Port Owen Accommodation at Flaminkevlei Waterfront | TravelGround
+26

Flaminkevlei Waterfront

37 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 37 reviews for Flaminkevlei Waterfront
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.6/5
Jaco J - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Jaco J
With spouse/partner

Baie lekker plekkie met goeie diens.

Baie lekker, skoon, veilige plekkie maar 'n aircon of selfs 'n waaier sal baie help teen die hitte, en die kombuisware kan dalk bietjie aangevul word met goed soos 'n braaibak, strainer, braaiborsel vir die rooster, ens. Andersins is dit 'n baie lekker plekkie met 'n baie mooi uitsig en vriendelike diens, netjies en skoon.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie, Jaco, vir jou resensie en julle ondersteuning.

Flaminkevlei Waterfront
Claude R - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Claude R
With spouse/partner

Great location, clean and Willem was most accommodating and friendly.

The views over the port and the quays was excellent. Lovely sunsets. Access to shops very easy.

Flaminkevlei Waterfront's response

Thanks Claude for the positive review. It was great to have you and we're looking forward to receive you again.
Willem and Rina

Flaminkevlei Waterfront
Yvonne W - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yvonne W
With spouse/partner

Fantasties, sal dit aanbeveel vir ander.

Al wat benodig word in eenheid is broodmes en staanwaaier.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie Yvonne, vir jou fantastiese resensie en aanbevelings. Ons sien uit daana om julle vir 'n volgende besoek te verwelkom.
Rina en Willem.

Flaminkevlei Waterfront
Lucinda S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lucinda S
With spouse/partner

Awesome stay, will definitely go back.

We had an awesome stay and will definitely recommend to friends and family! Rina, Oom Willem and Bollie (the dog) just added value to our honeymoon and made myself and hubby feel right at home. Our view from our apartment was breathtaking and the cleanliness superb! I am definitely booking us again and hopefully very soon because it’s quite affordable.

Flaminkevlei Waterfront's response

Thanks, Lucinda for the positive and lovely review. We really appreciate the fact that we could contribute to your special time. Keep well and we are looking forward to having you again,
Willem and Rina

Flaminkevlei Waterfront
Karin-lee S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Karin-lee S
With spouse/partner

Perfect location, value for money.

We regularly book accommodation online and you are never sure if the photos are the truth. In that case, that's exactly what you get. Well equipped with everything you may need, neat and very spacious. Sitting on the deck overlooking the lagoon was wonderful. A birdwatchers paradise.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ligging perfek, waarde vir geld.

Ons bespreek gereeld verblyf aanlyn en jy is nooit seker of die foto's die plek gestand gaan doen nie. In die geval is dit presies wat jy kry. Goed toegerus met als wat jy mag nodig kry, netjies skoon en baie ruim. Om op die dek te sit en oor die lagoon uit te kyk was heerlik. 'n Paradys vir voëlkykers.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie, Karin-lee! Vir my kon jy nie 'n beter resensie gegee het nie.

Dit is presies wat ek graag wil hê ons foto's moet kan doen, vir gaste 'n goeie idee gee van wat hulle kan verwag om te kry.

Groete
Rina en Willem

Flaminkevlei Waterfront
Van Dyk J - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Van Dyk J
With spouse/partner

Convenient.

Comfortable and clean with amazing views of the river and the sea. Flaminke upholds his name. Sunrise and sunset can't be so beautiful anywhere else.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflik.

Gerieflik en skoon met ongelooflike mooi uitsig oor die rivier en die see. Flaminke doen sy naam gestand. Sonopkoms en sonsondergang kan nêrens anders so mooi wees.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie Johan, vir die goeie resensie. Jou woorde weerspieël presies hoe ek oor ons Flaminkevlei Waterfront voel. Ons sal julle graag terug verwelkom.
Rina en Willem.

Flaminkevlei Waterfront
Therese M - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Therese M
With spouse/partner

Uitstekende ligging en baie gerieflik en goed toegerus.

Ons het ons tydjie by Flaminkevlei baie geniet. Die ligging is uitstekend en die verblyf was skoon en baie goed toegerus. Willem het ons baie vriendelik ontvang en was baie behulpsaam. Ons sal beslis weer daar gaan bly as ons in die omgewing is.

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Therese,
Ons is baie bly dat julle die tydtjie geniet het. Dankie vir die mooi resensie.
Rina en Willem

Flaminkevlei Waterfront
Bridget K - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bridget K
With spouse/partner

Baie geniet soos altyd.

Ons gaan elke jaar soontoe. Asemrowende sonsondergange en 'n groot verskeidenheid voëllewe. Baie lekker om daar te bly en beveel dit beslis aan!

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie Bridget vir die mooi resensie en dat julle so gereeld by ons bly. Dis altyd 'n plesier om julle te ontvang.
Rina en Willem

Flaminkevlei Waterfront
Gerhard B - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerhard B
With spouse/partner

It was very good and peaceful.

No equipment list, was a requirement. No bread knife. The accommodation is excellent though.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie goed en rustig.

Geen voorraadlys, was vereiste. Geen broodmes. Die verblyf is egter uitstekend.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Gerhard
Baie dankie vir die resensie. Ons is bly julle was tevrede met die verblyf.
Ons sal aandag skenk aan die inventaris en die broodmes wat ontbreek het vervang.
Groete,
Rina

Flaminkevlei Waterfront
Rene B - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Rene B
With spouse/partner

Baie netjiese gastehuis.

Netjies, smaakvol, alles wat mens nodig het in kombuis. Was egter teleurgesteld oor die uitleg van die kamer aangesien dit grens aan die eenheid langsaan en alhoewel daar 'n stoep was vir ons eenheid, is dit nie afgebaken van die een langsaan nie. Dit het ons privaatheid 'n knou gegee. Die eenheid langsaan se badkamer- en kamervenster kyk uit op ons eenheid se stoep - bietjie van 'n tameletjie vir hulle en ons! Ons stel voor dat daar 'n skans tussen die 2 eenhede opgerig word. Ons sou liewer meer betaal het vir meer privaatheid as ons dit vooraf geweet het. Sal beslis weer daar gaan bly - net in 'n ander eenheid.

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Rene
Ons is werklik baie jammer oor julle teleurstelling met die verblyf by ons Waterfront 2 enkelwoonstel. Die eerlike terugvoer en positiewe opmerkings wat jy in die resensie gemaak het, word waardeer. Ons het die probleem met die badkamervenster en privaatheid op die balkon bespreek, en sal onmiddelik begin om dit reg te stel.
Sal julle baie graag weer wil ontvang, en sal ook seker maak dat alles piekfyn sal wees.
Rina en Willem

Flaminkevlei Waterfront
Lina S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lina S
Family with teenagers

Was lovely with a fantastic view.

Was really very relaxing with the peace of the water you need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Was heerlik met fantastiese uitsig.

Was regtig bitter ontspannend met die rustigheid van die water voor jou.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Ai Lina, dit doen 'n mens se hart goed om te weet dat jou gaste hulle tydjie geniet het. Die uitsig is beslis terapeuties en ek is bly julle kon ontspan. Sal julle graag verwelkom.
Rina en Willem

Flaminkevlei Waterfront
William B - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
William B
With spouse/partner

Fantastic.

Just an amazing place, nature, sunsets and just very blissful. Here you find your soul again for a while. See you again soon.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Net 'n amazing plekkie, natuur, sonsondergange en saligheid vanself. Hier vind jy weer jou siel vir 'n slag. Sien julle gou weer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie William vir die mooi en positiewe resensie, sal julle baie graag weer sien.
Willem en Rina

Flaminkevlei Waterfront
Shereen S - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Shereen S
Family with teenagers

Great view, safe and very pleasant.

Highly recommend! Need a boat though.

Flaminkevlei Waterfront's response

Dear Shereen,
Thanks for your positive review. We are glad you've enjoyed your stay and hope we'll see you back sometime.
Rina and Willlem

Flaminkevlei Waterfront
Aneretha H - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Aneretha H
With spouse/partner

Beautiful view!

We had a lovely 2 day break at Flaminkevlei Waterfront during the first week in January 2019. Stunning view, beautiful flat. Just very hot during the afternoon. I would recommend a fan for the summer months.

Flaminkevlei Waterfront's response

Dear Aneretha,
Thanks for your great review. We are very glad you've enjoyed your stay.
Rina and Willem

Flaminkevlei Waterfront
Robert W - Dec 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Robert W
With spouse/partner

A fantastic stay.

We loved the view and the service was excellent.

Flaminkevlei Waterfront's response

Dear Bob Thank you so much for your appreciative review. It gives us a song in the heart to know that guest are satisfied and happy. We hope to receive you back some time in the near future. Willem, Dean and Rina

Flaminkevlei Waterfront
Elandi L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elandi L
With spouse/partner

Baie lekker en rustig.

Was baie lekker gewees!

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Hannes,
Baie dankie vir julle positiewe resensie - dis 'n riem onder die hart om te weet dat gaste lekker gebly het.
Ons sal julle baie graag weer hier ontvang.
Rina en Willem

Flaminkevlei Waterfront
Grandall L - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Grandall L
With spouse/partner

I give Flaminkvlei Waterfront a five star rating.

I am a private person and the privacy I experienced here was to die for. The view of the Waterfront is out of this world. Our host, Willem, is truly an ambassador for client service excellence. Thank you for making our 20th wedding anniversary special.

Flaminkevlei Waterfront's response

Dear Grandall,

Thank you very much, we are delighted to hear that your 20th anniversary was special. Our utmost goal is to have happy guests who enjoy and appreciate the beauty of our location. Willem is a star and we are very proud of him.

Regards,
Flaminkevlei Team

Flaminkevlei Waterfront
Andre P - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre P
With spouse/partner

Baie mooi plek met pragtige uitsig oor die Bergrivier.

Ons het baie lekker gebly. Die gasheer, Willem, het uit sy pad uit gegaan om ons tuis te laat voel. Die plek is baie skoon en netjies. Sal weer daar oornag.

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Andre
Baie dankie vir die resensie. Ons is gelukkig as gaste lekker gebly het en sal julle graag weer wil ontvang.
Rina, Willem en Dean.

Flaminkevlei Waterfront
Roger R - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Roger R
With spouse/partner

Pleasant two day stay.

Lovely room with all the facilities we needed plus nice and modern.

Flaminkevlei Waterfront's response

Thank you for the review.

Flaminkevlei Waterfront
Piet B - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Piet B
With spouse/partner

Fantastic.

It was great. Enjoyed it a lot.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

Baie lekker gewees. Baie geniet.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie julle vir die positiewe resensie. Dit maak ons werk soveel lekkerder as ons hoor gaste het dit geniet. Ons hoop om julle weer te kan huisves. Rina, Willem en Dean

Flaminkevlei Waterfront
Heinrich S - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Heinrich S
With spouse/partner

Pragtige ligging, baie netjies en skoon en goed toegerus.

Pragtige ligging op die oewer van die Breederivier. Baie netjiese kamer wat alles het wat nodig is vir 'n lekker verblyf. Baie goed geleë om die omgewing te verken.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie Heinrich vir die resensie. Ons is bly dat julle die verblyf geniet het. Dankie ook vir die aanstuur van die pragtige fotos wat jy in die omgewing geneem het.
Rina, Willem en Dean

Flaminkevlei Waterfront
Pieter K - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Pieter K
With spouse/partner

It was very special.

It suited our needs. We just slept there and were looking at flowers all day long. The braai area was small and was basically just a small corner of the entire balcony. The location is very good and it was very tidy, clean with all the necessary accessories in one.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Dit was baie besonders.

Dit was genoeg vir ons behoeftes. Ons het net daar geslaap en was heeldag uit op soek na blomme. Die braai-area was bietjie in gekamp en was basies net 'n klein hoekie van die hele balkon. Die ligging is baie goed en dit was baie netjies, skoon met al die nodige toebehore in een.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie Pieter vir die resensie. Ons is bly dat julle die verblyf geniet het.
Rina, Willem en Dean

Flaminkevlei Waterfront
William V - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
William V
With spouse/partner

Gerieflik en waarde vir geld.

Ruim leefvertrek en mooi uitsig. Goeie bed.

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Roy,

Baie dankie vir die resensie.

Groete,
Rina, Willem en Dean

Flaminkevlei Waterfront
Aloysia L - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Aloysia L
Family with young children

Relaxing Easter family-weekend.

Thank you Rina, Willem and Dean for the warm welcome and stunning apartment. Our family had a lovely, relaxing Easter weekend by waking up to a fresh breeze every morning and then watching the sunset from the balcony every evening. The apartment was well equipped, except for a iron, which could be something you could look into. The bedding was lovely and comfortable, the TV channels had all the kids programs which they loved and the WiFi worked throughout our stay. The apartment is shared with another 2 apartments, but it's so private, we hardly saw the other people during our 3 day stay. We also had the opportunity to go fishing for the first time as a family on the river, which we all thoroughly enjoyed. Rina really added a personal touch to our stay by giving us a Spar gift card to use from our second day onward. Willem welcomed us and made us feel comfortable when we arrived and also wished us well when we left. I would definitely recommend this accommodation if you are looking for a neat, clean, safe break away from the city life because it is close to the lake to relax but still central enough to the shops in case you need something, etc.

Flaminkevlei Waterfront's response

Dear Aloysia
Thank you so much for your lovely review and useful suggestion about the iron. It is valuable above words to get feedback that is helpful to future guests.
You and your family really have the knack to make fantastic holiday memories. It was such a pleasure to have you as guests and to be able to share, through your photos and comments, the “lekke” of your time at Flaminkevlei Waterfront.
We hope to see you again soon.
Rina, Willem and Dean

Flaminkevlei Waterfront
Johan V - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Johan V
Individual traveler

Verblyf was baie gerieflik, skoon en netjies en baie lekker geleë. Tarief per nag is net te veel vir wat die plek bied.

Verblyf was baie gerieflik, skoon en netjies. Die gastehuis is op 'n baie gerieflike plek geleë en die uitsig is baie mooi. Die tarief per nag is net te duur vir wat die eenheid jou bied.

Flaminkevlei Waterfront's response

Thank you for the review

Flaminkevlei Waterfront
Natasha J - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Natasha J
With spouse/partner

Ek stel voor dat jy besoek.

Pragtige uitsigte, asemrowende sonsondergange, romantiese ligging.

This review has been translated,click hereto view the original version.

I would suggest you visit.

Gorgeous views, spectacular sunsets, romantic setting.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Natasha thank you so much for your review. It is great to know you both enjoyed the stay and the beautiful setting of Flaminkevlei Waterfront.
Rina, Dean and Willem

Flaminkevlei Waterfront
Kim S - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Kim S
With friends

A great location right on the river.

A well appointed apartment with spectacular view over the river. Lots of options for leisure pursuits in the area.

Flaminkevlei Waterfront's response

Dear Kim,
Thank you for the review. I'm thrilled to hear that you found the area has many leisure options to offer. We are very pleased when guests explore and find exciting things to do.
Rina, Dean and Willem

Flaminkevlei Waterfront
Tevin R - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tevin R
Family with young children

Relaxed and safe.

Very welcoming, very friendly, will go back anytime. Neat and tidy however if salad bowls would be supplied it will make it more convenient.

Flaminkevlei Waterfront's response

Dear Tevin,
Thank your for the constructive review. We will definitely use your suggestion on the salad bowls.
Rina, Dean and Willem

Flaminkevlei Waterfront
André B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
André B
On business

Uitstekend!

Woonstel is perfek, silwerskoon, goed toegerus met 'n ongelooflike uitsig oor die Bergrivier. Diens is uitstekend. As ek weer hier langs kom sal ek vir seker weer hier stop!

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste André,
Baie dankie vir die positiewe resensie. Ons is bly julle het die woonstel gerieflik gevind en die pragtige natuur geniet. Ons sal julle baie graag weer hier wil verwelkom.
Rina Dean en Willem

Flaminkevlei Waterfront
Gerrit B - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Gerrit B
With spouse/partner

As close to heaven as possible.

The unit was neat and clean, got some great sleep, great stay. Stunning area, peaceful and tranquil.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Die naaste aan die hemel as wat mens kan kom.

Eenheid was netjies en skoon, baie lekker geslaap, baie lekker gebly. Pragtige omgewing, salig en rustig.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Gerrit,
Daar is vreugde in my werk as ek weet gaste het lekker gebly en kon die skoonheid van die omgewing waardeer. Dan word die besluit om die mooi van ons plekkie met besoekers te deel, beloon. Dankie dat julle 5 ster gaste was. Ons sien uit daarna om julle weer hier te verwelkom.
Rina, Dean en Willem

Flaminkevlei Waterfront
Magdalena C - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Magdalena C
With spouse/partner

Asemrowend.

Ek het 'n paar plekkies al gekuier in die Weskus, maar het Flaminkevlei Waterfront ontsettend baie geniet saam met my man, ek sal definitief weer die plekkie besoek.

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Magdalena,
Duisend dankies vir jou waardering en goeie resensie. Dankie ook vir jou deel van dit wat julle geniet en ervaar het tydens julle verblyf by ons. Dit maak ons werk baie lekker.
Rina, Dean en Willem

Flaminkevlei Waterfront
Andre C - Feb 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andre C
With spouse/partner

Aangenaam, skoon en gerieflike plek, een van die lekkerste matrasse waarop ek nog geslaap het.

Dis eenvoudig: ek sal weer daar gaan bly! Mooi uitsig oor die rivier en 'n lekker braaistoep. Als is netjies en skoon en die mense is lekker mense.

Flaminkevlei Waterfront's response

Baie dankie Andre,

Dit gee vir ons 'n lied in die hart om te verneem dat gaste hulle verblyf geniet het. Ons sal julle graag weer wil verwelkom!

Flaminkevlei Waterfront
Bridget K - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bridget K
With friends

Lieflike uitsig en sonsondergang!

Die foto's op die webblad weerspieël die werklikheid. Nuwe, ruim, moderne eenheid. Goed ingerig met kraakvars linne en lieflike beddens en kussings. Beveel dit beslis aan en sal self weer daar tuisgaan.

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Bridget,
Baie dankie, jou resensie is ’n riem onder die hart. Jou opmerking foto's op die webblad weerspieël die werklikheid” beteken vir my baie, want dis my strewe is om voornemende gaste so goed moontlik in te lig oor wat om te verwag. As gaste lekker bly, het ek daarin geslaag.
Ons sal julle graag weer hier wil huisves.
Rina

Flaminkevlei Waterfront
Retha G - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Retha G

Wonderlike ligging reg by die laaiplek; teen die water. Lieflike uitsig!

Die eenhede is ruim, modern, skoon, netjies en smaakvol gemeubileer. Vriendelike ontvangs en 'n gasheer wat seker maak sy gaste het alles wat hulle nodig het. Die kombuistoerusting kan opgegradeer word, en 'n spiel by muurprop vir die vinnige hare blaas sal handig wees. Andersins is dit 'n ongelooflike lekker plekkie om te gaan afpak en te rus en ons sal definitief weer daar uitkom!

Flaminkevlei Waterfront's response

Beste Retha
Baie dankie vir die resensie en goeie terugvoer. Die opsit van ’n spieël is nou heel bo op die prioriteitslys.
Ons is bly julle kon lekker rus en sal julle graag weer hier by ons wil verwelkom.
Rina, Willem en Dean

Flaminkevlei Waterfront
Chantell V - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Chantell V
With spouse/partner

Lovely apartment with beautiful views.

The apartment is exactly how it looks in the pictures. Beautiful views over the river, a little bit of traffic by the river but that cannot be helped and it is not too distracting. I would definitely recommend this place for anyone looking for a quiet getaway in a small town.

Flaminkevlei Waterfront's response

Chantell, thank you so much for your review and your useful comments. We’re pleased that you found the apartment to look the same as in the photos. The pics are the best way we have to give guests an idea what to expect and to be happy in what they find.
Kind regards
Rina, Dean and Willem

Flaminkevlei Waterfront
Tracy Lee A - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tracy Lee A
With friends

We had an amazing experience and I will definitely stay here again next year.

We stayed here for the Berg 2017 and it was really the most fantastic accommodation I could have booked.

Flaminkevlei Waterfront's response

Thank you so much Tracy. With appreciative guests like yourself, it is a pleasure to provide accommodation for you to explore and enjoy this beautiful area.
We would be very glad to see you again next year!
Regards Rina, Dean and Willem

Flaminkevlei Waterfront
Brian T - May 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Brian T
With spouse/partner

Happy, will stay there again, we are very satisfied.

Lovely beds, fantastic pillows, fantastic view over the estuary. My gripe is that the TV package could be broadened - I do not want to watch local content and news. I enjoyed the fact that the TV was a smart TV and I had brought my hi speed router with and was able to watch YouTube on the TV instead of my laptop.

Flaminkevlei Waterfront's response

Dear Brian,
Thank you so much for giving us this valuable feedback.
I'm delighted to know that you've enjoyed your stay at Flaminkevlei Apartment. It is news for me to hear that the TV is actually a smart one and I am glad you were able to watch programs of your choice.
We do consider to expand our DStv channels and might be able to do so in the near future.
Kind regards,
Rina

Flaminkevlei Waterfront
was R1 000
From R700
per night (sleeps 2)
was R1 000
From R700
per night (sleeps 2)
was R1 000
From R700
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 7 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 11 Eigelaar Street, Laaiplek, Velddrif, 7365, Western Cape
  • No children under 6
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGM3OGEyNThiLTQ0OTctNDQ4ZS1iNjc0LTlhNjU3NGIxNGM5Mw?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 000, now From R700  per night (sleeps 2) 37 5 1 5 11 Eigelaar Street Laaiplek 7365 Western Cape 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -32.77861 18.15133
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com