The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Drie Palms Nr 4 | TravelGround
+21

Drie Palms Nr 4

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 18 reviews for Drie Palms Nr 4
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.8/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.8/5
Bronwyn H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bronwyn H

From the moment we walked in the door we were met by Cecile, the manager of the building, with a smile. She welcomed us with a beautiful card and a bottle of wine. The apartment was beyond amazing. We wanted for nothing. It was clean and stocked with everything we needed. In fact, we had a power failure one night and we even had access to a portable light. The beds were comfortable and the furnishings were great.

Great location. Awesome apartment.

Drie Palms Nr 4's response

Thanks for the review, we hope to see you again.

Drie Palms Nr 4
Steliza R - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Steliza R
Family with teenagers

Perfect, beautiful view.

Thank you, Cecile for a fantastic stay. The place was perfect, clean, spacious and the view, beautiful. Thank you for your friendliness and willingness to always assist. Will definitely book again.

Andre M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre M
Family with young children

Beste vakansiewoonstel wat ons nog bespreek het.

Woonstel is baie ruim, netjies en alles wat benodig word is daar. Ons het die stoep met see-aansig regtig geniet, die glasmure om die wind te keer maak dit baie aangenaam. Die opsigter baie vriendelik en hulpvaardig. Die ligging is perfek. Ons gaan vir seker weer daar kuier.

Danelle L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Danelle L
Family with young children

Neat, spacious and very modern.

Good choice of accommodation for a family gathering and getaway, away from the city's noise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies, ruim en baie modern.

Goeie keuse van verblyf vir 'n familiesamesyn en wegbreek weg van die stad se geraas.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Hermien V - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermien V
With spouse/partner

Pleasant. Very nice view. Very nice. Just want to thank you for your hospitality.

Drie Palms Nr 4 i is ideal and spacious, comfortable, has a beautiful view. What more could you want?

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam baie mooi uitsig baie lekker wil sommer net daar bly dankie vir jul gasvryheid.

Drie Palms Nr 4 is ideaal en lekker groot gemaklik, mooi uitsig wat meer wil mens hê.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marlize K - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlize K
With friends

Everything you need for a break from a busy life.

Unit is well equipped. Excellent grounds keeper. Lovely, peaceful atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles wat nodig is vir 'n blaaskans weg van die gejaag.

Eenheid is baie goed toegerus. Uitstekende opsigter. Heerlike rustige atmosfeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marthie S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Marthie S
Family with young children

Fantastiese uitsig en verblyf.

Heerlike vakansie, strand is so naby en kindertjies het rotse so geniet. Walvisse en dolfyne elke dag gesien vanaf balkon.

Marna V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marna V
Family with young children

Everything was perfect!

We had a lovely stay. The facilities was above average neat and the location fantastic. We will definitely recommend families to visit. The house is close to everything and the beach and the swimming places. You can pick and choose.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Alles was uit die boek!

Ons het baie lekker gebly. Die fasiliteite is bo-gemiddeld netjies en die ligging fantasties. Ons sal definitief gesinne aanbeveel om te gaan. Die huis is naby alles en strande en swemplek om van te kies en te keur.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gerda N - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerda N
With friends

Outstanding.

We all enjoyed our stay at No 4.

Hein P - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hein P
Family with teenagers

Die eenheid is puik geleë, veilig en netjies.

Die oordopsigter, Cycil, het 'n hartlike verwelkoming verskaf en was beskikbaar te alle tye - puik diens en vriendelikheid. Die eenheid se ligging maak dit maklik toeganklik na 'n klein privaat stand, die hoofstand by Manaba asook die Spar. Waarlik waarde vir geld.

Drie Palms Nr 4's response

Ons is bly dat julle dit geniet het. Ons hoop dat julle lekker kon uitrus.

Drie Palms Nr 4
Karlien B - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Karlien B
Family with young children

Ons het baie lekker gebly, met 'n pragtige uitsig.

Het baie lekker gebly. Die opsigter is ook baie vriendelik en hulpvaardig.

Hilda B - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hilda B
Family with teenagers

'n Fantastiese en wonderlike ervaring wat ons met kosbare herinneringe gelos het.

Baie dankie vir 'n wonderlike vakansie. Ons is huis toe met 'n klomp nuwe herinneringe.

Chris C - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chris C
Family with young children

Worth it to relax due to the excellent arrangments.

The unit is ideally situated for families with kids and its walking distance from the beach. The unit is very neat and spacious. It has a wonderful beach view.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die moeite werd om te ontspan a.g.v die uitstekende reëlings.

Die eenheid is ideaal geleë vir gesinne met kinders met die strand loopafstand. Die eenheid is baie netjies met genoeg spasie en die uitsig oor die see wonderlik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicole R - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole R
With friends

Uitstekende diens en dis 'n baie mooi en rustige woonstel.

Die opsigter is regtig 'n baie oulike dame. Ons het dit baie geniet en sal weer daar bly in die toekoms.

Drie Palms Nr 4's response

Baie dankie vir die terugvoer, julle is welkom in die toekoms
Groete
Gawie

Drie Palms Nr 4
Francois V - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Francois V

Baie pragtig, maar geen wasmasjien wat nogal 'n probleem kan wees.

Cecile was dierbaar gewees, wat 'n aanwins.

Monica S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Monica S
Family with teenagers

Rus en vrede ...

Dit was 'n aangename, stil, veilige kompleks ─ veral in Desember. Goeie ligging, loopafstand van die strand af. Heather se kliëntediens is uitstekend. Ek beveel graag die eenheid aan.

Laney A - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Laney A
Family with young children

Lovely unit, great family feel. Great view and excellent value for money. No towels available.

We had a really lovely time. A couple of glitches - the DStv disconnected for half a day, I had to call the caretaker. We also had no hot water for the first 24 hours - again, I had to call the caretaker. My CD got stuck in the CD player as it is faulty so I am rather upset about that. Aside from these 3 things, we had a lovely time and we will definitely consider coming back again.

Tilanie K - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tilanie K
Family with teenagers

Asemrowende mooi 180º see-uitsig.

Baie netjiese ruim woonstel met die mooiste 180º see-uitsig. Baie sentraal geleë. Loopafstand van Margate se hoofstrand af. Dankie vir die heerlike vakansieverblyf.

From R800
per night (sleeps 8)
From R800
per night (sleeps 8)
From R800
per night (sleeps 8)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 13:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Lilliecrona Boulevard, Manaba Beach, Margate, 4276, KwaZulu-Natal
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDZlY2E5ZjhjLTMzOTAtNDViZC1iNzIzLTlmMjYzY2QwNzcwNQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R800  per night (sleeps 8) 18 5 1 5 Lilliecrona Boulevard Manaba Beach 4276 KwaZulu-Natal 0860 022 102 13:00-19:00 10:00 -30.85245268814 30.38351510173
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!