very friendly reception, outstanding service.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Uitstekende diens.

Baie vriendelike ontvangs, uitstekende diens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deon F - May 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Deon F
With spouse/partner

Nie wat ek verwag het vir die prys nie.

Die kamer was skoon, maar vir die prys het ons bietjie meet verwag. Die ligging langs die snelweg het my slaap bietjie aangetas.

Ivette D - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Ivette D
With spouse/partner

Worst value for money ever.

I stayed in Room 2. The toilet leaked and a rolled up towel was used by the owner to collect the leaking sewage, causing the whole room to smell of urine. The double bed was as big as a 3/4 bed. No secure parking. No privacy unless you book the whole house.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Slegste waarde vir geld ooit.

Ek het in Kamer 2 tuisgegaan. Die toilet het gelek en 'n opgerolde handdoek is deur die eienaar gebruik om die lekkende riool op te vang wat veroorsaak dat die hele kamer ruik na urine. Die dubbel bed was so groot soos 'n 3/4 bed. Geen veilige parkering. Geen privaatheid tensy jy die hele huis bespreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Pastorie's response

Die loodgieter het die probleem die eerste keer nie suksesvol opgelos nie. Na 'n tweede uitroep is dit nou herstel. Die dubbelbed is standaard grootte en veilige parkering is in die garage beskikbaar op versoek. So jammer dat die gas 'n slegte ervaring gehad het en dit nie persoonlik met ons uitgeklaar het nie dan kon ons help.

Die Pastorie
Nicolette B - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicolette B

We highly recommend Die Pastorie.

The Pastorie is in another class. We were a big group and it was a pleasure to have our own space. Everything was just as well thought out and we could also socialise together as a group. We will visit the Pastory again. This place is tops.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons beveel die Pastorie hoogs aan.

Die Pastorie is in 'n ander klas. Ons was 'n groot groep en dit was 'n plesier om elkeen ons eie spasie te hê. Alles is net so goed nagedink en ons kon ook saam kuier as 'n groep. Ons gaan weer die Pastorie besoek. Hierdie plekkie is tops.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Pastorie's response

Baie dankie. Dis ons plesier om dit vir mense lekker te maak. Kom asb weer.

Die Pastorie
Tertius F - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Tertius F
With spouse/partner

Absolutely fantastic and very spacious room. Also a lot of reading material.

It was absolutely fantastic and very friendly people. The room was very spacious and there are enough books to keep you busy the whole day. It is also safe to keep your car outside.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Absoluut fantasties en baie ruim kamer. Ook baie leesstof.

Dit was absoluut fantasties en baie vriendelike mense. Die kamer was baie lekker ruim en daar is genoeg boeke om jou heeldag besig te hou. Dit is ook veilig om jou voertuig buite te los.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Karla Z - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Karla Z

Baie aangenaam.

Die groot kamer (luxury unit) se stort is verstop, niemand het ons van dit gesê nie.

Die Pastorie's response

Die gaste na hulle het dit gerapporteer. Ons kon dit toe regmaak. Baie dankie.

Die Pastorie
Cobien D - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cobien D

Voel of jy in 'n gallery bly.

Ons is vriendelike aanwysings en inligting gestuur deur gasheer Awie en gasvrou Hanneke, en ook hartlik ontvang. Die leef- en slaapareas is pragtig en bied die allermooiste uitsig oor Caledon. Daar is 'n ruim leefarea en lekker dinge ook om te doen in Caledon, onder andere die warmwaterbronne. Werklik 'n pragtige plek!

Die Pastorie's response

Baie dankie. Jy laat my hart warm klop. Ons wil graag dat dit soos huis voel.

Die Pastorie
Maritza S - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Maritza S
Individual traveler

Very clean and neat room, owners was very friendly.

Owners were very friendly, room was neat and clean. House was beautiful and a pleasure to stay in. I can really recommend it.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie skoon en netjese kamer, eienaars was regtig baie vriendelik.

Eienaars was baie vriendelik, kamer was netjies en skoon. Huis was pragtig gewees, en 'n plesier om in te bly. Ek kan dit beslis aanbeveel.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Pastorie's response

Baie dankie. Kom gerus weer.

Die Pastorie
Mareli D - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Mareli D
With spouse/partner

Lovely!

This was our third time staying in Caledon for a wedding, but first time at Die Pastorie, and we would definitely make this our go-to stay again in the future. Great guesthouse, neat, beautiful, clean and slept warmly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik!

Dit is die derde keer wat ons in Caledon oorbly vir 'n troue, 1ste keer by Die Pastorie en ons sal vir seker in die toekoms nie verder as Die Pastorie soek nie. Great gastehuis, netjies, mooi, skoon en het heerlik warm geslaap.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Pastorie's response

Baie dankie. Kom gerus weer. Altyd welkom.

Die Pastorie
Antoinette D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Antoinette D
With spouse/partner

Baie lekker gesellig.

Baie lekker verblyf met vriendelike gasvrou!

Anita R - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anita R
With friends

Baie mooi huis en meubels.

Ek sal beslis die Pastorie aanbeveel vir gaste.

Sandra M - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Sandra M
With spouse/partner

Netjiese, ruim woning.

Die pastorie is 'n netjiese, ruim woning. Daar is 'n lekker braai-area vir gaste wat langer bly, asook swembad. Maar ongelukkig was ons badkamer apart van die kamer wat dit baie ongemaklik gehad het. Vir diegene wat lig slaap, sal verkeer (hoofweg reg langs huis) 'n slapelose nag besorg! Dankie.

Basil P - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Basil P
Family with young children

Awesome

Wel Pastorie se ontvangs was eerste klas.

Andre H - May 2017
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
2/5
Andre H
With spouse/partner

Not value for money.

Disappointed with the condition of the guesthouse. Doesn't look and feel clean and neat! Cupboards locked with cable ties. Looks as if the owners live there!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Nie waarde vir die geld nie.

Was teleurgesteld met toestand van gastehuis. Lyk en voel nie skoon en netjies nie! Kaste is met cable ties toegesluit. Lyk of eienaars nog daar woon!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Pastorie's response

Baie jammer dat die gaste 'n teleurstellende ervaring gehad het. Die gaste het 2.5 uur voor die inboek tyd arriveer sonder om vooraf te reël. Ons was nog besig om skoon te maak aangesien daar gaste was die vorige aand.

Die kas wat gesluit is word gebruik om ekstra linne te stoor. Daar is wel 'n ander kas beskikbaar vir gaste se gebruik. Die kamers word slegs gebruik vir gaste en word nie op 'n permanente basis bewoon nie. Ons tarief is ook van die goedkoopste op Caledon.

Jammer oor die teleurstelling.

Die Pastorie
Cheryl H - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Cheryl H
Family with teenagers

Breathtaking.

We had a lovely stay and children were not part of the plan, but plans changed and we had to take them along. The moment we arrived, my son said "Mommy this is the best guesthouse ever". Would gladly recommend. Child friendly and convenient and affordable. Thank you, oom and tannie.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Asemrowend.

Ons het baie lekker gebly en kinders was nie deel van plan nie, maar planne het verander en ons moes hulle saamneem. Met die eerste intrap sak kleinman af en sê "Mommy this is the best guesthouse ever". Sal met graagte aanbeveel. Kindervriendelik en gerieflik en billik. Baie dankie, oom en tannie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Pastorie's response

Beste Cheryl,

Kom kuier gerus weer, julle is altyd welkom.

Die Pastorie
Alicia B - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Alicia B
Family with young children

It was great, felt like sleeping in our own house. Very beautiful place.

Lovely, well equipped, clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was heerlik, voel of ons in ons eie huis oornag het. Baie mooi plek.

Lieflik, goed ingerig, skoon.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Pastorie's response

Ek is bly dit was vir julle 'n aangename ervaring. Julle is altyd welkom. Hanneke

Die Pastorie
Liza W - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Liza W
With friends

Lovely, homely stay.

To be honest we didnt realise when booking that we would be staying in someone's home, but it was so warm and the home is lovely and the accommodation was comfortable and clean.

Die Pastorie's response

Thank you. You are welcome.

Die Pastorie
From R850
R850 R680
per night, for 2 ppl
From R850
R850 R680
per night, for 2 ppl
From R850
R850 R680
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 10 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 20 Linde Street, Caledon, 7230, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGNkZjY1MGE0LWZmM2UtNDMzMy04YWNlLTdhN2YyZTYxMzJiZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 was R850, now From R680  per night, for 2 ppl 21 5 1 4 20 Linde Street Caledon 7230 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -34.227101169807 19.420875012875
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!