Franschhoek Accommodation at Franschhoek Farm Cottages | TravelGround
+37

Franschhoek Farm Cottages

11 reviews
Self Catering

Review Summary

4.9 out of 5from 11 reviews for Franschhoek Farm Cottages
Cleanliness
4.9/5
Service
4.8/5
Location
5.0/5
Safety
4.9/5
Value for money
5.0/5
Mariette V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Mariette V
With spouse/partner

Beste wegbreek vir ouers van 'n 2 jarige!

Ons het die verblyf baie geniet. Alles is netjies en skoon in die huisie gewees, en daar is rêrig attention to detail aan klein goedjies wat mens nie sommer verwag nie. Soos byvoorbeeld 'n "Lights Out" boksie wat voorsiening maak vir kragonderbrekings, met kerse, lighters en even 'n pak kaarte om die tyd te verdryf. Regtig dankie vir die lekker wegbreek!

Andrea J - Dec 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Andrea J
Family with young children

Pragtig.

Die verblyf is asemrowend mooi. Baie goed geleë.

Jinnie D - Nov 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jinnie D
With spouse/partner

Unforgettable!

Christeli is an excellent host who made us feel right at home with her warm personality. She went out of her way to make our stay there as enjoyable as possible. The cottage was neat, clean and very well equipped with luxury linen, towels and kitchen utensils. The farm atmosphere and lovely scenery contributed to making this a memorable experience! I will return there any time.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Onvergeetlik!

Christeli is 'n uitstekende gasvrou wat ons met haar warm persoonlikheid dadelik tuis laat voel het.Sy het uit haar pad gegaan om ons verblyf daar so lekker as moontlik te maak. Die kothuis was netjies, skoon en baie goed toegerus met luukse linne, handdoeke en kombuisgereedskap. Die plaasatmosfeer en lieflike natuurskoon het daartoe bygedra om van hierdie 'n onvergeetlike ervaring te maak! Ek sal enige tyd daarheen terugkeer.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Dirk V - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Dirk V
With spouse/partner

A piece of paradise and tranquillity away from the normal daily hustle and bustle.

Thank you Christeli, to you and your personnel for sharing a piece of your paradise with my wife, my son and I, albeit for only 2 nights. The accommodation was clean, spacious and wonderfully located. My biggest regret, we did not stay long enough, we will be back!

Gerhard ( Ag) B - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
4/5
Value for money
5/5
Gerhard ( Ag) B
With spouse/partner

Very pleasant surprise at Franschhoek!

Very pleasant surprise at Franschhoek! It was all excellent accommodation - clean, neat, beautiful, adequate base from where the environment can be discovered. Quiet, close to all the wonderful eateries. Our unit was two rooms with separate toilet, sidewalk, braai area and basic kitchen accessories. Lawn at front door and sidewalk with mini pool to splash in if you want - we used to use the welcome heater for the one degree celsius unexpected cold spring in the summer. Man, that's a nice place!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Besonder aangename verrassing teenaan Franschhoek!

Besonder aangename verrassing teenaan Franschhoek! Dit was alles puik, uitstekende verblyf - skoon, netjies mooi, toereikend vir basis vanwaar omgewing ontdek kan word. Stil, naby al die wonderlike eetplekke. Ons eenheid was twee kamers met aparte toilet, stoep, braaiplek en basiese kombuistoebehore. Grasperk by voordeur en stoep met mini-swembad om in te plas as jy wil - ons het eerder die welkome verwarmer gebruik vir die een graad Celsius onverwagte kouefront in die somer. Man, dis ‘n gawe plekkie!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Franschhoek Farm Cottages's response

Die fantastiese resensie maak my dag, ek waardeer dit so baie.
Baie dankie dat julle so lekker saam met ons die plaas geniet het.
Mooi wense,
Christeli

Franschhoek Farm Cottages
Erika J - Nov 2018
Overall score
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Erika J
With spouse/partner

We had a great stay, thank you very much.

The only thing that bothered was that the unit wasn't serviced, and we weren't notified of this at any stage.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Ons het heerlik gebly, baie dankie.

Die enigste wat gepla het is dat die eenheid nie gediens is nie, en ons op geen stadium daarvan in kennis gestel is nie.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Franschhoek Farm Cottages's response

Beste Erika,
Baie dankie vir die kuier by ons. Julle is sulke aangename mense.
Ek vra onverskoning vir die ongerief, ons diens graag eenhede, u kan ons net in kennis stel indien julle dit so verkies. Ons is selfsorg, maar ons help graag, gee nie om nie.
Dankie vir die lekker kuier op die plaas, dit was lekker om julle te ontmoet.
Mooi wense,
Christeli

Franschhoek Farm Cottages
Lynette V - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Lynette V
With spouse/partner

Pragtige plaasatmosfeer.

Die plaas het vrugtebome wat vol bloeisels was, en is omring deur die mooiste berge. Om op 'n werkende plaas te kan gaan stap, saam met die plaas se honde is 'n onvergeetlike ervaring. Op die aangrensende plaas is 'n restaurant en wynproe. Ons het daarheen gestap. Die ontbyt daar was heerlik en die omgewing pragtig!

Yolanda B - Oct 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Yolanda B
Family with teenagers

Heerlike, rustige verblyf op plaas.

Ons het 'n heerlike paar dae by Franschhoek Farm Cottages spandeer. Die eenheid was pragtig en super netjies, die gasvrou baie vriendelik, en die rustigheid en uitsig op die plaas was onverbeterlik. Ons is selfs bederf met wyn en sjokolade! Dankie aan Christeli vir die lekker vakansietjie! Julle sien ons vir seker weer.

Zelda J - Jul 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zelda J
With spouse/partner

Pragtige, rustige atmosfeer.

Plek is baie netjies en pragtig. Sal vir seker weer kom kuier.

Kathy T - Apr 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kathy T
With spouse/partner

We really enjoyed our stay and Franschhoek Farm Cottages, the location was perfect and the rooms were very nice and comfortable.

We had a wonderful stay at the Franschhoek Farm Cottages, the location was perfect and we were very comfortable in the rooms. The management were very friendly and helpful. I would recommend them highly for a visit.

Kobus V - Mar 2018
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Kobus V
With spouse/partner

Baie modern, skoon en netjies.

Baie goed ontvang en het die verblyf geniet. Sal weer hier tuisgaan.

was R1 350
From R1 080
per night (for 2 people)
was R1 350
From R1 080
per night (for 2 people)
was R1 350
From R1 080
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 9 people
  • Check-in: 14:00 to 17:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Excelsior Road, Bourgogne, Franschhoek, 7690, Western Cape
  • All ages welcome
https://d288tngog90ix0.cloudfront.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAfN80BqRHQjgJWaVI2UbmMjXkVQgaKNZ963wbrDK50wZ93CHN7E?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format was R1 350, now From R1 080  per night (for 2 people) 11 5 1 5 Excelsior Road Bourgogne 7690 Western Cape 0860 022 102 14:00-17:00 10:00 -33.923478281382 19.121264219284
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

0860 022 102 | bookings@travelground.com