The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at EBL Accommodation | TravelGround
+11

EBL Accommodation

118 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 118 reviews for EBL Accommodation
Cleanliness
4.4/5
Service
4.1/5
Location
4.4/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.4/5
Samuel Tlou S - May 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Samuel Tlou S
With spouse/partner

EBL: it's a proper self-catering accommodation, fully equipped.

I enjoyed my stay, will recommend it to friends and family.

Lehlagare M - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lehlagare M
With spouse/partner

Very peaceful.

The place is in a very queit and chilled place, also would say it's close to most activities you want to go to in Graskop.

Tshepo C - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tshepo C
Family with young children

It was a pleasant stay and nice too.

The entertainment place were near us and so saved more money too.

Ntombi M - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ntombi M
With friends

Excellent.

I'll definitely come again soon.

Andrecia T - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Andrecia T
With spouse/partner

It was beautiful.

Calm, relaxing and super clean. I would definitely come back.

Christo N - Dec 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
2/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christo N
With spouse/partner

Quiet, nice, neat.

It was clean and fresh I do not have any complaints for EBL

Mampuru M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mampuru M
With friends

We had a good stay.

It was an inconvenience to pick up a key and drop it off away from the venue. We did not expect that.

Pieter M - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter M
With spouse/partner

Baie lekker verblyf.

Ons het slegs een aand oornag, maar alles wat mens nodig het is daar. Nick was baie vriendelik en behulpsaam. Kan EBL regtig aanbeveel.

Mulalo N - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Mulalo N
Family with young children

Awesome.

Enjoyed our stay at EBL Accommodation. We arrived very late at night but the owner was so patient with us. He woke up to hand us the keys and we really appreciate it. We will definitely be coming.

Dumisani S - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Dumisani S
With spouse/partner

Great place!

Great place to visit.

Marisa M - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
2/5
Value for money
1/5
Marisa M
Family with teenagers

Baie teleurgestel in die verblyf.

Met aankoms het die plek ons as gesin afgesit. Plek lyk glad nie soos op fotos nie. Lyk vervalle. Gevind dat baie van die goedere wat gelys is nie eers daar was nie. Kas oppervlaktes beskadig. Gordyne geskeur. Stort so klein mens kan nie eers behoorlik stort nie. Oral spinnekoppe in huis. Dak gelek en kolle wys dit duidelik. Vuurherd se glas gebreek. Buite lyk die plek verwaarlooos. Sal definitief nie vir iemand aanbeveel nie. Hekmotor het nie eers gewerk nie en enige iemand kon daar in of uit. Stoot sommer met hand oop, nie eers slot om te sluit nie.

Johannes Lodewyk J - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Johannes Lodewyk J
With spouse/partner

Rustig & privaat, maar kort opknapping

Ons het lekker gebly en was ook al voorheen by EBL Accommodation, maar die plek kort algemene opknapping (die hek kort n diens, gloeilamp was geblaas, kaggel se glas was gebreek, toilet lek op die vloer, houtreëling is los, ens.)

Josephine L - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Josephine L
Family with young children

It was peaceful, spacious and the kitchen had everything you need for self-catering. The outside needs a little bit of attention though.

I would definitely love to come back to EBL. My son called it a fun house.

Willem P - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willem P
With spouse/partner

Baie netjies en lekker gebly.

Ons verblyf was aangenaam, al was dit net vir twee aande het ons dit baie geniet en sal beslis weer daar oorbly in die toekoms.

Terrance V - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Terrance V
Family with young children

Very nice and clean place to stay.

I was pleasantly surprised how fully equipped the place was. I will definitely go there again and recommend EBL to family and friends. Maybe its time for a flatscreen TV as we traveled with our TV box to watch sports but the TV was to old to use HDMI cabling. Thanks.

Pierre C - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pierre C
With spouse/partner

Wat wil jy meer hê?

Ons het slegs 2 aande daar gebly, maar sal uitstekend wees vir meer aande. Ten volle toegerus met als wat nodig is. Die braaiers se hoogte-verstelpenne was nie daar nie, maar ek't 'n plan gemaak. Sal weer daar bly.

Karlien N - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Karlien N
With spouse/partner

Very nice and quiet.

Cute cottages and rooms. Nicely clean and tidy. Owners very helpful.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker en rustig gewees.

Oulike huisies en kamers. Mooi skoon en netjies gewees. Eienaars baie behulpsaam.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Joey G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Joey G
With friends

Ons het die verblyf baie geniet, die plek was skoon en alles was netjies.

Baie dankie aan die bestuur van EBL vir die heerlike verblyf. Dit maak vakansie altyd ekstra spesiaal as die verblyf goed ingerig is en alles werk. Ons het heerlike warm water gehad en die beddens het baie lekker geslaap.

Roidah Mathye R - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Roidah Mathye R
Family with young children

EBL is a nice place and I really enjoyed my stay there with my family.

Nice house, but emergency door in dining room and main bedroom is not opening. Please make sure that all doors are easy to open. We were struggling to go out.

Nadege N - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Nadege N

Was so nice.

Was very clean and I would go back anytime. Very safe and close to everything.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was so lekker gewees.

Was baie skoon en ek sal enige tyd weer teruggaan. Baie veilig en naby als.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Marinda V - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marinda V
With spouse/partner

We really felt at home.

We really enjoyed our stay. Everything was at our disposal. Can really recommend EBL Accommodation. Will be vacationing there again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het werklik tuis gevoel.

Ons het werklik lekker gebly. Alles was tot ons beskikking. Kan regtig EBL Accommodation aanbeveel. Sal weer daar vakansie hou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elisma N - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elisma N
Family with young children

Fantasties.

Stil rustig en baie groter as op die fotos. Het 'n fantastiese tyd gehad!

Hettie B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hettie B

Gerieflik geleë loopafstand vanaf restaurante.

Die eenheid is gerieflik, dis lekker dat altwee die kamers hul eie badkamer het. Die eenheid kort egter aandag. Daar is geen vashouplek by trappies vir ouer mense nie. Die trappies self was nie baie stewig nie. Daar moet ook seker gemaak word dat die nooduitgang na buite wel oopgemaak kan word sonder moeite. Een van die potte wat ons wou gebruik was aangebrand en ons moes dit eers skoonmaak voor gebruik. Daar is nie 'n lig buite waar jy kan braai in die aande nie wat nogal ongerieflik was. Die badkamermatjies was ook nie skoon nie.

Rudolf B - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rudolf B
With spouse/partner

Dit was baie aangenaam.

Vandat ek bespreek en betaal het is daar baie goeie kommunikasie gewees. Met aankoms het alles goed verloop, daar is elke dag skoongemaak en die veiligheid was goed.

Gerhard C - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
2/5
Gerhard C
Family with young children

A different experience.

This is our second time booking at EBL Accommodation, but this time it was not at all pleasant. On arrival we did not get the unit that we originally booked. Place was unpleasant and many cockroaches visited us at night. What I can say is that EBL Accommodation is a very nice place and will book it again, but the unit where they let us stay was not up to standard.

This review has been translated,click hereto view the original version.

'n Ander ervaring.

Dis ons tweede keer dat ons by EBL Accommodation bespreek het, maar hierdie keer was glad aangenaam nie. Ons het by ons aankoms nie ons verblyf gekry wat ons oorspronklik bespreek het nie. Plek was onaangenaam en baie kokkerotte het ons in die nag besoek. Wat ek wel kan sê is dat EBL Accommodation 'n baie nice plek is en sal dit weer bespreek, maar die eenheid waar hulle ons laat tuisgaan het was ver nie op standaard nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Richard M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Richard M
With friends

Spacious rooms, quiet location, close to shops.

Overall everything was perfect. I can sure comeback to the same accommodation.

Motshehwa N - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Motshehwa N
With friends

Good.

We enjoyed our stay at ELB. Everything was there that we needed. Our TV did not play properly and we were not attended to even though we had reported it. But I would definitely go back there.

Emile B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Emile B

Goeie hulp en maklik om te vind.

Het so bietjie laat in gecheck en hulle was baie behulpsaam om ons te akkommodeer. As daar een ding is wat ek sou wou by he is dalk net koffie in die huisie, of ons kon dit nie vind nie maar dit is al. Ek sal weer en weer hier kom bly.

Lindiwe M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lindiwe M
Family with young children

Value for money and perfect chalets.

Had a wonderful stay with my little family. Lovely chalets, enjoyed our stay a whole lot.

Egon S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Egon S
With spouse/partner

Enjoyed our stay.

The accommodation was well situated and safe and clean.

Carmen D - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Carmen D
Family with teenagers

Very clean but with a lot of broken stuff.

Accommodation was neat and clean but cupboards and lights broken. Most pans and pots are old with handles off as well.

Hester S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hester S
With spouse/partner

Excellent!

We stayed in the Buffalo cabin at EBL, and found the cabin spacious and comfortable. The daily cleaning service was an unexpected bonus. Excellent value for money!

Albie S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Albie S
With spouse/partner

Ons het lekker hier gebly, maar daar hierdie eenheid kort beslis aandag.

Die eenheid waar ons tuisgegaan het is groot en ruim en het twee kamers, elkeen met sy eie badkamer, met lekker warm water. Die woonarea is ruim met 'n goed toegeruste kombuis. Dit 'n goeie plek vir verblyf wanneer 'n gesin in Graskop wil oorbly. Die eenheid kort egter aandag. Die TV is oud en klein en die ontvangs is swak. Die yskas se water-uitvoer binne was verstop wat 'n onaangename reuk agtergelaat het. Aangesien dit 'n houthuis is, was daar van die vensters wat nie na behore gesluit het nie. Die veligheidsdeur in die hoofslaapkamer kan ook nie sluit nie, net die veiligheidshek aan die binnekant. Andersins baie bekostigbaar, maar moet kompeteer met baie eenhede in Graskop.

Oloff H - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Oloff H

Skoon maar basies.

Ons het al drie eenhede bespreek, net vir een aand. Die eenhede was baie skoon - maar is baie basies. Ek sal dit nie aanbeveel vir iemand wat vir langer as 2 aande in Graskop wil spandeer nie. Hiermee voorstelle om die ervaring te verbeter: Daar moet nie in die eenhede gerook word nie. Die middelste eenheid het na rook geruik - selfs die beddegoed het na ou rook geruik. Dit was onplesierig. Asbakkies is selfs langs die beddens verskaf wat rook aanmoedig - nie ontmoedig nie. Klein koekies seep by die wasbakke. Vervang handdoeke - dit begin gehawend lyk. Hang handdoeke uit - het benoud geruik. Klein dingetjies maak 'n groot verskil.

Johannes J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Johannes J
With spouse/partner

Fantastic.

Had a great time and everything was very nice.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Het 'n lekker tyd gehad en alles was baie nice.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Neville R - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Neville R
Family with teenagers

Baie gemaklik.

Die akkommodasie is baie netjies en gerieflik. 'n Sportkanaal sal handig te pas kom asook 'n groter TV (platskerm).

Christian H - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Christian H
With spouse/partner

Neat and basic.

We enjoyed the wood cabin, but it could do with a few small upgrades/updates/refinements. Unfortunately we had very noisy neighbours for two nights (wood is not very sound proof, especially when cabins are located very close to each other).

Gerhard C - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerhard C

Perfect accommodation.

Very, very nice place. Well equipped and very safe for the children. Would love to go back for a whole week. Great value for money.

Ellen M - May 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ellen M

Great.

I would recommend them, it’s very comfortable.

Debbie B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Debbie B
With spouse/partner

Lovely and spacious rooms and ample cupboards.

We enjoyed staying at EBL, it was very peaceful.

Simone B - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
2/5
Value for money
2/5
Simone B
Family with teenagers

We considered it camping.

Unfortunately there were not enough towels or bedding or cutlery for our extra teenage children. The bathroom sink was also damaged.

Adrie S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Adrie S

Dit was okay.

Nie regtig speelplek vir die kinders nie. My kleinkind was saam en dit was 'n probleem. A.g.v van die reën is daar nie ordentlike braaiplek nie, en as ons kon eenkeer braai op die gras, maar was die beligting baie swak. Die plekkie is baie skoon, en het alles wat 'n mens nodig het.

Fikile M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Fikile M
Family with young children

Place nice, clean and comfortable.

My kids was so disappointed because there was no swimming pool in our area and we were told otherwise when booking. The place was nice, clean and comfortable and also kid- friendly because of the garden .

EBL Accommodation's response

Hello Fikile,
Thank you for staying at EBL Accommodation. We do not advertise a swimming pool at all. We will never advertise something like a pool is there is no pool.
Regards,
Patsy

EBL Accommodation
Amelia S - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Amelia S
With spouse/partner

Ongelooflik mooi, lekker en gerieflik! Ons love julle mooi plek!

Ons was stomgeslaan oor hoe mooi en gerieflik en veral groot dit is. Ons is een van Graskop se gereelde besoekers en het julle mooi eenheid ongelooflik geniet. Sal definitief weer eendag by jul aanklop. Dankie vir die skoonheid en gerieflikheid met die mooiste, vriendelikste mense waar ons sleutels ontvang het!

Celiwe M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Celiwe M
With friends

Beautiful place. Would definitely come again.

Great value for money and beautiful!

Brendon G - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Brendon G
Family with teenagers

Nice.

The accommodation was very well suited to what we needed. Graskop is a nice place to stop over and see the sights in the area. Accommodation was very nice and we had a lovely stay. Thank you.

Cecilia G - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Cecilia G
With spouse/partner

Neat and location ideal.

Stoep needs attention. Problem for small children. The rails are damaged and can cause someone to fall.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Netjies en ligging ideaal.

Stoep het aandag nodig. Vir klein kinders 'n probleem. Die relings is beskadig en kan veroorsaak dat iemand val.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

David M - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
David M
With spouse/partner

Goed.

Goeie chalets, maar geen WiFi.

Michelle B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle B
Family with young children

Lovely, tidy and affordable accommodation!

We would love to stay here again. It was centrally located and we could rest after a long day's drive and walk. Really value for your money!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlike, netjiese en bekostigbare verblyf!

Ons sal graag weer hier gaan bly. Dit was sentraal geleë en ons kon lekker rus na 'n lang dag se ry en stap. Werklik waarde vir jou geld!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Francis V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Francis V
With friends

Kan verbeter.

Gastehuis-eienaars moet besef dat sekere dinge in jou gastehuis op 'n gereelde basis vervang moet word. Goed soos handdoeke, badkamermatjies en elektriese toestelle moet onderhou word en vervang word wanneer nodig. Die handdoeke en badkamermatjies is al grillerig! Die ketel is pikswart binne. Ons het ons verblyf kortgeknip en vroeër gery as beplan.

Bennie C - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bennie C
Family with young children

Uitstekende waarde vir geld.

Lekker gekuier in pragtige omgewing.

Janice S - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Janice S
Family with teenagers

Pleasant stay.

We enjoyed our stay at EBL. The accommodation was simple, clean, well furnished and in an excellent location. We visited African Silks in Graskop as well as many beautiful waterfalls and Pilgrims Rest. Definitely recommended.

Willem P - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Willem P
With spouse/partner

Well equipped, but not so neat.

Location good. Can see that the unit is quite old. Consequently, the bathroom needs attention. Furthermore, the unit is well equipped. The bedrooms are neat and the beds have everything needed. The garden is well looked after and I believe that in the summer the swimming pool will be a wonderful asset. Summed up: Good value for money, just pay attention to the bathroom.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goed toegerus, maar alles nie so netjies nie.

Ligging goed. Kan sien dat die eenheid redelik oud is. Gevolglik kort die badkamer aandag. Verder is die eenheid goed toegerus. Die slaapkamers is netjies en die beddens het alles wat nodig is. Die tuin is goed versorg en ek glo dat in die somer die swembad 'n wonderlike bate sal wees. Opgesom: goeie waarde vir geld, gee net aandag aan die badkamer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Das B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Das B
Individual traveler

Tuis weg van die huis.

Vriendelike ontvangs en hulpvaardigheid van die gasheer maak jou dag. Boodskap ontvang met kontakbesonderhede ─ vergemaklik jou lewe, veral as jy in die aand 'n onbekende dorp inkom.

Laura B - Jun 2018
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Laura B
With spouse/partner

Moes agter mense aan ry vir sleutel. Sleg geruik. Gaste langs ons het in taxi opgedaag en twee in kar geslaap wat kort-kort aangesit is om hitte te maak.

Sien sterre.

EBL Accommodation's response

As jy kyk op die website se dit waar jy die sleutels moet optel, aangesien jy ons telefoon nommer gehad het is dit jammer dat jy ons nie gebel het en by ons gekla het nie. En dan het ons jou nie vir die tweede aand geld gevra wat julle op annkoms gekanseleer het nie.

EBL Accommodation
Hanli F - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hanli F
With spouse/partner

Baie lekker gebly.

Lekker gebly. Het 'n bietjie meer verwag van die dorp.

Andrew H - May 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrew H
With spouse/partner

Clean, well equipped and very accommodating.

Great warm place to stay, well equipped, few items missing and no inventory list available to mark what is missing. Other than that its a great place that will see us again.

Deon H - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Deon H
With spouse/partner

Jammer dit was net een nag!

Groter as wat ons verwag het en uitstekende waarde vir geld. Die paar klein foutjies wat daar was het geen afbreuk gedoen aan 'n aangename verblyf nie.

Leon P - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Leon P
With spouse/partner

Die eenheid was baie gerieflik en ons het baie lekker gebly.

Die Buffel eenheid waar ons tuis gegaan het is baie groot en ruim en ons het lekker gebly. Ek wil voorstel dat daar gekyk word na die dakwaaiers wat nie meer reg is nie en die sitkamerstel wat nie baie gerieflik is nie en ook die slaapbank in die sitkamer het sy dae gehad dink ek! Verder is dit baie lekker gewees en ek kan dit aanbeveel vir 'n hele gesin op een slag. Die braaier en hout wat voorsien is was ook baie lekker!

Hilde D - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hilde D
With friends

All in all good value for money: clean and spacious.

The Buffalo chalet is a nice, spacious, wooden chalet with 2 bed/bathrooms. The reception was friendly and quick, although we arrived after closing time. They exceeded our expectation with a daily cleaning service, which we did not expect. The chalet has ample electricity provisions and kitchen facilities. Small problems were attended to when reported. One of the ceiling fans still needs attention.

Willie C - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Willie C
With friends

Dit was baie lekker en gesellig.

Dit was 'n baie lekker plek om te gaan. Baie rustig en geen verkeer, geraas of enige ander geraas. Ek sal enige tyd weer daar gaan bly.

Ebrahim B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ebrahim B

Perfekte plek vir naweek wegbreek.

Ons was 2 gesinne met ons kinders en het ons verblyf baie geniet. Ons kon nie glo dat 'n houthuis so netjies en skoon kan wees nie. Regtig waarde vir ons geld. Sal die plek aanbeveel aan enige persone selfs met klein kinders.

Wynand K - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Wynand K
With spouse/partner

Baie lekker.

Baie aangenaam om na 'n dag se uitstappie te onstpan in rustigheid.

Larisha F - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Larisha F
With spouse/partner

Fantasties.

Ons het al in vele plekke gebly maar die plek gee net die regte bosgevoel en 'cosy' atmosfeer wat mens soek. Ek sal beslis weer hier aanbly.

Imraan J - Jan 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Imraan J
With spouse/partner

Excellent accommodation.

The stay was amazing but only one fact is that there was no carport to park my car and there was a hailstorm.

Maleshoane P - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Maleshoane P
With spouse/partner

It was not wow but okay.

The place was clean but scary given that it's a wood house built inside trees. Very convenient to all attractions one would want to see. Parking for a car not allocated, nor shelter.

Kobus V - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus V
With spouse/partner

Baie geniet.

Ons het na rustigheid gesoek en dit gekry.

Nicole M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole M
Family with young children

Peaceful, tranquil and serene place to stay.

Thank you to the owners for a beautiful, safe and homely place. Also, thank you for assisting us when our battery died and our car wouldn't start. We would definitely be back.

Mothepana Selina R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mothepana Selina R
With friends

Quiet, relaxing and therapeutic environment, conductive for holiday rest.

The area is safe, quiet, clean and well located in the shopping complex. The recommendation is that they should install air-conditioners for both cooling and heating since its hard labour to warm up the room with a fireplace.

Vusi M - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Vusi M
With spouse/partner

Accommodation excellent, it is a home away from home.

Excellent place very neat. Everything is provided for. Will definitely come back and recommend to friends and family.

Cobus R - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Cobus R

It was surprisingly beautiful and neat.

We had a lovely stay. Area is lovely and quiet. Lovely fresh air. Will definitely stay there again if I have the opportunity.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was verrassend mooi en netjies.

Ons het heerlik gebly. Omgewing lieflik rustig en stil. Lieflike vars lug. Sal vir seker weer daar gaan bly as die kans kry.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Debbie R - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Debbie R
Family with teenagers

Wonderful.

Will definitely be back, the chalet was cosy, spacious and very comfortable, everyday we got back the chalet was clean and tidy.

Quezette V - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Quezette V
With spouse/partner

Clean, neat, safe and comfortable.

Was wonderful to stay there. A first for us at Graskop and will definitely repeat this experience.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Skoon, netjies, veilig en gerieflik.

Dit was wonderlik om daar te bly. 'n Eerste keer vir ons om op Graskop te vertoef en ons sal dit weer doen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Justin H - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Justin H
With spouse/partner

Affordable and neat.

If you're looking for luxury, keep looking. If you're just looking for a place to sleep EBL is affordable and neat. Young travellers should consider EBL.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Goedkoop, netjies.

Vir iemand wat luxurious soek, soek voort. Vir iemand wat net slaapplek soek is EBL 'n goedkoop opsie wat baie netjies is. Jong reisende mense kan gerus EBL kies.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Monique L - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Monique L

It was cosy.

We enjoyed it so much!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was cosy.

Ons het dit baie geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Thea N - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
0/5
Service
0/5
Location
0/5
Safety
0/5
Value for money
0/5
Thea N
With spouse/partner

Netjies, skoon.

Baie dankie EBL vir die lekker verblyf by julle, die houthuisie is so netjies en skoon, die kaggeltjie het ons so geniet. Dis lekker om op plek te slaap en alles is net wonderlik, gerieflik en pragtig. Voorwaar aan te beveel, gaan kyk self.

Kobus N - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus N
With spouse/partner

Fantasties.

Wonderlik lekker. Sal beslis weer gaan.

Abie V - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Abie V
Family with young children

Nice and clean, neat and safe.

EBL Accommodation felt like home. It was nice and clean, tranquil and in a safe area. Fully equipped. Was sad to leave. Will return 'home' to EBL again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Mooi skoon, netjies, rustige en veilig.

Suid, wes tuis bes! So was EBL akkommodasie mooi skoon netjies rustige en veilig area. Volledig toegerus. Was hartseer om te gaan. Sal weer by EBL tuis gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Deon O - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deon O

Was baie lekker en skoon.

Sien sterre.

Suzanne L - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Suzanne L
Family with young children

Verbaas oor die grootte en netheid.

EBL was 'n knus vakansiehuis. Die houtstruktuur laat dit voel of jy alleen in 'n bos is.

Greg S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Greg S
With spouse/partner

Value for money.

Lovely place to stay all year round except winter: it is freezing cold down there.

Estie S - Jun 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Estie S
With spouse/partner

Cozy and spacious.

The log cabin is surprisingly spacious and spotlessly clean. Has everything one needs. Enjoyed the stay, thank you!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gesellig en ruim.

Die houthuis is verbasend ruim en silwerskoon. Daar is alles wat mens nodig het. Lekker gebly dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Ntombi K - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Ntombi K
With spouse/partner

Value for money.

I had a pleasant stay, the accommodation is affordable, clean, safe, and fully equipped.

Sherbon F - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sherbon F
Family with young children

Very nice. Would go back every time.

Had a small problem with one gate that couldn't lock, but other than that the stay was fantastic.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker. Sal enige tyd teruggaan.

Klein probleempie gehad met een hek wat nie sluit nie, maar anders as dit was die verblyf fantasties.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tanya B - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tanya B
Family with teenagers

Skoon, netjiese verblyf.

Verblyf was heerlik. Eenhede is netjies en gemaklik.

Hannelie V - Apr 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Hannelie V
With spouse/partner

Gerieflike verblyf - skoon en netjies.

Huisie is baie gerieflik, skoon en netjies. Mooi tuin.

Melissa T - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Melissa T
With spouse/partner

Was very nice and got much more than I expected.

The accommodation was neat, the people helpful and it was the best holiday ever, was ideal for us.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was baie baie lekker gewees en het baie meer gekry as wat ek verwag het.

Die verblyf was baie netjies, die mense was baie behulpsaam en dit was die beste vakansie ooit, so ideaal gewees vir ons.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frik M - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Frik M
With spouse/partner

Was very nice, just a pity about the weather.

Accommodation was tidy and clean and convenient and looked after daily.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gewees, net jammer vir die weer.

Verblyf was netjies en skoon en gerieflik en was daagliks na gekyk.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Veronica C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica C
With spouse/partner

It was very neat, clean and comfortable. Thank you for great service.

Great service, keep it up. Will go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie netjies, skoon en gerieflik baie dankie vir die uitstekende diens.

Uitstekende diens hou so aan, sal dit graag weer wil besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

J C - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
J C
Family with teenagers

It is a family place.

Enjoyed the area and I will go there again to appreciate the beauty of nature.

Linda H - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Linda H
With friends

Value for money. Good area.

Units could be tidied up a bit on the inside. Should be cleaned more thoroughly, curatins, carpets, oven, etc.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld. Goeie area.

Die eenhede binne kan bietjie netjieser gemaak word. Dit behoort meer deeglik skoongemaak te word, soos gordyne, matte, oond, ens.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Maryke O - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maryke O
With friends

Very nice stay, will stay there again.

EBL is a very clean and neat place, there is safe parking for the bikes and cars, they clean your house every day and put out new towels. I will recommend it for a lot of people who want to go in big groups, because it is really affordable when everyone shares. It is also centrally located so you can drive around and see all the beautiful places. Thanks also to LekkeSlaap for the opportunity to stay there.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie lekker gebly, sal weer daar gaan bly.

EBL is 'n baie skoon en netjies plek, daar is veilige parkering vir die bikes en karre, hulle maak elke dag jou huis skoon en sit nuwe handdoeke uit. Ek sal dit aanbeveel vir baie mense wat in groot groepe gaan, want dit is regtig bekostigbaar vir almal wat deel. Dit is ook sentraal geleë om uit te ry na al die mooi plekke om te sien. Baie dankie aan LekkeSlaap vir die geleentheid wat ons daar kon gebly het.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lebohang M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lebohang M
Family with young children

A breath of fresh air.

The place is nice. Hubby and the kids enjoyed every moment, and we loved the idea that its central and close to everything. Many thanks to sis Kukie for taking good care of our chalet by ensuring it's cleaned and well looked after. We are definitely coming back again. It was such a great experience.

Thabile M - Dec 2016
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
2/5
Value for money
3/5
Thabile M
With friends

There was no one to make us feel welcome, had to return to request for a map after being told we'll find one at the room.

The place was clean, but the sleeper couch is so uncomfortable. Housekeeper was great.

Sarima P - Nov 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sarima P

Comfortable and value for money.

Accommodation was clean. The only negative comment I can make is regarding the dirty braai facilities. Will make use of EBL accommodation again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik en waarde vir geld.

Akkommodasie was skoon. Die enigste negatiewe kommentaar was die vuil braaigeriewe. Sal EBL akkommodasie weer gebruik.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Heather H - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heather H
Family with young children

Lovely accommodation with great character.

The wooden bungalow has a lovely feel to it - lots of warm character - as well as having everything needed for self-catering accommodation. It comes highly recommended!

Tshepo N - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Tshepo N
Family with young children

Very nice cabins.

The place is very nice and has a homely feeling. I was very impressed with how fully furnished the place was.

Sipho N - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Sipho N
With friends

I really enjoyed my stay on EBL, lovely place!

I wouldn't mind coming back, thanks to Nick.

Magrietha W - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Magrietha W
With friends

Inviting and definitely a place I would recommend.

Enough space, private, tidy and equipment for those spur of the moment breakaways.

Mathilda C - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mathilda C
With spouse/partner

Very nice.

Clean and neat place. Good location and excellent service. Serviced every morning. I will definitely go back.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was uiters lekker gewees.

Die plek was skoon en netjies. Die ligging was goed en die diens was uitstekend. Die plek is elke oggend skoongemaak. Ek sal enige tyd weer die plek besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Rayno F - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rayno F
Family with teenagers

Very good value for money.

Very nice stay, clean and good value for money. Will make use of EBL again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goeie waarde vir geld.

Baie lekker gebly, skoon en baie goeie waarde vir geld. Sal weer van EBL gebruik maak.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jennifer M - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jennifer M
With friends

Our stay was splendid.

We really enjoyed our stay.

Johan G - Jun 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Johan G
With friends

I will not stay here again.

Reception is far away from the accommodation and the chalet, as indicated via the communication with us, was not assigned to us. Bad control over parking at the chalets.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Sal nie weer hier tuisgaan nie.

Ontvangs is ver verwyder vanaf die akkommodasie en Chalet soos aangedui op die korrespondensie was nie aan ons toegeken nie ook swak beheer oor parkering by Chalets.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Clare E - May 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Clare E
Family with young children

A lovely place to stay. Very comfortable with all you need.

The house has all you need for a comfortable stay on holiday. They were quick to deal with the DStv issue (not working) when we reported it on our arrival. The cleaner was wonderful! The house was serviced every day and was nicely clean. She even went the extra mile to take my child's clothes that I had rinsed out and left on the side of the bath and dried it. When I got back in the evening the clothes were dry and left folded on the bed ─ was so unexpected.

Petro B - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Petro B
Family with young children

Baie dankie alles was puik en die beddens slaap heerlik.

Alles was puik gewees sal definitief weer van julle gebruik maak.

Gideon D - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gideon D
Family with young children

Ruim, netjies en waarde vir geld.

Sal verseker weer by EBL bly. Het ook goeie advies gekry oor omgewing en plekke om te besoek. Baie goeie ervaring gewees.

Charlet V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charlet V
With spouse/partner

Fantasties!

Lieflike skoon netjiese verblyf,sal beslis weer by hulle gaan bly.

Janic C - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Janic C
With spouse/partner

EBL het die perfekte ligging, dit is ruim netjies, stil en deur en deur die geld werd.

Ons het nog nooit in Graskop gebly nie. Vir die goedkoop prys was ek bietjie skepties, maar EBL het my verbaas. Die huisies is ruim, modern en skoon. Dit is stil en 'n mens voel veilig met 'n alarm en veilige parkeerplek. Ons sal definitief mense aanbeveel om van EBL gebruik te maak.

Sandy R - May 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Sandy R
Family with young children

Value for money.

Accommodation at EBL is very nice, spacious. There is no built braai, only a few Weber-type braais which are very rickity and need to be fixed or replaced. The accommodation was close enough to town for odds and ends and of course to all the places of interest. Its a nice place to stay, with a bit of a facelift it could be fabulous!

Melissa J - Feb 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Melissa J
With spouse/partner

'n Huis weg van die huis...!

Hierdie akkommodasie was baie meer as waarvoor ek kon gevra het. Ek wou net 'n slaapplek hê en toe kry ek 'n hele huis. Dit is regtig goed ingerig en die huis bevat alles wat 'n mens sal nodig kry. Daar is meer as genoeg slaapplek en oorgenoeg kaste vir al die bagasie. Dis netjies en skoon. Ek sal beslis hierdie akkommodasie aanbeveel vir enige iemand wat wil ontspan of net wil wegbreek vir 'n naweek.

Sharmaine S - Jan 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Sharmaine S
With friends

EBL Accommodation deserves a five star

Wow!!! EBL Accommodation deserves a five star. The accommodation is like a hotel. The place is very clean neat and tidy. There are people who cleans the cabins everyday. The place is like a home away from home. It is a walking distance to town. It is central to all the viewing points If you ever need somewhere to stay choose EBL. The guys at the information centre ( Vander Merwe) is very friendly and helpfull. I am even considering moving to Graskop. Keep it up EBL we enjoyed our stay!

Marietjie F - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marietjie F

Goeie verblyf!

Alles is daar. Netjies. Baie lekker blyplek! Sal aanbeveel. Loopafstand van alles.

Willem V - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Willem V
With spouse/partner

Goed geleë om die omliggende gebied te verken.

Lekker gekuier en die omgewing verken.

Louis S - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Louis S
Family with teenagers

Die plek was mooi en skoon. Die kaggel was welkom - sal beslis aanbeveel.

Harrie's Pancakes en Canimambo restaurant is 'n moet om te besoek. Winkels en restaurante binne loop-afstand. EBL is sentraal geleë om al die besienswaardighede te besoek. Lekker gebly. Vriendelike en baie hulpvaardige eienaars/opsigters.

Louise E - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louise E
With friends

Huislike omstandighede en gerieflik.

Met ons aankoms was ons dadelik gemaklik en was dit netjies. Sal verseker weer hier bly!

Claire M - Aug 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Claire M

It was a very nice place, close to everything.

It was very nice, we enjoyed our stay, the only complaint was that the sleeper couch was very uncomfortable. Had everything we needed for the weekend. I would recommend EBL the person we worked with was very friendly.

Erica P - Jul 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Erica P
Family with teenagers

Waarde vir geld.

Baie skoon. Goed toegerus. Geskeurde gordyne in die sitkamer en "te koop"-bordjies op die voorste heining doen ongelukkig afbreuk en maak die eerste indrukke minder goed. Het egter baie lekker gebly.

Heinrich D - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heinrich D
With spouse/partner

Dis baie gerieflik in Graskop geleë, en naby alles. Veilige plek met alarmstelsel in woonplek.

Ons sal weer daar gaan bly, en die keer met famielie en vriende. Al 3 woonhuisies is naby mekaar en almal kan lekker saam kuier.

From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
From R600
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 12 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 52 Leibnitz Street, Graskop, 1270, Mpumalanga
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGMwZTU4NTU2LWRlOWItNDIxYi04ZGEwLTE3NWRmMzM3MzNlMQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R600  per night (for 2 people) 118 5 1 5 52 Leibnitz Street Graskop 1270 Mpumalanga 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -24.930526481267 30.84479706133
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!