The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Dunroamin Safaris | TravelGround
+39

Dunroamin Safaris

52 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 52 reviews for Dunroamin Safaris
Cleanliness
4.7/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.7/5
Lucas V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucas V
Family with young children

Baie netjies en skoon, baie rustig en lekker gerus.

Sal vir seker weer gaan.

Marize R - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marize R
With spouse/partner

Belewenis!

Dit was n onvergeetlike naweek. Het so lekker gerus en die personeel was uitmuntend en so vriendelik. Ons het nie nodig gehad om ’n vinger te lig nie. Dunroamin sien ons vir seker binnekort weer. Die jacuzzi onder die sterre met die njalas wat om jou wei is beautiful.

Philip O - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Philip O
With spouse/partner

Baie rustig.

Baie lekker gerus. Baie mooi plaas met baie wild.

Barry F - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barry F

Heerlike plek om familie byeenkomste te vier.

Baie netjies en great waarde vir geld. Sal vir seker weer gaan.

Zelma W - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelma W
With spouse/partner

What a wonderful weekend!

We would like to thank Frans and his team for their friendly welcome and for a wonderful getaway weekend that we enjoyed. The silence and splendour of Dunroamin was an experience. We would highly recommend Dunroamin to any future guests. It is indeed a destination to which we will certainly return. Thanks Frans and team. You got a winning recipe there. May you be overwhelmed by future guests to come and experience what we have experienced.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Wat 'n wonderlike naweek!

Graag wil ons aan Frans en sy span baie dankie sê vir hul vriendelike ontvangs en vir 'n wonderlike wegbreek naweek wat ons kon geniet. Die stilte en prag van Dunroamin was 'n belewenis. Ons sal Dunroamin met 'n geruste hart aan enige toekomstige gaste aanbeveel. Dit is voorwaar 'n bestemming waarheen ons vir seker sal terugkeer. Dankie Frans en span. Julle het 'n wenresep daar beet. Mag jul oorval word van toekomstige gaste om dit wat ons beleef en ervaar het ook te kan beleef.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lizelle B - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle B
Family with young children

Absoluut ongelooflik!

Wat 'n fantastiese plek! Ons het onsself gate uit geniet. Dit is super netjies, die diens was ongelooflik en die ontvangs deur Obert was uit die boonste rakke. Hierdie plek is regtig 'n weggesteekte skat. Die Honeybadger chalet het alles wat jy moontlik aan kan dink en nog meer. Goeie kwaliteit linne word voorsien en die huisie word daagliks gediens. Baie dankie vir fantastiese verblyf Frans. Julle sal ons beslis weer sien.

Veronique B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronique B
With spouse/partner

Was private, very nice and beautiful.

It's a quiet environment and everything is nice and clean.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was privaat, baie lekker en mooi.

Dis ‘n lekker rustige omgewing en alles is mooi skoon en netjies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Adriel P - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adriel P
With spouse/partner

Watching wildlife under the stars in a Jacuzzi.

What more do you want to know. We were literally watching wildlife under the stars, while in a Jacuzzi. Why have you not booked yet? Do it. The place is more than big enough, all amenities are taken care of.

Ruan B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ruan B
Family with young children

Baie lekker naweek saam gesin in die bos!

Dunroamin sal my en my gesin weer sien. Verblyf is skoon, netjies en alles wat nodig is, is daar. Daar is niks te veel moeite vir die bekwame staff van Dunroamin nie! Frans, die eienaar en sy voorman Obert, is aangenaam, vriendelik en regtig behulpsaam! Baie dankie julle!

Caitlin M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caitlin M
Family with young children

Just what we needed!

We had an amazing weekend away from the city. We were welcomed by hosts Frans and Vicky, and felt welcome from the first interaction. The chalet was clean, comfortable, and beautifully decorated and had all we needed! The view, the quiet atmosphere, the Jacuzzi, the boma area were all exactly what we were looking for. We will definitely be back soon!

Janique A - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Janique A
With friends

Best. Time. Ever. Quiet and tranquil.

My bestfriend and I went on a girls getaway just before December season. We needed a break from the city and we were knocked out of our socks when we arrived. We loved the place and Obed was so helpful and kind. It was a great stay would definitely go again.

Ernes S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ernes S
With spouse/partner

It was a wonderful experience and we'll definitely come here again.

Dunroamin Safaris's units are very luxurious and equipped with everything you need and more. The staff is exceptionally friendly and go out of their way to be helpful. We had a lovely time and we're looking forward to come here again in the future.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was 'n wonderlike ervaring en ons sal beslis weer hier 'n draai kom maak.

Dunroamin Safaris se eenhede is baie luuks en is toegerus met als en meer wat mens kan benodig. Die personeel is besonders vriendelik en gaan uit hul pad uit om behulpsaam te wees. Ons het heerlik gekuier en sien uit om weer hier te kom draai in die toekoms.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Michelle E - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle E
With spouse/partner

Rustig in die bosveld.

Dankie vir jou gasvryheid en goeie gebaar Frans. Dit was my en vroulief se huweliksherdenking en ons was aangenaam verras met 'n bottel sjampanje in die chalet. Ons het dit opreg waardeer. Die chalet was baie skoon en netjies met geen tekortkominge nie. Ons sal sonder twyfel weer by Dunroamin tuisgaan. Dankie vir alles, Frans.

Hermanus P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hermanus P
Family with young children

Very peaceful.

We had a lovely stay, was just too short. Would recommend it if you want to get away from the noise of the city.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie rustig.

Ons het baie lekker gebly, was net te kort. Sal dit aanbeveel as mens wil weg kom van geraas van stad.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Laetitia C - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Laetitia C
Family with young children

Luukse, bekostigbare bosveldoase.

Ons drie aande by Dunroamin was onverbeterlik. Ons het in Nyala tuisgegaan en was mal oor die eenheid. Dit is uitstekend toegerus en was baie netjies en skoon. Die heerlike bad, buitestort en plonspoel was groot gunstelinge. Die uitsig oor die watergat het ons beloon met pragtige sonsondergange en troppe Nyala's, Elande en Vlakvarkies het water kom drink. Ons het elke aand die jakkalse hoor huil en selfs leeus hoor brul. Dunroamin is afgeleë genoeg sodat mens die bosveldstilte kan ervaar en laat mens werklik voel asof jy uit die stadsgedruis ontsnap. Die gemeenskaplike kuierarea waar mens PVR het (nie dat ons televisie gekyk het nie, maar ek noem dit vir dié wat sou belangstel) asook 'n binnenshuise braai was heerlik tydens die een reënerige aand. My 21 maande oue seuntjie kon heerlik rondhardloop en speel in dié area terwyl ek en sy pa 'pool' gespeel het en die veerpyltjiebord op die proef gestel het. Obert se dienswilligheid en absolute passie vir sy werk is bewonderenswaardig. Hy het seker gemaak dat ons nie 'n vinger verroer om skottelgoed te was of netjies te maak nie en het ons plonspoel gereed gekry elke dag. Die eienaar, Frans het ook kom kennis maak en was baie gasvry. Dit was een van ons lekkerste vakansies en ek beveel Dunroamin Safaris ten sterkste aan.

Jacqueline L - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jacqueline L
Family with young children

Lieflike plek sal enige tyd terug gaan!

Netjies. Skoon. Privaat. Gesellig. Puik diens.

Wynand B - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wynand B
With spouse/partner

Regtig 'n uitsonderlike plek sal definitief die plekkie weer besoek.

Mooi! Netjies! Uitsonderlik! Sal dit enige tyd weer besoek!

Cristelle D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cristelle D
With spouse/partner

Dit was asemrowend!

Dit was ongelooflik lekker. Puik diens en Obert was fantasties en behulpsaam. Baie privaat en ons het die Jacuzzi vreeslik geniet. Ons sal beslis weer gaan.

Yolandie C - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandie C
Family with teenagers

Absoluut hemels.

Baie dankie Frans en Obert vir julle gasvryheid. Ons het weereens lekker gekuier en gerus. Dunroamin is beslis waarde vir die geld. Ligging is goed en met 'n beeldskone natuur. Dit het heeltyd liggies gereën, maar dit was nog steeds vreeslik lekker. Die lodge is baie mooi en beslis wat ons nodig gehad het na die besige stadslewe. Ons het lekker ontspan.

Magda S - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magda S
With spouse/partner

Quiet and tranquility.

We enjoyed the stay, especially the private pool and Jacuzzi, it is a real hit. If you seek peace and quiet, this is the place to visit. Location is neat and spacious and we are very kindly received by the owner.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Stilte en rustigheid.

Ons het die verblyf baie geniet, veral die privaat swembad en Jacuzzi, dit is voorwaar 'n treffer. As jy stilte en rustigheid soek is hierdie die plek om te kom bly. Plek is netjies en ruim en is ons baie vriendelik ontvang deur die eienaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Yolandie C - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolandie C
With spouse/partner

So relaxed environment and AMAZING staff.

We really enjoyed our stay. We were there for 2 nights and it really felt like we were rested out for weeks. The lodge is so beautiful and we had everything that we needed. Thank you to Celest and Obed for taking care of us, you guys are stars! We will definitely visit again.

Jan B - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jan B
With spouse/partner

Die gasvryheid, omgee en behulpsaamheid is ongelooflik.

Ons het die stilte en die dierelewe baie geniet. Dankie aan Frans, Vicky, Orbit en Silvester, julle het ons verblyf die hoogte ingevat Baie dankie.

Schalk B - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Schalk B

Dit was ongelooflik.

Vriendelik, gasvry, behulpsaam, netjies, skoon ... Die staf en eienaar het ons verwelkom of ons die enigste gaste op die plaas was vir die naweek. Hulle diens en hulpvaardigheid is uit die boonste rakke. Die wooneenheid was netjies, skoon en baie goed toegerus. Rustigheid in die bos kon mens nie meer voor vra nie. Baie goeie waarde vir geld, sal dit regtig aanbeveel as jy jouself weer wil vind en jou gemoed wil 'n "boost" gee.

Adrian W - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adrian W
With friends

Baie netjies en mooi.

Ons het 'n verskriklike lekker naweek gehad.

Christa P - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa P
With spouse/partner

Dit was 10 uit 10!

Baie dankie vir vriendelike diens. Die plek is amazing.

Hans F - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Hans F
With spouse/partner

Absoluut fantasties.

Ons drie dae se verblyf in Honey Badger was fantasties en privaat. Tydens ons aankoms was is ingewag deur Obit wat ons hulp tydens ons verblyf was. Alles, vanaf beddegoed, eetgerei, meubels, slaapkamers met buitestorte was pragtig skoon en netjies. Om nie eers te praat van jou privaat swembad en verhitte buitelug borrelbad nie. Die eienaar Frans het ons ook na afloop van die wonderlike reën op n wildrit geneem. Ons gaan vir seker weer. Dié keer saam met vriende want die gesamentlike kuierplek, vir dié wat wil, is uiters luuks en goed toegerus.

Mark B - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mark B
Family with teenagers

Great breakaway place for R&R.

The previous reviews do not do any justice to the new owners, place would be ideal for a group of people to take all three units and use the entire entertainment facility.

Lizelle S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lizelle S
Family with young children

It was fantastic!

We enjoyed every minute, my little boy, 2, had a ball with his bicycle and he was in tears when we left. The folks were so friendly, will be back soon for another nice getaway.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was fantasties!

Ons het elke min daar geniet, my seuntjie van 2 jaar het die plek plat gery met sy fiets en was in trane toe ons moes ry. Die mense is so vriendelik, sal sommer gou weer terug wees vir nog 'n lekker wegbreek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Robert C - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Robert C
With spouse/partner

Very relaxing.

Great value for money the only problem there is no cell signal in or near the unit.

Cecilia V - May 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cecilia V
With spouse/partner

Peaceful accommodation in the bush.

See star rating.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustige verblyf in die bos.

Sien sterre.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Roger H - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roger H
With spouse/partner

Excellent hospitality, comfortable and well appointed facilities, wide variety of game and relaxing safari atmosphere for a peaceful getaway.

We were warmly welcomed by our host on arrival and were settled into our very comfortable and well appointed cottage. After relaxing we enjoyed being taken on a late afternoon game drive by a knowledgeable guide. An evening braai in our own lapa rounded the day off and we fell asleep to the sound of frogs. An early cycle the next morning allowed us to get close to the game and afterwards we relaxed in our own plunge pool. I enjoyed the outside shower while my wife languished in a huge candle lit bath. Overall a very pleasant and relaxing weekend in the bush away from the city lights.

Sonia N - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sonia N
Family with teenagers

The house was very convenient, neat and clean. The environment was very peaceful and the staff was friendly.

The house is well equipped. The linen was of high quality, and the beds were very comfortable. It was beautiful and clean, and I will surely stay there again. It was private and tranquil and we enjoyed the Jacuzzi a lot. It was also lovely to walk in the bush despite the drought and the paleness. Only critique is that there should be a TV, as there are very few activities for the children.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die huisie was baie gerieflik, skoon en netjies. Die omgewing baie rustig en die diens van personeel baie vriendelik.

Die huisie was baie mooi ingerig. Die linne was van hoë gehalte en die beddens uiters gemaklik. Dit was pragtig netjies en skoon en ek sal definitief weer daar bly. Dit was lekker privaat en stil en ons het die Jacuzzi vreeslik geniet. Dit was ook heerlik om te gaan stap in die bos alhoewel dit baie droog en vaal is op die oomblik. Enigste kritiek is dat daar 'n TV moet wees aangesien daar nie veel te doen is vir kinders nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ricardo M - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ricardo M
With spouse/partner

We relaxed completely.

Will recommend this place to anyone wanting to just relax and escape the hustle and bustle. Cell reception was bad, but that only led to the phones being left in the bags and us appreciating the surroundings more.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het totaal ontspan.

Sal die plekkie vir enige iemand wat wil ontspan en wegkom van die gejaag aanbeveel. Selfoonsein was swak maar het daartoe gely dat mens die fone in die tas agterlaat en die omgewing wardeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jeanne-marie R - May 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Jeanne-marie R
With spouse/partner

Heerlik en ontspannend!

Het dit werklikwaar geniet om hier te bly. Baie goed ingerig met privaat chalets wat meer soos 'n hotel voorkom as 'n chalet in die bos. Kan dit met graagte aanbeveel!

Retha B - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Retha B

Wonderlike wegbreek vir 'n naweek!

Pragtige en baie gerieflike akkommodasie met alles wat in goeie werkende toestand is. Die opelug-stort verdien 10/10. Die braaimeester in ons familie was besonders beïndruk met die braai-area. Twee oumensies van 80 plus het dit terdeë geniet en ons sal definitief weer gaan kuier. Die wildrit word sterk aanbeveel en die swart rooibokbabatjie 'n ware hoogtepunt, so ook die Zambië-'sabels'. Personeel baie goed opgelei en 'n plesier om mee te kommunikeer. Frans Truter, eienaar, het ons persoonlik kom groet wat baie waardeer word.

Belinda S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Belinda S
Family with young children

Dit was wonderlik heerlik.

Dit was 'n baie lekker naweek gewees. Ons het die swembad en Jacuzzi baie geniet, die Honeybadger is heel privaat en op sy eie, so dit was baie lekker. Die eenheid is binne baie goed ingerig, dit is 'n wonderlike atmosfeer. Ons het die wildrit baie geniet, ons het genoeg wild gesien. Die kliëntediens ontvang was uitstekend, alles is met 'n glimlag gedoen en geantwoord. Hulle kan dalk net 'n verversing aanbied op die wildrit, want jy ry 'n hele ent en dis mos warm. Die sein is baie swak, jy loop 'n paar meter en dan kan jy weer bel en so, maar dit is nie 'n probleem nie, want dan kan jy ten volle jou vriende, familie en kinders se aandag kry en hulle joune. En dit is waaroor 'n wegbreek mos nou gaan, om weg te breek van tegnologie en om te ontspan en rustig mekaar se geselskap te geniet. Dit was regtig 'n baie lekker naweek.

Herman S - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Herman S
With spouse/partner

Dit was baie lekker.

As jy van die natuur hou en wil afskakel na 'n jaar is dit die ideale plek. Met die eerste rit het ons 12 wildsoorte gesien. Die diere was nie verwilderd nie. Ons het op een plek gestaan en kon die sebras, blouwildebeeste, rooi bokke en koedoes sien - almal binne 200 meter. Die goue wildebeeste op die buurplaas is iets om te sien en Sakkie het vir ons die swartwitpense van nader gewys. Ons het dit mooiste verskeidenheid voëls gesien.

Erna D - Dec 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Erna D
With spouse/partner

Dit was hemels.

Die rustigheid was asemrowend hemels.

Delene S - Nov 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Delene S
With friends

Everything in the chalet is up to the standard advertised.

We had a wonderful time and will definitely go back!

Adelene D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adelene D
With spouse/partner

Dis 'n rustige bosveld ervaring.

Ons sal definitief weer daar gaan bly. Dit was 'n fantastiese ervaring. Die pragtige mense pas by Dunroamin. Met aankoms het ons dadelik tuis gevoel. Die eienaar en werkers is baie vriendelik en behulpsaam. Weereens 'n pragtige plek waar die natuur weer waardeer kan word.

Chantel D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantel D
With spouse/partner

Heerlike atmosfeer, pragtige stylvolle verblyf en vriendelike personeel.

Dit was heerlik. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam. Die verblyf is stylvol en baie goed toegerus. Ek sal beslis weer van dit gebruik maak.

Monique F - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Monique F
With spouse/partner

Nice getaway for family and friends, not for a couple.

Stunning get-away for friends and family but not for a couple because it is not very private. Normally you want to be alone and romantic. Please take note that they ask R150 per person for a game drive and they only told us that after we had the game drive. But all in all it is a nice bushlovers getaway.

Chanel S - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Chanel S
Family with young children

Ons het vreeslik verlief geraak op die plekkie.

Al veranderinge wat ons graag sal wil sien in die toekoms is dat hulle wel 'n plan maak om 'n TV in die eenhede te plaas, veral vir gesinne wat hulle privaatheid geniet en nie by die Lodge wil gaan sit en TV kyk nie en dat hulle die swembaddens/Jacuzzi's sal voorberei vir gaste. Ons is net bietjie teleurgesteld, want die rede hoekom ons eintlik daarheen gegaan het, was die privaatheid van jou eie verhitte swembad wat ongelukkig nie gewerk het nie. Die swembad was leeg en die warmwaterfasiliteit het nie gewerk nie en dis tog waarvoor jy betaal. Verder het ons die stilte en gasvryheid vreeslik geniet.

Amanda U - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Amanda U
With spouse/partner

Fantasties!

Die verblyf is presies soos wat die foto's is. Baie goed ingerig en mens hoef net jou klere te vat en op te daag. Baie vriendelik ontvang, sal verseker weer soontoe gaan. Sal net verkies om meer wild te kon sien op die plaas.

Ronel M - Aug 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel M
Family with young children

Heerlik ontspannend!

Ons het die langnaweek by Dunroamin vreeslik geniet. Die Honeybadger chalet is pragtig en volledig toegerus met alles wat jy mag nodig hê. Die diens is uitstekend en die personeel is vreeslik hulpvaardig. Ons het die rustigheid in die pragtig natuurskoon vreeslik geniet. Ek kan Dunroamin beslis aanbeveel.

Anna S - Jun 2015
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anna S
With spouse/partner

Natuurskoon.

Het die tydjie baie geniet. Stil en natuurskoon, met 'n watergat, nie eers 100 m van ons chalet af nie, waar ons na die bokkies en vlakvarke gekyk het.

Tracy M - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Tracy M
With spouse/partner

Not what was expected

The chalet was lovely and well equipped and very clean. However, the site says that there is a TV in the chalet we were staying in and there wasn't. There was a TV in the entertainment area and that was not suitable. It was a lovely place but my biggest complaint was that the lodge is a hunting lodge, which was not mentioned anywhere on their listing on TravelGround. Morally, I will not support hunting lodges and if I was aware of this I would not have booked and therefore because of this, would not return.

Camilla H - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Camilla H
With friends

Heerlike, rustige bosveld-atmosfeer. Baie privaat.

Die omgewing is pragtig en rustig, net die plek om weg te breek van die stad se gejaag. Ons was baie vriendelik ontvang. Die verblyf is so uniek net jammer dat die toestand van die linne aandag nodig het. Daar was net badhanddoeke. Daar was nie handdoeke vir die Jacuzzi nie. Nieteenstaande was dit heerlik om in die Jacuzzi te lê en na die sterre te kyk.

Moipone M - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Moipone M
With spouse/partner

Would come back again. Enjoyed our stay and what a wonderful service we received!

We enjoyed our stay at Dunroamin Safaris, would definitely go back without thinking twice!! The service was excellant!! We received what was promised to us, clean pool, jacuzzi, beautiful chalet, bedrooms with en-suit bathrooms, we were one with nature. Thank you Barry, Michelle and staff.

Anel B - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Anel B
With spouse/partner

'n Heerlike wegbreeknaweek in die bos.

Kon ontspan in gemak. Mense almal baie vriendelik. Eenheid baie skoon en lekker ingerig. Buitestort was die beste!

Liezl V - Jul 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Liezl V
With spouse/partner

Wonderlik!

Sien die sterre hieronder!

Hamilton S - Aug 2011
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hamilton S
With friends

Great set-up to spend the whole week-end away from city life.

Exceeds expextations

From R1 300
per night (for 2 people)
From R1 300
per night (for 2 people)
From R1 300
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 33 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Portion 6 of farm Krokodilrivier, Vaalwater, 0530, Limpopo
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA5ae7dd9f7232b8453a4246f48ab7fc995e35680ac9595c20ca2cd7618dc4d79868bc379af8b92dfc7575e8eb2a96e28a4512?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R1 300  per night (for 2 people) 52 5 1 5 Portion 6 of farm Krokodilrivier Vaalwater 0530 Limpopo 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -24.144756404791 28.268895149231
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!