The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Ease @ Epa Valley Farm Stay | TravelGround
+50

Ease @ Epa Valley Farm Stay

Self Catering

Review Summary

4.5 out of 5from 18 reviews for Ease @ Epa Valley Farm Stay
Cleanliness
4.4/5
Service
4.5/5
Location
4.4/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.6/5
Briony W - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Briony W
With friends

If you are looking for a total getaway this is it.

There isn't much to do after you've greeted the animals, which are well behaved and beautiful. The farm is huge. It can be quiet (they have a shooting range on their property) and we pretty much had the place to ourselves. We arrived well after our check in time and our unit was not ready and we had to wait. However once in the unit we were very happy. It was clean and very neat. I would however like to note three things, it would be nice to have somewhere to hang your wet towel, the coffee etc. would be better on a little tray and the TV mounted on the wall. This would give your guests more space. We loved the little bookcase which had a variety of books. Please do warn your wandering guests where it is safe to walk. We loved our time there and hope to come back so we can walk up into the kopje and find your "stone circles".

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Thank you. So noted. Glad you enjoyed it and would love to have you back for a longer stay to appreciate and explore more of the farm. Safe travels and many happy returns!

Ease @ Epa Valley Farm Stay

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Pieter K - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Pieter K
Family with young children

The stay was peaceful.

We enjoyed a relaxing stay. The place was clean, and our son enjoyed playing with a ball on the stoep and lawn. We also had a relaxing stroll around the property and gave the horses some carrots to eat.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Dit was 'n groot plesier. Sien weer.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Tina V - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tina V
Family with teenagers

Pragtige uitsig, baie vriendelike en bedagsame diens.

My seun was siek met 'n maagvirus toe ons daar aankom. Hulle het vir hom 'n heerlike hoendersop gebring saam met die etes wat ons bestel het sonder dat ons dit gevra het. So, dit is uitsonderlike vriendelike en bedagsame mense. Een klein negatiewe punt is miskien die kamergrootte. Ons het vier mense in een piepklein kamertjie geslaap. Daar was 'n ketel, maar geen ander kombuisgeriewe nie. En die pad daarheen van die teerpad af was nie ver nie, maar bietjie rof vir 'n gewone sedan. Maar vriendelik en hulpvaardig.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Dit was 'n absolute plesier en vooreg om julle hier by [email protected]! te hê. Ek hoop en glo almal is gesond en veilig tuis daar in die vêrte!

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Danette D - Aug 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danette D
With spouse/partner

Heel goeie waarde vir geld vir 1 nag

Ons het net oorgestaan vir een nag op pad terug Kaap toe. Basies, maar skoon en met gemaklike bed en beddegoed.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Dit was gr8! om julle te hê! Bly om te hoor julle is veilig tuis. Altyd welkom

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Hendrik B - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hendrik B
Family with young children

Baie rustig en baie mooi vir vinnige naweekwegbreek.

Met die mooiste uitsigte en staproetes, het ons heerlik gekuier. Die kinders was in die hemel met al die oop ruimte om op hul fietse te ry en te speel. Baie netjies en stil. Die mense is baie vriendelik en behulpsaam. Sal enige tyd aanbeveel vir 'n vinnige naweekwegbreek of 'n groot familiereünie/naweek.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Dankie julle! Wat 'n plesier om 'n familie te huisves wat ouskool natuur waardeer en die kinders die waardes laat ervaar. Julle is altyd welkom by ons as deel van ons Epa! familie hier op die plaas. Veilige "travels" en sien julle weer....

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Michael N - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michael N
Family with teenagers

Excellent place to stay and unwind in Emgwenya.

Absolutely great hospitality, excellent views and a lovely farm stay experience.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Thank you Michael. It was an absolute pleasure having you here and look forward to welcoming you back at any time.
Next time we will do the horse thing 4 sure.
See you soon.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Jill N - Jun 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
1/5
Jill N
With spouse/partner

No plates, knives or forks. Kettle was broken, bed needed repairing.

This was taking self-catering to the extreme. Who, in a self-catering place does not supply crockery or cutlery? Then, to make it worse, the kettle was broken. The bed was broken so my partner slept on a downhill. Not the place to recommend.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Apologies - this was an oversight as the listing was supposed to have changed from self-catering to "Room only" as this was incorrectly listed. The studio room has since been upgraded to self-catering. On closer inspection, it was found that the only problem was that the kettle was not plugged in and as for the bed it is still exactly the same and nowhere near broken or sloping downhill? The cutlery and crockery were not available as the room was wrongfully advertised as self-catering and for that, we apologise profusely. Please feel free at any time to visit and enjoy our pleasant farm stay experience at your convenience.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Ilse F - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ilse F
Family with young children

A lovely enjoyable weekend

Such an amazing stay. Tranquil and serene. The natural surroundings and the warmth of our hosts made it a great breakaway. Oh and the home made Epa Sauces are to die for. I'll definitely be ordering more!

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Always a pleasure to host folks that really appreciate the natural beauty and the break away from the day to day norms and routines. Appreciate it and a pleasure to have you.
Enjoy the sauces .... see you soon!

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Lidette N - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lidette N
Family with teenagers

Heerlik, gasvry, netjies, rustig.

Die plek is netjies en skoon. Die eienaar is baie vriendelik en behulpsaam. Die plek het 'n rustige atmosfeer en pragtige natuurskoon.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Vreeslik dankbaar en voorwaar 'n plesier om gaste deel van ons [email protected]! familie rustige plaas atmosfeer te verwelkom en hoop om te herverwelkom!

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Amit V - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Amit V
Family with young children

An awesome host and awesome location.

We stayed for a week with two kids and our experience was great.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Thank you Amit. It was a pleasure being able to share our real farm feel experience with you. Hope to see you again soon. Be safe.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Loraine N - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Loraine N
With spouse/partner

Mooi en fantasies.

Die plaashuis waarin ons gebly het was baie netjies, ons het dadelik tuis gevoel. Pragtige uitsig oor die groen gras en berge rondom ons. Ons kon ons hondjies saamvat, die huis is omhein en heeltemal veilig. Die personeel is baie vriendelik en behulpsaam en hulle kos is heerlik. Ons kos is sommer vir ons kom afgee by die huis, dit voel asof ’n mens in ’n ander wêreld is.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Vreeslik Dankie en van ons kant af dit was 'n absolute plesier om julle te trakseer met ons plaas verblyf gasvryheid. Sien julle weer en veilig wees.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Jaap V - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jaap V
With spouse/partner

Ideale basis waarvandaan Oos-Transvaal ontdek kan word!

Heerlike atmosfeer, aangename kuierplek, heerlike kos by die restaurant en daai sous! Kaapse Hoop is net klipgooi ver, Baberton is naby, God's Window vir 'n dag trippie is gemaklik.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Jip, Jaap! Dankie weereens en ja alles is naby van hier af, behalwe die gejaag van die stad! Kom kuier gerus weer.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Ronel H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ronel H
Family with teenagers

Peace, beautiful nature, fresh air, friendliness.

The 2 weeks at Epa were exactly what we as a family needed. To wake up every day and see the beauty of nature, breathe fresh, clean air was such a priviledge. We had all we needed for our stay. Would recommend Epa. Thanks for you friendliness and hospitality. To stay there again one day would be great.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustigheid, mooi natuur, skoon, vars lug, vriendelikheid.

Die 2 weke op Epa was presies wat ons as gesin nodig gehad het. Om elke oggend wakker te word en die pragtige natuurskoon te kon sien, vars, skoon lug te kan inasem, was so 'n voorreg. Ons het als gehad wat nodig was vir ons verblyf. Sal Epa aanbeveel. Baie dankie vir julle vriendelikheid en gasvryheid. Om eendag weer te kan gaan sal wonderlik wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Dit was heerlik om die gesin hier te hê! Fantastiese familie en bly julle het dit geniet en waardeer. Kan werklik nie wag om julle terug te verwelkom nie.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Salette S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Salette S
With spouse/partner

Personeel het uit hulle pad gegaan om ons te akkomodeer. Diens was persoonlik en vriendelik.

Nuwe besigheid, so daar is nog goedtjies wat regggemaak en verbeter kan word. Diens was rêrig uitstekend. Persoonlike kommunikasie. Personeel het ons bederf en voorraad van Epa! souse uit stoorkamer gaan haal. Alles was skoon en netjies.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Absolute plesier en geen moeite nie. Dit was vir ons 'n voorreg en julle is enige tyd welkom hier by ons. Tyd vir nog sousie!?

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Dirk W - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk W
Family with young children

Beautiful and very peaceful.

The owners contacted us early to make sure we got the place without any problems. The unit itself was very convenient with all the amenities as described. The down spring duvets were extra nice in the cool evenings. Our stay was really great at Epa!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige en en baie rustig.

Die eienaars het ons vroegtydig gekontak om seker te maak ons kry die blyplek sonder enige probleme. Die eenheid self was baie gerieflik met al die geriewe soos beskryf. Die donsveerduvets was ekstra lekker in die koel aande. Ons verblyf was werklik baie lekker by Epa!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Dankie Dirk, dit was voorwaar lekker om julle hier te hê by ons plaas styl rustigheid.
Wees veilig en sien julle weer.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Graeme M - May 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Graeme M
Individual traveler

Gemaklike verblyf, maar moeilike pad.

Die akkommodasie was baie gemaklik en die diens was baie goed. Die pad en die tekens na akkommodasie is sleg veral as dit donker is. Met my pa wat 79 is wat saamgery het, was die trappe bietjie moeilik in die donker. Jy moet daar arriveer as dit nog lig is sodat jy die uitsig oor dorp en vallei geniet.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Dankie julle en hoop om julle weer te sien noudat ons van ons geriewe en aanduidings opgegradeer het.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Hennie T - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hennie T
Family with young children

Good value for money.

Great stay. We were three people and spent one night here. Each of us had a dinner consisting of ox tail, couscous and vegetables. Our room and dinner for under R800 for the night. Very quiet and peaceful. Was great to hear the cattle early morning!

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Thank you for enjoying our Farm Stay and all the best on your travellings!

Ease @ Epa Valley Farm Stay
Johan S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Johan S

Ervaar die stilte van die platteland en sien die sterre.

Baie basies, maar heerlik om buite te sit en as dit nie reën nie, kan jy al die sterre in die Hemelryk sien. Baie vriendelike ontvangs deur Marilu en haar man. Dit was 'n baie rustige stil nagrus wat ons ervaar het.

Ease @ Epa Valley Farm Stay's response

Dankie, Johan,
Ek hoop julle het julle avontuur geniet en veilige by julle bestemming gekom. Enige tyd welkom om weer die rustigheid op die plaas te kom ervaar.

Ease @ Epa Valley Farm Stay
From
R360
per night, for 2 ppl
From
From R360
per night, for 2 ppl
From
R360
per night, for 2 ppl
Make a Booking
  • Capacity: 120 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 11:00
  • Address: Camp Trevor Ptn 25, Doornhoek 344JT, Waterval Boven, 1195, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAA207b610c34f429b1f87316881efd7c88d3177206f9b507e5c5855256cef7199f9d5ce7c2112320b22c8853e8db25128530f3?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R360  per night, for 2 ppl 18 5 1 5 Camp Trevor Ptn 25 Doornhoek 344JT 1195 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-17:00 11:00 -25.645088994743 30.314294305557
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!