10% off Get 10% off for any stay that doesn't include a Friday or Saturday night. Valid from 20 Jan 2020 until 20 Mar 2020.
Bovlei Accommodation at Farm Style Garden Cottage | TravelGround
+23
+23

Farm Style Garden Cottage

15 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 15 reviews for Farm Style Garden Cottage
Cleanliness
4.5/5
Service
4.5/5
Location
4.7/5
Safety
4.7/5
Value for money
4.3/5
Bronwyn P - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bronwyn P
With spouse/partner

Baie huislik, stil en lieflik.

Uitstekende diens. Wonderlike ligging.

This review has been translated, click here to view the original version.

Very homely, quiet and lovely.

Excellent service. Wonderful location.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Farm Style Garden Cottage's response

Thanks Bronwyn for the lovely review.

Farm Style Garden Cottage
Helen M - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Helen M
With spouse/partner

It is a little tired but perfectly adequate for 1 night. Definitely not for longer stays.

The bathroom is old and the shower and hot water pressure not great at all. I wouldn't pay more for the accommodation. At R500 it's at the top end of what I would pay for this accommodation. Not recommended for long stays but it was clean and comfortable. Check-in went smoothly but no personal contact with owner which we did not mind. A rusk in the room for morning coffee would be an added complimentary touch. Two bedside pedestals and reading lights would be preferable, I would swing the bed around to facilitate this.

Farm Style Garden Cottage's response

Good day Helen,

Thank you so much for the comments. Rusk idea sounds great, thanks.
We are redoing the floor in Feb.
Unfortunately, the water pressure is low (also in the description when making a booking) will get a plumber out to look into this.

Kind regards
Farm Style Cottage

Farm Style Garden Cottage
Shane H - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Shane H
With spouse/partner

Fantasties.

Die verblyf is fantasties, eienaar baie vriendelik en baie veilig om te parkeer.

Farm Style Garden Cottage's response

Baie dankie vir die wonderlike terugvoering. Ek is baie bly om te hoor julle het lekker gebly, julle is enige dag weer welkom.

Farm Style Garden Cottage
Ganief S - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Ganief S
With spouse/partner

We had no problem staying there.

As stated, we had no problem staying there. The only problem we had was the water from the tap which made us sick.

Farm Style Garden Cottage's response

Good day Ganief,

Thank you for visiting us. So sorry to hear the municipality water made you sick.

Farm Style Garden Cottage
Esmerie W - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Esmerie W
With spouse/partner

Wonderful.

My husband and I really enjoyed our stay. Your place is breathtaking, will definitely come again.

This review has been translated, click here to view the original version.

Wonderlik.

Ek en my man het ons verblyf baie geniet. Julle plekkie is asemrowend, sal definitief weer kom kuier.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Farm Style Garden Cottage's response

Goeie dag Esmerie,

Baie dankie vir die mooi review. Enige tyd weer welkom

Farm Style Garden Cottage
Hugo R - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Hugo R
With spouse/partner

Lekker gebly.

Nie sleg gebly nie. Stort se druk nie waffers nie. Kon nie die lugversorger laat werk nie. Alles wat nodig is, is daar.

Farm Style Garden Cottage's response

Baie dankie vir julle terugvoering. Ek is jammer om te hoor oor die druk, ons sal kyk daarna. Die lugversorger is splinternuut en dit is goed dat jy melding maak daarvan sodat ek die manier hoe om dit te gebruik kan opskryf in die inligtings gids wat ek vir ons gaste los. Soos ek altyd vir al my gaste sĂȘ: indien daar probleme is, kontak my asseblief sodat ons dit kan regstel. My nommer in die inligtings gids. Ek was egter nie bewus van enige van die 2 probleme nie. Ek sou graag dit wou regstel terwyl julle besoek het.
Vriendelike groete

Farm Style Garden Cottage
Tiffany A - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tiffany A
With spouse/partner

It was a great and peaceful stay, and it definitely was a wonderful stay.

It was an amazing and peaceful stay. A very beautiful and cosy room. The hosts were very friendly and welcoming.

Farm Style Garden Cottage's response

Thank you for visiting and for the lovely review.

Farm Style Garden Cottage
Bjorn W - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Bjorn W
With spouse/partner

A great stay in Wellington.

Comfortable room and bathroom with effective air-con for, in our case, heating. Well equipped with excellent coffee maker and frother for homemade cappuccino.

Helene V - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Helene V
With friends

Aangenaam verras!

Charney het aan alles gedink om haar gaste se verblyf so gemaklik as moontlik te maak met 'n hele paar bederfies wat 'n lekker verrassing vir ons was. Baie dankie, ons het heerlik geslaap en veilig gevoel!

Aubrey S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Aubrey S
With spouse/partner

Comfortable.

The place was very neat and clean upon our arrival. It is ideal for overnight stays and it is close to the eateries etc. Just sorry we didn't meet hostess, Charney.

This review has been translated, click here to view the original version.

Gerieflik.

Die plekkie was baie netjies en skoon met ons aankoms. Dit is ideaal vir oornagverblyf en dit is naby die eetplekke ens. Net jammer ons het nie die gasvrou Charney ontmoet nie.

You are reading the original review, click here to view the translated version.

Farm Style Garden Cottage's response

Baie dankie vir julle boodskap. Ek was ongelukkig siek in bed, maar vertou dat my man julle tuis laat voel het met aankoms. Bly julle het lekker geslaap.

Farm Style Garden Cottage
Marna T - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marna T
Family with teenagers

Baie netjies, heerlike koffie en lieflik rustig.

Dit help altyd as mens veilig kan voel weg van die huis af, dis tog waaroor 'n naweek-wegbreek gaan, om rustig en kalm te verkeer en dit is wat Farm Style Garden Cottage ons gebied het. Daai absolute rustigheid en kalmte weg van die huis af, met die gerief wat nodig is daarby. Die ontvangs was heerlik hartlik en warm en het ons spesiaal laat voel. Baie dankie vir 'n heerlike spesiale naweek.

Farm Style Garden Cottage's response

Dankie Marna vir jou spesiale resensie. Kom kuier gerus gou weer. xx

Farm Style Garden Cottage
Marlise S - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marlise S
With spouse/partner

Alles wat mens nodig het en nog meer.

Ons het heerlik oorgeslaap. Alles was mooi skoon en ons het niks kort gekom nie.

Anthea F - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Anthea F
Family with young children

Baie lekker. Vriendelike gasvrye mense, tuis gevoel soos by my eie woning.

Baie aangename tyd gehad. Warm, gerieflike plekkie. Stapafstand van als. Vriendelike gasvrou. Wonderlike plek. Sal definitief weer dit gebruik.

Farm Style Garden Cottage's response

Dankie vir julle boodskap. Kom gerus weer.

Farm Style Garden Cottage
Seona J - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Seona J
With spouse/partner

Awesome.

We where given a friendly welcome and was assisted efficiently. The accommodation was fantastic. Lovely place for a over night stay.

Jo V - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Jo V
With spouse/partner

Gerieflik.

Charney van Farm Style Garden Cottage was baie vriendelik en verwelkomend met ons aankoms. Die cottage was skoon en het basies alles ingehad vir ons nag se verblyf. Dit is 'n mooi skoon plekkie in die hartjie van Wellington en ja ek sal dit aanbeveel vir toekomstige reisigers.

From R500
per night (for 2 people)
Midweek Special 10% off
Get 10% off for any stay that doesn't include a Friday or Saturday night. Valid from 20 Jan 2020 until 20 Mar 2020.
From R500
per night (for 2 people)
SECURE PAYMENT VIA
TRAVELGROUND.COM
From R500
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 2 people
  • Check-in: 12:00 to 19:00
    Check-out: 11:00
  • Address: 13 Berg Street , Wellington , 7655, Western Cape
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAgfmQalw9jvB7eQiEQ1EZA2kFMQADIMWTPowqCz2amsTydqEJ9B?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R500  per night (for 2 people) 15 5 1 4.6 13 Berg Street Wellington 7655 Western Cape 0860 022 102 12:00-19:00 11:00 -33.638994429136 19.013314733096
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com