The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Dome Inn | TravelGround
+37

Dome Inn

Lodge

Review Summary

3.6 out of 5from 20 reviews for Dome Inn
Cleanliness
3.7/5
Service
3.7/5
Location
3.7/5
Safety
3.7/5
Value for money
3.5/5
Neels N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Neels N

Had a lovely reunion weekend.

Management went out of their way to cater for us. The use of the communal kitchen and braai area was free. The friendly reception lady greeted me at my car and gave me the necessary directions. Wasn't even necessary for me to go into the reception office.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike reünie-naweek gehad.

Bestuur het uit hulle pad gegaan om na ons om te sien. Die gebruik van die gemeenskaplike kombuis en braai-area was gratis aan ons voorsien. Die vriendelike ontvangsdame het my by my motor ontmoet en die nodige aanwysings gegee. Was nie eers nodig vir my om na die ontvangskantoor te gaan nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ditlhare Maria Anne S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ditlhare Maria Anne S

A place to be.

It is quiet, the environment is relaxing, refreshing and comfortable. You don't invade other people's privacy.

Zanele M - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Zanele M
With friends

The staff unfriendly and unwelcoming.

The staff was unfriendly and not welcoming at all. We were once warned that we were making noise and they called the police. The reason we were making noise was because we were getting lost as there was no one to welcome us. We booked for 18 people and they only offered us 6 plates. Our booking said 3 bungalows but they gave us 1 bungalow and 2 rondavels.

Stephen N - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Stephen N
With spouse/partner

Gemaklik.

Dome Inn is gerieflik, gemaklik en nie te ver van die midde dorp af nie. Mense is baie behulpsaam en vriendelik.

Andre V - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Andre V
Family with young children

Onrustige nagrus as gevolg van persone wat heelnag raas.

Ongelukkig was ek net een nag by hierdie plek. Daar was persone wat glad nie ander in ag neem nie, en bestuur van die Dome Inn het niks aan hierdie persone gedoen nie.

Karin R - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Karin R
Family with teenagers

Alles was mooi skoon, maar kamer te warm en badkamer ruik nie wel nie.

Daar is geen verkoeling in die kamer nie. Die badkamer het 'n benoude reuk en vererger as 'n mens stort.

Louis W - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louis W
With spouse/partner

Very comfortable, homely, clean and secure.

Will recommend Dome Inn to family, friends and colleagues.

Amanda N - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Amanda N
With spouse/partner

Dit was heeltemal voldoende vir dir doel van die besoek.

Die verblyf was heerlik en die omgewing pragtig. Alles was mooi skoon en ons het die natuur geniet.

Margaret S - Apr 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Margaret S

Baie aangenaam!

Vriendelik, skoon en aangenaam.

Wynand V - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Wynand V
With spouse/partner

Dit was aaklig!

Ons kon regtig nie wag om terug te kom huis toe nie.

Liz B - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Liz B
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam! Die kamer was baie netjies en ek was bly om te sien dat die beddegoed alles wit is. Wat 'n plesier om daar te slaap!

Dit was net te kort; sal dit langer maak die volgende keer.

Sanet K - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sanet K
With friends

Nice accommodation and friendly staff

The accommodation was neat and very nice however we were informed that they will supply wood for the boma which did not happen and I feel the price is a bit steep for what they offer.

Beatrice M - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Beatrice M
With friends

The place was nice and clean.

We had so much fun and we wouldn't mind going back again. The manager was the best!!

Andre V - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Andre V
With spouse/partner

Ons het heerlik gerus!

Ons het baie lekker uitgerus. Alles was mooi skoon, net die dak het gelek toe dit so baie gereën het.

Uschaan R - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Uschaan R
Family with teenagers

Ons het heerlik gebly en alles was baie rustig.

Alles was baie netjies en mooi. Vir n selfsorg eenheid sou ek net borde en messe en vurke aanbeveel.

Amanda D - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amanda D
With spouse/partner

Gasvry, vriendelik en skoon.

Sal dit beslis aanbeveel en weer teruggaan.

Margaret H - Nov 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Margaret H
Family with young children

Daar's geen pakplek vir klere nie, en ook nie 'n bad nie.

Oor die algemeen was dit nie sleg nie.

Eugen T - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Eugen T
Family with teenagers

Nice.

The stay was nice.

Chris L - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
1/5
Value for money
3/5
Chris L
Family with young children

Het lekker gebly

Kyk of julle nie die beddegoed kan vervang nie . Beddegoed was goed gebruik(nie vuil nie) , lyk "moeg" . Altyd lekker tussen vars skoon lakens in te kruip . Gesamentlike braai - Die roosters was vuil en aangepak . Ons moes dit self skoonmaak . Volgende keer neem ek 'n toevou rooster saam . Toegangs beheer tot die oord kan beter wees . Geen hekke , sekuriteit ens . Ons was bekommerd oor voertuie fietse ens . Behalwe die bg het ons lekker gekuier .

Michelle B - May 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle B
With spouse/partner

I will recommend Dome Inn to anybody

Everything was perfect!

From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
From R700
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 64 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Kopjeskraal road, Parys, 9585, North West
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDM3NTA5ZjFmLWQ2NDQtNDRmOC1hYWE1LWZiNWQ5NWZhOWExMw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (sleeps 2) 20 5 1 4 Kopjeskraal road Parys 9585 North West 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -26.905270813305 27.425106422743
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!