The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Die Plaashuis by die see en Melkboksie | TravelGround
+14

Die Plaashuis by die see en Melkboksie

11 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 11 reviews for Die Plaashuis by die see en Melkboksie
Cleanliness
4.4/5
Service
4.5/5
Location
4.4/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.3/5
Pierre R - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Pierre R
With spouse/partner

Die omgewing was lekker stil en ons het voldoende privaatheid gehad.

Die feit dat my voertuig onder ’n afdak en agter ’n veiligheidshek gestaan het, het my baie gemoedsrus gegee. Die eienaar en sy dogter het ons baie vriendelik ontvang en ons tegemoed gekom om ons later as die normale inboektyd te ontvang omdat ons van ver af gekom het. Sal beslis weer van hul dienste gebruik maak.

Petru E - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petru E
With friends

Effektief en waarde vir geld.

Ons en Bella viervoet hond is gul ontvang. Tot 3 bakkies vir Bella en 'n pakkie treats. Goeie waarde vir geld. Niks om oor te kla nie. Dankie Elouise en Roeleen. Julle ontvangs was hartlik. Baie lekker gebly.

Simon D - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Simon D
With friends

Stayed at Melkboksie.

Good value for money at this compact flat. There are two bedrooms. Slept three people comfortably.

Chante C - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chante C

Beste plek vir familietyd.

Ons het Kersfees by die plaashuis gevier hierdie jaar en dit was voorwaar een van die beste kuiers wat ons al ooit gehad het. Ons was baie vriendelik verwelkom deur die Fuls-gesin en het 'n toer deur die huis gekry en vinnig baie welkom gevoel. Die verhitte swembad was een bederfie wat ons terdeë geniet het asook die bederfies op elkeen se bed. Ons sal beslis die huis aanbeveel vir enige iemand wat 'n lekker rustige vakansie wil geniet!

Anita G - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anita G
With friends

Uitstekend vir oornagverblyf.

Ons het lekker gebly omdat daar twee kamers was. Dankie.

Christine B - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christine B
Family with young children

Neat, clean, safe!

We enjoyed a pleasant one night stay in Melkboksie, yes it's compact but has everything you need, bedding is comfortable and clean towels provided. DVDs and board games provided and we loved the welcome cappuccinos and chocolates on our pillows.

Marinda H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Marinda H

For the price it was acceptable.

We stayed at the melkboksie. There was no information, directions (was our first visit to Melkbosstrand,) where the nearest beach was or shops, as well as noise in the evenings from the pool. The TV screen for DVD use was not user-friendly.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vir die prys was dit aanvaarbaar.

Ons het by die melkboksie gebly. Daar was nie inligting, aanwysings (was ons eerste besoek aan Melkbosstrand,) waar die naaste strand was nie of winkels, asook geraas in die aande van die swembad af. Die TV-skerm vir DVD gebruik was nie gebruikersvriendelik nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Die Plaashuis by die see en Melkboksie's response

Goeie voorstel oor die inligting, want die voetpad na die strand is nogal weggesteek. Ons maak 'n klein pamflet. Nogmaals jammer oor die swembad geraas. Ons is besig om ekstra klankdigting aan te bring.

Die Plaashuis by die see en Melkboksie
Tiffaney S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tiffaney S
Family with young children

Our weekend was amazing!

Kids enjoyed the pool area and they loved seeing all those animals.

Jeanne-marie D - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Jeanne-marie D

Netjies en veilig.

Netjies en alles byderhand. Badkamer uitleg nie aanvaarbaar - "health & safety risk" - wonder net of dit op bouplanne goedgekeur is. Higiëne veral in badkamer kan afgeskeep word, omdat alles so beknop daarbinne is - skoonmaak proses is 'n uitdaging.

Die Plaashuis by die see en Melkboksie's response

Die badkamer uitleg is nie veel anders as baie van die klein woonstelle in Melkbostrand nie.

Die Plaashuis by die see en Melkboksie
Redewaan W - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Redewaan W
Family with teenagers

The Melkboksie only provides accommodation - this is not a holiday venue.

We were under the impression we would have access to the swimming pool - this was not the case, we needed to walk/drive to the beach for a swim. The pool, apparently, is reserved for the bigger venue - Die Plaashuisie. There was also no access to WiFi - the passwords left in the Melkboksie did not work. The contact number left in the house was not of the person who actually serviced this venue, so it took two phone calls to do anything, including checking in.

Die Plaashuis by die see en Melkboksie's response

Hi Redewaan,

Thank you for your feedback.

We are really sorry you misunderstood the info on the web site. We have amended it to avoid any further confusion.

Regards,
Management

Die Plaashuis by die see en Melkboksie
Mandy A - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Mandy A

Family fun ideal for big group with kids.

We all enjoyed the laid back feel. Explaining what a video machine was to my 10 yr old was priceless. The indoor pool ensured endless fun. Feeding time of the animals with Aunty Annie was an anticipated event. Even though it was inconvenient at times having someone coming through the house. But we had an amazing time and the pros definitely outweighed the cons.

Die Plaashuis by die see en Melkboksie's response

Glad you had such a good time. Annie comes through the back yard gate so as to avoid entering the house. Only when requested by guests would she enter the house.

Die Plaashuis by die see en Melkboksie
From R650
per night (for 2 people)
From R650
per night (for 2 people)
From R650
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 7 Atlantic Avenue, Duynefontein, Melkbosstrand, 7441, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA6c8c4ab67e181618ec16d43ef6fc3cf7cac6afe207e6ea8237a74ab3f79cc7f0dd4d0fe164ee0c465d80f5fdc4845483237e?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R650  per night (for 2 people) 11 5 1 5 7 Atlantic Avenue Duynefontein 7441 Western Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.6942252 18.4457328
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!