The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at DolFinView Beach House | TravelGround
+40

DolFinView Beach House

Self Catering

Review Summary

4.3 out of 5from 10 reviews for DolFinView Beach House
Cleanliness
4.2/5
Service
4.2/5
Location
4.7/5
Safety
4.2/5
Value for money
4.1/5
Nicoleen B - May 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Nicoleen B
With spouse/partner

Ons het dit geniet. Dankie.

Plekkie nodig opknapping. Maar was tevrede.

Adele J - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele J
Family with young children

Nog een vir die boeke.

Die foto's op die website laat jou dink jy is nader aan die see, maar dit is nie nodig nie want die uitsig is nog steeds asemrowend.

Daniel Hendrik L - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Daniel Hendrik L
Family with teenagers

Was lekker.

Was lekker, maar die kamera daar wat jou dop hou as jy braai of swem was nou nie my ding nie was of ons dopgehou word geen privaat daar nie. Ek dink dit moet nie daar wees nie. Dankie.

DolFinView Beach House 's response

Hallo Daniel

Jammer oor die kamera, maar ongelukkig is dit vir sekuriteit doeleindes en help ons baie om ongehoorthede te monitor.
Dit was lekker om julle hier te he, hoop om julle somer gou weer te sien.

Vriendelike groete

DolFinView Beach House
Albert F - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Albert F
With friends

Nie heeltemal wat ek verwag het nie, maar ek sal nie so ver gaan om te sê dat die foto's 'n wanvoorstelling is nie.

Die foto's laat die plek beter vertoon as wat dit werklik is. Myns insiens het die plek onderhoud nodig. Klein goedjies soos die voordeur wat met moeite oop- en toegemaak word. Weliswaar van die reën maar. Skoonmaak is afgeskeep. Kakkerlakke in die kaste (derhalwe nie pas ingevlieg nie). Gecko-mis (blykbaar) in die laaie. Dit is beslis nie die oggend voordat ons arriveer het, skoongemaak nie. Die toegangspad is 'n slaggatriller! Bed slordig opgemaak en nuwe beddegoed kan beslis oorweeg word. Gebrek aan relings by die swembad is 'n veiligheidsrisiko vir klein kinders. Buitebeligting by die trappe is myns insiens onvoldoende. Die braai is baie klein en beslis onvoldoende vir 4 mense. Die feit dat eenheid 1 ook die swembad kan deel wat in eenheid 2 se private area is, is 'n potensiële probleem. Eric was deurentyd vriendelik en beskikbaar en ek kon probleme met hom bespreek. Hy het ook vir my parkering vir 'n 2de voertuig verskaf, waarvoor ek baie dankbaar is. Ons wil julle graag weer ondersteun. Neem die bovermelde kwelpunte ter harte asb!

DolFinView Beach House 's response

Goeie dag Albert

Ons is jammer as daar klein foutjies was op die perseel. Ons wil net noem dat ons eenhede beslis skoon gemaak word deur skoonmaak dienste na alle gaste.

Hoop om julle somer gou weer te sien.

Vriendelike Groete

DolFinView Beach House
Hans B - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hans B
With spouse/partner

Woning was groot en gerieflik.

Plek benodig 'n bietjie opknapping.

Badenhorst C - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Badenhorst C
Family with teenagers

Eric was at times very unaccommodating and looked for excuses.

Formal compliant. Well we were promised on the stay WiFi that we hardly got, and the place not so clean on arrival have pics how dirty stove was left so dirty, the kitchen had no Tupperware to use and was not user friendly. Small variety of pots. Cupboards smelt of mould. Owner was very unaccommodating and has now deducted an amount of breakage deposit R 579,00. He is blaming us for an already damaged kitchen cupboard where hinge fell out off. It was only 2 screws that fell out. Blaming us for breaking the swimming pole and net, subsequently not damaged by us. It was found in that condition. This is unacceptable and am expecting management to have this handled and rectified as soon as possible. Notwithstanding the bedding and bedroom cupboards that smelt of mould. We have taken photos of everything upon arrival and hence have evidence that amount deducted is invalid. Pool was always left dirty, full of leaves with creepy not working. This owner is very sly and looking for loop holes and unacceptable.

DolFinView Beach House 's response

We here at DolFinView were very accommodating and did not even charge you for all the damages you caused during your stay.
It's really sad that you go to this lengths knowing what you did and after all the proof we have sent to you.
There were two families with us during your stay and non of them were unhappy during their stay. In fact 99.99 % of all our Guests are and were happy with our accommodation.
This is not how we at DolFinView like to treat our guests but you leaving a negative review to hurt us in your wrong doing is just very sad.

DolFinView Beach House
Bernadette J - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bernadette J
With friends

Wonderful!

Friendly reception. Neat and spacious. Safe. Walk to the beach. Will go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wonderlik.

Vriendelike ontvangs. Netjies en ruim. Veilig. Stap na strand. Sal dit weer herhaal.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

DolFinView Beach House 's response

Baie dankie en ons hoop om julle sommer weer gou te sien.

DolFinView Beach House
Jennifer O - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jennifer O
Family with young children

It was absolutely beautiful. View was amazing, owner was very friendly. The place is neat and tidy and very safe. I will definitely recommend this place.

My honest opinion about the place is beautiful, neat, safe and very secure. We thoroughly enjoyed staying there and felt very safe and comfortable. It had everything a person needs to enjoy their holiday.

DolFinView Beach House 's response

Thank you, we hope to see you soon again.

DolFinView Beach House
Sylvi N - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sylvi N
With spouse/partner

Alles wat jy wil hê.

Groot spasie, naby alles wat jy nodig het, vriendelike eienaar. Ons het lekker gekuier en familie oorgenooi vir kuier en dit was so lekker. Pragtige see-uitsig. Sal beslis teruggaan.

DolFinView Beach House 's response

Hello,
Thank you and we look forward to having you again soon.
Keep well.

DolFinView Beach House
Geronewin M - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Geronewin M
With spouse/partner

Uitstekend.

Baie lekker verblyf, sal weer daar gaan kuier.

DolFinView Beach House 's response

Baie dankie, en ons hoop om julle some gou weer te sien.

DolFinView Beach House
From
R600
per night (sleeps 4)
From
From R600
per night (sleeps 4)
From
R600
per night (sleeps 4)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 09:00
  • Address: 49 Pumula Terrace, Sea Park, Port Shepstone, 4230, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA0474cf0748669878a3235d199c70c94904a4e5b850bd88089fccc2d6e1137eac42beb8456bb2c91d769ff722e3df58bb462c?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night (sleeps 4) 10 5 1 5 49 Pumula Terrace Sea Park 4230 KwaZulu-Natal 0860 022 102 14:00-17:00 09:00 -30.689942869134 30.495814418385
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!