The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Fralande Guesthouse | TravelGround
+25

Fralande Guesthouse

20 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 20 reviews for Fralande Guesthouse
Cleanliness
4.9/5
Service
4.9/5
Location
4.6/5
Safety
4.8/5
Value for money
4.8/5
Hantie W - Oct 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Hantie W
With spouse/partner

Very pleasant stay. Hosts gave us a friendly welcome and made sure we have everything we need.

Excellent stay. Will definitely return to this guesthouse! Thanks for everything, much appreciated.

Ash L - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ash L
With friends

Brilliant level of service and welcoming hosts

I spent 15 days at Fralande Guesthouse. Yolande and France were great hosts. We had a warm welcome on arrival and were shown around the guest house. Throughout the stay we had constant contact with our hosts and had the options of regular house keeping without any additional cost. The apartment was of a good size, suitable for a large family or a group of friends. You get 2 balconies and access to the pool and barbecue area (advanced notice is needed). I would recommend Fralande to anyone and I am already planning my second trip there.

Fralande Guesthouse's response

Dear Ash and friends,

Thank you for gracing us with your presence, and your kind words. It was only a pleasure hosting your group. We are looking forward to your next visit.

Kind regards,
Yolandé

Fralande Guesthouse
Anna-marie S - Jun 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anna-marie S
With spouse/partner

Die plekke was perfek, alles skoon, netjies en gerieflik.

Alles was net reg, baie dankie vir die vriendelike ontvangs.

Fralande Guesthouse's response

Dankie Anna-Marie, was heerlik om julle te ontmoet. Dankbaar julle het die tyd by ons geniet en dat alles in orde was met julle verblyf.

Groete,
Yolandé

Fralande Guesthouse
David M - Mar 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
David M
With spouse/partner

We enjoyed our stay very much.

The front door requires attention. Not easy to close or lock.

Nadien S - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Nadien S
Individual traveler

Die verblyf was 100% presies wat ons gehoop het dit sal wees.

Die kamers was pragtig en skoon en die kombuis baie goed toegerus. Die badkamer was ook pragtig en baie netjies! As ek moes soek na iets om oor te kla, sal dit die DStv wees wat die eerste twee aande nie gewerk het nie. Dit was egter nie 'n probleem nie aangesien ek laat tuis gekom het.

Fralande Guesthouse's response

Liewe Nadien,

Baie dankie vir jou positiewe terugvoer. Jammer vir die ongerief met die DStv tydens jou verblyf, maar soos verduidelik was die probleem los kabels en is reeds uitgesorteer. Hoop om weer binnekort van diens te wees.

Groete,
Yolandé

Fralande Guesthouse
Veronica N - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Veronica N
Individual traveler

Vriendelike diens vir moeë reisiger!

Ek was vriendelik ontvang, het lekker gesels en die akkommodasie was netjies en het goeie rusplek vir die moeë reisiger verskaf!

Fralande Guesthouse's response

Hallo Veronica,

Dankbaar vir die terugvoer en dat ons kon rus bied na 'n veeleisende reis. Heerlik om jou te ontvang en te leer ken.

Fralande Guesthouse
Debbie V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Debbie V

Our family had a very enjoyable stay.

Armand was very friendly and we had everything we needed in our unit. Walking on floors is noisy and bathroom door does not open or close properly without making a noise. We did enjoy our stay and enjoyed the spaciousness of the living area.

Fralande Guesthouse's response

Dear Debbie,

Thank you for your positive review. We have already repaired the bathroom door, we apologise for any inconveniences. We hope to be of service to you again the future.

Yolandé

Fralande Guesthouse
Bulea V - Sep 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Bulea V
With friends

Very comfortable and everything that we needed was there.

Very comfortable and spacious accommodation. Ylandé and the whole family was very helpful and friendly. We will definitely make use of Fralande Guesthouse again if necessary. Thank you very much.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie gemaklik en alles wat ons nodig gehad het was daar.

Baie gemaklike en ruim verblyf. Ylandé en die hele familie was baie behulpsaam en vriendelik. Ons sal definitief, indien nodig, weer van Fralandé gastehuis gebruik maak. Baie dankie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Tertius B - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Tertius B
Family with teenagers

Conveniet, neat accommodation.

The accommodation was neat and we had a nice visit. Yolande is very helpful and friendly. Thanks for that.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Gerieflike, netjiese verblyf.

Die verblyf was baie netjies en ons het lekker gekuier. Yolande is baie behulpsaam en vriendelik. Dankie daarvoor.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Fralande Guesthouse's response

Liewe Tertius,

Baie dankie vir julle kuier. Dit is vir ons heerlik dat ons gaste tevrede is en dat julle die verblyf geniet het.

Groete,
Yolandé

Fralande Guesthouse
Burny W - Nov 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Burny W
Individual traveler

Was baie lekker, het dit baie geniet.

Sal weer gou gaan kuier. Baie dankie.

Fralande Guesthouse's response

Beste Burny,

Dankie vir die positiewe terugvoer, ons waardeer dit!

Fralande Guesthouse
Corrie D - Aug 2017
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
4/5
Corrie D
With spouse/partner

Baie rustig.

Lekker gerus, geen onnodige steurings nie. Die plek is groter as wat ons verwag het en die prys was billik.

Danie V - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Danie V
With spouse/partner

Met all my expectations.

Quieter area of Pretoria, which is a plus. The reception by Fralande was very good and the accommodation seen as a whole with respects to spaciousness, neatness and accessories was completely sufficient.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Het voldoen aan my verwagtinge.

Stiller deel van Pretoria wat pluspunt is. Die ontvangs by Fralande was baie goed en die akkommodasie in die geheel gesien t.o.v. ruimte, netheid en bykomstighede was heeltemal voldoende.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Elsa N - Nov 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elsa N
Family with young children

Ons het die gasvryheid geniet!

Ons waardeer die gasvryheid en ook dat hulle bereid was om tot so laat vir ons te wag. Ons het ons verblyf geniet en sal julle beslis aanbeveel.

Johanna T - Oct 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johanna T
With friends

Vriendelike gasvrou en ruim woonstel.

Ons het baie lekker gebly. Dit is ideaal vir 'n groep mense.

Caroll H - Sep 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Caroll H
On business

Yolande het seker gemaak dat in al ons behoeftes voorsien word, selfs toe ek 'n nag langer dalk moes bly.

Die eenheid is privaat en 'n GROOT plus is al die DSTV kanale. Die beddegoed is skoon en die kamers is ruim. Alhoewel daar lugreëling in die kamers is, was daar nie afstandsbeheer nie en in die hitte was dit snags bietjie ongemaklik, maar die toegang tot die linnekas het verseker dat ons lakens kon gebruik in plaas van duvets. Daar is ook voldoende sekuriteitshekke, maar die voordeur sluit nie, en dit was effe ongemaklik.

Jonel R - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jonel R

Lekke!

Sien asb. die sterre.

Etresia V - May 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Etresia V
With spouse/partner

Baie aangename tyd by julle deurgebring.

Ales mooi in orde. Sal Fralande by enige iemand aanbeveel. Sal in die toekoms weer van jul dienste gebruik maak. Baie dankie.

Seipei N - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
4/5
Safety
3/5
Value for money
4/5
Seipei N

Good stay - but not happy with parking

I was happy with the accommodation in all aspects. However, the problem I had here is parking. I was not comfortable with where my car had to be parked. We requested staff to park under cover and they told us that they will be going out to move it time and again. And that was not done.

Stasha M - Feb 2014
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stasha M

Fantasties, skoon en ruim ... 'n baie vriendelike gasvrou.

Ons gaan beslis weer kom kuier, dis net wat 'n mens nodig het vir rus.

Netta S - Oct 2013
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Netta S
On business

Baie aangenaam. Heerlike verblyf.

Alles was mooi, netjies, skoon en goed toegerus. Die beddens slaap heerlik. Die omgewing is veilig en die feit dat ek my yorkie kon saamneem wa s'n bonus. Baie dankie.

was R700
From R595
per night (for 2 people)
was R700
From R595
per night (for 2 people)
was R700
From R595
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 8 people
  • Check-in: 14:00 to 20:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 1375 Moulton Avenue, Waverley, Pretoria, 0186, Gauteng
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAANYDqj5NgiKT90F8cw15H5HvhWmbGsbX1AIUfmvNujCOcTOyEzl?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R700, now From R595  per night (for 2 people) 20 5 1 5 1375 Moulton Avenue Waverley 0186 Gauteng 0860 022 102 14:00-20:00 10:00 -25.699081720131 28.261363506317
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!