The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Fernhill Guest Farm | TravelGround
+49

Fernhill Guest Farm

11 reviews
Self Catering

Review Summary

4.7 out of 5from 11 reviews for Fernhill Guest Farm
Cleanliness
4.5/5
Service
4.7/5
Location
4.6/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.7/5
Johann D - Apr 2021
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
3/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Johann D

Rustig en net ver genoeg van Knysna-dorp af.

Aanwysing na plaas kan beter aangedui word van teerpad.

Danie D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danie D
With spouse/partner

Rustige, stil, plaas atmosfeer.

Die bekoorlike plaas-omgewing met die Jersey-koeie, perde, varkies is net wat 'n mens nodig het om te ontspan. Vriendelike ontvangs in 'n baie mooi skoon chalet. Sal beslis aanbeveel en dalk eendag die tente probeer.

Fernhill Guest Farm's response

Dankie Danie, ons is so bly dat julle die rustige plaas atmosfeer geniet het. Ons sien uit daarna om julle weer te sien en glo dat julle die rustigheid van die woud waar die tente is, net so sal geniet. Dankie dat julle ons sal aanbeveel aan ander mense, ons waardeer dit opreg.
Vriendelike groete, die Fernhill span.

Fernhill Guest Farm
Rhoda S - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Rhoda S
Family with young children

Baie goeie, vriendelike diens. Goed ingerig.

Baie mak diere vir kleintjies om te vryf. Mooi uitsig. Naby Knysna en omliggende dorpe.

Fernhill Guest Farm's response

Dankie vir jou mooi woorde Rhoda. Ons diere raak so bederf deur ons gaste, dat hulle al hoe meer vir die gaste gaan besoek. Ons is bly dat julle kinders daardie ervaring geniet het.
Vriendelike groete, die Fernhill Span.

Fernhill Guest Farm
Hannie D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Hannie D
With spouse/partner

Baie rustig en huis is skoon.

Die gasvrou Mia is baie behulpsaam en vriendelik. Die brownies wat hul op die plaas maak is van die lekkerste wat ons nog geëet het. Ons sal beslis weer gaan kuier.

Fernhill Guest Farm's response

Baie dankie vir die resensie Hannie, ons waardeer dit baie. Ons is bly dat Mia so mooi na julle gekyk het en dat julle sommer weer gaan kom kuier. Ons sal seker maak dat daar weer Brownies is vir julle.
Vriendelike groete, die Fernhill span.

Fernhill Guest Farm
Caitlin G - Feb 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caitlin G
With spouse/partner

Absolutely amazing.

We loved our stay at Fernhill. It has beautiful views and it's so quiet. We were able to really rest and recover there. The cottage was great and everything we needed. We took our kitty who absolutely loved the farm life. We will definitely be back. The hosts were so friendly and the daily visits by the horses were the cherry on top. We love nature and the outdoors and it was the perfect way to spend our holiday.

Fernhill Guest Farm's response

Thank you so much for that incredible review and rating! Your kitty was our first feline guest and we are glad that all 3 of you could enjoy the cottage and your farm experience. I know how much you needed the break and we are thrilled that the experience at Fernhill was such a good one. We look forward to your next visit.

Fernhill Guest Farm
Rob M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rob M
With spouse/partner

Very restful.

Cutlery could be upgraded. More trail markers needed. Mia is very helpful.

Fernhill Guest Farm's response

Thank you for your review and we are glad that your farm stay was restful and peaceful. We will definitely put a few more markers out on the trail - thanks for bringing that to our attention. I am glad that Mia looked after you well.

Fernhill Guest Farm
Mari V - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mari V
Family with young children

Tydloos.

Die omgewing is ongelooflik mooi en rustig. Sonsopkoms en ondergang is iets om te beleef. Die plaasdiere is ‘n vars andersheid, veral saam met kinders. Mia en haar span se diens was ongelooflik goed. Ons sal definitief weer gaan.

Fernhill Guest Farm's response

Sjoe, Mari wat mooi woorde. Baie dankie! Julle het lekker lank gebly en was sulke maklike gaste. Ons is bly dat dit vir julle 'n lekker vakansie was. Ons sien baie uit daarna om julle weer hier te sien in die toekoms. Alles van die beste vir 2021.
Vriendelike groete Marcelle en die Fernhill span :-)

Fernhill Guest Farm
Marianne D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Marianne D
With spouse/partner

Ongelooflik rustig, baie vriendelike gasvrou met haar familie.

Minimalistiese huisie, maar prakties. Mooi en stil. Ons wil graag die hout "cabins" volgende keer probeer.

Fernhill Guest Farm's response

Wow, Marianne - dankie vir ons wonderlike rating en jou mooi woorde. Ons sien uit daarna dat julle terugkom en ons Glamping Tented Treehouses probeer. Tot weersiens.
Vriendelike groete die Fernhill Span

Fernhill Guest Farm
Le-maitre R - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Le-maitre R
Family with teenagers

Lekker plaaskuier.

Plaaskuier is net wat ons nodig gehad het. Dankie, dit was heerlik.

Fernhill Guest Farm's response

Lezanne, baie dankie vir jou mooi resensie. Ons is bly dat die plaaskuier heerlik was en dat julle lekker kon ontspan.
Vriendelike groete, die Fernhill span

Fernhill Guest Farm
Nickey G - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nickey G
With spouse/partner

Business & leisure

The cottage is furnished with great thoughtful detail. The staff are all very helpful, understanding and friendly. The cottage is clean and well equipped. Can’t wait to go back.

Fernhill Guest Farm's response

Nickey, thank you so much for taking the time to review us, we really appreciate it. We are thrilled that you enjoyed your stay and that we will be seeing you again in the future. Warm regards, the Fernhill Team.

Fernhill Guest Farm
Kobie J - Aug 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobie J
Individual traveler

Wegbreek van alle stadsgeraas en stres, 'n eerste na die grendeltyd met warm, huislike atmosfeer.

Heerlike uitsig met plaasdiere om die huisies en staproetes vir nie-fiks en fikse, viervoetige vriende. My hond, Kalliebal, het dit baie geniet.

Fernhill Guest Farm's response

Kobie, Baie dankie vir daardie wonderlike "Review" ....ons waardeer dit so baie. Kalliebal is te oulik en ons is bly dat hy ook lekker gekuier het :-) Dankie dat jy vir ons gekies het as jou "Post Lockdown" wegbreek en ons hoop om vir jou en Kalliebal weer eendag te sien. Virendelike Groete, Die Fernhill Span

Fernhill Guest Farm
was R1 000
From R800
per night (for 2 people)
was R1 000
From R800
per night (for 2 people)
was R1 000
From R800
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 20 people
  • Check-in: 14:00 to 18:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Highway West Road, Mount Pleasant, Rheenendal, Knysna, 6576, Western Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAb1cec99ab758be01cebac19a04e59f8326d9e62bd537fae9fe8903703e5db4e64f1b51b0529ecb8289b4ac9e1972b84f56e3?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 000, now From R800  per night (for 2 people) 11 5 1 5 Highway West Road, Mount Pleasant Rheenendal 6576 Western Cape 0860 022 102 14:00-18:00 10:00 -33.990405772164 22.955158357672
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!