The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Fochville Guesthouse | TravelGround
+35

Fochville Guesthouse

Guest House

Review Summary

4.7 out of 5from 16 reviews for Fochville Guesthouse
Cleanliness
4.8/5
Service
4.8/5
Location
4.8/5
Safety
4.5/5
Value for money
4.6/5
El-zandri S - Jun 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
El-zandri S

Wonderlike atmosfeer en netjiese kamers.

Akkommodasie was slegs vir oorslaap, maar die diens wat ons ontvang het van die personeel was vriendelik en hulle is baie behulpsaam. Ons besigheid sal beslis weer van die gastehuis gebruikmaak in die toekoms.

Maritza Y - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Maritza Y
With spouse/partner

Tevrede.

Ontbyt was baie lekker, maar bietjie duur.

Koos C - Apr 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Koos C
With spouse/partner

Verwelkomend, gemaklik, netjies.

Geen probleme, aangenaam, ruim kamer.

Heather L - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Heather L
Individual traveler

Perfect for what I needed.

Coming from JHB I'm used to more security everything locked up at all times, but perhaps Fochville is a safer town.

Leonie N - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Leonie N
With spouse/partner

Pragtige gastehuis. Sal dit beslis aanbeveel.

Die diens is uitstekend en personeel is baie vriendelik. Kamers is baie mooi gemeubileer. En baie netjies en skoon. Sal dit beslis aanbeveel.

Adele F - Mar 2022
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Adele F
With spouse/partner

Baie verwelkomend.

Baie lekker gebly. Alles vars en skoon. Heerlike ontbyt gehad.

Fochville Guesthouse 's response

Dankie. Waardeer jou terugvoering.

Fochville Guesthouse
Mike S - Jan 2022
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
3/5
Mike S
Individual traveler

Baie mooi en vriendelike gasvrou.

Die ligging is baie goed.

Louis C - Nov 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Louis C
With spouse/partner

Gasvry, netjies en bekostigbaar.

Baie lekker skoon plek. Ideaal vir oornagverblyf.

Hyla S - Oct 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
3/5
Hyla S

Netjies, stil en voldoende vir wat ek wou hê.

Was in Fochville vir 'n begrafnis. Die gastehuis was baie netjies. Ons kon gerieflik slaap - ruim kamer gehad en lekker warm bad. Als wat ons nodig gehad het in ons hartseertyd. Die eienares was vriendelik en beskikbaar.

Tseliso R - Sep 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tseliso R
With spouse/partner

The place is nice. We enjoyed it.

There is no receptionist available all the times so we didn't know how to get in touch when we needed something. Maybe intercoms should be installed in rooms for easy communication or a bell at the reception area. We liked the place, it was clean and comfortable.

Jan D - Mar 2021
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jan D
Individual traveler

Baie lekker, stil en rustig. Ek het oorgebly vir werk.

Baie lekker, stil en rustig. Ek het oorgebly vir werk by een van die myne in die Wesrand.

Diana S - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Diana S
With friends

Fabulous.

We were pleasantly surprised with the place, especially with the price. The reception was cordial and the rooms very neat, clean and spacious. Bathrooms met all requirements.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fabulous.

Ons was aangenaam verras met die plekkie, veral met die prys. Die ontvangs was hartlik en die kamers baie netjies, skoon en ruim. Badkamers het aan alle vereistes voldoen.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Barbara L - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Barbara L
With spouse/partner

We found the Fochville Guesthouse to be very comfortable, spotlessly clean and we were welcomed by the very friendly staff.

We were very satisfied with the way in which our booking was handled. We found the Fochville Guesthouse to be very comfortable, spotlessly clean and we were welcomed by the very friendly staff. We also found it to be nice and quiet. We will certainly make use of this guesthouse again should the need arise.

Jakes J - Oct 2019
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Jakes J
With spouse/partner

Ontvangs was hartlik en voortreflik.

Wat ek graag sal wil aanbeveel is die volgende. Neem kennis dis 'n nuwe gastehuis. 'n Aircon of behoorlike waaier - ons kamer was baie warm en die dakwaaier het bittermin verskil gemaak. Dat bedlampies aangebring sal word - ons moes op die bed klim om die lampie se toutjie te trek vir lig en weer vir die afsit. Verder heel beïndruk.

Fochville Guesthouse 's response

Baie dankie vir die terugvoer, Jakes.

Ek sal aandag aan die bedlampies gee.

Daar is wel kamers met lugversorgers. Met jul volgende besoek vra spesifiek daarvoor sodat ons 'n regte plasing kan doen.

Hoop ons sien jul weer in die toekoms.

Groete
Fochville Guesthouse

Fochville Guesthouse
Dorothy S - Sep 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dorothy S

Dit was 'n wonderlike ervaring.

Uiters vriendelike en fantastiese mense. 'n Tipiese home-away-from-home-ervaring. Luukse ontbyt en lieflike kamers. Wonderlike gasvroue. 10/10 vir seker. Ons sal terug wees.

Lezanne M - Aug 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Lezanne M
With spouse/partner

Friendly service, neat accommodation. Very good value for money.

Fochville Guesthouse is very neat and well located. I would definitely recommend them, we had a great time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Vriendelike diens, netjiese verblyf. Baie goeie waarde vir geld.

Fochville Guesthouse is baie netjies en goed geleë. Ek sal hul vir seker aanbeveel, ons het baie lekker gekuier.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fochville Guesthouse 's response

Dankie Lizanne. Hoop ons sien jul weer vorentoe.

Fochville Guesthouse
From
R650
per night (sleeps 2)
From
From R650
per night (sleeps 2)
From
R650
per night (sleeps 2)
Make a Booking
  • Capacity: 13 people
  • Check-in: 15:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 2 Dahlia Street, Fochville, 2515, Gauteng
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAABB6YbSpGnN5D0A8rUpalIjnEsEh43HHKq1NpUBDtJa7hm5qc2y?w=1440&h=960&fit=crop&auto=enhance,format,compress&q=80 From R650  per night (sleeps 2) 16 5 1 5 2 Dahlia Street Fochville 2515 Gauteng 0860 022 102 15:00-20:00 10:00 -26.478374 27.493578
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!