The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Driftwood | TravelGround
+15

Driftwood

19 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 19 reviews for Driftwood
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.2/5
Earl Z - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Earl Z
Family with young children

Amazing.

Enjoyed our stay and will do it again.

Linette M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Linette M
Family with young children

Heerlike wegkom naby aan die Kaap

Ideale plek om net weg te breek maar steeds naby genoeg! Die huis is baie ruim en bied oorgenoeg speelplek vir n 2 jarige woelwater. Die swembad kan bedek word met n net wat dit veilig maak. Sal verseker weer gaan kuier

Edvall M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Edvall M
With spouse/partner

Uiters lekker, sal weer en weer soontoe wil gaan. Alles wat ons as 'n familie soek het die plek. Beveel dit aan al my friends en familie.

Swembad regte plek geleë. Ons het ons so geniet dat ons sommer gou wil terugkeer soontoe.

Corrie S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Corrie S
Family with young children

Accommodation lovely. Bathrooms not enough for 8 people.

See stars.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf heerlik. Badkamers min vir 8 persone.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rachelle L - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rachelle L
Family with young children

5 ster-diens, word sterk aanbeveel.

Baie waarde vir geld. Ons gaan elke jaar na hierdie huis. Hou baie daarvan. Huis weg van die huis af.

This review has been translated,click hereto view the original version.

5 Star service, highly recommended.

Great value for money. We go to this house every year. Simply love everything about it. Home away from home.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Gaynor N - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gaynor N
Family with young children

It was amazing and the atmosphere took my breath away.

At first when we got there, Martin welcomed us with a huge smile and made us feel at home, and the place wow! Would go back anytime.

Peter C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Peter C

Fantastic.

Value for money, clean and neat.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Waarde vir geld, skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Libby D - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Libby D
Family with teenagers

Lovely place for a peaceful holiday with beautiful walks.

Martin, the friendly gentleman that welcomed us, went out of his way to help us with anything we needed. This house is very well equipped and comfortable. Just be aware that there are no shops in Grotto Bay.

Ansie J - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Ansie J
With friends

We had a good stay.

We had a great time, but there are a few things that the owner or manager can pay attention to to make it more convenient for future guests. Martin really went the extra mile to help, but the owner could certainly invest in a quality duvet and bedding. It was very cold for us and after I called Martin late last night he went to fetch duvets that were not part of the house's stock. A new barbecue grill is also essential. It is rusty and dirty and definitely not good enough. We mentioned it to Martin, but he said the owner was still using the grid. We stay at regular places in South Africa and this quality is definitely not acceptable for the price of the house. As foreign visitors we could not bring our own timetable. Another problem is the 'slat' beds in the loft. The house is very clearly advertised for 8 adults. Those 2 beds are definitely not meant for adults - they're cots. The mattresses are so stale that one lies on the slats. It's a very uncomfortable sleeping position. On the contrary, I returned the money to the couple who slept there because they couldn't sleep on it. Against our loss of course. We stayed at 5 different self-catering places this holiday. This house was in the most beautiful location, the most expensive but the poorest quality in terms of the mentioned aspects. The house is otherwise beautiful and Martin is a great host, but certain aspects of the house are sub-standard for the price.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gekuier.

Ons het heerlik gekuier, maar daar is 'n paar dinge waaraan die eienaar of bestuurder kan aandag gee om dit vir toekomstige gaste geriefliker te maak. Martin het regtig 'n ekstra myl geloop om te help, maar die eienaar kan beslis belê in 'n kwaliteit-duvet en komberse vir die beddens. Dit was vir ons baie koud en nadat ek Martin laataand gebel het, het hy êrens duvets gaan haal wat nie deel is van die huis se voorraad nie. 'n Nuwe braairooster is ook baie noodsaaklik. Dit is geroes en vuil en beslis nie goed genoeg nie. Ons het dit aan Martin genoem, maar hy het gesê die eienaar gebruik ook nog die rooster. Ons bly gereeld by plekke oor in Suid-Afrika en hierdie kwaliteit is beslis nie aanvaarbaar vir die prys van die huis nie. As buitelandse besoekers kon ons nie ons eie rooster bring nie. 'n Verdere probleem is die 'slat' beddens in die loft. Die huis word baie duidelik adverteer vir 8 volwassenes. Daardie 2 beddens is beslis nie vir volwassenes bedoel nie - dis kinderbeddens. Die matrasse is so pap dat mens tot op die 'slats' lê. Dis 'n baie ongemaklike slaapposisie. Inteendeel, ek het die paartjie wat daar geslaap het se geld vir hulle teruggegee, want hulle kon nie daarop slaap nie. Teen ons verlies natuurlik. Ons het hierdie vakansie by 5 verskillende selfsorgplekke oorgebly. Hierdie huis was in die mooiste ligging, die duurste, maar die swakste kwaliteit in terme van die genoemde aspekte. Die huis is andersins pragtig en Martin is 'n goeie gasheer, maar sekere aspekte van die huis is sub-standaard vir die prys.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jan G - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jan G
With spouse/partner

Skoon, gerieflike verblyf.

Martin is 'n puik gasheer, baie tegemoetkomend en behulpsaam, 'n aanwins vir enige verhuurder. Driftwood bied baie skoon en netjiese verblyf, beddegoed effe teleurstellend vir die prys.

Odile H - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Odile H
With friends

Heerlike ruim verblyf binne stapafstand van die see!

Baie dankie aan Martin vir die vriendelike ontvangs en volledige inligting t.o.v. die gebruik van die huis en fasiliteite! Dit was 'n baie aangename ervaring om in so 'n ruim en goed toegeruste, asook skoon huis te bly. Baie dankie!

Jolindie C - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jolindie C
With friends

Very luxurious and neat.

We had a wonderful time and will definitely recommend Driftwood. We also look forward to going again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie luuks en netjies.

Ons het 'n wonderlike tyd gehad en sal Driftwood definitief aanbeveel. Ons sien ook uit om weer te gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Victoria F - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Victoria F
With friends

Spacious accommodation, very well equipped, scrupulously clean and comfortable. Very close to beach, lovely pool and enclosed garden.

Grotto Bay is a beautiful location, not too far from Cape Town but far enough to make you feel that you’re on holiday. Very secure area. Interesting beach and amazing Fynbos offer several walking options. Grotto Bay is a great base for exploring the surrounding area. Will definitely return and would happily recommend.

Emma F - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emma F
With friends

Lovely, clean, spacious house with beautiful views. Perfect location for the beach and scenic walks.

We loved our stay. The house had everything we needed for a fun weekend away with friends. We felt safe and well looked after.

Sean S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sean S

One of the most amazing experiences the house is absolutely beautiful.

We were very surprised by the quality of finishes as well as the view from the property. The house is much closer to the beach than thought which was a plus for us. What a wonderful weekend. We will most certainly be making use of Driftwood in future.

Karen F - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karen F
Family with young children

Pragtige, goed toegeruste huis en uitmuntende diens. Dankie Martin!

Pragtige, goed toegeruste huis in 'ñ pragtige, stil en veilige omgewing. Dankie vir baie goeie diens, Martin.

Vincent S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vincent S
With friends

Driftwood for us was an amazing experience.

It's a dream holiday place with a very nice environment. Will definitely go back.

Lizle W - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Lizle W
With spouse/partner

Stunning place, but reception by owner made us feel unwelcome.

Even though the house is nice, I will not recommend it to anyone. A good reception is always the first step. One does not treat others like small children, very disappointed. Will not go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige plek, maar die manier wat ons ontvang was deur die bestuurder van die huis het ons onwelkom laat voel.

Al is die huis hoé pragtig, sal ek dit nie aanbeveel vir enige iemand nie. 'n Goeie verwelkoming is altyd die eerste stap. Mens behandel nie ander mense soos klein kinders nie, baie teleurgesteld, en sal beslis nie weer Driftwood bespreek nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Driftwood's response

Ek is jammer as julle gevoel het dat julle onwelkom is maar ek hou nie van skelm mense nie. As jy vir 2 persone boek kan jy sekerlik nie 5 persone opdaag en dink ons sal dit nie agterkom nie. Ek was teleurgestel in die manier waarop julle wou inkom met n flou en ou verskoning van ons het nie geweet nie. Dit werk ongelukkig nie meer nie. As julle so ongelukkig was met my ontvangs hoekom het julle dit nie daar en dan aangespreek nie en ons kon dit soos beskaafde mense afgehandel het maar nogtans nooi julle my vir n drankie. Ek vestaan nie mooi nie. Indien julle weer sou aansoek doen vir verblyf moet julle maar liefs nie vir my kontak nie want julle sal teleurgesteld wees.

Groete vanaf Grotto.

Driftwood
Mareli D - Feb 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Mareli D

Dit was heerlik! Sal beslis weer wil gaan.

Sien gerus die sterre.

From R2 900
per night (sleeps 8)
From R2 900
per night (sleeps 8)
From R2 900
per night (sleeps 8)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 16:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Erf 131, Tern Close, Grotto Bay, 7441, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDM0YmRjYmM1LWM3YmQtNGNhMS05NmE3LWFkY2NiODFlYzI4Zg?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R2 900  per night (sleeps 8) 19 5 1 5 Erf 131 Tern Close 7441 Western Cape 0860 022 102 16:00-19:00 11:00 -33.501636812708 18.317878246307
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!