The easiest way to find and book accommodation across South Africa!
GREAT
SAVINGS
EASY
BOOKING
SECURE
PAYMENT
 at Geckos Place | TravelGround
+19

Geckos Place

10 reviews
Self Catering

Review Summary

4.6 out of 5from 10 reviews for Geckos Place
Cleanliness
4.4/5
Service
4.5/5
Location
5.0/5
Safety
4.6/5
Value for money
4.5/5
Marieta M - Jan 2021
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Marieta M
With spouse/partner

Mooi omgewing by see.

Mooi kampplek met vriendelike personeel. Ablusie kort egter aandag.

Toerie V - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Toerie V
Family with young children

Wonderlik, ideaal vir kinders!

Dit het ons verwagtinge oortree, als was perfek. Sal vir seker weer daar bly.

Fienie G - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
5/5
Fienie G
Family with teenagers

Beautiful location, friendly people, a stone's throw from the beach.

Only for experienced and hardy campers!

This review has been translated,click hereto view the original version.

Pragtige ligging, vriendelike mense, 'n klipgooi van die strand af.

Net vir ervare en geharde kampeerders!

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Geckos Place's response

Baie dankie, ek is bly julle het julle vakansie geniet.

Geckos Place
Tertia E - Jan 2020
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
4/5
Tertia E

Onvergeetlike avontuur.

Geckos Place het diep in ons harte gekruip. Ons was ‘n familie van 14 mense wat vir 2 weke gekamp het. Ons vat baie mooi herinneringe saam. Die see se gedruis in ons ore was fantasties. Die strand is letterlik oorkant die pad. Daar was altyd warm water in die storte, maar die hele groep voel die badkamers het dringende opgradering nodig. Die toilette het dikwels nie gewerk nie. Joseph het wel elke keer die probleem kom oplos. Die storte en toilette was nie altyd skoon nie en die dak lek as dit reën wat maak dat daar geen spasie is vir handdoeke en klere nie. Joseph was ‘n staatmaker in meer as een opsig, altyd gereed om te help. Die kampplek is omhein. Ons het nooit onveilig gevoel nie. Patches, oom Louis se hond, het ons bederf met gereelde kampbesoeke. Sy is ‘n pragtige dier en kruip maklik in jou hart in. Die plaaslike mense van Port St. Johns is vriendelik, behulpsaam en goedgesind. Daar is soveel mooi goed om te sien. Geckos Place het groot potensiaal. Oom Louis, ons het baie lekker gebly, dink net dis dalk tyd vir ‘n badkamer upgrade.

Juliet M - Jul 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Juliet M
Family with teenagers

Heerlike kampplek met alles wat jy nodig het.

Ons het heerlik gekamp, die see en strand is net oorkant die kampterrein. Die pad daarheen was 'n verrassing. Miskien sal 'n bord met "Geckos Place" by die afdraai by die brug mens gerusstel dat jy op die regte pad is.

Talitha R - Feb 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Talitha R
With spouse/partner

Awesome.

Enige tyd aan te beveel.

Geckos Place's response

Good day Talitha,

Glad you enjoyed your stay.
Please visit again.

Geckos Place
Maritza v - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Maritza v
Family with young children

Fantastiese ligging en baie rustig.

Baie lekker kampeerstaanplekke. Beperkte staanplekke wat dit uniek maak en nie oorvol nie. Louie maak seker dat mens nie anders kan as om lekker te kuier nie. Kort stappie tot op strand.

Geckos Place's response

Dear Maritza
Glad you enjoyed your stay
Please do visit again

Geckos Place
Kevin P - Jan 2019
Overall score
Cleanliness
3/5
Service
1/5
Location
5/5
Safety
3/5
Value for money
2/5
Kevin P
Family with teenagers

Disappointing.

We never met owners, took over an hour to be informed by one of the staff where our campsite was. Never met the manager/owner. No shade, power, water, dustbin or braai facilities on our stand. Battled to get out the gate. Was very disappointed. In a truly beautiful location though.

Geckos Place's response

Good day, Kevin,
I am sorry that you had an unpleasant stay.
I'm a very surprised that you never met the owner, Louie. He said he came over to you and offered you a braai stand but you said you had one.
As for shade, it's a new camping site as you saw. They have planted trees but unfortunately, they take a while to grow. I will make a note on the web page saying shade.
I also know that there is normally an extension to each site if this was ni ot the case I will tell them to check
About the gate, I have asked Louie to purchase enough remotes for each quest.
This will be noted and corrected.
Once again we are sorry that you didn't enjoy your stay.
I'm sure if you do visit again you will find a more favourable stay.
Brenda

Geckos Place
Jeanette K - Dec 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Jeanette K
With friends

Baie oulike plek.

Sal dit vir almal aanbeveel.

Zurina E - Oct 2017
Overall score
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Location
5/5
Safety
5/5
Value for money
5/5
Zurina E
With spouse/partner

Fantastic.

It was really as beautiful as the pictures and the host was very friendly and helpful, I would love to go again.

This review has been translated,click hereto view the original version.

Fantasties.

DIt was regtig so mooi soos op die foto's en die gasheer was baie vriendelik en behulpsaam, ek sal graag weer gaan.

You are reading the original review,click hereto view the translated version.

Geckos Place's response

Dag Zurina,
Baie dankie ons sien uit na u volgende besoek.
Louis en Jackie

Geckos Place
From R300
per night (for 2 people)
From R300
per night (for 2 people)
From R300
per night (for 2 people)
Make a Booking
  • Capacity: 117 people
  • Check-in: 14:00 to 19:00
    Check-out: 10:00
  • Address: Poenskop Road, Agate Terrace, Port St Johns, 5120, Eastern Cape
  • All ages welcome
https://travelground.imgix.net/AAEAAQAAAAAAAAAAAAAAJGE0NzJjMmZmLTE3OGUtNDhiNC05YTdjLTdlNTk1ODJiZWI2ZA?w=1440&h=960&fit=crop&auto=format From R300  per night (for 2 people) 10 5 1 5 Poenskop Road Agate Terrace 5120 Eastern Cape 0860 022 102 14:00-19:00 10:00 -31.612936 29.571652
SUBSCRIBE TO GET AWESOME ACCOMMODATION SPECIALS!
SUBSCRIBE FOR AWESOME SPECIALS!