The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Fijnbosch Camping | TravelGround
+11

Fijnbosch Camping

21 reviews
Camping/caravan Park

Review Summary

3.9 out of 5from 21 reviews for Fijnbosch Camping
Cleanliness
4.3/5
Service
4.0/5
Location
3.6/5
Safety
3.6/5
Value for money
3.9/5
Deirdre R - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deirdre R
Family with teenagers

Very friendly and kind hosts.

The camping facility (one site only) very nice and spotless. The hosts were very warm and friendly. Great location.

Fijnbosch Camping's response

Thank you for the nice review, you were model guests as well.
Regards,
Chris

Fijnbosch Camping
Gradwill C - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gradwill C
With spouse/partner

Beautiful, peaceful.

Lots of fun activities in the area.

Juieel S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juieel S

Baie mooi en netjiese plek.

Baie mooi en groen.

Susan R - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
2/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
2/5
Susan R
With spouse/partner

Het vir 3 nagte bespreek, 50% deposito betaal, maar slegs een aand gebly.

Vriendelike ontvangs, alhoewel onduidelike aanwysings om te kry. Naby aan plaaslike volk se tuistes en heel aand geraas gehoor wat mens nie veilig laat voel nie. Geen omheining om kampeerarea nie.

Fijnbosch Camping's response

Beste Susan,

Ons beskrywing van die kampplek (wat op die kwotasie verskyn wat aan gaste gestuur word) is as volg:

"Just some extra information: The campsite is in our backyard in the village, we do have braai facilities as well as electricity. There is no swimming pool or entertainment and the campsite is ideal if you want to explore the Tsitsikamma or as a stopover when you are travelling. You will also be the only people on the campsite as I only allow 4 people at a time. The campsite is also not fenced."

Ek het ook 'in detail aanwysings gegee om hier uit te kom. Ongelukkig het julle besluit om nie langer hier te vertoef nie en gery sonder om enigiets aan ons te noem. Met ons aankoms die middag, was julle reeds weg.

Fijnbosch Camping
Madelein S - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Location
2/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Madelein S
With spouse/partner

Beskrywing van die plek was verkeerd.

Dit was "backyard camping".

Fijnbosch Camping's response

Dis presies wat ons beskrywing van die kampering is .'n Kampplek in ons agterplaas in die Village .

groetnis

Fijnbosch Camping
Billie-jeanne R - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Billie-jeanne R
With spouse/partner

Very relaxing.

My parents enjoyed it a lot. They say everything was clean and tidy and well located. They will camp there again. Also enjoyed the bird's singing!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie ontspannend.

My ouers het dit baie geniet. Hulle sê alles was skoon en netjies en goed geleë. Hul sal weer daar kamp. Het ook die voëls se gesing geniet!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Jonathan F - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Jonathan F
With spouse/partner

Beautiful location and nature!

If you love silence and nature, this place is for you. We loved it!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi ligging en natuur!

As jy hou van die stilte en natuur is die plekkie vir jou, ons was mal daaroor!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Morne V - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Morne V
Family with teenagers

Beautifully clean and neat.

Very nice and clean with a neat campsite, very nice washing up area and bathrooms and enough for the children to do. Friendly and helpful workers. Will recommend for families with children in primary school, too little for teenagers to do. Nice getaway for a long weekend.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie mooi skoon en netjies .

Baie lekker skoon en netjiese kampplek, baie mooi opwas en badkamers en genoeg vir kinders om te doen. Vriendelike en behulpsame werkers. Sal aanbeveel vir gesinne met kinders in laerskool, te min vir tieners om te doen. Lekker wegbreek vir langnaweek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Faye V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Faye V
With spouse/partner

Fijnbosch Camping is really a nice place to stay at and very comfortable!

The owner of Fijnbosch Camping was really nice and helped us out with everything! The bathroom is very clean and you have a lovely space to put up your tent. We recommend this place to everyone!

Deven A - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Deven A
Individual traveler

Friendly, hospitable, peaceful ─ just what we needed!

After 13 days of walking I finally arrived at my last destination. The owner was very welcoming and showed me around. This was all I needed after my long walk. A place where I could remove my shoes, be welcomed and relax underneath the trees in silence. I paid for three nights, but ended up only staying for one night as I was very tired from walking about 130 km's. The night was to be very cold and the owner offered my one of his personal blankets. The next morning I was scheduled to walk about 5 km's to my bus stop and the owner offered my a lift to my destination which was very pleasing. On top of that he gave me something for breakfast which helped my a lot! My whole journey was incredible and it was people like this gentleman that made my travels a memorable experience. Thank you very much!

Fijnbosch Camping's response

Thank you for an excellent review, Deven.

Fijnbosch Camping
Chrisna E - May 2016
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
1/5
Chrisna E
Family with teenagers

Kamp in agterplaas, dis nie 'n kampterrein nie.

Netjiese badkamer. Daar is 'n krag-verlengkoord in 'n sakkie, maar nie 'n tafel of enige iets verder nie. Baie mooi bome om onder te kamp as jy goed toegerus is. Vriendelike gasheer.

Philip V - Mar 2016
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
2/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Philip V
With friends

Fasiliteite basies maar skoon.

Die diens was goed en ons het veilig gevoel. Die plek het pragtige gras, dus geen modder as dit reën nie. Die plek is ongelukkig naby 'n informale nedersetting en as die wind in die verkeerde rigting waai of as dit stil is is die nag redelik lawaaierig.

Eugene S - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eugene S
With friends

Lekker geslaap.

Het dit baie geniet en heel veilig gevoel. Geen grens muur of draad nie. Genoeg bome en lekker sagte gras. Baie braaihout op perseel. Eienaar baie vriendelik. Seker gemaak ons is gelukkig. Baie skoon stort en toilet. Sal weer as oorslaap plek gebruik.

Wendy N - Jan 2016
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Wendy N
Family with teenagers

Aaklig!

Dit was glad nie wat ons verwag het nie. Die kampplek is sommer in die eienaar se agtererf. Ons het nie daar geslaap nie, het vir ons alternatiewe verblyf gekry.

Fijnbosch Camping's response

Die kliënt het vooraf geweet wat om hier te verwag , die volgende is 'n gedeelte van 'n epos aan haar voordat hulle gekom het 'Ons bly op 'n akker grond en die kampplek is in die agterste gedeelte van ons erf. Hier is nie heinings nie ook nie 'n swembad nie . Mense gebruik die kampeerplek as 'n basis om die omgewing te verken.'

Fijnbosch Camping
Michaela B - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Michaela B
Individual traveler

Peaceful stay.

I had a wonderful stay at Fijnbosch, they were super accommodating and helpful! The ablutions are top notch and impeccably clean. I camped with my doggy and the location is very central to everything! We had a wonderful time, thank you! Just one thing would be that the area isn't fenced, which worried me a little as a single traveler.

Rob D - Oct 2015
Overall score
Cleanliness
1/5
Service
1/5
Location
1/5
Safety
1/5
Value for money
1/5
Rob D
Family with young children

Not at all what we were led to believe.

So-called "camping" was in a domestic front yard with not even a fence for security from the road.

Charles N - May 2015
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Charles N
With spouse/partner

Het kampeer vir 'n week met my klein hondjies.

Dit was baie aangenaam en die eienaar het alles gedoen om ons en ons hondjies welkom te laat voel. Ten volle aanbeveel.

Betsie M - Dec 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Betsie M
With spouse/partner

Lekker kampplek!

Baie netjies en het baie lekker gekamp saam met ons woef!

Wendy V - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Wendy V
With spouse/partner

Such a lovely area

Such a lovely area - very down to earth.

Nicole W - Apr 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Nicole W
Family with young children

Verskriklik lekker en gerieflik - sal definitief weer kom!

'n Baie lekker plekkie om by te bly, weg van die geraas van die dorp en stad. Loopafstand van winkels, restaurant en kafee en nog 'n entjie verder kan jy in die woud wees, waar die kinders lekker gespeel het in die waterstroompies. Gerieflike was- en toiletgeriewe en groot grasperk waar kinders kan speel. 'n Rustige dorp waar perde wandel langs die strate. Sal definitief weer gaan, net dalk met meer komberse, want die eerste aand was dit bietjie koud in ons tent.

Michelle F - Jan 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Michelle F
With spouse/partner

Om te kamp was baie lekker!

Kamp was veilig en die mense was vriendelik.

From R220
per night (for 2 people)
From R220
per night (for 2 people)
From R220
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 4 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: C/O Fynbos and Assegaai streets, Storms River, 6308, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDNlMGQ0Mjk1LTgxZGEtNDE0NS1iYTcxLTNkZTRhYTI0OTdiZQ?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R220  per night (for 2 people) 21 5 1 4 C/O Fynbos and Assegaai streets Storms River 6308 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -33.95 23.8833333
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!