The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Frangipani House & Driftwood Cottage | TravelGround
+31

Frangipani House & Driftwood Cottage

18 reviews
Self Catering

Review Summary

4.8 out of 5from 18 reviews for Frangipani House & Driftwood Cottage
Cleanliness
5.0/5
Service
4.7/5
Location
4.7/5
Safety
4.9/5
Value for money
4.8/5
Andre D - Nov 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Andre D

Skoon. Netjies. Ruim.

Interessante ou huis uit toeka se dae. Houtvloere en lekker leef ruimte. Stil area.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Dankie dat julle beruit was om te skyf na Lavender house toe. Ons hoop julle gaan weer kom kuier.

Frangipani House & Driftwood Cottage
Jody B - Sep 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jody B
On business

It was great.

The stay was great, I would go again.

Anne S - Mar 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Anne S
With spouse/partner

Gerieflike verblyf.

Baie vriendelike gasvrou wat omsien na gaste se behoeftes. Ingerig ook vir loadshedding. Naby winkels, eetplekke, rivier. Was 'n aangename verblyf.

Mandla M - Feb 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mandla M
With spouse/partner

I had a wonderful stay at this establishment. It is tranquil and conducive to relaxation.

Value for money. The place is centrally located and close to almost everything we needed. We felt like it was a home away from home. Sally gave us a good orientation, even a loadshedding schedule for the duration of our stay.

Pieter B - Apr 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Pieter B
Family with young children

Baie goeie waarde vir geld. Ideale ligging.

Die huisie is baie volledig toegerus. Dit bied wat jou huis tuis ook bied. Sal weer hiervan gebruik maak. Alles is netjies. Ons kon ongelukkig nie die weer bestel nie. Sal baie lekker oor Desember wees. Weereens dankie.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

So bly julle het dit geniet, ek is jammer oor die weer, maar dankbaar julle het die reen vir ons gebring. Hoop ons sien julle weer, dan bestel ek son.

Frangipani House & Driftwood Cottage
Elize N - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Elize N
With spouse/partner

Dit is 'n pragtige en gerieflike plek.

Dankie, Sally, vir 'n wonderlike tyd in jou pragtige plek. Ek sal enige tyd weer bespreek.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Beste Elize,

Dankie dat jy tyd gemaak het om die resensie te stuur. So bly julle het dit geniet, julle was wonderlike gaste.

Hoop ons sien julle weer.

Frangipani House & Driftwood Cottage
Johan & Engela A - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Johan & Engela A
With spouse/partner

Pleasant.

Hostess very difficult to contact. Several calls and messages left with no success. She also insisted on a check-in, early in the morning. We were on our way without feeling rushed and like stopping when and where we like along the way if we see something interesting. Our goal was to arrive before 17:00. We also had no idea of the condition of the road conditions and the request to provide a specific arrival time was totally unsolicited. We stumbled upon this place on the third try and found her only as she was getting into her vehicle again without responding to any of our messages once again. If it weren't for that, we would have found alternative accommodation.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Aangenaam.

Gasvrou baie moeilik om te kontak. Verskeie oproepe en boodskappe gelos sonder sukses. Sy het ook baie erg aangedring op 'n inkloktyd, vroegoggend reeds. Ons was op pad sonder haas en stop soos en wanneer ons iets interessant sien. Ons mikpunt was bloot om voor 17h00 te arriveer. Ons het ook geen idee van padtoestande nie en die erge aandrang om 'n spesifieke aankomstyd te gee, was totaal ongevraag. Ons het bloot toevallig vir die 3de keer by die blyplek gekom en haar toe daar gevind net toe sy weer in haar voertuig wou klim. Steeds sonder om op enige van ons boodskappe te reageer. As dit nie daarvoor was nie, sou ons alternatiewe slaapplek moes vind.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Ek is so jammer dat ons oproepe mekaar gemis het, ek wonder of julle my nommer reg gehad het. Al rede dat ek min of meer wou weet wanneer julle beplan het om te arriveer , was om julle daar te kan ontvang. Ek het 5 keer gebel sowel as 'n SMS gestuur en niks van julle terug gekry nie. Ek het vir 2 ure by die huis gewag. Nogmaals jammer vir die misverstand.

Frangipani House & Driftwood Cottage
Wendy B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Wendy B

Awesome stay at Frangipani House.

Would recommend Frangipani House and is wheelchair friendly, clean and bright, a perfect holiday cottage.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Thank you for choosing Frangipani House for your stay. We loved having you . Thanks for taking the time to write a review, hope to see you again soon,

Sally

Frangipani House & Driftwood Cottage
Ian K - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Ian K
On business

Tranquil and very friendly staff and we had a nice stay.

Tranquil and with everything that you need.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Rustig en baie vriendelike personeel en baie lekker gekuier.

Rustig en alles wat jy benodig is daar.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Ons is bly julle het dit geniet.

Groete
Sally

Frangipani House & Driftwood Cottage
Linda F - Aug 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Linda F
With spouse/partner

Baie mooi binne, skoon en netjies.

Al wat moontlik bygesit kan word, is 'n braai tang en 'n braai staander vir die wat wel wil braai, ons het dit gemis. Verder regtig uitstekende verblyf en omgewing.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Goeiedag Linda,

Daar is wel 'n tang en braai staander in die kas onder die wasbak, so jammer julle het my nie gebel nie. Hoop dit het nie julle kuier bederf nie.

Sally

Frangipani House & Driftwood Cottage
Stefane D - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Stefane D
On business

Baie gerieflik, het lekker gebly.

Sal definitief weer daar bly in die toekoms.

Babs K - Sep 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
3/5
Safety
5/5
Value for money
3/5
Babs K
With spouse/partner

Lovely.

We were pleasantly surprised. It was picturesque and the linen has 5-star quality. My 2 dogs were safe and was wheelchair friendly. They only downside was that we only stayed one night and it was too short. Thanks Sally, loved the sweeties. Will go again, next time for longer.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Heerlik.

Ons was aangenaam verras. Dis prentjiemooi en die linne is van 5-ster gehalte. My 2 viervoetjies was veilig en dit is rystoelvriendelik. Enigste nadeel. Ons het net 1 nag oorgeslaap, dit was te kort. Thanks Sally, love the sweeties. Sal weer gaan vir langer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Hi Babs,
Thank you for taking the time to write a review for Driftwood Cottage.
Ons hoop om julle gou weer te sien.
Groete,
Sally

Frangipani House & Driftwood Cottage
Zingisa J - Jul 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zingisa J
With spouse/partner

Amazing.

I would go and stay there again and again.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Hi Phumeza,
It was a pleasure hosting you .Thank you for taking the time to write a review.
Much appreciated,
Sally

Frangipani House & Driftwood Cottage
Morne S - Mar 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Morne S
With spouse/partner

Definitely recommended.

Neat, clean and very spacious. Close to everything. Beautiful rooms and fully equipped.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Beslis aanbeveel.

Netjies, skoon en baie ruim. Naby als geleë. Pragtige kamers en volledig toegerus.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Eloise D - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Eloise D
With spouse/partner

Our stay was great and I would recommend Frangipani House any time.

Was so nice staying at Frangipani House.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons verblyf was vreeslik lekker en ek sal enige tyd Frangipani House aanbeveel.

Was baie lekker en sal weer by Frangipani House bly.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Aletia S - Jan 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
4/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Aletia S
Family with young children

Dit was 'n heerlike ruskans, blaaskans met 'n gasvrou wat jou op die hande dra.

Dit was 'n onvergeetlike vakansie-ervaring en die gasvrou, Mev Claassen het uit haar pad gegaan om ons tuis te laat voel en gerieflik te kon kuier. Ons sal definitief weer by Frangipani House gaan kuier.

Yolande D - Oct 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolande D
With spouse/partner

Goeie waarde vir jou geld. Voel of jy tuis is.

Pragtige, netjiese en goed toegeruste blyplek. Naby alles wat jy kan nodig kry, soos byvoorbeeld winkels ens. Beveel onvoorwaardelik die blyplek aan.

Frangipani House & Driftwood Cottage's response

Dankie Yolande, ons hoop om julle weer te verwelkom. Dankie dat jy Frangipani so skoon gelos het.

Frangipani House & Driftwood Cottage
Russell B - Sep 2016
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Russell B
With spouse/partner

Very neat and comfortable.

Very neat accommodation and perfectly located in the town. Sally was a great host and we will definitely go back if we're visiting the area.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Baie netjies en gerieflik.

Baie netjiese verblyf en perfek geleë in die dorp. Sally was 'n great "host" en ons sal definitief teruggaan as ons die omgewing weer besoek.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
From R700
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 11 people
  • Check-in: 15:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: 7 Campbell Street, Port Alfred, 6170, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJDFkZmE5ZWIyLTRmYTktNDIwZi1hYmRhLTQyNDJjODViMmEyMA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R700  per night (for 2 people) 18 5 1 5 7 Campbell Street Port Alfred 6170 Eastern Cape 0860 022 102 15:00-19:00 10:00 -33.588621341059 26.882363542923
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!