The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Far North Overnight | TravelGround
+4

Far North Overnight

24 reviews
Self Catering

Review Summary

4.4 out of 5from 24 reviews for Far North Overnight
Cleanliness
4.4/5
Service
4.5/5
Location
4.0/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.7/5
Jaco M - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jaco M
Family with teenagers

Skoon en netjies en voldoende vir oornag.

Eenheid is skoon en netjies en voldoen aan basiese behoeftes. Die eenheid het egter slegs 'n dagwaaier wat nie voldoende was vir verkoeling op 'n baie warm somersnag nie.

Mammoni M - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mammoni M
With friends

Value for money, pleasant stay, neat and secure place.

We were assisted immediately on arrival. Johanna was very helpful with orientation around the place. It is clean and we had everything that we needed for our overnight stay. There was coffee, sugar and powdered milk, a pleasant surprise. When we left the following day we forgot our cooler and we were phoned immediately by Johanna and Wilma. Thank you so much. Will definitely stay there again.

Barbara J - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barbara J

Comfortable.

Comfortable for us contractors and very affordable.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gemaklik.

Gemaklik vir ons wat kontrakteurs is en baie bekostigbaar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Heila H - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Heila H
With friends

Dit was regtig baie netjies en skoon. Het baie lekker gebly daar by hulle.

Netheid van die eenheid is van uitstaande gehalte.

Christa L - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Christa L
Family with teenagers

Heerlik.

Mense baie gaaf en behulpsaam. Wooneenhede skoon.

Chanelle G - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chanelle G
With friends

Value for money and very comfortable.

We had a great stay at Far North. We were assisted when there was a power outage. The sign outside which indicates the turnoff is very unclear. It shines very brightly and we struggled to find our way the first night.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld en baie gerieflik.

Ons het baie lekker gebly by Far North. Was gehelp toe daar 'n kragonderbreking was. Die bord buite wat in indraai van die blyplek aandui by hoofpad is baie onduidelik in die aand. Hy blink vreeslik en het eerste aand gesukkel om plekkie te vind.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Nicole D - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nicole D
With friends

Wonderlike plekkie en mense.

Dit was baie lekker om daar te bly, en die mense is so gaaf!

Stefanie S - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Stefanie S
With spouse/partner

Value for money.

Was very clean and neat. Will book again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Waarde vir geld.

Was baie skoon en netjies. Sal weer daar tuisgaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Venessa B - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Venessa B
On business

Very good!

Very good service with good care and a relaxing atmosphere.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie goed!

Baie goeie diens met goeie sorg en n rustige atmosfeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Salome P - Feb 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Salome P
With friends

Accommodation is clean and neat.

After travelling 650 km with a car, everybody was tired and it was bad that the gate of Far North Overnight was locked and there was nobody at reception to receive us. The cleaner opened up and gave us the key. She asked for our money later but didn't give us a receipt for it. The reception was very unprofessional. We didn't see the owner/manager once, nobody came to hear if everything is okay and if we have any problems. We also booked 2 apartments as a group but our apartments were far from each other which made the accommodation uncomfortable. The apartments itself are very clean and neat. Thank you for that, it made it better.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Verblyf is baie skoon en netjies.

Na 650 km se reis per motor, was ons almal moeg en was dit vir ons sleg dat die hek van Far North Overnight gesluit was en daar niemand by ontvangs was om ons te ontvang nie. Die skoonmaker het later kom oopmaak en vir ons die sleutel kom gee. Sy het later ons gelde kom vra, wat ons vir haar gegee het, maar het geen kwitansie daarvoor aan ons uitgereik nie. Die ontvangs was dus baie onprofessioneel. Die eienaar/bestuurder het ons tot met ons vertrek nie met 'n oog gesien nie, niemand het kom hoor of alles reg is en of ons dalk iewers 'n probleem het nie. Ons het ook 2 woonstelle bespreek as 'n groep, maar ons woonstelle was ver van mekaar af wat die verblyf ongemaklik gemaak het. Die woonstelle self is pragtig skoon en baie mooi netjies. Dankie daarvoor, dit het vergoed.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Schalk P - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Schalk P
With spouse/partner

Pleasant without any disturbances and peaceful with friendly reception.

Patiently waited for late comers with beautifully clean and neat facilities and a cat, needs a bit of shade by the braai, a bath mat and softer outside chairs.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam sonder steurnisse en rustig met vriendelike ontvangs.

Geduldige wag vir laatkommers met mooi skoon en netjiese geriewe en 'n kat, kort 'n bietjie koelte by braai en 'n badkamermatjie en sagter buitestoele.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Lenie B - Aug 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lenie B
With spouse/partner

OK.

I read 14 reviews of people who visited the place before us because it was so affordable. The "neatness" was mentioned a lot. But I was really disappointed. The basin in the bathroom was still dirty from the people who was there before us. Grossed me out. Couldn't determine if the linen was clean. Poor quality, wrinkled, so it was impossiple to tell if it was clean. We didn't use the kitchen so I can't comment on it. Maybe our own fault, penny wise pound foolish.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Leefbaar.

Ek het 14 resensies gelees van mense wat voor ons daar was, juis omdat die prys so billik is. Daar is heelwat oor die "netheid" van die plek. Ek was egter regtig teleurgesteld. Die wasbak in die badkamer het nog die vullis van die vorige besoekers gehad. Ek het regtig daarvoor gegril. Ek kon nie vasstel of die lakens skoon was of nie. Swak kwaliteit en was gekreukel, so mens kon nie sê of dit skoon is nie. Ons het glad nie van die kombuis gebruik gemaak nie, so ek kan nie daaroor kommentaar lewer nie. Miskien ons eie skuld, goedkoop is duur koop.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Charles J - Jul 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Charles J
With spouse/partner

Gerieflike, silwerskoon en bekostigbare verblyf!

Wat 'n heerlike verwelkoming! Met ons aankoms het die skoonmaakster geweet wie ons is en geen onnodige boeke en vorms wat ingevul moes word nie. Ons word vertrou het dadelik by my opgekom! Sy het ons na n ruim, silwerskoon eenheid geneem en verduidelik hoe die TV en hekkontroles werk. Fantasties! Ons motor het onder 'n stewige afdak gestaan en ons het geen bekommernis oor hael of storm gehad nie. Net wat ons wou hê. Billik en uit die boonste rakke. Ons het vir familie en vriende kom kuier, maar kon elke aande na 'n heerlike kuier "huistoe" kom. Dankie Wilna en jou span, dit was voorwaar 'n plesier. Jammer ons kon jou nie ontmoet nie, het later uitgevind ons familie is familie van jou. Hoop jy het groot sukses en seën met jou besigheid, want jy is voorwaar 'n seën vir ons gewees. (Krugersdorp)

Lindi V - Apr 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lindi V
Individual traveler

Skoon, netjies, ideaal vir 'n plek om te oornag.

Perfekte oornag-akkommodasie. Skoon en netjies. Motors is veilig. Ek sal weer hier bly indien ek naby Pietersburg moet oornag.

Dion M - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dion M
With spouse/partner

Aangenaam.

Plek is ideaal geleë langs die N1 net buite Polokwane. Vir ons was dit die ideale "halfweg" tussen Secunda en Musina.

Johan V - Sep 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan V
With spouse/partner

Baie dankie, sal definitief weer daar gaan oornag, dit was die moeite werd.

Baie lekker gekuier. Beveel dit definitief aan.

Sunash M - Mar 2015
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Sunash M
On business

Very neat and comfortable; value for money.

We were welcomed and did experience a good, comfortable evening. It is a value for money property.

Elmarie K - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Elmarie K

Ons was drie afgetrede dames en het dit verseker baie geniet!

Sal dit aanbeveel omdat dit pragtig netjies en in 'n bosveld-atmosfeer is. Dit was werklik baie aangenaam gewees.

Leandri V - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leandri V
With spouse/partner

Netjies en sal enige tyd weer gaan.

Sien die sterre hieronder.

Rienie W - Jun 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rienie W
On business

Baie aangenaam!

Ons was aanvanklik vir 3 kamers bespreek en het op die einde net twee benodig. Ons het die saak met hulle opgeneem en onmiddellik terugvoering en hulp ontvang. Baie dankie vir alles!

Daniel M - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Daniel M
With friends

I had a great time

I had a great time. The place is very clean and comfortable to sleep at.

Linda M - Dec 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda M
On business

The cleanliness of Far North Overnight

The place was absolutely spotless, you could eat off the floor. Johanna was very pleasant.

Carine F - Apr 2013
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Carine F

Netjies en skoon plek. Het lekker oorgebly.

Baie mooi en netjiese plek. Enigste probleem wat ons ervaar het, is om die regte afdraai te kry veral as dit donker is. Afdraai is nie baie duidelik in die aand en met die verkeer veral van agter, is dit 'n redelike gevaarlike situasie. Maar andersins het ons dit baie geniet en lekker geslaap.

Charmaine M - Aug 2012
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Charmaine M
Family with young children

Good

The place is clean, thank you very much.

was R499
From R424
per night (sleeps 3)
was R499
From R424
per night (sleeps 3)
was R499
From R424
per night (sleeps 3)
Make a Booking
  • Capacity: 24 people
  • Check-in: 13:00 to 19:00
    Check-out: 09:00
  • Address: Kareebosch, Outside Town, Polokwane, 0699, Limpopo
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAAFp1gfGuMJIQyJhqZL0o8gtyhu19QPW9XIelZhOEifp6DHgWfy?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R499, now From R424  per night (sleeps 3) 24 5 1 5 Kareebosch, Outside Town Polokwane 0699 Limpopo 0860 022 102 13:00-19:00 09:00 -23.800227373821 29.509620666504
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!